Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med Trening

Mosjon og ernæring går hånd i hånd når du prøver å gå ned i vekt. Den raskeste måten å gå ned i vekt med øvelsen er å gjøre intervall cardio trening. Intervalltrening vil øke stoffskiftet slik at du forbrenner kalorier 24/7 i stedet for bare mens du trener.

Hvordan å miste vekt raskt med Trening

Hvordan å miste vekt raskt med Trening

•  Bestem pulssoner ved å trekke din alder fra 220 og deretter multiplisere dette tallet med 60 prosent, 65 prosent, 70 prosent, 75 prosent og 80 prosent. Din første sonen er 60 til 65 prosent, er din andre sone 66-75 prosent, og den tredje sonen er 76 til 80 prosent.

Varm opp i 5 til 10 minutter til du kommer for sone 1 slag per minutt. Hold trener i sone 1 i 5 minutter.

•  Øk intensiteten på treningen til du kommer til sone 2 slag per minutt og bli der i 1 minutt. Sakte ned til du er tilbake i sone 1 område og bli der i ytterligere 5 minutter.

Øk intensiteten til du er i din sone 3 serien og bli der i 1 minutt. Slippe ned igjen i din sone 3 i 5 minutter. Hold vekslende mellom å nå din sone 2 og sone 3 mellom 5 minutter i sone 1 til du har nådd 20 minutter, ikke inkludert oppvarmingsperioden.

Avkjøl i 5 minutter før du er under sone 1 pulsslag per minutt.

Hint

  • Endre metoden for cardio hver 4. uke, slik at kroppen din ikke tilpasse seg.
  • Ta hviledager hvis kroppen din trenger for å. Stopp alltid trene hvis du føler deg svimmel eller svak. Hvis pulsen ikke faller inn i sone 1 spekter innen 60 sekunder etter at du er ferdig med å sone 2, ikke forsøke å gå til sone 3. Vent til din kondisjon har økt nok til å komme tilbake til sone 1 i løpet av 60 sekunder. Bare fortsett å alternere mellom sone 1 og 2 til da.