Digidexo.com

Måter å skrape av Tartar Between My Teeth

Måter å skrape av Tartar Between My Teeth


Skraping tartar av av tennene, og holde den i sjakk er to svært viktige aspekter ved en sunn munn. Tartar buildup kan føre til tannkjøttsykdom, så det er viktig å holde tennene som tartar fritt som mulig. Du kan bruke enkle teknikker for å få tartar å forsvinne før det utvikler seg til tannkjøttsykdom.

Floss tennene

Tanntråd daglig vil hjelpe trekke tartar ut fra mellom tennene. Bare kjøpe tanntråd på ditt lokale apotek eller benytte floss tannlegen gir deg etter et besøk. Gjør et poeng å bruke tanntråd hver gang du pusser tennene for å holde nivået av tartar i munnen ned.

Brush Teeth

Børst tennene med en myk børste som inneholder fluor. Dette vil bidra til å skrape bort tannstein mellom tennene under normale daglige rutine. KidsHealth.org anbefaler at du pusser tennene i ca tre minutter om gangen, to ganger per dag, for å holde tannsten til en samlet minimum. KidsHealth.org anbefaler også at du endrer din tannbørste hver tredje eller fjerde måned.

Bruk munnvann

Ved hjelp av en munnvann, en som du kan kjøpe over disk, er et godt tillegg for å hjelpe deg å skrape tartar off mellom tennene. KidsHealth.org anbefaler at du kjøper et munnvann med fluor for å sikre at du er i stand til å drepe noen av tartar. Munnvann vil bidra til å oppløse tartar.

Besøk tannlegen

Hvis du fortsatt har et problem med tartar kontroll, gjør en avtale med tannlegen din. Hun vil være i stand til å bruke profesjonelle verktøy å skrape tannstein mellom og på toppen av tennene. Noen ganger tartar stivner og er vanskelig å få til uten profesjonell intervensjon.