Digidexo.com

mat som hemmer østrogen

Mat som øker østrogen i kroppen

Østrogen er et hormon som består av tre forbindelser: østron, østradiol og østriol. Både menn og kvinner trenger en viss mengde av dette hormonet å være sunn. Personer som har lavt østrogennivå kan øke østrogen naturlig ved å spise visse typer mat og avstå fra andre matvarer som hemmer østrogenproduksjonen.

Betydningen av lavt østrogen

Kvinner som experienceing premenopausale eller postmenopausale sypmtoms kan ha lave nivåer av østrogen i kroppen. Naturlig østrogen er et kvinnelig kjønnshormon og er en viktig steroid i reproduksjonsprosessen. Sunn østrogennivået bidra til å regulere menstruasjonssyklusen og opprettholde sunne kolesterolet.

Mat som øker østrogenproduksjonen enten inneholder et stoff som kalles di-indolylmethane, eller naturlig inneholder høye nivåer av østrogen som er lett absorberes av kroppen. Di-indolylmethane øker nivået av østradiol i kroppen, en spesifikk type østrogen at kroppen produserer naturlig.

Mat som øker østrogenproduksjonen

Mat som øker østrogen i kroppen er: soyaprodukter som tofu og soyamelk, lima bønner, bær, epler, papaya, dadler, plommer, granatepler, rødbeter, aubergine, tomater, yams, oliven, poteter, bygg, ris, humle , havre, hvete, flaxseeds, kikerter, hvitløk, persille, kløver, gule erter, rosenkål og lakris.

Effekter av østrogen

Øke forbruket av østrogenfremmende matvarer kan ha flere effekter på hormoner og følelser. Østrogenfremmende matvarer har vært knyttet til å redusere pre-menopausal og post-menopausale symptomer, økt energi, bedre hukommelsesproblemer og økt bentetthet.
Hvis østrogen-styrke matvarer ikke kan absorberes lett av kroppen, kan en lege anbefaler østrogen østrogenbehandling og livsstil eller kosttilskudd endringer for å sikre liten eller ingen ytterligere tap av naturlig østrogen.

Betraktninger

Noen matvarer kan hemme østrogenproduksjonen og bør unngås ved inntak av flere østrogenproduserende matvarer. Matvarer som hemmer østrogen produksjon omfatter meloner, ananas, bær, fiken, druer, kål, grønne bønner, mais, squash, brokkoli, hvit ris og hvitt mel.

I tillegg til å spise mer østrogen-produserende mat, bør en person som ønsker å øke østrogen holde en lav-fett, høyt fiber diett som vil hjelpe imøtekomme endrede hormonnivåer. Hele korn, friske grønnsaker, tempeh, nøtter og frø, bønner og tang er anbefalt mat å spise i forbindelse med østrogen-styrke matvarer.

Advarsler

For mye østrogen i kroppen kan være skadelig for helsen din, så det er viktig å bli vurdert av en lege før du gjør noen drastiske endringer i kostholdet. Symptomer på for mye østrogen i kroppen inkluderer uregelmessig menstruasjon, suget etter søtsaker, tap av sexlyst, væskeansamlinger, tretthet, hovne eller smertefulle bryster, endometriose, alvorlige menstruasjonssmerter og vektøkning. Mat som øker østrogen kan være nødvendig å redusere eller fjernes fra kostholdet til østrogennivået blir gjenopprettet til et sunt nivå.

Matvarer som inneholder østrogen

Matvarer som inneholder østrogen


Det er mange grunner til å ha en forståelse som matvarer inneholder østrogen, og hvilke matvarer hemme østrogenproduksjonen. Kvinner som lider av østrogenmangel eller en lav sexlyst kan være lurt å legge til matvarer som inneholder østrogen i sine dietter. Men kvinner som lider av tilstander som PMS, fibroid cyster, cyster på eggstokkene, eller har en høy risiko for brystkreft bør spise matvarer som hemmer produksjonen av østrogen i kroppen.

Viktigheten av Østrogen

Østrogen er betegnelsen på det kvinnelige kjønnshormonet som produseres av eggstokken. Det er ansvarlig for alle de kvinnelige kjønnstrekk. Å ha nok østrogen er avgjørende for en kvinnelig kropp for å være i forskriftsmessig stand, men som en kvinner i alderen østrogen produksjonen avtar. Slik at det kan være nyttig å tilsette østrogen i kosten. Det er også flere medisinske tilstander som resulterer i lavt østrogennivå som kan finne tillegg av østrogen rik mat gunstige.

Det er viktig å holde østrogennivået i balanse i kroppen. Konsulterer lege kan bidra til å bestemme om ekstra østrogen som er nødvendig for å bekjempe helseproblemer.

Plante østrogen Foods

Det er mange organiske østrogen rik mat som finnes i planteriket. Disse matvarer inneholder grønnsaker, noen frukt, belgfrukter, korn og frø. Det er viktig å merke seg at ikke alle planter inneholder østrogen, og mange planter faktisk hemmer absorpsjonen av østrogen i kroppen.

Østrogen rik mat inkluderer alfalfa, epler, knapt, rødbeter, gulrøtter, kirsebær, kikerter, Black Eyed Peas, agurk, datoer, egg, auberginer, hvitløk, havre, oliven, papaya, erter, paprika, plommer, granatepler, poteter, gresskar, røde bønner, solsikkefrø, tomater, hvete og yams.

Farene ved Østrogen

Personer med høy risiko for brystkreft bør unngå matvarer som er rike på østrogen. Høye mengder østrogen i kroppen kan føre til brystkreft. Andre medisinske tilstander som PMS, samt fibroid og ovariecyster kan bli negativt påvirket av ekstra østrogen i dietten.

Østrogen inhiberer Foods

Matvarer som faktisk hemmer produksjonen av østrogen bør spises av folk som trenger å kontrollere sin østrogen inntak. Disse matvarene bør legges inn i kostholdet på en jevnlig basis.

Matvarer som hemmer østrogen absorpsjon inkluderer bær, brokkoli, kål, sitrus, korn, frukt, bortsett fra frukt tidligere nevnt, grønne bønner, melon, løk, squash, tapioka, hvit ris og hvitt mel.

Soya Foods

Ifølge Bio-medicine.com, septemberutgaven av American Association for Cancer Research Journal rapporterte i 2005 at inntak av soya baserte matvarer kan betydelig redusere østrogener forbundet med brystkreft. Dette er spesielt viktig for postmenopausale kvinner. Populære soyabaserte matvarer er tofu, soya ost og soyamelk.

Mat som utløser Herpes Utbrudd

Herpes er en vanlig virusinfeksjon som resulterer i munnsår som påvirker munnen området eller genital sår. Noen typer mat er mer sannsynlig enn andre til å utløse herpes utbrudd og bør unngås så mye som mulig, spesielt hvis en person merknader utbrudd regelmessig oppstå etter å spise visse typer mat.

Aminosyre

L-lysin hemmer viral vekst og så er god på å hindre herpes utbrudd. Men en annen aminosyre kalt L-arginin undertrykker L-lysin.

L-arginin matvarer

L-arginin er rikt på nøtter og mutter Butters, frø, sjokolade, kokos, rosiner, gelatin og carob. Hele korn som hvete og havre, sammen med linser og soyabønner, også er høy i L-arginin.

Citrus

Sitrusfrukter og juice bør unngås så mye som mulig, inkludert grapefrukt, sitron, lime og tomater.

Surt Foods

Andre sure matvarer for å unngå foruten sitrus inkluderer kjøtt, eddik, alkohol og te.

Bearbeidet mat

Bearbeidet og raffinert mat som hvitt mel og hvit pasta, fastfood, og eske convenience middager og side retter kan utløse herpes utbrudd. Sukker og sukkerholdige matvarer som syltetøy og brus kan i tillegg.

Mat som inneholder Omega 3 & Omega 6

Som man vet mer om hva hver næringsstoff gjør for kroppen, kunnskap om hvordan utskeielser og mangler kan føre til sykdom øker. To vitale komponenter i hver diett, omega 3 og omega 6, finnes i en rekke matvarer. Betydningen av å undersøke forbruket av mat som inneholder omega 3 og omega 6 kan ikke bli undervurdert.

Hva er de?

Omega 3 og omega 6 er essensielle fettsyrer. Omega 3 har et rykte som den "gode" fettet. Dette er fordi, i motsetning til fett som finnes i smør og ost, gjør de ikke legge til "dårlig" type kolesterol til kroppen. De er nødvendig i mange prosesser som hormonproduksjon, vekst og opprettholdelse av immunsystemet. Omega 6 har blitt fremstilt som skurken, fordi over forbruk kan føre til at noen av de samme sykdommene Omega 3 forebygger. Begge er avgjørende for riktig helse.

De helsemessige fordeler av Omega 3

Folk som spiser mat rik på omega 3 Opplev økt fordeler i mange områder av deres helse. En av disse er redusert forekomst av hjertesykdom, fordi de gode fettstoffer bidra til å redusere overdreven blodpropp. Dette oppnås ved å redusere tendensen av blodplater til å feste seg til hverandre. Det gode fettet minsker også mengder av andre mindre gunstig fett som kolesterol og triglyserider i blodet. Den videre beskytter sirkulasjonssystemet ved å forhindre arteriell fortykkelse ved å hemme veksten av cellene i sine vegger.

Mat som inneholder Omega 3

Egg er en lett assimilert mat med høye nivåer av omega 3. Når du shopper, se etter spesielle etiketter for å indikere de kommer fra kyllinger fôret med en diett som produserer egg med 100 til 200 mg omega 3, seks ganger større enn en vanlig egg. Svært høye nivåer av omega 3 er funnet i linfrø og valnøtter. Soyabønner og tofu inneholder også store mengder av denne fettsyren. Mye av sjømat, som fisk, reker og kamskjell, er gode kilder til omega 3.

Omega 6 finnes i oljer

Omega 6 er et linolsyre og finnes hovedsakelig i oljer som for eksempel maisolje, sesamfrøolje, solsikkeolje, soyaolje, valnøttolje og hvetekimolje. Oljen med den mest omega 6 er saflorolje. Det er imidlertid omega 6-ere i grønne bladgrønnsaker og korn samt.

Symptomer som indikerer en mangel på omega 3

De som spiser for lite mat som inneholder omega 3 kan oppleve noen av følgende symptomer: hjertesykdom; leddsmerter; hud, hår og tørrhet og skader spiker; diabetes; depresjon; tretthet og konsentrasjonssvikt.

På grunn av mangfoldet av symptomer, er mangel svært vanskelig å diagnostisere, så tilskudd kan forhindre disse problemene oppstår.

For mye eller for lite omega 3 og omega 6?

Produkter for forbruk rik på omega 6 er lett å finne, og de med omega 3 er mindre så. Forskning indikerer at den generelle befolkningen er forbruker altfor mye av den første, og for lite av den andre. Bearbeidet mat, i særdeleshet, er høy i omega 6, fordi maisolje, en rik kilde til omega 6, er ofte brukt. Sjekk ditt inntak av disse matvarene, spesielt hvis det ikke er noen tilskudd av omega 3. Forskere ser inn bi-polar lidelse eksperimenterer med å balansere disse to nivåer for å avlaste de intense symptomer på lider av denne sykdommen. Typiske vestlige dietter har opptil 30 ganger så mye omega 6 og omega 3; en rimelig forholdet er 4 til 1.

Hvordan Supplement Inntak av Omega 3

Legge omega 3 til enhver diett bør skje langsomt, ved hjelp av en pålitelig kilde for fettsyren. Tar 2 til 3 g om dagen av omega 3 regnes som et trygt nivå av US Food and Drug Administration, og vil bidra til å holde betennelsen forårsaket i kroppen ved høye nivåer av omega 6 til et minimum. Du kan hjelpe dette ved å redusere mengden av bearbeidet mat du forbruker.

Mat som øker libido

Gjennom tidene har folk prøvd å øke deres libido med ulike matvarer. Vitenskapen har vist at enkelte matvarer gjør øke en persons libido. Men valgene er begrenset, og studier har vist at du kan ha til å stole på naturmidler og legemidler for å hjelpe stoke branner av din libido.

Foods Hjelp ditt velvære, og derfor din libido

Det er få matvarer som faktisk gjør en person ønsker å ha sex. De fleste eksperter foreslår at å spise mat som bidrar til din velvære er hva du bør konsentrere deg om, så du skal være i god form fysisk. Derfor vil du være mer utsatt for å ha et godt sexliv. For eksempel, noen foreslår å spise mat med høyt omega-3 fettsyrer, som øker blodsirkulasjonen, men det er ikke til å rev opp sexlysten.

Hva påvirker sexlysten?

Den menneskelige sexlyst er knyttet til hormonet testosteron. Dette gjelder både menn og kvinner, men for kvinner østrogen spiller en rolle også. For å få en libido nytte av mat, alle trenger å spise mat som øker testosteron produksjonen.

Matvarer som skru opp varmen

Gunstig mat som øker folks testosteronnivå har sink og B-vitaminer i dem. For å øke nivåer av sink i kroppen prøve rå rødt kjøtt, østers, fjærkre og vilt fjærfe. Non-kjøtt valg er også tilgjengelig, som nøtter og meieriprodukter.

Matvarer som inneholder B-vitaminer inkluderer (B1) eggeplommer, brun ris, hele korn og grønne bladgrønnsaker; (B2) meieriprodukter, hele korn og erter; (B3) fisk, belgfrukter og peanøtter; (B6) smør, kjøtt, soyabønner og hele korn; (B9 - folsyre) lever, hele korn korn og grønne bladgrønnsaker; og (B12) lever, eggeplomme, kjøtt, melk og fjærkre.

Du må kanskje Prøv kosttilskudd

Kosttilskudd og legemidler er ikke svaret å øke libido, men de kan gjøre opplevelsen bedre. Ginkgo biloba og Yohimbe er to kosttilskudd som øker blodtilførselen til kjønnsorganene. Hvis menn eller kvinner har et problem med sine seksuelle erfaringer, vil det dempe libido bare fordi en dysfunksjon er til stede. Hvis de prøver et naturlig supplement og finner at det fungerer, kan dette bidra til å øke deres libido bare fordi opplevelsen har blitt bedre.

Legemidler kan være svaret

For menn, Viagra, Cialis og Levitra hjelp med erektil dysfunksjon. Som med de naturlige kosttilskudd som er nevnt ovenfor, disse farmasøytiske alternativer øke blodstrøm til kjønnsorganene regionen, og la mannen til å få ereksjon. Forhåpentligvis vil medisinen forbedre sin erfaring og forhåpentligvis øke hyppigheten av sin seksuelle aktivitet. Sannsynligvis, hvis mannen har et godt resultat med medisinering, hans libido vil bli styrket på grunn av de psykologiske fordeler han får fra å bruke stoffet. Som for disse legemidler, har definitive studier vist at de er effektive.

Soya mat som fremmer equol Produksjon

Amerikanerne blir stadig mer helsebevisste. En økning i helseproblemer, inkludert diabetes, fedme og kreft har bedt studier for å lære om hvordan kostholdet påvirker kroppen vår. Mat er drivstoff, og noen matvarer inneholder organiske forbindelser som er viktige for vår metabolisme. Soya har vært tema for forskning og debatt i mange år, men en ting som er sikkert, den inneholder isoflavoner som er phytoestrogen forbindelser som kan være gunstig for helsen vår.

Equol Produksjon

Equol er en ikke-steroidal østrogen som produseres i kroppen av bakterier i tarmen. Tarmbakterier konvertere daidzein, en type isoflavon som vanligvis finnes i soya matvarer, inn equol. Men studier publisert i «American Journal of Clinical Nutrition" (juni 2007) og "The Journal of Nutritional biokjemi" (mai 2005) viser at bare rundt 30 til 50 prosent av mennesker er i stand til å produsere equol. Dette har bedt videre forskning på hvorvidt equol-produsenter har helsemessige fordeler fremfor ikke-equol produsenter.

Typer equol

Equol inneholder et karbonatom i posisjon C3 (se bilde) som gir det muligheten til å danne to enantiomere former: R-equol, og S-equol. S-equol er diastereoisomer som har østrogene egenskaper og er også antatt å være i stand til å blokkere dihydrotestosteron (DHT).

Soya Foods

Isoflavoner, inkludert genistein og diadzein, finnes i mange planter, men soyabønner har de høyeste konsentrasjonene av disse potensielt helsebringende forbindelser. Selv isoflavon kosttilskudd er tilgjengelig, er den beste måten å konsumere dem er fra naturlige matkilder. De høyeste beløpene finnes i hele soyabønner, så spiser edamame vil fremme equol produksjon i de som er produsenter. Det er andre soyaprodukter, inkludert teksturert soyaprotein, soya nøtter, tofu og soyamelk, som også inneholder høye konsentrasjoner av isoflavoner og vil derfor fremme equol produksjon.

Equol og Østrogen

Equol har evnen til å binde seg til østrogen beta-områder. Dette kan gjøre equol fordelaktig i østrogenrelaterte krefttyper, inkludert brystkreft. Studier blir også gjort for å finne ut om equol kan bidra til å redusere symptomer på overgangsalder, ifølge "The Journal of Nutritional biokjemi," (mai 2005).

Equol som Anti-androgen

Equol er unik fordi den ikke bare har evnen til å binde seg til østrogenreseptorer, men også virker som en antagonist til androgen handlinger. Forskere har funnet ut at i motsetning til anti-androgen narkotika, betyr equol ikke binde seg til androgen reseptorer, men det binder seg direkte til DHT, og dermed begrenser det. Denne handlingen har bedt om undersøkelser for å finne ut om menn som er equol-produsenter kan ha en fordel mot prostatakreft, som refereres i "japansk Journal of Clinical Oncology," (februar 2004).
Tilhengere av isoflavone kosttilskudd hevder at equol produksjon bekjemper mannlig mønster skallethet, men det er ingen vitenskapelige bevis ennå som støtter dette.

Matvarer som har Østrogen

Den kvinnelige kroppen produserer østrogen før overgangsalderen, og da er det bremser ned produksjonen av dette hormonet. Det er mat som inneholder naturlig østrogen, noen ganger kalt fytoøstrogener, som kan gi helsemessige fordeler hvis du inkluderer dem i kostholdet ditt.

Fordeler

Mat østrogener eller fytoøstrogener, kjemisk ligner de som finnes i menneskekroppen. Østrogen kan bidra til å redusere symptomer på overgangsalder, regulere menstruasjonssyklusen, lavere hjertesykdom, bidra til å forhindre benskjørhet, redusere hetetokter og moderate humørsvingninger.

Soya

Den fytoøstrogener i soya matvarer er lik østrogen og ser ut til å bidra til å redusere overgangsalder symptomer. Soya kan også forebygge kreft og forebygge hjertesykdom.

Soya er funnet i matvarer som, soyabønner, soyamelk, soyasaus, tofu, tempeh eller soya kake og miso, som er en soya lime. Soya er også lagt til kjøtt, brød og frokostblandinger. Du kan kjøpe soya burgere hvis du ønsker en meatless burger.

Frokostblandinger

Korn og frø som inneholder naturlige østrogener er bygg, fennikel, flaxseeds, havre og hvete.

Grønnsaker

Grønnsaker høy i naturlige østrogener er rødbeter, persille, erter, gulrøtter, paprika, aubergine, agurk, yams, poteter, gresskar og alfalfa.

Frukt

Frukt høy i naturlige østrogener er epler, kirsebær, dadler, papaya, plommer, granatepler og tomater.

Andre Foods

Andre matvarer som inneholder naturlig østrogen er olivenolje, gjær, kjøtt, lakris, anis, kløver, svart-eyes erter, melkeprodukter, hvitløk, oliven, røde bønner, ris, salvie og solsikkefrø.

Mat som utløser migreneanfall

Mat som utløser migreneanfall


Migreneanfall er preget av alvorlige hodesmerter og er ofte ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys, lukter og lyd. Et migreneanfall kan vare alt fra 4 timer til 3 dager, ofte forårsaker den lidende til å sette livet sitt på vent. Mens de utløser migrene kan variere fra person til person, er det flere felles mat utløser rapportert å bringe på migreneanfall. De vanligste matvarer som utløser migreneanfall er listet opp her.

Tyramin

Tyramin er et stoff naturlig dannet fra nedbryting av protein i en food som det aldre. Mat som inneholder store mengder tyramin inkluderer alderen oster, rødvin, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer, rømme, bearbeidet kjøtt, pickles, avokado og noen bønner, for eksempel garbanzo, pinto og lima.

Alkoholholdige drikker

Alkoholholdige drikkevarer øker blodtilførselen til hjernen. Rødvin, champagne og øl er de mest identifiserte utløsere av migreneanfall.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan utvide blodårene, utløser migrene hos noen individer. De mest vanlige tilsetningsstoffer som forårsaker migreneanfall er nitrater, nitritter, kjøtt tenderizers og mononatriumglutamat (MSG), som er en smaksforsterker funnet i orientalske matvarer, soyasaus, bearbeidet kjøtt og mange emballerte matvarer.

Koffein

Koffein er en mild stimulerende finnes i kaffe, te, sjokolade, kakao, brus og noen smertestillende medikamenter. Koffein constricts hjernens blodkar, noe som utløser migreneanfall i mange mennesker.

Sjokolade

Sjokolade inneholder fenyletylamin og teobromin, så vel som koffein. Disse naturlige kjemikalier kan forårsake et migreneanfall ved å endre den cerebrale blodstrøm og avgi noradrenalin, som er en kjemisk belastning i hjernen som øker blodtrykket, hjertefrekvensen og blodstrømmen.

Mat som utløser Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) påvirker millioner av mennesker og ofte går udiagnostisert. Dens symptomer kan etterligne mange andre sykdommer og tilstander. De som takle det vet det kan være smertefullt, pinlig og, i noen tilfeller, svekkende. Mens det er noen stoffer der ute for å behandle tilstanden, den enkleste måten å din holde din IBS i sjakk er å unngå matvarer som kan utløse et angrep.

Kjøtt og animalske produkter

De to største triggere for IBS er fett og animalske produkter, ifølge helpforibs.com, og kjøtt er stappfullt av begge. De verste typer kjøtt å spise hvis du har IBS er rødt kjøtt og mørke fjørfekjøtt. Melkeprodukter er også IBS utløser på grunn av sitt fettinnhold, og også fordi de inneholder myse og kaseinprotein, noe som kan forårsake fordøyelsesproblemer. Helpforibs.com sier også fettfattig melkeprodukter, slik som skummet melk, kan utløse IBS symptomene på grunn av myse og kasein. Et annet dyr produkt som kan utløse IBS symptomer er eggeplommer, selv eggehviter er OK.

Fried Foods

Som kjøtt og meieriprodukter, stekt mat, som for eksempel pommes frites og kaker, inneholder masse fett, som ikke er bra for noen med IBS.

Andre Foods

Ifølge helpforibs.com, andre matvarer som kan utløse IBS angrep inkluderer, kokosnøtter, nøtter og oliven.

Drikkevarer

Drikker med koffein, for eksempel kaffe, stimulere mage-tarmkanalen, og bør unngås. Alkohol har samme effekt, og kullsyreholdige drikker, enten de inneholder koffein eller ikke, kan forårsake oppblåsthet og kramper, noe som kan forverre en IBS angrep.

Tilsetningsstoffer

Kunstige søtstoffer og fett kan utløse gass, oppblåsthet og diaré, og bør unngås, så bør MSG.

Mat som gjør at ammet baby Kresen

Generelt kan ammende spise et normalt kosthold uten noen konkrete elimineringer. Imidlertid er det mulig at noen babyer kan være mer følsomme for visse elementer i morens diett. Dessuten kan noen babyer har allergiske reaksjoner som følge av visse mat komponenter overføres gjennom morsmelken.

Mat sensitiviteter

Noen babyer kan ha overfølsomhet for visse matvarer. Symptomer på en mat følsomhet inkluderer fussiness etter feedings, utrøstelig gråt og problemer med å sove komfortabelt. Matintoleranse symptomer kan oppstå alt fra 4 til 24 timer etter at barnet har vært utsatt for mat gjennom morsmelk.

Matallergener

Mødre som har en familiehistorie med matallergier kan være lurt å unngå å spise mat som har forårsaket andre familiemedlemmer å ha allergiske reaksjoner. Kumelk og peanøtter er to av de vanligste matallergener. Andre mulige allergener inkluderer hvete, egg, mais, soya og fisk. En allergisk reaksjon kan føre til at babyen får utslett, elveblest, pustevansker, ørebetennelser eller magesyke.

Gassy Foods

Visse matvarer produsere gass som kan forårsake morsmelk ubehag. Ammende mødre som har ekstremt masete babyer kan være lurt å eliminere disse matvarer fra kostholdet. Disse matvarer inneholder neper, paprika, agurk, rosenkål, blomkål, løk, kål, brokkoli og hvitløk.

Citris Frukt

Sitrus matvarer kan også irritere en ammet babyen. Ammende mødre kan være lurt å unngå mandariner, lime, appelsiner, sitroner og grapefrukt.

Sjokolade

Den kjemiske teobromin er til stede i sjokolade. Dette stoffet kan føre til diaré og fussiness i morsmelk.

Mat som produserer fett brenner hormoner

Når du prøver å gå ned i vekt, er det viktig å spise mat som holder energinivået opp og hjelpe deg å forbrenne mer fett. Heldigvis er det mange sunne matvarer inneholder stoffer som hjelper kroppen din utgivelsen fettforbrenning hormoner.

Epler

Epler er rike på vitamin C, A og B-vitaminer, som hjelper deg å forbrenne mer kalorier.

Coffee

Kaffe vil ikke bare hjelpe deg å holde deg våken, men det kan hjelpe deg til å miste mer vekt. Kaffe inneholder koffein, noe som kan øke kroppens evne til å forbrenne kalorier, ifølge MayoClinic.com.

Spinat

Rik på jern og B-vitaminer, hjelper spinat kroppen utgivelsen fettforbrenning hormoner.

Sennep

Krydderet i sennep kan hjelpe kroppen din forbrenner flere kalorier når de brukes på sunn mat.

Hjemmelaget Chicken Soup

Å spise kyllingsuppe laget fra bunnen av kan hjelpe deg å miste mer vekt. Hjemmelaget kylling supper kan også være en fin måte å møte dine væskebehov for dagen.

Hvordan å miste magen fett ved å spise mat som forbrenner fett

Hvordan å miste magen fett ved å spise mat som forbrenner fett


Den enkleste måten å miste magen fett er å begynne å spise mat som forbrenner fett! Dette kombinert med daglig mosjon vil hjelpe deg å kaste den ekstra vekten magefett.

Hvordan å miste magen fett ved å spise mat som forbrenner fett

Vann. Drikk mye vann hvis du prøver å miste magen fett. Kroppen din vil ikke være i stand til å fungere skikkelig hvis du ikke drikker nok vann. Prøv å drikke minst åtte glass vann om dagen.

epler. Du har alltid hørt ordtaket "Et eple om dagen holder doktoren borte". Vel nå kan du legge til ordtaket "Et eple om dagen holder magefettet borte". Studier tyder på at pektin som finnes i epler begrenser hvor mye fett cellene dine kan absorbere.

Havregryn. Havregryn er et utmerket eksempel på hele korn som du kroppen trenger for å brenne bell fett. Havregryn gir ikke bare hele korn, men det gir også fiber!

Fish. Fisk gir kroppen din med magre proteiner og omega 3-tallet. Hvis du ikke liker fisk, så kan du spise bønner. Bønner er også en utmerket kilde til protein for kroppen. Uten riktig mengde protein, vil kroppen ikke være en fettforbrenning maskin!

gulrøtter. Gulrøtter inneholder karoten. Karoten er en form for vitamin A som bokstavelig talt spyler kroppen av fett og avfall raskt. Karoten omdannes til vitamin A i tarmen og vil hjelpe fart på stoffskiftet. Jo raskere stoffskiftet, brenner raskere kroppen fett.

Mat som hjelper til med lavt blodsukker

Mat som hjelper til med lavt blodsukker


Hvis du har en tendens til å lide av lavt blodsukker, kalt hypoglykemi, være forberedt til enhver tid fordi lavt blodsukker kan føre til svakhet, svimmelhet og med tap av bevissthet.

Å være forberedt betyr at du har noe lett tilgjengelig å spise som kan heve og stabilisere blodsukkeret.

Fakta

Når blodsukkeret ditt er lavt, bør du spise mat som er omfattet av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er absorbert på lavere hastighet enn enkle karbohydrater. Den langsomme absorpsjonen bidrar til å stabilisere deg blodsukkeret uten en skarp topp i blodsukkernivået ditt.

Karbohydrater

Matvarer som inneholder komplekse karbohydrater inneholder grønnsaker, korn, frukt brød og pasta.

Matvarer som inneholder enkle karbohydrater kaker, kjeks kaker og paier.

Høye Fibers

Konsumere mer fiberrik mat. Når du spiser mat med høyt fiber, er karbohydrater du forbrukes absorberes saktere. Noen matvarer med høyt fiber inkluderer hvete, brokkoli, kål, poteter, gulrøtter og epler.

Drikkevarer

Unngå å drikke alkohol, for alkohol kan føre til at blodsukkeret til å slippe. Du bør også prøve å unngå mat og drikke som inneholder koffein.

Det er bedre å spise frukt i stedet for å drikke en fruktdrikk med sukker.

Annet

Noen krise ting du kan spise eller drikke som vil hjelpe med lavt blodsukker er biter av hard candy (fem eller seks stykker), 5 til 6 oz. av vanlige ikke-diett brus, 1 ss. av gelé eller sukker eller tre glukosetabletter.

Glukosetabletter er tilgjengelige uten resept på de fleste apotek.

Low-Calorie Mat som tilfredsstiller Brain

Slanking kan være utfordrende for alle, enten du prøver å gå ned fem eller 105, pounds. En måte å gjøre slanking lettere er å "lure" hjernen din til å føle full. Magen kontrakter den samme, enten den er full av høy-kalori mat eller kalorifattig mat. Mange kalorifattig mat som vil tilfredsstille hjernen din, og pounds vil gå av.

Proteiner

Proteiner hjelper deg til å føle mer full, og de oppfordrer fettforbrenningen. Magert kjøtt, eggehviter, bønner, kylling og fisk alt arbeid. Hold kjøtt enkel og grillet, unngå saus, saus og krydder.

Vann og Vann-baserte matvarer

Matvarer med høyt innhold av vann hjelpe deg å føle deg mett lenger. Vannbasert mat inkluderer: frukt og grønnsaker (80 til 95 prosent vanninnhold), varme frokostblandinger (85 prosent), kokte egg (75 prosent), pasta (65 prosent), fisk og sjømat (60 til 85 prosent), kjøtt ( 45 til 55 prosent), brød (35 til 40 prosent), ost (35 prosent) og nøtter (2-5 prosent).

Vann i seg selv kan være en appetitt suppressant, og er anbefalt å drikke flere 8-gang glass om dagen. Foruten å holde deg hydrert, vil vannet holde kroppen fungerer som den skal.

Frukt og grønnsaker

Snacking på noe crunchy, som epler eller gulrøtter, kan lure til hjernen til å føle mer full. Og frukt og grønnsaker er fulle av vitaminer og næringssalter, i motsetning til bearbeidet mat.

Suppe

Soup har lenge vært en diett triks som gir kroppen din med tilstrekkelig næringsstoffer og holder deg mett. Stick med vegetabilske-baserte supper, og unngå de med kremfløte.

Fiber

Legge fiber til kosthold hjelper satisy sult. Fiber-rik mat inkluderer bønner, hele korn brød, brun ris, frø og bær.

Hvordan å spise mat som Block FatSelv om det høres utrolig, du virkelig kan spise mat som blokkerer fett. Disse matvarer har kostfiber. Det er fiber som hjelper deg å miste vekt. Fiberrik mat er også rik på næringsstoffer, som er en ekstra bonus. Fiber er den tøff, strukturelle delen av frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter. Siden mat som er høy i fiber fyller, de er kraftige verktøy for å kontrollere vekten. Disse matvarer er også lav i fett og sukker. Et fiberrikt kosthold hjelper opprettholde energinivået i løpet av dagen som bidrar til å forbrenne fett. Det anbefales at en person skal ha mellom 25 og 35 gram fiber om dagen. Det betyr approximatley tre porsjoner grønnsaker og to med frukt, tre av fullkorn, tre av raffinert korn matvarer, og en av bønner. Her er noen forslag for deg å spise mat som blokkerer fett.

Hvordan å spise mat som Block Fat

Munch på frukt som begynner med en "A." Dette er epler, aprikoser og avokado. Mye av et eple makt er i huden, som inneholder quercetin, en antioksidant som hindrer celler fra å bli skadet. En aprikos makt kommer fra karotenoid innhold. Karotenoider er pigmentene som farger skinn av noen frukter og grønnsaker. Dette pigment bidrar til å beskytte øynene og hjertet. En avacodo kan være høy i kalorier, men det har mer fiber i det enn en bran muffin. Selv om den har fett, er det den gode fett eller mononsaturated fett. Det har oljesyre som bidrar til lavere triglycerider og kolesterol.

spise korn som bygg, havre, hvete eller bulgur. Barley ikke bare er rik på antioksidanter, har det nok fiber for å samle opp kolesterol og befri den fra kroppen. Havre har løselig fiber som feller kosttilskudd kolesterol og rids det fra kroppen. For å få mest fiber fra hvete, er det viktig å få mat som inneholder hvetekim eller hel hvete som har de ytre flere næringsrike deler av korn. Det hjelper også hjertet og rids kroppen av kolesterol. Bulgur er bare hvete i det hele skjemaet. Bulgur er et høyt fiberkilde og er rike på mineraler som jern, fosfor og sink.

knaske på gulrøtter, bær og meloner. Gulrøtter er høy i beta-karoten, som omdannes til vitamin A i kroppen og hjelper øynene. Bær og meloner er lave i kalorier og har løselig fiber som bidrar til å flytte ting gjennom tarmen.

Crunch nøtter og linfrø. Sammen med fiber, nøtter er høy i protein. De er gode på å forebygge hjertesykdom. Trikset med å spise nøtter er ikke å overdrive det fordi de er høy i kalorier. Linfrø
har omega-3 fettsyrer som bekjemper betennelser i kroppen.

Pop pærer, erter og poteter i munnen. Pærer har boron som bidrar til å holde bein sunt. The fiber i en pære rids også kolesterol i kroppen. Erter har fiber og mange næringsstoffer. Potet fiber er utmerket, særlig hvis huden er igjen på når du spiser den. Poteter er en stor feit blocker, minus smør og rømme. En søt potet er stor fordi det er fylling og er fylt med vitamnins.

Konsumere bønner og brun ris. Bønner er den ultimate makt mat. De er fullpakket med fiber og fyller. De er flott for folk med diabetes fordi de bidra til å kontrollere blodsukkernivået. Brun ris er næringsrik og har mye fiber. Når det ytre lag er fjernet, vil det ikke ha så mye fiber og er kjent som hvit ris. Spis matvarer som blokkerer fett, og du vil være sunn og tynn på kort tid i det hele tatt !!

Hint

  • Spis et utvalg av frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykkVisste du at det er mange matvarer som senker blodtrykket? Sammen med trening, justere kostholdet ditt, enda litt, kan reversere høyt blodtrykk og hypertensjon. Finne matvarer som lavere blodtrykk er ikke vanskelig hvis du vet hva du skal se etter og hva du skal holde deg unna. Les videre for tips om gende blodtrykket ved å spise sunt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykk

•  Salt og natrium er ofte skylden for å øke blodtrykket slik at du ønsker å se etter mat som er lav i natrium. Hold deg unna salte chips, bruke lav natrium soyasaus når matlaging og sjekk ernæring informasjon før du plukke opp din favoritt jar av tomatsaus.

Mange matvarer som senker blodtrykket er funnet i den produserer eller frosne midtgangen av dagligvarebutikk. Hvis det kommer i en kan det mest sannsynlig fullpakket med salt. Hvis det er mulig alltid kjøpe ferske eller frosne grønnsaker og frukt. Hvis du må kjøpe hermetikk skylle maten med vann før servering. Dette fungerer for hermetiske grønnsaker som erter, bønner og mais samt hermetisert tunfisk fisk og frukt cocktail.

mat som er lav i totalt og mettet fett vil bidra til å senke blodtrykket. Igjen betyr dette unngå fet og salt chips, bearbeidet kjeks og kaker og vanlig salat dressing. I stedet velger bakt chips eller kjeks, havrekjeks og lite fett eller vinagarette salatdressinger.

innlemme mer korn i kostholdet ditt. Hele korn brød og pasta er både matvarer som senker blodtrykket. Hvis du spiser frokostblanding til frokost look for havre og korn varianter som for eksempel multi-korn Cheerios eller Kashi hele korn korn.

Frukt og grønnsaker spiller en svært viktig rolle i å senke blodtrykket. Spis 4-5 porsjoner med både frukt og grønnsaker i døgnet. Husk tørket frukt (tranebær og aprikoser) og frukt og grønnsaksjuice teller som en porsjon. Hvis du har problemer med å spise så mye produsere lage en salat og få 2-3 porsjoner på en gang, spise en gryte eller stek til middag og få flere porsjoner med grønnsaker, spise en banan med frokost og et eple og ost som en mid -Morgen snack.

fiberrik mat er vanligvis matvarer som senker blodtrykket også. Avokado, bringebær, grapefrukt, søtpoteter, kli frokostblanding (eller muffins), svarte bønner og lima bønner er alle pakket med fiber. Du kan også strø linfrø inn oppskrifter for å øke fiber inntaket og lavere blodtrykk. Bruk linfrø i pannekakerøre, på salater, eller havregryn. Det er ganske mye smakløst, men det legger en kraftig fiber punch.

Begrens inntak av kjøtt, særlig rødt kjøtt. Det er blitt funnet at vegetarianere har betydelig lavere blodtrykk enn sine kjøttspisende venner. Hvis du ikke kan helt kuttet kjøtt ut av kostholdet ditt fjerne fettet før matlaging, velger skinn kyllingbryst, og hold deg til hvitt kjøtt. Bruke bakken kalkun i stedet for kjøttdeig og bare kjøpe kjøttdeig med lavest fettinnhold, for eksempel 93/7. Unngå ting som pølse, pølser, og behandlet kjøttpålegg som inneholder mye natrium.

Hint

  • Når matvarer som senker blodtrykket er kombinert effektene kan være like bra som medisiner. Et godt kosthold som søker å senke blodtrykket er DASH Diet. Se link i Resources nedenfor.
  • Hvis du vanligvis bruker salt til sesongen deg mat, bruke krydder og urter i stedet. Du får smaken uten saltinnhold.

Mat som forårsaker høyt blodtrykk

The American Heart Association definerer blodtrykk, eller hypertensjon, som den kraft som trengs for blod å strømme gjennom arteriene. Høyt blodtrykk oppstår når individer 'blodtrykket, målt i millimeter kvikksølv, har et systolisk blodtrykk større enn 140 mm Hg og et diastolisk trykk som er større enn 90 mm Hg. En rekke matvarer forårsake høyt blodtrykk, og bør unngås.

Natrium

Foods høy i natrium føre til høyt blodtrykk, så folk bør unngå alt med mer enn 500 mg per porsjon.

Bearbeidet mat

Bearbeidet mat som frosne måltider, pai og hermetisert suppe bør unngås fordi de er høy i fett og natrium. En enkelt frosset middag kan inneholde så mye som 35 g fett og 930 mg av natrium, noe som er mer enn den anbefalte daglige rasjon.

Fast Food

Mange måltider servert på fast food restauranter er lastet med trans fett, kolesterol og natrium. Ett måltid kan inneholde antall kalorier som er anbefalt for en hel dag.

Alkohol

Personer som er utsatt for høyt blodtrykk bør begrense sitt alkoholinntak til en eller to drinker per dag eller eliminere det hele sammen.

Red Meat

Enkeltpersoner bør unngå rødt kjøtt fordi disse kjøtt kan inneholde giftstoffer og kjemikalier fordøyd av dyrene før de blir behandlet. I stedet holde seg til magert hvitt kjøtt eller fet fisk.

Koffein

Koffein finnes i kaffe, te, sjokolade og brus forårsaker toppene i blodtrykk hos mennesker som er følsomme for denne helsetilstand.

Mat som vil senke blod Presure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan føre til dødelige konsekvenser hvis venstre ubehandlet. Å spise sunt er en enkel ting du kan gjøre hver dag. Spise mat som fersk laks, vil kyllingbryst og brokkoli redusere blodtrykket.

Hypertensjon

Hypertensjon kan føre til slag og hjertesvikt. En systolisk trykk over 140 mmHg og diastolisk trykk over 90 mmHg er en grunn til å oppsøke lege umiddelbart.

Natrium

En lav-natrium kosthold er viktig for å senke blodtrykket. Ifølge American Heart Association, bør forbruket av salt begrenses til 2,4 mg daglig.

Magert kjøtt

Forbruket av magert kjøtt som skinn kyllingbryst og biff som er lav i fett er gode kilder til protein.

Fersk fisk

Fersk fisk som laks, kveite, havabbor og tunfisk er gode å spise fordi de senke blodtrykket. Fisk er en god kilde til protein, og inneholder omega-3 fettsyrer, som holder blodet fra clotting.

Fresh Fruit

Friske frukter som inneholder magnesium, kalium og kalsium bære elektrolytter som senker blodtrykket. Du kan finne disse ingrediensene i frukter som bananer, kiwi og datoer.

Friske grønnsaker

Friske grønnsaker gode på å senke blodtrykket inkluderer grønnkål, grønne grønnsaker, gulrøtter, blomkål, spinat og brokkoli.

Mat som senker blodtrykket

Høyt blodtrykk oppstår når blodet strømmer gjennom arteriene med mer kraft enn vanlig. Selv om det har vanligvis ingen symptomer, kan det påvirke din helse og forårsake koronarsykdom, hjerteinfarkt, hjerneslag, blindhet og nyreskader. Livsstilsendringer inkludert kosthold kan senke blodtrykket.

Kalium

Salt øker blodtrykket, og 3500 mg kalium om dagen flush salt fra kroppen din. Mat som inneholder kalium inkluderer grønnsaker som erter, poteter, grønne greener, tomater og spinat og frukt som aprikoser, cantaloupe, epler, sitrus og bananer.

Kalsium

Kalsium kan redusere blodtrykket, og det er lett absorberes i skummet melk og andre magre meieriprodukter. Omfatter tre eller flere porsjoner med skummet melk hver dag i kostholdet ditt.

Fiber

En viktig del av dashbordet (kosten tilnærminger for å stoppe hypertensjon) kosthold er inkludert fiber-rik mat. Spise en høy-fiber diett som inneholder hele korn samt grønnsaker og frukt senker diastolisk blodtrykk med 17 prosent.

Olive Oil

Olivenolje har en gunstig effekt på cellene som linje blodårene og senker både diastolisk og systolisk blodtrykk med 8 mm Hg.

Omega 3

Omega-3 fettsyrer har en gunstig effekt på elastisiteten i blodårene. Mat som inneholder omega-3 inkluderer laks, valnøtter, linfrø, rapsolje og hvetekim.

Mat som gjør deg feit

Mat som gjør deg feit


Som i 2009, er en tredjedel av USAs voksne befolkningen overvektige. At antallet doblet fra 1980, forårsaker en bevegelse blant helsemyndigheter og allmennheten. Fedme er forbundet med flere sykdommer og kreft som betyr at å opprettholde vekten din er viktig å opprettholde din helse. Vektkontroll er et produkt av trening og riktig kosthold. Her er noen matvarer som du kan unngå eller begrense for å kontrollere vekten din. (Se Referanse 2)

Balanse

Generelt kan ingen spesiell mat gjør deg feit. Du kan spise hva du vil så lenge energiforbruket ditt (kaloriforbrenning) er lik eller høyere enn kaloriinntaket (hva du spiser). Overspising, eller spise mer kalorier enn du forbrenner, vil gjøre deg overvektig uansett hva du spiser. Men det er noen matvarer som vi kan unngå å bedre opprettholde vår vekt og helse.

Høy Calorie

Høy kalori mat når det spises i overkant kan bidra til vektøkning. Noen høyt kalori mat er bra for deg, mens andre ikke er det. Noen eksempler på høy kalori mat som har ernæringsmessig verdi er ikke verdt mye kalorier er kylling pai, tunge sauser (spesielt ost sauser), og kanelboller. Ifølge NutritionData.com, de beste hundre høyt kalori mat er fett og oljer.

Høy Fat

Fettrik mat er ikke bare høy i fett, men de har også en tendens til å være høyere i kalorier. Ett gram protein eller karbohydrater lik 4 kalorier, mens et gram av fett er lik 9 kalorier. Bacon har 31 gram fett for tre skiver og en rack av baby tilbake ribbeina har 65 gram fett. Generelt, kjøtt har mer fett enn de andre matvare kategorier, men meieriprodukter og belgfrukter kan ha høye fettinnhold som gjør oljer.

Tomme kalorier

Ifølge American Heart Association, tomme kalorier er matvarer som har lite eller ingen ernæringsmessige fordeler. Disse kan gjøre deg feit fordi en, trenger du ikke trenger dem. Med mindre du er utsultet og rent trenger kalorier, er det ingen grunn til å konsumere tomme kalorier. Dernest disse matvarene gjør at du føler deg full, men kroppen din er fortsatt mangler næringsstoffer og det betyr at du fortsatt trenger å spise for å få disse næringsstoffene. Eksempler på tomme kalorier er brus, pommes frites og chips, godteri, alkoholholdige drikkevarer, og raffinert korn.

Fast Food

Hvis du teller kalorier, er fast food ikke det beste alternativet. Hvis du finner deg selv i en drive-through, men det er noen matvarer du bør unngå. Først ut er McDonalds Deluxe frokost. Den har 1220 kalorier, med 550 av disse er fra fett. Taco Bell er Fiesta Taco Salad kan virke som et sunt valg, men det har 860 kalorier med 82 gram fett. Bare en av Cinnabon sin Caramel Pecanbon gir deg 1100 kalorier. Den høyeste kalori ting du kan finne på fast food restauranter er Burger King er Triple Whopper med ost. Den har 1230 kalorier. For noen på en 2000 kalori diett, spise dette er over halvparten av sitt kalori behov for dagen.