Digidexo.com

Øvelse for fastere bryster

Øvelse for fastere bryster


Mesteparten av vevet som utgjør brystet er fettvev, noe som ikke kan bli styrket seg med et beløp av trening. Imidlertid kan brystmuskulaturen som støtter brystene styrkes ved konsekvent å gjøre de riktige øvelsene. Dessverre er det ingen øvelse som vil forstørre eller fast brystene selv. Men styrke og toning pectoral muskler i brystet kan bidra til å gi støtte og løft til brystene, noe som gjør dem vises fastere.

Personlig Evaluering

Se på deg selv i en full-lengde speil og ærlig evaluere hva du ser. Hvis du finner ut at du ønsker å ta fatt på en øvelse diett for å stramme brystene dine, bør du ha en klar forståelse av hvor du er fra, og et klart mål om hva du ønsker å oppnå. Vurdere å konsultere med en personlig trener for å avgjøre om de målene du setter for deg selv er oppnåelig eller ønskelig.

Medisinsk evaluering

Øvelsene som kreves for å stramme brystmuskulaturen som støtter brystene, som til slutt vil bidra til å løfte brystene og gi dem et fastere utseende, kan være anstrengende. Snakk med legen din om din evne til å delta i en slik øvelse rutine.

Samle Utstyr

De mest effektive øvelser for bryst utvikling hos kvinner involverer løfte vekter. Godt utstyr valg inkluderer en treningsbenk, en vektstang med diverse vekter og et sett med manualer.

Etablere en rutine

Konsistens er nøkkelen til toning brystmuskulaturen som vil gi deg fastere ser brystene. De fleste kvinner kan ha nytte av en rutine som inkluderer en tilbøyelig vektstang benkpress, skråstilte dumbbell brystet fluer og flat dumbbell benkpress. For sikkerhets skyld bør du aldri trene med frie vekter uten en spotter. Hvis vekt utstyr ikke er tilgjengelig, kan de gamle stand-by, push-ups, bidra til å styrke og tone brystmusklene. Nøkkelen er å etablere en rutine og stikker med det.