Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Fast Med Smoothies

Vekttap er vanskelig nok uten den ekstra hindring av tidspress og menyplanlegging. Ved å implementere en snack eller måltid erstatning smoothie i din daglige diett, kan du øke din vekttap og motta ytterligere intestinal rensing fordeler.

Hvordan å miste vekt Fast Med Smoothies

•  Bland en blanding av din favoritt frukt, 1/2 kopp med kaldt vann, og 8 pitted datoer eller annen fiber. Fiber bidrar til å fjerne overflødig avfall fra slimhinnen i tarmen og vil redusere cravings ved å gjøre du føler deg full for en lengre periode.

Ikke tilsett sukker eller honning for sødme, da disse kan raskt legge på de ekstra kaloriene. Hvis du insisterer på en søtere smoothie, bør du vurdere å bruke Splenda, en lav-kalori søtningsmiddel avledet fra sukker.

Sett på vann med skummet melk eller yoghurt for en tykkere smoothie. Yoghurt hjelper også hindre cravings og holder deg følelsen fyldigere lenger.

Blend bær i din smoothie for antioksidanter og ekstra fiber fra frøene.

Snik porsjon grønnsaker i blenderen for ekstra ernæringsmessige verdien av din smoothie. Frukten vil vanligvis gjøre en god jobb med maskering mest unappealing smaker.

Drikk smoothie som en erstatning måltid eller mellommåltid. Smoothies har fantastiske helsemessige fordeler og hjelp i vekttap, men de bør brukes i tillegg til et sunt kosthold og treningsprogram. Smoothies bør ikke erstatte hele ernæring kilde.