Digidexo.com

støtte for tricotillomani

Ernæringsmessig støtte for adrenal utmattelse

Ernæringsmessig støtte for adrenal utmattelse


Adrenal utmattelse resultater fra opplever langvarig stress, utilstrekkelig kosthold, raffinert mat, alkohol, narkotika, koffein og andre store energibehov på kroppen. Lindrende fysiske, mentale og følelsesmessig stress kan forbedre helsen til binyrer og dermed den hormonelle balansen i hele kroppen.

Expert Insight

Ifølge Dr. James Forleo, tre stadier av adrenal stresset demonstrere uttømming prosessen med disse overarbeidet kjertler: Stage One er alarm, er trinn to motstand, og scenen tre er utmattelse.

Potensiell

Selv på utmattelse fasen, kan du forbedre adrenal helse ved livsstil og kosthold forbedringer. Fordi stress er det primære problemet for binyrene, lære å slappe av sinnet og kroppen vil gi noen lettelse. Også mild trening, vil nok søvn og rent vann fornye og opprettholde binyrer.

Funksjoner

Ernæringsmessig støtte for binyrer krever regelmessige måltider bestående av nærings-tett hele matvarer. Prioriteringene er økologiske grønnsaker og frukt, belgfrukter og høykvalitets protein som fisk, fjærfe, egg og nøtter.

Betraktninger

Eventuelle karbohydrater bør være komplekse hele matvarer, fordi eliminere bearbeidet mat tar en stor belastning av dine binyrer. "Naturlige måter å Health" anbefaler akupunktur, akupressur og kiropraktisk justering som støttende alternativer for å berolige binyrene.

Kosttilskudd

Også nødvendig, ifølge Dr. Phyllis Balch, er kosttilskudd, blant annet vitamin C, B-komplekset, et mineral kompleks og muligens adrenal glandulars.

Hva Sandaler Har God Arch Støtte for kvinner?

Hva Sandaler Har God Arch Støtte for kvinner?


Hvis du lider av verkende føtter bør du vurdere muligheten for at din fottøy ikke gir deg riktig bue støtte. Iført sko som mangler god bue støtte kan føre til hæl, kne eller ryggsmerter hos personer som har en ujevn vektfordeling eller abnormitet i oppbyggingen av sine føtter. Noen sko og sandaler gir god innebygd bue støtte /

Chaco

Sandals av Chaco, Inc. inkludert Devotee Gunnison, Enigma Yampa, Enigma Vibram Yampa, Ironi og ironi Yampa linjer bære Seal of Aksept fra den amerikanske podiatric Medical Association. Chaco flip flops som Ecotread og Flip Ecotread gir også god bue støtte. Chaco sandaler har myke polyester justerbare stropper som opprettholder et konsistent passform, som gir holdbarhet og komfort i tillegg til bue støtte.

Dansko

Elegante sandaler av Dansko, med samlinger inkludert Arcadia, Belmont, Sausalito, Capri, Sanibel og Walden har en Seal of Acceptance fra den amerikanske podiatric Medical Association. Stiftede outsoles gi god bue støtte for personer som ønsker å kjøpe en sandal med skikkelig støtte. Dansko sandaler inkludere de samme outsoles som de populære Dansko sykepleiernes sko.

Orthoheel

Orthoheel sin sandaler har orthotics innebygd i sin samling av sandaler. Sandaler, med den amerikanske podiatric Medical Association Seal of Approval, har en dyp hæl kopp for å stabilisere, omstille og støtte brukerens føtter. Orthoheel er kvinners sandaler og flip flops inkluderer Orthaheel Solana, Porto Justerbar Slides, South Beach Sandal og Lisa Flip flops.

Sole

Såle sandaler mold til brukerens føtter, med justerbar bue høyde, formet forfot og en støttende samkjøre hæl kopp. Disse elementene skaper kontinuerlig støtte på tvers av sålene på brukerens føtter. Den amerikanske podiatric Medical Association plasserer sin Seal of Approval på Sole sandaler som tilbyr bue støtte, komfort og kontroll. Sole linje av kvinners sandaler inkluderer Premium, Casual og Sport Flips og Sport lysbilder.

Teknisk informasjon om korsryggstøtte for Stoler

Teknisk informasjon om korsryggstøtte for Stoler


Lumbar vertebrae utgjør den nedre del av ryggen, like over setet. De bærer en stor mengde kroppsvekt, noe som utsetter dem for betydelig belastning. Av denne grunn bør lumbalvirvel være fullt støttet mens du sitter i en stol.

Betydning

Mens legemet er plassert, er de lumbale ryggvirvlene utsatt for en mye større mengde av stress. Dette stresset ikke bare fører til dårlig holdning, men også fører til stress på vev og ledd rundt ryggraden.

Funksjon

Lumbar del av ryggraden naturlig kurvene i litt. Baksiden av en stol skal ha en korsryggstøtte som svinger utover, fylle gapet mellom ryggen og setet.

Plassering

Korsryggstøtten bør sitte flush mot korsryggen av ryggen. Støtten skal ikke bare opprettholde den innover kurve av lumbalcolumna, men også holde ørene, skuldre og hofter i innretting.

Typer

Noen stoler er produsert med en justerbar korsryggstøtte, som kan justeres for å matche høyden behovene til personen som bruker stolen. Stoler kan også komme med en bærbar korsryggstøtte, for eksempel en buet pute som kan monteres på baksiden av en stol for å støtte korsryggen.

Alternatives

Hvis en stol ikke er produsert med en korsryggstøtte, bør et sammenrullet håndkle eller liten pute brukes i stedet. Håndkleet kan rulles til riktig tykkelse og plasseres der korsryggstøtte er nødvendig.

Offentlig støtte for psykisk syke

Mange mennesker med psykiske lidelser som depresjon og bipolar lidelse arbeid på arbeidsplasser med gode lønninger og helseforsikring fordeler og trenger ikke hjelp fra regjeringen. Imidlertid kan noen mennesker med alvorlige psykiske lidelser, inkludert alvorlig depresjon, bipolar lidelse og schizofreni, være ute av stand til å jobbe eller ikke klarer å tjene nok penger til å forsørge seg selv fullt ut. Regjeringen tilbyr assistanse for psykisk syke som trenger det. Psykisk syke personer må søke om offentlig støtte de trenger og må oppfylle bestemte kriterier for å kvalifisere seg.

Social Security Funksjonshemming Forsikring

Social Security Funksjonshemming Forsikring gir støtte for enkelte personer med psykiske lidelser som hindrer dem fra å jobbe. For å kvalifisere for Social Security Funksjonshemming Forsikring for psykisk sykdom, må folk være ute av stand til å jobbe i minst 12 måneder på grunn av deres psykologiske forhold. De må også ha jobbet et visst antall kvartalene i det siste, avhengig av deres alder på det tidspunkt de blir uføre. Beløpet de vil motta hver måned avhenger av hvor mye de har betalt i Social Security skatter i siste mens de arbeidet. Som av 2014, psykisk syke mennesker kan tjene opp til $ 1070 i måneden i betydelig lønnet aktivitet og fortsatt er uføre ​​assistanse.

Bevis på sykdom

Fordringshavere må dokumentere fra akseptable medisinske kilder, inkludert lisensierte leger, lisensierte psykologer, behandle kilder og helsefasiliteter - sykehus og klinikker. Medisinske rapporter bør inkludere en medisinsk historie, kliniske funn, laboratorieresultater, diagnose, foreskrevet behandling, vurdering av verdifall og evne til å arbeide.

Supplemental Security Income

Supplemental Security Income gir støtte for enkelte psykisk syke mennesker som ikke kvalifiserer for Social Security Funksjonshemming Forsikring fordi de ikke fungerte nok før de blir deaktivert. For å kvalifisere for ekstra sikkerhet inntekt for mental sykdom, må folk være ute av stand til å jobbe i minst 12 måneder på grunn av deres psykologiske forhold. De må også ha lav inntekt og begrensede ressurser.

Medicaid

Medicaid, en statlig administrert program finansiert av både statlige og føderale midler, gir helseforsikring for mange lav inntekt mennesker inkludert psykisk syke mennesker med psykologiske forhold som forhindrer dem fra å jobbe. Medicaid dekker en rekke medisinske tjenester i de fleste stater, herunder konsultasjoner med psykiatere, rådgivning, psykologisk testing, innleggelse psykisk helsevern og psykotrope medisiner. I noen stater, mottakere av Supplemental Security Income automatisk motta Medicaid. Andre folk må søke om Medicaid på sine lokale sosiale assitance kontorer.

Medicare

Medicare tilbyr helseforsikring for psykisk syke mennesker som mottar trygd uføretrygd, enten Social Security Funksjonshemming Forsikring eller Supplemental Security Income, etter at de har kvalifisert for uføretrygd for to år. Som Medicaid, dekker Medicare en rekke medisinske tjenester, inkludert mental helse behandling og reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle psykiske lidelser. Folk kan motta både Medicare og Medicaid hvis de oppfyller kvalifikasjonsregler for begge, og da Medicaid dekker ofte avgiftene som ikke dekkes av Medicare.

Attførings Tjenester

Alle stater tilby attføringstjenester til mennesker med psykiske lidelser som ønsker å jobbe, men trenger spesielle tjenester som arbeidstrening, hjelp til å finne jobber eller jobb coaching, som gir ekstra støtte og andre tjenester til folk på jobben. Navnet på byrået som gir yrkesrettet attføring varierer fra stat til stat.

Arch Støtte for Pain

Når en person er plattfot han ikke har den naturlige støtte i foten som han trenger. En plattfot person er sannsynlig å oppleve smerter i føtter, ben og rygg samt i buen på foten hans. Når en fot, betyr over-pronates dette at den ruller innover ved ankelen, som skaper strukturell ubalanse og smerte.

Identifikasjon

Når du har over-pronasjon dette fører til for mye strekk på plantarfascien, som er bredt bånd av bindevev som ligger langs bunnen av foten. Betennelse resultater når plantarfascien er strekke bort fra helbrede. Dette fører til smerte i din bue og i hælen. Hvis du ikke behandle denne tilstanden, en hæl anspore, som er en benete utvekst, kan resultere, bemerker Epodiatry.com. Flate føtter ofte resultere i over-pronasjon, men ikke alle som over pronates er plattfot, ifølge Bigkneepain.com. På den annen side, hvis du har en lite fleksibel, høy bue dette kan føre til at du under-pronere. For de som ikke gjør over-pronere, mediale eller bue sidestøtte er avgjørende fordi støtten vil hindre foten i å rulle for langt innover.

Orthotics

Polstrede innleggssåler kalt orthotics kan gi støtte til din bue, som skal bidra til å eliminere din smerte. Iført sko som har støtdempende såler, er en rimelig hæl og at laget av mykt skinn, samt å bli utstyrt med avtagbare fot sålene, eller orthotics, vil hindre smerte samt gi sårt tiltrengt støtte til dine buer.

Utvalg

Når smerten er spesielt forårsaket av flate føtter, velger du en orthotic med en medial hæl innlegg og riktig bue støtte, ifølge Foot.com. Denne type orthotic hjelper korrekt og kontroll over-pronasjon, som vil lindre smerten du opplever i dine buer.

Beskrivelse

Orthotics, som er polstret innleggssåler, kontrollere bevegelsen av føttene når de beveger seg unormalt. Gode ​​sko, sammen med orthotics, vil støtte hælen området og midfoot, som vil avlaste stress på buer.

Teknikker

Noen individer tape sine føtter for å gi støtte til sine buer og begrense bevegelse. Anti-inflammatoriske medisiner kan også tas for å lindre smerte. Disse teknikkene, kombinert med bruk av orthotics, skal hjelpe deg enormt.
I tillegg må du vurdere om du gjør noe som er skjerpende din bue smerte. Om nødvendig, endre dine aktiviteter. Stretching kalver hver dag bidrar til å avlaste presset på foten. Fot ortoser bør definitivt brukes hvis en strukturell ubalanse er til stede, som foten din lege kan avgjøre.

Hvordan finne støtte for irritabel tarm syndrom

Hvordan finne støtte for irritabel tarm syndrom


Omtrent 35 millioner amerikanere lider av irritabel tarm syndrom (IBS). Det er den nest største årsaken til fravær fra jobb. Nesten hver eneste by i Nord-Amerika har en IBS og / eller kolitt støttegruppe forberedt på å hjelpe lider.

Hvordan finne støtte for irritabel tarm syndrom

•  Ring ditt lokale sykehus og be om samfunnet utdanning avdelingen. Spør om en lokal IBS støttegruppe.

Spør gastroenterolog om en lokal IBS støttegruppe.

Bruk den elektroniske oppslagstavler og støtte grupper som er tilgjengelige for IBS lider. Søk på Internett med søkeord som "irritabel tarm syndrom" eller "IBS" og "oppslagstavler" eller "forum".

Oppsøke nye venner som du møter på din gastroenterolog kontor. Halvparten av alle besøk til gastroenterolog er relatert til IBS. Så du har en 50-50 sjanse for å møte en kamerat IBS lidende sitter rett ved siden av deg på legens venteværelse. Hvis du møter noen du virkelig kontakt med, diskutere danne din egen IBS støttegruppe.

Snakk med apoteket. Personen som distribuerer dine medisiner er et vandrende leksikon - hun møter hundrevis av pasienter som deg hver dag og snakker til dusinvis av leger og sykepleiere hver uke. Farmasøyter er en enorm - men underutilised - ressurs.

Gå til din lokale YWCA eller videreutdanning sentrum. Registrer deg for avslapningstimer, yogatimer og / eller selvhjelps instruksjon. Selv om disse kursene ikke er laget spesielt for IBS lider, vil du møte mange mennesker akkurat som deg som trenger å lære å slappe av og redusere stress.

Hint

 • For mer informasjon om støttegrupper, ringe International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser på (414) 964-1799.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan få støtte for Crohns sykdom

Hvordan få støtte for Crohns sykdom


Crohns sykdom er en fordøyelseskanal sykdom som kan behandles, men uhelbredelig. Crohns sykdom forårsaker betennelse i tarmen med symptomer som inkluderer magesmerter, gass og hyppig diaré. Mange lider av Crohns sykdom har problemer med å håndtere realitetene av deres tilstand og trenger å oppsøke støtte.

Hvordan få støtte for Crohns sykdom

Bygg en sterk støtte system hjemme. Nå ut til venner og familie og la dem vite at du trenger deres hjelp og forståelse i fakkel-ups av sykdommen.

La arbeidet vite om Crohns sykdom. De fleste arbeidsgivere vil imøtekomme din tilstand og gi sin støtte når du føler deg dårlig.

Bli med på en Crohns sykdom støttegruppe. Sjekk området sykehus for støttemøter for lider av Crohns. Organisasjoner som Crohns og kolitt Foundation of America (CCFA) har månedlige møter.

Spør legen din om råd. Hvis du ser en gastroenterolog, be om noe litteratur som de måtte ha om Crohns støttesystemer i området.

Gå på nettet. Bli med i en Crohns sykdom chatterom. Søker støtte denne måten kan du nå ut til andre mennesker i din situasjon mens du holder din anonymitet.

Hint

 • Det er også en pediatrisk Crohns sykdom støtteapparat. Pediatric Crohns og kolitt Association har blitt opprettet for å gi informasjon og støtte til ungdom lider av tilstanden og deres foreldre.
 • Hvis du helst ikke vil snakke om sykdommen din i en gruppe innstilling, vurdere å finne en terapeut som har jobbet med pasienter med kroniske sykdommer i fortiden.

Arch Støtte for Foot Pain

Arch Støtte for Foot Pain


Det er 24 bein i foten som danner to buer, som løper lengden av foten og en som går bredden. Ifølge eMedicineHealth.com, oppstår erke smerte når disse bein og ligamenter som støtter dem ikke kommuniserer riktig med musklene i foten og plantarfascien (bindevev).

Anatomy

Den langsgående bue, i henhold til ePodiatry.com, er den viktigste fot bue, og det kjører lengden av foten. Den tverrgående bue går over midten av foten.

Smerte

Det er mange årsaker til erke smerte. Stammer av plantarfascien, forstuet fot leddbånd, benbrudd, muskelskader og blåmerker forårsake smerte, misfarging og hevelse.

Primær Årsak

Plantar fasciitis er betennelse i bindevevet som går fra hælen til ballen av foten. Ifølge Mayo Clinic, er det den vanligste årsaken til hæl smerter.

Behandling for smerter og ubehag

Hvile foten, som gjør at vevet til å gro, og bruke is, kompresjon, og høyde, ifølge eMedicineHealth.com. Over-the-counter medisiner redusere ubehag.

Arch Support

Den "Windlass Mechanism" er fotens egen bue støtte. Ifølge ASICS Amerika, hjelper det å opprettholde bue høyde og fot stivhet ved å koordinere fotens muskler, sener, leddbånd og bein.

Innleggsåler

Mange fotproblemer er effektivt behandles med foten orthotics (eller bue støtter), inkludert skoen setter inn. Mange varianter er tilgjengelig for kjøp på nettet.

Finansiell støtte for graviditet

Finansiell støtte for graviditet


Flere typer av offentlig økonomisk støtte eksisterer for å hjelpe gravide kvinner omsorg for seg selv, og deres ufødte baby, under og etter svangerskapet. Økonomisk bistand kan brukes mot utgifter, for eksempel helsevesen og dagligvarer.

Mat

Hver stat har en mat stempel program, der gravide kvinner kan få månedlige bilag til bruk på dagligvarer. De føderalt finansierte kvinner, spedbarn og barn Programmet gir også ernæringsmessig mat til lav inntekt gravide kvinner.

Helseforsikring

Medicaid er ofte tilgjengelig for lav inntekt kvinner som blir gravide. Dette er en statlig finansiert helseforsikring program som er tilgjengelig i hver stat. En link som viser hver statens Medicaid kontoret er gitt i referanse delen nedenfor.

Subsidierte boliger

Subsidierte boliger programmer er tilgjengelig for gravide kvinner. Denne type program gir gratis eller rimelige boliger til kvinner i nød under og etter svangerskapet. Flere organisasjoner er tilstede som gir subsidierte boliger, slik som US Department of Housing og Urban Development, USDA Office of Rural Development og statlige bolig etater.

Hvordan lage din egen korsryggstøtte for en stol

Riktig og komfortabel stilling mens du arbeider kan forbedre din helse, holdning og arbeid. Hvis du sitter komfortabelt, vil du bli trett mindre lett og til slutt bli mer produktive. Riktig nedre og øvre rygg støtte er avgjørende for å samkjøre ryggraden og gjør deg komfortabel for lengre perioder av gangen. Ergonomiske stoler er laget for å holde holdningen din på riktig måte samtidig som komfortabel på samme tid. Du kan lage din egen versjon av en ergonomisk stol med korsryggstøtte.

Bruksanvisning

•  Ta med stolen du ønsker å bruke for å lage en mer solid korsryggstøtte foran pulten din, arbeidsområde eller datamaskinen som det normalt ville bli plassert.

Sitt i stolen som du normalt ville og plassere føttene på gulvet. Føttene skal berøre gulvet uten snører og knærne bør være komfortabel med lårene vinkelrett på midjen din.

Juster stolen ved hjelp av justeringsspakene til du får den høyden som gjør det mulig å holde føttene godt på bakken foran deg. Det kan ikke understrekes nok at uansett hvor mye støtte i ryggen du har, hvis dine ben og føtter ikke er plassert på riktig måte vil du fortsatt har problemer med ryggen.

Ta en stor myk badehåndkle og brett den i tredjedeler. Så ruller det opp med å starte i den ene enden til du kommer til andre enden.

Ta med håndkle til stolen og plassere den bak korsryggen. Hold flytte det til du er fornøyd med at du har støtte og er komfortable.

Fest rullet håndkle på stolen ved å feste en strikk ledningen på hver ende av håndkle rundt på baksiden av stolen og lukke ledningen. Hvis du føler behov for å omstille bare løse ledningen og justere håndkle slik at den ligger tett på korsryggen.

Tips og advarsler

 • Hvis stolen har ingen høydejustering, bruker telefon bøker å plassere føttene på eller å sitte på.
 • Se en lege hvis du har alvorlige smerter i korsryggen.

Hvordan få støtte for Morgellons sykdom

Hvordan få støtte for Morgellons sykdom


Pasienter med Morgellons sykdom lider av hudlesjoner, uforklarlige fibre som stikker ut fra huden, hukommelsestap og lammende tretthet. Men mer problematisk enn disse symptomene er mangelen på støtte og ressurser for Morgellons pasienter. Legene beskrev Morgellons sykdom mer enn 300 år siden, men det medisinske samfunnet har ikke formelt anerkjent eller legitimeres denne lidelsen. Denne ignorering gjør støtte fra kjære essensielle for Morgellons pasienter.

Bruksanvisning

•  Kommuniser med andre Morgellons pasienter. Selv om de fleste tilfeller av sykdommen forekommer i Florida, USA, og California, Morgellons pasientene foreligger på verdensbasis. Bruke online medisinsk diskusjonsfora som den vedlikeholdes av Morgellons sykdom Forskning for å få kontakt med andre coping med samme sykdom.

Finn en lege som mener at Morgellons sykdom er en legitim tilstand. Selv om mye diskontert i det medisinske miljøet, en kjernegruppe av helsepersonell mener Morgellons er en reell sykdom.

Les om Morgellons sykdom i vitenskapelige medisinske tidsskrifter. Fagfellevurderte tidsskrifter konsentrere forskningen til mange leger for å fremme den medisinske samfunnets kunnskap om denne lidelsen.

Vurdere muligheten for andre helsemessige forhold som produserer lignende symptomer. Selv Morgellons pasientene ofte tilskriver alle sine symptomer til Morgellons, noen ganger andre behandles tilstander som angst eller depresjon sameksistere med sykdommen.

Søk profesjonell hjelp fra en terapeut eller rådgiveren. Administrere en ødeleggende sykdom steder stress på alle, inkludert omsorgspersoner. Hvis du føler at du trenger mer støtte enn kjære kan gi, møte med en lisensiert profesjonell opplært til å hjelpe pasienter med helseproblemer.

Delta i aktiviteter du liker. Vedlikeholde dine interesser kan gi deg håp og en følelse av mening, slik at Morgellons sykdom ikke definerer livet ditt.

Hvordan man kan sammenligne Arch Støtte for Orthotics

Hvordan man kan sammenligne Arch Støtte for Orthotics


Ortoser er innsatser som passer inn i skoene for å gi bue støtte i behandlingen av en rekke tilstander fot. Avhengig av problemet, kan noen over-the-counter orthotics være nyttig. Et annet alternativ er skreddersydd orthotics.

Forhold

Orthotics brukes til å behandle fotproblemer som kan stamme fra dårlig bue støtte som knesmerter eller smerter i korsryggen og hæl smerter fra plantar fascitis. I tillegg kan de bli brukt til å korrigere problemer som gangart unormalt lave eller buer.

Typer

Pakket orthotics med bue støtte er tilgjengelig i apotek og butikker. De er vanligvis laget av plast polymer materialer som tilbyr støtte samt demping for støtdemping. Produsenten angir vanligvis på pakken hva slags problem de er ment å løse.

Tilpassede Orthotics

En fotterapeut kan ha egendefinerte orthotics gjort ved å ta gipsavstøpninger av føttene. Når orthotic inserts er laget i laboratoriet, er gjort rettelser til enheten for å gi bedre bue støtte.

Betraktninger

Selv om over-the-counter orthotics kan noen ganger lindre smerter ved å korrigere bue støtte, bør kronisk foten smerte vurderes og behandles av lege.

Hvordan få offentlig støtte for gruppe boliger til gravide tenåringer

Hvordan få offentlig støtte for gruppe boliger til gravide tenåringer


I mars 2010 President Barack Obama undertegnet i loven Health Care og utdanning Avstemming Act, som omfattet etablering av en graviditet hjelpefond. Fra 2010 til 2019 vil fondet forvalter $ 110 millioner årlig i $ 25 millioner trinn for å støtte programmer som bistår gravide tenåringer.

Den offentlige midler kan brukes til alt fra ungdoms graviditet forebygging og utdanningstjenester til tjenester for gravide kvinner som er ofre for vold i hjemmet.

Tilskuddet blir administrert av Office of Adolescent Health, en divisjon innen US Department of Health and Human Services.

Bruksanvisning

Søker om Graviditet Hjelpefond

•  Utarbeide en forretningsplan som skisserer målene dine, skritt til å nå dem og målrettet demografiske for din organisasjon. Det finnes elektroniske ressurser for å bistå i å skrive en solid forretningsplan som vil hjelpe vinne stipendet.

Søk på Internett for en søknad for Graviditet Hjelpefond. Fullføre søknaden. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kontakt Office of Adolescent Health, Institutt for Helse- og omsorgsminister på 240-453-2846 eller via e-post på [email protected]

Send inn søknad og forretningsplan til Office of Adolescent Health.

Tips og advarsler

 • Det er en god idé å følge opp for å bekrefte mottak av søknaden din med Office of Adolescent Health. Etter ca to uker, ringe for å sjekke status på søknaden din.
 • Dette tilskuddet er ikke utstedt for personlig gjeld eller personlige økonomi. Enhver ulovlig bruk av disse midlene vil være grunn til påtale.

Arch Støtte for knesmerter

Knesmerter kan være et resultat av en skade eller leddgikt. I kan være intermitterende eller tilbakevendende, men en ting er sikkert: de som lider av knesmerter trenger skikke støtter i sine sko for å kunne fortsette en aktiv livsstil uten å forårsake ytterligere skade på kneet (e). De fleste Fotpleie vil råde bruk av orthotics i hverdagsklær for å holde kroppen i perfekt justering. Selv ubehagelig i starten, kan store orthotics kjøpes på billig eller til og med laget selv.

Gå til legen

Kanskje dette er den gammeldagse måten, men legen din kan henvise deg mot en medisinsk forsyning butikk som vil gi deg de beste orthotics. Dette er sannsynligvis det dyreste alternativet, men det vanligvis viser seg den beste kvaliteten. Mange medisinsk forsyne butikkene vil gjøre en mold av foten og deretter har de orthotics levert til butikken deres i et par uker. Den kan kjøre bratt, noen ganger oppover på $ 50 eller $ 75 en pop.

Custom-Fit Orthotics

De fleste drugstores vil selge bue støtter, men som regel er de ikke nok til å støtte noen som er i en mye smerte. Yoursole.com tilbyr skredder fit innleggssåler for $ 45 et par (kalt såler), men fangsten er at du må tilpasset passer dem selv. Varm dem i ovnen i noen minutter, og deretter plassere dem i tennis skoen. Etter å ha stått i ca to minutter (merk deg, må du stå slik at kroppen din er riktig justert, ellers sålene vil forme feil til din fot og være ubrukelig), vil sålene passer til din fot og skape innretting, dramatisk redusere både kne og ankel smerter.

Lage dem selv

Den billigste måten å gi lindring fra kneet smerte er å gjøre buen støtter deg selv. Bare forme noen polymer leire og plassere den under buen inntil du føler at vekten er jevnt fordelt over hele foten. Ikke bruk for mye leire, fordi dette kan føre til at buen til å bli altfor støttet, noe som ville føre til smerter i ankelen og kneet. Bake leire i ovnen til det stivner.

Du kan også klippe opp gamle eller billige sålene eller biter av gummi til den eksakte formen på leire støtter. Lime dem sammen for å nå samme høyde og trimming dem til den eksakte formen fungerer like bra som dyre bue støtter. Lim dem inn tennissko eller pakk dem på føttene med bandasjer før du legger dem i dine sko.

Expert Letters til støtte for Disability Søknad om psykiske lidelser

Expert Letters til støtte for Disability Søknad om psykiske lidelser


Ifølge 2010 data fra National Institute of Mental Health, lider seks prosent av den amerikanske befolkningen fra en alvorlig form for psykisk lidelse. Å lindre stresset av å opprettholde sysselsetting, kan en person med en psykisk lidelse søke om uførhet. Sterke ekspert bokstaver i støtte av en psykisk funksjonshemming krav kan forbedre sjansene for godkjenning.

Fakta

Når en person med en gjennomgripende psykiske lidelser filer et Social Security krav, vil uførhet sensor be alle relevante medisinske poster, rapporter og ekspert brev fra behandlende helsepersonell (f.eks lisensierte leger, psykiatere og psykologer). Å fremskynde funksjonshemming prosessen, må pasienten gi den sakkyndige detaljert informasjon om symptomer.

Expert Letters

Expert bokstaver i støtte av en psykisk funksjonshemming krav skal gi opplysninger om pasientens manglende evne til å utføre daglige gjøremål som matlaging, rengjøring og vedlikehold av sysselsetting. Letters bør også inneholde informasjon om kognitiv funksjon (f.eks uorganisert tenkning, auditiv og synshemmede).

Hørings Reports

Hvis ekspert brev og medisinske poster gi tilstrekkelige resultater for å støtte en psykisk funksjonshemming krav, kan SSA be om en rådgivende undersøkelse (CE) rapport for skadelidte. CE-rapporten må fylles ut av en kvalifisert medisinsk faglig og vil omfatte diagnose og en uttalelse om deaktivert personens symptomer og verdifall.

Mål av Medisinsk støtte for den tredje verden

Mål av Medisinsk støtte for den tredje verden


Til tross for betydelig fremgang på flere områder, borgere av utviklingsland fortsetter å møte store medisinske problemer - og mange mangler tilgang til de tjenester som trengs for å forebygge eller behandle slike problemer. Samfunnsledere, offentlige etater og frivillige organisasjoner som er involvert i global helse må arbeide sammen for å møte de medisinske behovene til disse populasjonene. Dårlig helse status i lav- og mellominntektsland er et betydelig problem for enkeltpersoner eller familier; det har konsekvenser for deres sosiale og økonomiske kår i verden.

Smittsomme sykdommer

Kanskje den mest kjente sak mot utviklingsland er deres byrden av smittsomme, eller smittsomme sykdommer. HIV / AIDS, malaria, tuberkulose og parasittangrep alt vesentlig bidra til utbredelsen av sykdom og dødsfall i disse landene. De medisinske målene for offentlige ledere og organisasjoner som Verdens helseorganisasjon er å diagnostisere enkeltpersoner og gi riktig behandling. Arbeidet med globale helsetalsmenn er viktig fordi mange land ikke har råd til kostnadene ved noen av disse behandlingene. Den smittsom sykdom ansvarlig for flest dødsfall i den tredje verden er HIV / AIDS, spesielt i Afrika sør for Sahara. Hovedmålet er å gi antiretroviral behandling til så mange smittede personer som mulig, og dermed forbedre deres levealder og livskvalitet.

Maternal and Child Health

Et annet viktig mål er å gi medisinsk hjelp for kvinner og barn. Faktisk skjer 70 prosent av barnedødeligheten i Afrika og Sørøst-Asia, ifølge Verdens helseorganisasjon. Disse bestandene har ofte lav status i samfunnet og mangler noe å si på hvordan deres omsorg er håndtert. Hovedmål er fokusert på å gi kosttilskudd til gravide kvinner og barn til å redusere deres medisinsk risiko fra forhold som jern-mangel anemi. I tillegg, organisasjoner strever for å få vaksiner til barn for å begrense risikoen for smittsomme sykdommer og fremme deres riktig vekst og utvikling.

Kroniske sykdommer

Det er en misforståelse at kroniske sykdommer er bare en byrde for rike land. I virkeligheten, lav- og mellominntektsland står overfor utfordringen med både smittsomme sykdommer og kroniske sykdommer, for eksempel hjertesykdommer og diabetes. Disse medisinske problemer krever kontinuerlig omsorg. Målsettingene må fokusere ikke bare på å gi medisinsk behandling til de som har disse sykdommene, men også på å gi helseopplysning. Leger og andre helsearbeidere må trenes til å undervise pasienter viktigheten av å administrere deres tilstand og hvordan de kan gjøre det. Et annet mål er å gi screening for smittsomme tilstander samtidig pasienter kommer inn for smittsomme sykdommer behandling.

Tilgang til Care

Mange av disse målene for medisinsk hjelp vil være vanskelig å oppnå dersom tilgang til helsetjenester ikke er forbedret. De som bor i distriktene kan ha en vanskelig tid å komme til en medisinsk anlegget; også, kan leger i disse utviklingsland være en mangelvare. En storsatsing er trening av lokale helsearbeidere som kan være til stede i urbane slumområder og landsbyer. Organisasjoner som UNICEF støtte arbeidet for å trene disse arbeiderne til å håndtere en rekke medisinske problemer. Samfunnet helsearbeidere kan også gi hjemmet omsorg og sørge for at pasientene tar sine medisiner som foreskrevet.

Ernæringsmessig støtte for myelinlaget

Ernæringsmessig støtte for myelinlaget


Myelinlaget er en fett samling av celler belegg hver nevron i hjernen. Ettersom fett hemmer strøm, beskytter myelinlaget neuroner fra elektrisk aktivitet og øker hastigheten av overføring av viktige signaler i hjernen ved å gjøre dem hoppe fra en nervecelle til en annen. Helse og ernæring spiller en stor rolle i utvikling og vedlikehold av myelin skjede, så et godt kosthold er viktig for god funksjon av hjernen din.

Om myelinlaget

Ifølge Franklin Institute, er myelin skjede består av 30 prosent protein og 70 prosent fett. Av denne grunn har myelinlaget et hvitaktig utseende, som gir hjernen et svakt farget. Myelin skjede er sammensatt av hull og noder mellom hvilke elektriske signaler reise på en rask hastighet. The Franklin Institute anslår at rate å være så rask som 400 meter per sekund. Den viktigste funksjonen til myelin skjede er derfor å støtte Nevron prosesser og hastighet hjernen fungerer.

Ernæringsmessige behov

Fordi myelin skjede består hovedsakelig av fett, trenger hjernen en diett rik på essensielle fettsyrer fra et utvalg av sunne kilder. Den vanligste fettsyren i myelin kalles oljesyre og finnes i olivenolje, mandler, pekannøtter, macadamias, peanøtter, avocado og morsmelk. Andre viktige lipider er Omega 3 og 6 fettsyrer, inkludert i valnøtter, solsikkefrø, sjømat og grønne grønnsaker. Spise fra disse matkilder hver dag sørger for at din myelin slire har alle nødvendige næringsstoffer for å fungere skikkelig.

Underernæring

Ifølge Dr. Eric H. Chudler fra Nasjonalt Senter for Forskningsressurser og skaperen av nevro for Kids, en diett fattig på Omega 3 og 6 fettsyrer kan føre til en rekke fysiske og psykiske problemer. For eksempel kan en mangel på disse essensielle fettsyrer forårsake synsproblemer, lærevansker, motoriske problemer og nevrotransmitter ubalanser. En ubalanse av fettsyrer har også vært knyttet til flere neurologiske problemer som hyperaktivitet, depresjon og schizofreni selv. Heldigvis kan noen underernæring effekter repareres av et sunnere kosthold.

Myelin skjede Disorder

Multippel sklerose er en nevrologisk lidelse der myelin skjede visner bort i patcher hele hjernen. Fordi myelin skjede er skadet hos personer med multippel sklerose, kan ødeleggelse eller tap av myelin skjede vise oss nøyaktig hva den er god for. Som multippel sklerose Society forklarer, personer som lider av denne sykdommen ofte gjennomgå en forstyrrelse av motorisk kontroll, etterfulgt av taleforstyrrelser, synsforstyrrelser, kognitive svekkelser, følelsesmessige endringer og depresjon - symptomer ikke ulikt effekten av underernæring ved myelin skjede.

Betraktninger

Som Chudler påpeker, er studiet av hvordan ernæring påvirker myelin skjede relativt nytt og eksperimenter ser på hvordan ernæring samhandler med hjernen er vanskelig å gjennomføre på grunn av flere andre faktorer som kan forvirre eksperimentelle resultater. For eksempel, spiller miljøet en stor rolle i hjernens utvikling, slik at endringer i atferd ikke kan være bare på grunn av underernæring. Plus, utdanning, sosiale og familiære problemer kan også føre til fysiske og psykiske problemer som ligner på underernæring og myelin skjede verdifall.

Hvordan finne støtte for Intrakraniell HypertensjonDenne artikkelen vil gi deg forskjellige nettsteder og støttegrupper for å lære mer om Intrakraniell Hypertensjon og kontakt med andre som har denne tilstanden.

Bruksanvisning

•  Gå online for å www.ihrfoundation.org Dette stedet hever penger til forskning på Intrakraniell Hypertensjon og tilbyr også mye innsikt til denne tilstanden.

Intrakraniell Hypertensjon informasjon kan også finnes under sin eldre navn som pseudo cerebri hvis du google det.

De er mange IH grupper på Myspace og Facebook som tilbyr støtte og råd om IH. Hvis du allerede er medlem bare gå til grupper og skriv inn IH og de ulike IH grupper vil se ut som du kan bli med.

Hvis du er ute etter mye støtte, og for å bli venner med andre med denne tilstanden kan du besøke min personlige nettside på Myspace på http://www.myspace.com/ptcawareness . Hvis du klikker i henhold venn kategoriene du finne kategorien IH / PTC mennesker, og du kan legge til noen av de menneskene som dine venner.

Tips og advarsler

 • Kom i kontakt med så mange mennesker som du kan med denne tilstanden for å lære mer om tilgjengelige medisiner og behandlinger.
 • Spre ordet om din tilstand slik at andre vil donere til årsaken.
 • Intrakraniell Hypertensjon varierer sterkt fra person til person, så ikke la en persons historie skremme deg.
 • Nettstedene nevnt i denne artikkelen er ikke ment å erstatte noen råd fra en lege.

Hvordan finne støtte for en autistisk barn

Ifølge loven må autistiske barn gis utdanning er nødvendig for å optimalisere sitt potensial. I tillegg er mange avlastningssentre bemannet med fagfolk som kan hjelpe autistiske barn i en nonclassroom setting.

Hvordan finne støtte for en autistisk barn

•  Se etter autisme-relaterte pedagogiske ressurser, attføringsprogrammer og sosiale organisasjoner på nettet. Søk på nettet med søkeord som "autisme" og "støttegrupper." Finne telefonnumre og e-postadresser for ressurser i ditt område.

Utforsk måter Medicaid kan hjelpe autistiske barn ved å gå til Autism Society of America hjemmeside og velge "Medicaid alternativer."

Finn støttegrupper for barnet ditt ved å ringe (800) 3AUTISM, extension 150.

Finn flere spesialundervisning linker for autistiske barn på ressurser til spesialundervisning på internett hjemmeside (seriweb.com).

Lær mer om Autistic aktivitetsprogram for barn, inkludert sommerlekestunder, ved å ringe (503) 281-8769.

Herbal Støtte for astma

Under tvang fra en astma angrep, luftveiene bli sår og hoven, blir puste svært vanskelig, og du kan selv begynne å hoste eller hvese. Astmaanfall kan være en skremmende ildprøve. Hvis du eller en du er glad lider av astma angrep, kan du lurer på hva du kan gjøre for å lindre tilstanden. Foreskrevet medisiner er tilgjengelige, men du kanskje ønsker å prøve en urtemedisin, også.

Herbal rettsmidler for Innånding

Akkurat som en inhalator, kan du bruke urtemedisiner blandet med beroligende damp og tåke. Ifølge Natural-treatment-guide.com, minst to urtene er nyttig for å lage en pustende tåke: roman kamille og eukalyptus. Herbalremediesinfo.com antyder at roman kamille kan yret i kokende vann for å lage en te. Dampen fra te kan inhaleres. Romersk kamille fungerer med astma fordi det er både et antihistamin og en anti-inflammatorisk. Derfor hjelper det å rydde opp luftveiene dine. På samme måte, hjelper eukalyptus med astma fordi det er en slimhinneavsvellende og slimløsende, slik at passasjer å klare og puste å være mindre anstrengt. Bruke eukalyptusolje som en aktuell under nesen.

Herbal rettsmidler under et angrep

Hvis du føler et astmaanfall kommer på, kan du være i stand til å lindre effektene med en aktuell urtemedisin. Ifølge Natural-homeremedies.com, blande sennep olje med kamfer skaper en salve som kan bli massert på brystet og bak på astma pasienten. Denne blandingen bidrar til å redusere smerter i kroppen og fungerer også som en anti-inflammatorisk. Det kan bidra til å berolige en astma pasienten under et angrep.