Digidexo.com

smerter i beina behandling

Sinus smerte plassering og behandling

Sinus smerte påvirker ansiktet, hodet eller øvre tennene. Det oppstår når sinus hulrom, mellomrommene ved siden nesegangene, bli betent. Air, puss og slim blir fanget inne i hulrom. Det finnes ulike behandlinger for sinus smerte, inkludert over-the-counter medisiner og at-home rettsmidler, sammen med reseptbelagte medisiner.

Typer

Sinus smerte oppstår når bihulene blir hovne og betente. Årsakene til sinus smerte kan være smittsomme eller infeksiøs. Leger bruker fire kategorier for å beskrive sinus smerte: akutt bihulebetennelse (symptomene varer mindre enn 4 uker), subakutt bihulebetennelse (symptomer siste 4-8 uker), kronisk bihulebetennelse (symptomene varer lenger enn 8 uker) eller residiverende akutt bihulebetennelse (tre eller flere episoder i løpet av et år, og hver gang symptomene vare i mindre enn 2 uker).

Beliggenhet

Sinus smerte oppstår på forskjellige steder. Smerter i pannen viser frontal bihulene er betent. Smerter i overkjeven og følsomhet i tennene indikerer overkjevens bihulene er betent. Smerter mellom øynene indikerer ethmoid bihulene er betent. Vage symptomer på smerter i øret, nakke eller toppen av hodet kan tyde på at de dypt innfelte sphenoid bihulene er betent. Ofte sinus smerte er ikke på ett bestemt sted, men på flere steder.

Effekter

Noen ganger sinus smerte føles som en hodepine. Andre ganger er det rett og slett en følelse av mildt press. Det innebærer vanligvis smerte i ett eller flere av de følgende områder: de øvre tenner, mellom øynene, i ørene eller på ansiktet. Andre symptomer kan ledsage sinus smerte, inkludert en hindret nasal luftveier, nesetetthet eller unormal sinus drenering.

Statistikk

Ca 40 millioner amerikanere er berørt av sinus smerte hvert år, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Det er om lag 33 millioner tilfeller av kronisk bihulebetennelse rapportert hvert år. Amerikanerne bruker mer enn $ 5.8 milliarder dollar hvert år å behandle bihulebetennelse.

Årsaker

Sinus smerte kan være forårsaket av virus, allergi eller bakterier. Når sinus membraner påvirkes av virus, allergi eller bakterier, de hovne opp og bli overbelastet. Dette lunger er årsaken til smerter og press at en person føler.

Behandlinger

Over-the-counter medisiner er tilgjengelige for å lette sinus smerte. Disse medikamentene kombineres vanligvis en smertestillende med en decongestant eller antihistamin. I noen tilfeller kan en lege foreskrive en antibiotikakur. Varm fuktig luft kan bidra til å lette tette bihuler og smerter. Pasienter kan få varm fuktig luft fra enten en fordamper eller fra damp fra en kjele med kokt vann som har blitt trukket mot varmen fra ovnen. Noen pasienter får lindring fra sinus smerte ved hjelp av varme komprimerer.

Smerte medisiner som brukes til behandling av revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en kronisk form for leddgikt som forårsaker stivhet, smerte og hevelse i leddene. Over tid kan felles misdannelse oppstår. Små leddene i føttene og hendene er mer sannsynlig å bli påvirket av denne formen for leddgikt, som er utløst av et immunsystem angrep av sunne ledd. Ifølge American College of Rheumatology, har 1,3 millioner voksne i USA blitt diagnostisert med RA.

Behandling

En rekke legemidler brukes til å behandle symptomer på RA. Målet med behandlingen er å redusere betennelser og skader i leddene og lindre smerte. Tilstanden behandles vanligvis med medisiner, selv om kirurgi kan være nødvendig hvis det er betydelig leddskade.

NSAIDS

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes for smertelindring og for reduksjon av betennelse i leddene. Mens aspirin var en gang den mest forskrevne NSAID, tenderte det til å forårsake gastrointestinale problemer og ble erstattet av nyere over-the-counter former av NSAIDS, som for eksempel Motrin, Advil eller Aleve. Sterkere reseptbelagte former av narkotika er også tilgjengelig, selv om du tar sterkere rusmidler øker sjansene for å utvikle slike bivirkninger som magesår og blødninger, lever og nyreskader, hjerteproblemer og øresus.

Sykdomsmodifiserende antirevmatiske Drugs

Sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler (DMARDs), for eksempel Ridaura, Plaquenil og Rheumatrex, er foreskrevet i de tidlige stadier av RA for å begrense leddskader. Fordi disse stoffene kan ta litt tid til å jobbe, må du kanskje å kombinere DMARDs med andre rusmidler for å redusere smerte.

Steroider

Kortikosteroider kan være nyttig i bremse leddskade, lindre smerte og redusere betennelse. Ofte foreskrevet steroider inkluderer prednison og Medrol. Etter å ha tatt steroider i måneder eller år, kan du merke at de blir mindre effektive eller forårsake bivirkninger. Vektøkning, diabetes, bein tynning, en pukkel over nakken, avrunding av ansiktet, grå stær og blåmerker er bivirkninger av steroider.

TNF-alfa-hemmere

TNF-alfa-hemmere virker ved å blokkere en celle protein som forårsaker betennelse. Disse stoffene redusere stivhet, smerte og ømhet felles og kan også redusere eller stoppe progresjonen av sykdommen. TNF-alfa-hemmere inkluderer Enbrel, Humira og Remicade. Bivirkninger, som for eksempel blodsykdommer, irritasjon på injeksjonsstedet, lymfom og økt risiko for infeksjon, kan forekomme hos noen mennesker. Hvis du har hjertesvikt, tar en TNF-alfa-hemmer kan forverre tilstanden din.

Andre medisiner

Immunsuppressive midler, slik som Cytoxan, Arava og Neoral, tak immunsystemrespons, mens Rituxan bidrar til å redusere antall celler i kroppen som er involvert i en inflammatorisk respons. Kineret brukes for personer som har moderat til alvorlig RA og fungerer ved å blokkere et kjemikalie som forårsaker betennelse. ORENCIA brukes til å redusere både leddskade og inflammasjon ved å aktivere en type hvite blodlegemer kalles en T-celle.

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte


Den ankelen er en ømfintlig del av kroppen. Den består av leddbånd, muskler og bein. Mens ankelen er tilsynelatende sterk nok til å bære kroppens vekt, er det også svært utsatt for skader. Skader kan oppstå fra å spille sport, tripping, vandre på en ujevn overflate eller opprettholde en muskel pull. Mens en skadet ankel kan være smertefullt, kan hjem rettsmidler bidra til å avlaste ankelen hevelse og smerte.

Behandling

Ankel smerte kan føles på utsiden eller innsiden av ankelen og kunne signalisere en alvorlig skade. Du bør oppsøke lege hvis ankelen smertene er vedvarende. Men hvis ankelen er hevelse og smertefull, kan du behandle det symptomer umiddelbart hjemme. En måte å behandle ankelen smerte er til is ankelen. Du kan isen ankelen ved å bruke en ispose dekket i et håndkle til ankelen og sikre det på plass med en ACE bandasje. Du kan også is ankelen ved å sette foten og ankelen i en sørpe bad av is og vann i 15 til 20 minutter. Du bør fortsette å sette ankelen inn i slaps bad hver to til tre timer for de første 48 til 72 timer etter skaden. Ice er viktig for en hoven ankel fordi kalde temperaturer reduserer hevelse, sårhet og betennelse. Imidlertid, hvis det behandlede område begynner å slå hvitt, opphøre behandling med en gang. Du bør snakke med legen din før du bruker isen til skaden din hvis du har en tilstand som diabetes, vaskulær sykdom eller nedsatt følelse i føttene.

Ved å søke Medical Care

Hvis du mistenker at din ankelskade er alvorlig, ring din lege. Fortell henne hva du opplever og avgjøre om symptomene dine indikerte en forstuet ankel eller en brukket ankel. En av de vanligste typene av ankelskader er en forstuet ankel. En forstuet ankel oppstår når ankelen er strukket eller trukket på en unormal måte utover normal bevegelse. En forstuet ankel ofte oppstår fra klønete kronglete, rullende, landing galt eller tråkke på og ujevn overflate. Symptomer på en forstuet ankel er hevelse, sporadiske blåmerker, smerte, noen ganger en smellende lyd høres, og ankelen opplever et begrenset utvalg av bevegelse. Hvis ankelen forårsaker smerte, kan det bli brutt, og du bør gå til sykehuset umiddelbart.

Hot Flash Behandling Bruke Lupron

For de individene tiden tar Lupron, milde til alvorlige bivirkninger er en uunngåelighet. I noen tilfeller kan de resulterende bivirkninger vise seg mer besværlig enn det underliggende tilstand selv. I slike tilfeller bivirkningene krever behandlingsregimer av sine egne, som kan bli en ond sirkel. En vanlig bivirkning av Lupron er hetetokter, noe som kan påvirke både menn og kvinner som tar stoffet. Mens noen er i stand til å takle denne nye fasett av livet forårsaket av medisiner, andre desperat søke lindring.

Hva er Lupron?

Lupron er et syntetisk hormon som foreskrevet til både menn lider av prostatakreft og kvinner som lider av endometriose eller livmor fibroids. Lupron virker ved å redusere dagens sex hormonnivået i kroppen, noe som reduserer testosteron for menn og østrogen for kvinner. Lupron administreres via intramuskulær injeksjon. Injeksjoner gis hver tre til seks måneder i gjennomsnitt.

Lupron bivirkninger

Vanlige bivirkninger som stammer fra bruk av stoffet inkluderer ømme bryster eller hevelse, vektøkning, smerter i bein, svimmelhet, hodepine, synsproblemer, forvirring, oppkast, hyppig vannlating og hetetokter. Dette er ikke en uttømmende liste over bivirkninger som kan være forårsaket av Lupron, men det understreker viktigheten av tilstrekkelig veiing kostnadene for ikke-behandling mot kostnadene for behandling når de vurderer disse typer medisiner.

Behandling av hetetokter

Den typiske løsningen for å håndtere hetetokter er administrasjonen av kvinnelige hormonsubstitusjonsbehandling (HRT) i form av eksogene østrogen og progesteron. Bortsett fra det faktum at denne type behandling vil appellere svært lite til menn som lider Lupron-induserte bivirkninger, har det falt i unåde hos kvinnelige pasienter også, som det har blitt vist at HRT fører til økt risiko for hjerneslag, brystkreft kreft og hjerteinfarkt.

Alternative behandlinger for hetetokter

Imidlertid er det flere metoder som hetetokter, kan elimineres. Visse medisiner har vist seg effektiv på å gi lindring fra dem som er så lider. Anti-depressiva, spesielt SSRI, har vist seg å redusere hyppigheten av hetetokter. Andre medisiner som klonidin, megace, medroksyprogesteronacetat og gabapentin er ofte foreskrevet.

Betraktninger

Man bør også huske på at selv om Lupron-indusert hetetokter kan behandles ved hjelp av andre medisiner, vil de medisiner også ta med seg ekstra bivirkninger som kan være verre enn hetetokter. Moderne medisin tilbyr mye i veien for å forlenge livet og behandle sykdom, men av og til skader forårsaket av behandlingen er verre enn den underliggende sykdommen. Pasienter bør alltid arm seg med tilstrekkelig informasjon om bivirkninger av mulige behandlinger før du inngår en kurs av handlingen.

Felles bein sykdommer

Bones er en viktig del av kroppens makeup, slik at vi kan flytte, gi våre organer form og beskytte våre organer. Når sykdommen kommer bein, kan det forårsake ødeleggende symptomer som ofte gjør hverdagen en utfordring. Mens det er en rekke av bensykdommer som påvirker mennesker, tre av de mest vanlige er osteoporose, Pagets sykdom og osteogenesis imperfecta.

Typer

Osteoporose er en bensykdom som dannes når beinmasse er lav og benvevet begynner å forringes. Hovedsak, bein blir sprø og bryte lettere. Selv den mest mindre fall eller bump kan føre til at bein å bryte. The Mayo Clinic bemerker at osteoporose forekommer hos kvinner fire ganger oftere enn hos menn, men menn kan fortsatt få denne sykdommen.
Pagets sykdom er en annen vanlig bensykdom som oppstår når prosessen med å bryte ned og gjenoppbygge ben er forstyrret. Som et resultat av denne forstyrrelse, blir det nydannede ben sprø, skjør og deformert over tid, noe som gjør det mer utsatt for brudd.
Osteogenesis imperfecta er også ganske vanlig i riket av bein sykdommer. Dette er en arvelig lidelse av bein som presenterer seg under unnfangelsen. Også kjent som benskjørhet, osteogenesis imperfecta er et resultat av en utilstrekkelig mengde eller feilaktig formede ben kollagen, som er proteinet i skjelettet som sikrer at de er sterke. Dette gjør knoklene uvanlig delikat og mer utsatt for brekkasje.

Risikofaktorer

Røyking, overdreven alkoholbruk, vitamin D og kalsium mangler, liten og tynn kropp ramme, og familie historie av sykdommen er alle risikofaktorer for osteoporose. Videre asiater, latinamerikanere og hvite er mer utsatt for å utvikle osteoporose, og kvinner vil få sykdommen fire ganger oftere enn menn. Andre risikofaktorer inkluderer lav sex hormonnivået, for mye av hormonet tyroksin i kroppen, mennesker som lider av en spiseforstyrrelse, og de over en alder av 50. Det er langt færre risikofaktorer knyttet til utvikling av Paget sykdom. Menn er mer sannsynlig å få denne sykdommen i motsetning til kvinner, som er personer over 40 år Denne sykdommen er tidvis arvelighet også. Osteogenesis imperfecta risikofaktorer er enda færre, som arvelighet er den eneste kjente årsaken. Barn av noen som lider av denne sykdommen har en 50 prosent sjanse for å utvikle det også.

Symptomer

En person som lider av osteoporose kanskje ikke engang at han har sykdommen til han faktisk bryter et bein. Du kan oppleve ryggsmerter, reduksjon i høyde eller ryggdeformitet; men du kan faktisk ikke føle beina dine svekke så det kan være noen symptomer i det hele tatt. Det samme gjelder for Pagets sykdom. Ofte vil ingen symptomer være til stede. Hvis symptomene vises, kan du merke sterke smerter i de berørte bein, stivhet, hevelse, hud som er varmt å ta på i det berørte området, og bowlegs. Andre symptomer på Paget sykdom inkluderer nevrologiske svekkelser som hørsel og synstap, og hodepine. I motsetning til osteoporose og Paget sykdom, kan symptomene på osteogenesis imperfecta være tilstede mye tidligere i livet, som begynner i barndommen og fortsetter gjennom puberteten og i voksen alder. Ifølge Osteogenesis Imperfecta Foundation, smerter i bein, petite høyde, syn og hørselstap, sprø tenner, og ryggkurvaturer er noen av symptomene vanligvis forbundet med denne sykdommen. Det er viktig å merke seg at symptomene på alle tre av disse skjelett kan ligne de symptomer assosiert med andre medisinske lidelser, så det er viktig å få riktig diagnostisert av en lege.

Behandling

Ingen av disse felles bein sykdommer kan kureres, men det finnes behandlingstilbud tilgjengelig for å hindre ytterligere skade og å administrere symptomene. For osteoporose lider, er det en rekke av reseptbelagte medikamenter som er tilgjengelige for å fremme ny benvekst, produsere nødvendige hormoner i kroppen, langsom bentap, og øke bentetthet. I tillegg er noen leger anbefaler en spesialisert fysioterapi diett for å lindre smerten forbundet med denne sykdommen, og å utvikle holdning. Pagets sykdom kan kreve noen behandling hvis ingen symptomer er til stede, men hvis sykdommen presenterer seg i en høy-risiko del av kroppen, så som ryggraden, kan behandlingen være nødvendig. Reseptbelagte medikamenter for å øke beintetthet, forsinke progresjonen av sykdommen, og for å gjenopprette noen av benet til normal tilstand kan administreres. Målet ved behandling osteogenesis imperfecta er å bevare benmasse og behandle symptomer. Visse medisiner kan bistå i smertebehandling og bein bevaring, samt en øvelse diett for å bygge muskler og styrke. I ekstreme tilfeller, til å stake kirurgi stikk metallstenger gjennom benet for å bygge opp styrke kan være nødvendig.

Forebygging

Forebygge osteoporose bør begynne tidligere heller enn senere i livet, som kroppen din slutter å bygge benmasse en gang i 30-årene. Rikelig vitamin D og kalsium er viktig for å opprettholde sterke bein, og vektbærende øvelser vil øke benmassen. Avstå fra røyking og fra å konsumere store mengder alkohol og koffein, og legge til soya i kostholdet ditt er flere måter å redusere sjansene for å utvikle osteoporose. På den annen side er det ingen kjente metoder for forhindring Pagets sykdom eller osteogenesis imperfecta, men det anbefales å få en tilstrekkelig mengde av vitamin D og kalsium for å opprettholde benstyrke for å administrere disse sykdommene.

Advarsel

Det er viktig å få riktig diagnostisert av en medisinsk faglig hvis du føler at du kan ha en sykdom i benet. Tidlig intervensjon kan bidra til å bevare beinmasse og vedlikeholde så mye styrke som mulig i beina. I tillegg symptomene skissert ovenfor er ganske vanlig i andre medisinske sykdommer og lidelser, så sørg for å oppsøke lege hvis du stiller disse symptomene.

Plutselig Joint smerte hos barn

Når du vurderer hurtig innsettende og plutselige leddsmerter hos barn, er det flere problemer som en lege må vurdere før du gjør en diagnose. Først må legen å forstå omstendighetene rundt når smertene begynte. Legen må også vurdere om smerten er relatert til andre problemer, eller er knyttet til en struktur som er i nærheten av skjøten. Flere muligheter for årsaker til plutselig leddsmerter hos barn inkluderer bursitt, senebetennelse, fibromyalgi og svulster i beinet.

Omtrent

Dr. Nathan Wei, bord-sertifisert revmatolog, sier plutselig leddsmerter kan skyldes forbigående faktorer som er relativt enkle å løse, slik som bursitt eller tendinitt, eller forårsaket av kompliserte langsiktige problemer som for eksempel kreft, systemisk lupus eller leddgikt . Plutselig innsett leddsmerter bør være av interesse, spesielt hvis det er ledsaget av serøs symptomer annet enn smerte.

Symptomer

Wei beskriver plutselige leddsmerter som bare én indikator av en potensiell sykdom. Han foreslår også å se på felles for hevelse og rødhet, som kan være en indikasjon på betennelse eller skade på en sene. Han foreslår også å undersøke om omfanget av bevegelse og følelse leddet for å se om det er varmt eller det er noen nevneverdige knuter eller cyster knyttet til felles. Inflammatoriske tilstander ofte føre morgenstivhet som lindres med bevegelse og oppvarming av felles.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til raskt innsett leddsmerter hos barn. Disse inkluderer sene problemer som bursitt eller tendinitt. Andre årsaker til leddsmerter kan inkludere Artrose, revmatoid artritt og gikt. Infeksjon er en annen årsak til leddsmerter. Infeksjoner i leddet kan være et resultat av senen å bli infisert. Ifølge Med-to-Go, kan infeksjoner også påvirke bein, oversette til smerter i beina i leddet.

Behandling

Behandlinger variere avhengig av årsaken til leddsmerter, ifølge Wei. For episoder av bursitt og senebetennelse, er NSAID smertestillende ofte foreskrevet, sammen med resten av felles og fysioterapi. Imidlertid kan problemer som revmatoid artritt involverer ikke bare steroide antiinflammatoriske midler, men også bruken av biologiske hvis RA er i de mer avanserte stadier. Artrose er vanligvis behandles med over-the-counter eller foreskrevet anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. Infeksjoner i leddet er vanligvis behandles med antibiotika.

Forebygging

Selv om noen årsaker til leddsmerter ikke kan unngås, for eksempel artrose, revmatoid artritt eller infeksjon, andre årsaker kan forebygges, ifølge kiropraktor Deborah Pate. Varmer opp grundig før trening kan bidra til å unngå bursitt og senebetennelse. Strekke sener og muskler, slik at de er helt bøyd og varm før og etter trening for å unngå å rive av sener og muskler.

Multippel myelom Behandling Bivirkninger

Myelom er en type av cancer. Dette kreft begynner i visse typer hvite blodceller som kalles plasmaceller. Disse cellene er ansvarlig for å lage antistoffer, som bidrar til immunsystemet beskytte kroppen mot en rekke skadelige stoffer og bakterier. Myelomatose forårsaker nye plasmaceller for å danne når kroppen ikke trenger dem, og de til slutt vokse til en svulst. Myelomatose påvirker flere bein.

Symptomer

Symptomene på multippelt myelom variere fra pasient til pasient i intensitet og frekvens. Symptomene på myelomatose inkluderer urinering ofte, smerter i bein (bein i ryggen er oftest berørt), forstoppelse, kvalme, brukne bein (ryggvirvlene er oftest berørt), vekttap, svakhet og tretthet, hyppige feber og infeksjoner, og overdreven tørste.

Diagnose

Myelomatose er noen ganger diagnostisert ved en tilfeldighet da en rutinemessig blodprøve er utført, eller hvis bevisene er til stede når et brukket bein er røntgenfotografert. Når myelomatose er mistenkt, vil blod- og urintester utføres med en fullstendig fysisk eksamen. Urin tester er utført for å søke etter den Bence Jones-protein. De blodprøver utført for å kontrollere for høye nivåer av kalsium og plasmaceller, så vel som anemi og visse proteiner, slik som beta-2-mikroglobulin, M-protein og andre. X-stråler kan bli utført for å se etter tynning eller brukne ben. En biopsi av benmarg eller noen tumorer kan også bli utført. En biopsi er en prosedyre der en liten prøve av vev er fjernet for videre analyse.

Behandling

Kjemoterapi er ofte det første behandlingsmetoden. Disse medikamenter blir administrert i blodbanen gjennom venene eller munnen, og er i stand til å ødelegge kreftceller. Stråling er ofte brukt i kombinasjon med kjemoterapi for å bidra til å ødelegge kreftcellene, og for å lindre smerte. Stråling bruker høy-energi stråler og kan administreres lokalt eller til hele kroppen.

Kjemoterapi Side Effects

Kjemoterapi kan produsere mer enn 100 bivirkninger. Den type kjemoterapi som brukes vil bestemme det meste av bivirkningene, men enkelte bivirkninger som kan oppstå med alle typer av kjemoterapi. Disse bivirkningene inkluderer reaksjoner på injeksjonsstedet, tap av matlyst, blodpropp, blåmerker lett, frysninger, metallsmak i munnen, muskelsmerter, kaldt symptomer, diaré, forstoppelse, kvalme, brekninger, dehydrering, munntørrhet, svimmelhet, feber, trøtthet, flushing, hårtap, halsbrann, søvnvansker, vekttap og svakhet.

Stråling bivirkninger

Strålingen har ofte produserer ikke mange bivirkninger. Når bivirkninger oppstår, er de ofte milde til moderate for mange pasienter. Bivirkninger av stråling er kvalme, lav blodprosent, tretthet og håravfall. Kroppens organer kan også oppleve visse bivirkninger hvis de ligger i umiddelbar nærhet til stråling nettstedet. Bivirkningene på organer varierer sterkt avhengig av orgelet, men kan være alvorlig.

Alvorlig Smerter i kneet, Calf & ankel i Voksne

Alvorlig Smerter i kneet, Calf & ankel i Voksne


Sterke smerter i kneet, leggen og ankelen er vanlig blant voksne, spesielt de som gjennomgår intens fysisk trening, eller de med visse medisinske tilstander. Denne typen smerte er ofte en advarsel tegn på at kroppen trenger en pause eller ikke lenger kan håndtere gamle rutiner. Heldigvis kan voksne forhindre slike smerter oppstår, og mange behandlingstilbud eksisterer for å redusere virkningene av smerten.

Funksjoner

Smerter i kneet, leggen og ankelen blir mer vanlig med alderen på grunn av slitasje på bein, ledd og muskler. I tillegg kan aldersrelaterte sykdommer som diabetes, osteoporose, leddgikt og gikt øke sjansen for voksne utvikle denne typen smerte, ifølge National Library of Medicine. På grunn av tregere healing ganger hos voksne, kan alvorlige smerter i kneet, leggen og ankelen vare lenger eller bli kronisk, øke lengden på funksjonshemming.

Årsaker

Overforbruk fra langvarig stående eller sittende eller lange treningsøkter er en vanlig årsak til alvorlige smerter i kneet, leggen og ankelen hos voksne. Ikke ordentlig strekk før eller etter en treningsøkt eller plutselig begynner en ny form for intens trening også kan føre til denne typen smerte. I tillegg kan skader som fall eller turer, og medisinske tilstander som gikt, leddgikt eller perifer vaskulær sykdom også føre til kne, legg og ankel smerter hos voksne, sier National Library of Medicine.

Behandlinger

Konservative behandlinger for alvorlige smerter i kneet, leggen og ankelen inkluderer PRIS metoden (Protect, Rest, Ice, Komprimer og Elevate), per sportsinjuryclinic.net. Leger anbefaler ofte over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende midler, inkludert orale steroide anti-inflammatoriske medisiner, samt aktuelle muskel relaxers. Noen pasienter kan trenge fysioterapi eller kirurgi for å få fullstendig lindring av sterke smerter, ifølge backandbodycare.com.

Effekter

Sterke smerter i kneet, leggen og ankelen kan forstyrre normale daglige aktiviteter, som for eksempel rengjøring i hjemmet og omsorg for barn, sier backandbodycare.com. Arbeidstakere som må stå eller utføre fysisk arbeid på deres arbeidsplasser kan ha redusert arbeidsytelse som følge av alvorlig kne, ankel eller kalv smerte. Medisinsk behandling for denne typen smerte kan ha betydelige økonomiske effekter som følge av tapte arbeid for å delta på medisinsk avtaler og kostnader ved behandlinger og medisiner.

Forebygging / løsning

Bruk stretching teknikker før og etter trening, og under lengre perioder med stående eller sittende. Ved de første følelser av smerte, stoppe aktiviteten forårsaker smerte og utnytte førstehjelp behandlinger, anbefaler backandbodycare.com. Vurder å bruke orthotic enheter for å støtte kneet og ankelen under trening.

Advarsel

Sterke smerter i kneet, leggen eller ankelen som resultatene fra en plutselig skade krever rask medisinsk vurdering og behandling for å unngå forverring skader på ledd, bein og muskler, ifølge National Library of Medicine. Plutselig innsettende sterke smerter i kneet, leggen eller ankelen kan indikere en alvorlig helseproblem, slik som dyp venetrombose, som kan forårsake død hvis den ikke behandles umiddelbart, advarer sportsinjuryclinic.net.

Hvordan behandle Fibromyalgi Pain

Hvordan behandle Fibromyalgi Pain


Fibromyalgi er der du opplever smerte i forskjellige steder i kroppen din. Det kan være i dine ledd, muskler, sener og leddbånd. Fibromyalgi har en tendens til å være mer sannsynlig hos kvinner, spesielt når du blir eldre. Fibromyalgi smerter kan være ganske ubehagelig og føre til vanskeligheter i din livsstil. Fibromyalgi symptomer tendens til å være bare smerter i muskler og sener. Brystsmerter, depresjon, stivhet om morgenen, hodepine, utbredte smerter, kvalme, felles lidelse, og tretthet er noen andre symptomer på fibromyalgi.

Fibromyalgi kan være forårsaket av en traumatisk sjokk. Det er fortsatt diskuteres med eksperter av årsakene til fibromyalgi. Legen vil undersøke deg og være i stand til å fortelle om du lider av fibromyalgi smerte. Fibromyalgi behandling kan gjøres med medisiner, helse dietter, kosttilskudd og hjem rettsmidler. Eliminere fibromyalgi smerte vil hjelpe deg å føle deg bedre fysisk.

Bruksanvisning

•  Ta omega-3 og spise mat som inneholder omega-3. Omega-3 fettsyrer bidra til å fremme sterke ledd og bein i kroppen. Det reduserer også betennelse i hele kroppen din. Det er best å ta omega-3 tilskudd.

Du ønsker også å få mer omega-3 matvarer i kostholdet ditt. Spis mer fisk. Andre matvarer høy i omega-3 er valnøtter, jordbær, spinat, grønne bønner, squash, linfrøolje, blomkål, brokkoli, torsk, laks, kål, kveite, og tofu.

Drikk grønn te. Drikke grønn ungdoms er en naturlig måte å forsterke immunforsvaret, sammen med antioksidanter som gjør det anti-inflammatorisk for kroppen. Grønn te bidrar til å redusere smerter i leddgikt, og spiller en rolle i å redusere smerte fra fibromyalgi også. Trøtthet er også knyttet til fibromyalgi, der grønn te øker energinivået.

Ta gurkemeie for å redusere smerte. Gurkemeie lindrer betennelser i kroppen. Det fremmer også sterke ledd i kroppen. Gurkemeie er en naturlig healer og kan redusere smerte naturlig. Det er en indisk krydder, men har fantastiske fordeler som et helse-supplement. Det har vært brukt i århundrer som en urtemedisin. Den ble brukt i 2. verdenskrig for å behandle pistol skutt sår til britiske soldater. Gurkemeie kan være en naturlig måte å redusere fibromyalgi smerte. Tar en teskje om dagen er anbefalt. Du kan finne gurkemeie i kapsler på en lokal helse butikken.

Få mer vitamin D og kalsium i kostholdet ditt. Mange studier antyder en mangel på vitamin D kan øke sjansene for fibromyalgi. Vitamin D gir sterk ben- og muskelstruktur i kroppen. Vitamin D øker kalsiumopptaket. Melk inneholder en god kilde til vitamin D. Også, laks og tran gir en god kilde til vitamin D i dem.

Mangel på kalsium forårsaker sammenbrudd ben i kroppen. 99 prosent av kalsium som finnes i menneskekroppen er i tenner og bein. De fleste mennesker mangler nok kalsium i kostholdet. Mange krydder inneholder en god mengde kalsium. Rosmarin, oregano, timian og basilikum alle er gode kilder for kalsium. Spinat og nepe er gode kilder til kalsium. Appelsiner, grønne grønnsaker, kål, asparges, sammen med mozzarella ost (del skummet) har gode kilder til kalsium i dem.

Bruk isposer. Også ta is bad når smerte symptomer forårsaker ubehag. Ice reduserer betennelse, mens lammende smerte og bidrar til å helbrede kroppen. Ice er faktisk ganske gunstig for helsen. Du bør bruke isposer, når du føler betennelse i et bestemt område av kroppen din.

Få mer hvitløk i kostholdet ditt. Hvitløk er en fin måte å styrke immunforsvaret og bidra til å redusere betennelse naturlig. Ikke bare bør du spise mer hvitløk, bør du vurdere å ta hvitløk kosttilskudd i tillegg. Hvitløk også redusere hevelse i ledd. Hvitløk er en av de bedre og naturlige måter å redusere inflammasjon i kroppen.

Få mosjon og besøke en kiropraktor. Det er viktig å fortsatt utøve. Ikke trening der det innebærer løfting, eller mye intensitet i bein og muskler. Noe som yoga ville være en fin måte å bidra til å redusere smerte.

Se også en kiropraktor. Noen som kan søke massasjer og gi deg fysioterapi som kan være nødvendig. Fysioterapi av en profesjonell er en fin måte å redusere fibromyalgi smerte. Også, sjekk med legen din for eventuelle medisiner du tar. Dersom legen har foreskrevet noen medisiner å ta, det er best å sjekke med dem først før du tar kosttilskudd.

Leddgikt kneet smerte

Leddgikt kneet smerte er en vanlig lidelse forårsaket av degenerative forandringer i kneleddet. Kne leddgikt smerte er oftest forårsaket av slitasjegikt eller degenerative joint sykdom, som er en progressiv tilstand.

Funksjon

Kne leddgikt smerte vanligvis oppstår som leddbrusk lining benete endene av kneleddet eroderes. Ettersom dette brusk lag forverres, kne felles smerte og stivhet blir mer uttalt.

Betydning

Kne leddgikt smerte generelt begynner som en kjedelig, bankende smerte og øker gradvis i alvorlighetsgrad som leddgikt prosessen fremskritt. I alvorlige tilfeller, begynner benet under nedbrytende brusk stripen blir flisete, noe som øker knesmerter.

Progresjon

Vanligvis utvikler artritt kneet over tid til et punkt hvor benene som danner kneleddet --- tibia og femur --- begynner å gni sammen. Denne bein-on-bone kontakt forårsaker store smerter og kneleddet dysfunksjon.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at kneet artritt (og medfølgende smerter) først og fremst rammer eldre mennesker. Mens kneet leddgikt er mer utbredt i den eldre befolkningen, kne leddgikt kan, og ofte gjør, streik unge, ellers friske individer.

Forebygging / løsning

Milde til moderate tilfeller av kneet leddgikt smerte kan vanligvis behandles med smertestillende medikamenter og livsstilsendringer. Å behandle mer alvorlige tilfeller, kirurgisk inngrep, inkludert kneprotesekirurgi, kan være nødvendig.

Behandling for Bakre Heel Pain

Posterior hæl smerter, eller smerter i baksiden av hælen, har en rekke mulige årsaker, inkludert Achilles senebetennelse, retroachilles bursitt, retrocalcaneal bursitt, bein støt og brudd av Talos eller calcaneus bein. Mens noen kan lide denne typen smerte, er det spesielt fremtredende blant idrettsutøvere og andre fysisk aktive voksne. Avhengig av typen av skade til stede, for behandling bakre hæl smerter i området fra konservative anvendelse av hvile og smertestillende til kirurgi.

Forstå årsakene til Posterior Heel Pain

Mens noen posterior hæl skader skyldes enkelttraumatiske hendelser, er smerte oftere et resultat av repeterende handlinger som løping, hopping, raskt skiftende fot posisjoner og gjøre raske sidebevegelser ("skjærende"). Din skade kan være resultatet av disse handlingene selv, eller en kombinasjon av repeterende bevegelser med dårlig montering eller feil fottøy. I noen tilfeller kan feil fottøy forårsake hæl smerter i hverdagen nonathletic aktivitet. Fedme kan også være en faktor.

Behandling av Achilles senebetennelse

Achilles senebetennelse er en betennelse i akillessenen på det punktet der den festes til calcaneus eller hæl bein. Legen din vil begynne behandling for denne skaden ved å anbefale hvile, isposer og suspensjonen for enhver virksomhet som forårsaker smerte. Han kan også foreslår bruken av et ikke-steroid anti-inflammatorisk (NSAID) medikamenter. Høyere nivåer av smerte kan kreve bruk av en resept kortikosteroidtabletter som prednison. Injisert kortikosteroider kan direkte skade akillessenen, og bør aldri brukes. Riktig justering av fottøy er en viktig del av de fleste hæl smerte behandlinger, og legen din kan henvise deg å bruke sko med en hæl hakk for å minske friksjonen på senen. En fysioterapeut kan anbefale øvelser for å strekke og styrke din sene etter at smertene er under kontroll.

Behandling Bursitt

Retroachilles bursitt er en betennelse i den beskyttende sac (bursa) som ligger på baksiden av akillessene. Retrocalcaneal bursitt er en betennelse i bursa som ligger mellom calcaneus og akillessene. I sine mindre former, er begge av disse skadene behandles på samme måte som Achilles senebetennelse. Hvis du lider av vedvarende hæl bursitt, kan legen anbefale kirurgisk fjerning av hvilken bursa som forårsaker smerte.

Behandling Bone Contusions og frakturer

Bone støt er slagskader i beinet overflate og underliggende lag. Hvis du har en hæl kontusjon, legen din vil behandle deg med en passende smertestillende og passer deg med noen form for walking kastet å kvele hælen under hverdagsaktivitet. Det kan ta flere uker for disse skadene å helbrede fullt.

Benbrudd av bakre hæl er typisk tretthetsbrudd. Hvis du er diagnostisert med en stress brudd, vil behandlingen være den samme som for et bein kontusjon.

Kirurgiske alternativer

Kirurgi er reservert til hæl smerte som ikke responderer på andre former for behandling. I tillegg til bursa fjerning, prosedyrer inkluderer fjerning av calcaneus bein spurs og fjerning av kalkavleiringer i akillessenen. For å tilveiebringe lettere bevegelse av akillessenen, kan leger også forlenge den del av senen er koblet til gastrocnemius leggmuskelen. Hvis du har vedvarende uløste bakre hæl smerter, konsultere legen din om aktuelle kirurgiske alternativer.

Homøopatisk behandling for Bone Cancer

Homøopatisk behandling for Bone Cancer


Bone kreft er en samling av forskjellige, beslektede sykdommer som kan forårsake store smerter, svekke immunsystemet, og spredt over hele kroppen. Kreften resulterer ofte fra spredningen av andre kreftformer. Ettersom dette er en svært alvorlig tilstand, er det ikke anbefalt at du selv kan diagnostisere. Når vi leter etter homeopatisk behandling for bein kreft, kontakt en godkjent homeopat.

Hydrastis Canadensis og Symphytum

Hydrastis canadensis (HC) og Symphytum kan være en kraftig homøopatisk kombinasjon. HC har vært brukt når kroppen er i en generell kreft staten og administreres til å behandle kreft i bein, tunge, mage og underliv. Det rette bidrar til å forbedre en mangel på muskelstyrke vanlig under kreftbehandling. Symphytum har blitt brukt spesielt for bein kreft samt andre bein problemer. Det kan bidra til å helbrede en brukket bein helbrede riktig, nerve smerter i kneet, og generelle felles og sene vanskeligheter. Ta kontakt med en homeopat for riktig dosering.

Radium Bromatum og Aurum Metallicum

Radium bromatum er homeopatisk potens av kreft-bekjempelse radium. Det har blitt brukt til kosmetiske formål som healing akne og eksem, men dens viktigste påvirker er på smerter i bein og ledd og bein kreft. Homøopatiske doser av noen urt eller substans er så liten at du ikke trenger å bekymre deg om bivirkninger du ville fått fra en vanlig dose av stråling. Aurum METALLICUM (gull) har også blitt brukt til å behandle kreft, sammen med noe av smerten som kan oppstå i leddgikt eller bein kreft. Hvis kreften har produsert dype tanker om depresjon med ideer om selvmord, kan aurum være en hensiktsmessig behandling. Aurum også kan øke blodsirkulasjonen, noe som kan hjelpe andre behandlinger som fungerer mer effektivt. Se din homeopat for riktig dosering informasjon.

Kalsium Phosphorica og Valg

Hvis andre rettsmidler har produsert middelmådige resultater, kan kalsium Phosphorica kunne hjelpe. Det er opprettet fra mineralsalt som er den viktigste komponenten i bein og tenner, noe som kan bidra til å sikre dine bein vokser på en sunn måte. Siden dette midlet er ofte brukt for barn med voksesmerter, langsom vekst, eller treg å helbrede brudd, kan det være en skikkelig rette for barn med bein kreft.

Sørg for å inkludere din homøopatiske midler i en hel helhetlig plan for helbredelse din bein kreft. Urtemedisiner som kan hjelpe inkludere Astragalus, Maitake, Scutellaria, og Siberian Ginseng. Tjue minutter med sol per dag kan hjelpe huden din produserer et sunnere vitamin D for bein kreft enn det som finnes i vitamin D-tilskudd. Pass på at du legger ut på denne planen under konstant medisinsk tilsyn.

Hvordan behandle Leg Pains

Hvem har ikke hatt en og annen etappe smerter? Beina er utsatt for skader på grunn av tung bruk. Vi vanligvis seig ut beinet smerter og ignorere behandling. Likevel, det er unødvendig. Du kan enkelt behandle dine ben smerter, enten de kommer fra kramper eller gradvis oppbygging av treningsøktene dine.

Bruksanvisning

Før du behandler dine ben smerter, finne årsaken. Er musklene kramper? Eller gjorde smertene oppstå på grunn av muskel overforbruk?

Hvil bena og holde dem forhøyet.

Påfør is eller en kald pakke til området der de leg smerter er. Ice fungerer ved numbing området.

Hvis kalven er kramper, strekke på bena. Tenk deg det er en streng på stortåen. Deretter trekker den imaginære strengen oppover for å strekke kramper leggmuskelen.

Hvis kramper oppstår i et annet område, kan du prøve å forlenge innsnevret muskel. Hvis det er vanskelig å oppnå, massere området.

Når musklene er fortsatt sår, behandle smertene med en over-the-counter medisiner som paracetamol eller ibuprofen.

Tips og advarsler

  • Hvis følgende skjer kontakte helsepersonell: Den smertefulle området er hovent, varmt og / eller rødt. Du har feber. Smerten ikke minske eller blir verre over tid. Du utvikler pusteproblemer eller det er ingen kjent årsak bak beinet smerte.

Hvordan lindre smerte fra en klemt nerve

Smerter fra en klemt nerve kan variere fra milde smerter til skarpe eller stikkende fornemmelser. En klemt nerve skyldes traumer eller enkel aldring. En nerve kan bli klemt fast hvor som helst i kroppen, men baksiden er et vanlig problem spot, sender smerter nedover beina, armer eller nakke. Forskjellige metoder kan lindre smerten forårsaket av en klemt nerve.

Bruksanvisning

Rest. Det er best å lindre smerter fra en klemt nerve gjennom de mest konservative behandlingsmetoden. Ta en pause fra en hektisk hverdag, spesielt hvis du begrense bruken av den delen av kroppen som gjør vondt. Hvil alene kan løse en mindre tilfelle av komprimert nerve smerte.

Ta en over-the-counter ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID). Disse medikamentene, som inkluderer paracetamol og ibuprofen, kan redusere irritasjon av nerven. Snakk med legen din hvis over-the-counter styrkene ikke resulterer i tilstrekkelig lindring.

Ta kontakt med en fysioterapeut. Fysioterapi kan lindre smerten fra en klemt nerve på flere måter. Manuelt manipulere det smertefulle området og bruke trekkraft kan frigi ryggvirvlene eller andre hindringer fra nerve. En fysioterapeut kan lære deg styrkeøvelser som støtter musklene nær området for skade for å redusere smerte.

Redusere sterke smerter gjennom mer aggressive behandlinger som injiserbare legemidler. Kortikosteroider er kraftige anti-inflammatoriske medisiner kan injiseres direkte inn i områder som kne eller hofte. Disse medisinene er vanligvis brukes for kortsiktig lindring, ikke som langsiktig behandlingstilbud.

Ta kontakt med en kirurg. Langsiktig klemt nerve smerte som ikke responderer på andre former for behandling kan løses gjennom kirurgi. Kirurgisk behandling innebærer å fjerne en hindring (f.eks et bein forkalkning) eller fikse en prolaps som trykker på nerven.

Hvordan behandle Aluminum Toxicity Med Akupunktur

Aluminium toksisitet kan føre til en rekke alvorlige effekter. Aluminiums deretter akkumuleres i kroppen og kan negativt påvirke funksjonaliteten til din muskler, milt, nyrer, hjerte, hjerne og andre organer. Du kan slå til behandlinger som akupunktur for aluminium toksisitet, forutsatt at du kombinere slike metoder med tradisjonelle vestlige medisinske behandlinger og inngrep.

Bruksanvisning

Prosessen

•  Lag en liste over alle dine symptomer slik at du kan presentere dem til lege og til akupunktør. Informasjon medisinske fagfolk trenger inkluderer hvorvidt du opplever muskeltretthet, smerter i bein, forvirring, en endring i din mentale bevissthet, immunologiske problemer, utbruddet av osteoporose eller anfall.

Gjør en avtale med din fastlege for å vurdere nivået av aluminium i kroppen din. Få røntgen, en blodprøve for anemi, et bein biopsi, og / eller en deferoxamine test som forespurt av legen din.

Ta alt av deferoksamin mesylatet som foreskrevet av lege og fullføre løpet av medisiner for rensing kroppen av akkumulert aluminium.

Gjør en avtale med en akupunktør og få en første vurdering av din tilstand; dele din liste over symptomer med akupunktør og din medisinsk diagnose av aluminium toksisitet. Fortell akupunktøren om medisinen du har fått foreskrevet, hvis noen.

La akupunktør for å inspisere tungen og ansiktet. La akupunktør å utføre Nese undersøkelser for å vurdere kroppslukt, hvis noen er til stede, og la for akupunktør å utføre auskultasjon undersøkelser for å lytte til inntaket og utånding av pusten. Svare på alle akupunktøren henvendelser knyttet til feber, frysninger, svette, ditt nivå av sult, tørst og smakssansen samt din smerte nivåer, dine mensen flyte hvis du er kvinne, og søvnmønster.

Tillate akupunktør å undersøke deg, slik at palpasjon testing kan utføres. La akupunktør vite når en øm triggerpunkt er identifisert.

Følg akupunktøren instruksjoner om hvordan du skal plassere deg selv når trådformede nåler brukes på ulike steder i kroppen. Ta naturmidler foreskrevet av akupunktør etter behandling, forutsatt at du sjekke for å være sikker på at urtene ikke vil påvirke noen andre medisiner du tar.

Følg med på noen øvelser og endringer i livsstil er anbefalt av akupunktør. Tilbake for behandling etter behov.

Tips og advarsler

  • For å unngå å fremme utviklingen av aluminiumstoksisitet, bør du unngå eksponering for metallet. Du kan også være lurt å avstå fra å bruke og / eller forbruk av produkter med aluminium i dem for eksempel visse antacida og deodoranter.
  • Ikke prøv akupunktur selv hjemme. Det tar en profesjonell å vite hva punkter på kroppen er å bli manipulert med filliform nåler. Du risikerer alvorlige skader hvis du gjør en selv forsøk på å utføre akupunktur. Ekstremt høye nivåer av aluminium kan være farlig og krever umiddelbar behandling fra en lege; det kan resultere i nyresvikt. Ikke hopp over tradisjonelle medisinske behandlinger for alternativ medisin behandlinger som akupunktur. Du kan kreve spesielle medisiner fra lege for å bli kvitt aluminiumsnivåer i kroppen din raskt og akupunktur kan ta lengre tid og gjentatte besøk før tilbyr noen fordeler.

Årsak til smerte i venstre arm

Venstre arm smerter kan være foruroligende, som det er ofte knyttet til hjerteinfarkt symptomer. Mens venstre arm smerte er alltid verdig en lege besøk, er det ikke alltid grunn til alarm.

Betydning

Venstre arm smerte som er forbundet med et hjerteinfarkt vil også omfatte andre symptomer på et hjerteinfarkt. Også til stede kan være brystsmerter, tetthet rundt brystet, pustevansker, og svetting. Umiddelbar medisinsk behandling er nødvendig.

Injury

En skade i armen, muskler og / eller ledd kan forårsake smerte. Overforbruk, et brudd, et brukket bein, en revet leddbånd, eller en øvelse-relaterte skader kan alle føre arm smerter og krever behandling og hvile. Bursitt, senebetennelse, og nerveskader er alle mulige årsaker.

Fall eller Repetitive stess

Et fall eller en skade fra en ulykke kan være en annen årsak til venstre arm smerter. Repetitive stress skade eller carpal tunnel syndrom kan også være å klandre.

Angst

Panikkanfall eller angstlidelser kan manifestere seg gjennom venstre smerte arm. Begge kan føre til at hjertet til å slå hardere og dermed legge vekt på musklene rundt og kobler seg til armen. Meditasjon, kan avspenningsøvelser og biofeedback hjelpe.

Tennis Elbow

Spille tennis er ikke alltid årsaken til tennis albue, og smerten fra denne tilstanden kan påvirke hele armen. Det kan skyldes overforbruk eller noen repeterende aktivitet. Smerten er vanligvis rundt albuen området, og det kan også føre til smerter og svakhet i håndleddet og den nedre armen.

Advarsel

Se en lege umiddelbart hvis venstre arm smerter kommer plutselig, hvis det er en utstående bein, hvis andre skader er til stede, eller om det er blødning. Mindre alvorlige arm smerter reagerer på prismetoden: beskyttelse, hvile, is, kompresjon, høyde.

Hvordan behandle H1N1 svineinfluensa Med Homeopati rettsmidler

Hvordan behandle H1N1 svineinfluensa Med Homeopati rettsmidler


Homøopatisk medisin har en historie som strekker seg mer enn 200 år, og brukes mye rundt om i verden. Basert på kjernen prinsippet om at likt kurerer likt, svært fortynnede løsninger administreres å helbrede kroppen. I 1918 influensa-epidemien, var dødeligheten av pasienter som bruker homøopatiske midler for influensa litt over 1%, mens pasienter som får konvensjonell medisinsk behandling hadde en dødelighet på i overkant av 28%.

Mens vi nå har effektive influensavaksiner, vil en svineinfluensa-vaksine ikke være tilgjengelig før senere i år. Inntil en svineinfluensa vaksine er gjort, homøopatiske hjem rettsmidler tilby en måte å bekjempe en svineinfluensa-epidemien. Ideelt sett vil pasienter søker behandling hos en erfaren homøopatisk lege som de har allopathic medisinske grader, og kan best balansere effekten av homeopati og fordelene ved medisinsk vitenskap med pasientens behov.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en homøopatisk lege som kan skikkelig gi råd til pasientene om hvilke homøopatiske midler er best egnet til sine symptomer. Men fordi influensa kan streiken uten forvarsel og administrere homøopatiske midler på de første tegn på svineinfluensasymptomer er nøkkelen til deres effektivitet, ville det være en god idé å holde de rettsmidler som er nevnt nedenfor på hånden.

Input symptomer i en online homøopatisk middel program for å finne den beste rette for dine symptomer i fravær av tilgang til en homøopatisk lege. (Se Resource delen for en link). Den rette programmet kan foreslå en av de virkemidler i trinnene nedenfor.

Ta Oscillococcinum som er en generell homeopatisk influensa middel tilgjengelig på noen stoff butikker og på nettet (se Ressurser for link). Doseringen er vanligvis en dose ved det første tegn på influensasymptomer og deretter to flere doser etter det, i avstand fra hverandre seks timer. En dose er en hel tube med Oscillococcinum. Pass på å følge instruksjonene på pakken, som ulike produsenter kan ha forskjellige doseringskrav.

Ta Influenzinum som er et homøopatisk middel laget av samme influensa belastning brukes i influensavaksiner. Hvis svineinfluensavaksinen blir knappe, eller du kan ikke få en vaksine mot svineinfluensa, er Influenzinum et godt alternativ. Siden en vaksine mot svineinfluensa vil ikke være tilgjengelig før Fall, ikke kjøpe Influenzinum til du er i stand til å bekrefte at det er laget av svineinfluensa-viruset. Influenzinum må tas månedlig under influensasesongen (oktober til mars) for å være effektive. Den typiske dose er 3 piller hver måned. Den kan kjøpes i stoff butikker eller på nettet (se Ressurser for link).

Bruk Aconitum for milde svineinfluensasymptomer som rennende nese.

Ta Baptista for influensa symptomer som fører til slapphet, muskelsmerter og diaré.

Ta Arsenicum-album for influensa symptomer som forårsaker tørste, diaré, kvalme, angst og rastløshet.

Bruk Ipecac for influensasymptomer med mer alvorlig kvalme, skjelettsmerter, og en mangel av tørst.

Ta Eupatorium Perf for influensa symptomer preget av mild gastrointestinale plager, men dype smerter i beina.

Bruk Gelsemium for influensa symptomer, inkludert svimmelhet, tretthet, frysninger, og mangel av tørst. Gelsemium var den primære homøopatisk middel som brukes i løpet av 1918 influensa-epidemien.

Tips og advarsler

  • Bruk sunn fornuft og søke medisinsk hjelp i tillegg til eventuelle influensa rettsmidler du kan ta. Husk svineinfluensa og andre influensastammer kan være dødelig, så det er viktig å se hensiktsmessig medisinsk behandling og råd.
  • Ikke ta hver eneste av de virkemidlene som er omtalt ovenfor. Det er ikke hvordan homeopatisk medisin virker. Lager som mange av de virkemidlene du liker, men bare bruke den rette som best samsvarer med dine symptomer. Eller bruk Influenzinum som en catch-all (bortsett fra hvis du ikke har det eksakte influensa, vil det ikke fungere).
  • Denne eHow utgjør ikke medisinsk råd eller anbefaling av et bestemt legemiddel. Vennligst søke seg av en lege eller utdannet homøopatisk lege hvis du er syk.
  • Vær oppmerksom på at det er få eller ingen medisinske studier som beviser effekten av noen av de homøopatiske midler som er oppført her.

Den beste behandling for Bone Spurs

Bone spurs, eller osteofytter, er bitte små projeksjoner av bein som noen ganger oppstå sammen dine bein 'kanter. Bein spurs kan forårsake smerte når de gni mot andre bein eller nerver som er i nærheten. Bein sporer som oftest forekommer der to ben møtes i skjøtene. Imidlertid kan bein spurs oppstå langs dine ryggvirvlene eller i områder hvor sener og leddbånd koble til beinet. Behandling av bein sporer avhenger av hvor bein spurs forekomme, og hvilken innvirkning de spurs ha på din generelle helse.

Medisiner

Du kan behandle de fleste bein spurs med over-the-counter medisiner som ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse stoffene kan bidra til å redusere hevelse og smerte fra bein spurs. Også med legen din forskrive muskelavslappende hjelpe med ubehag. Behandling med medisiner er vanligvis begrenset til fire eller seks uker for å redusere sjansen for reseptbelagte medisiner avhengighet.

Kirurgi

Bone spurs som påvirker daglige gjøremål kan kreve kirurgi. Din lege kan fjerne bein sporer ved hjelp av enten en åpen prosedyre med én lang innsnitt, eller gjennom en artroskopisk prosedyren utføres gjennom flere små snitt. Legen vil bruke et snitt til å sette kirurgiske instrumenter og et videokamera for å fullføre prosedyren.

Andre behandlinger

Vekttap kan bidra til å redusere smerter forbundet med bein spurs ved å ta litt ekstra press av leddene. Fysioterapi bestående av dype vev massasje og ultralyd kan bidra til å redusere smerter og betennelser. Du kan også trenge hvile når smertene blir intense. Når bein spurs påvirke hælene, kan ekstra polstring i dine sko bidra til å lindre ubehag. Legen din kan også behandle symptomer på bein spurs med kortikosteroid injeksjoner. Disse injeksjonene redusere betennelse og smerter i det berørte området.

Matvarer som hjelpe til med behandling av sigdcelleanemi

Sigdcelleanemi får kroppen til å produsere harde, halvmåne eller sigdformede røde blodlegemer. Disse blodceller har en kortere levetid enn runde blodceller, noe som fører til anemi. Sigdformede røde blodlegemer bli fanget i blodkar, hindrer blodgjennomstrømning. Sigdcelleanemi lider føler smerte og kan oppleve organskade. US National Library of Medicine nettsted sier omtrent én i 12 afrikanske amerikanere har sigdcelle genet. Noen matvarer hjelpe behandle sigdcelleanemi.

Symptomer

En blodprøve skjermer nyfødte for å se om de har sigdcelleanemi trekk, men tegn på sykdommen vanligvis ikke møter opp til fire måneder gammel. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier tegn og symptomer på sigdcelleanemi er knyttet til smerte og anemi. Disse symptomene er kortpustethet, brystsmerter, svimmelhet, hodepine, kalde hender og føtter, blek hud og akutt eller kronisk smerte i bein, lunger, mage og ledd.

Matvarer med Iron

Spis et balansert kosthold fylt med jern-rik mat hvis du har sigdcelleanemi. Foods i alle de store matvaregrupper inneholder jern. Sandra Luthringer, registrert kostholdsekspert på The Regional Cancer Center i Erie, Pennsylvania, sier høy-protein matvarer som rødt kjøtt, lever, tunfisk fisk, skalldyr, eggeplommer, bønner og erter inneholder jern. Andre matvarer inneholder jern-forsterkede frokostblandinger, havregryn, kremen av hvete, grønne grønnsaker, tørket frukt, sviske juice og melasse. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier folsyre i bladgrønnsaker hjelper kroppen å produsere flere røde blodceller.

Vitamin-C Rich

Frukt og grønnsaker, særlig de rike på vitamin C, hjelp med sigdcelleanemi behandlinger fordi de bistå i jern absorpsjon. Luthringer sier disse matvarer inneholder sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt, tomater og tomatjuice, jordbær, honningmelon, kiwi, grønn paprika, brokkoli og blomkål. Ta vitamin C-tilskudd hvis legen din anbefaler det. Ellers får de fleste av dine vitaminer fra kosten din. Vanninnholdet i disse matvarene reduserer også dehydrering, en tilstand som forårsaker smerter i sigdcelleanemi lider.

Foods å unngå

Enkelte matvarer, selv friske matvarer, inhiberer absorpsjon og jern bør begrenses eller unngås fordi de forstyrrer sigdcelleanemi behandling. Fibrene og fytater i hel-korn korn og brød hindrer jern absorpsjon. Kalsium og fosfor i meieriprodukter begrense jern absorpsjon. Unngå eller begrense kaffe eller te, fordi de begrenser jern absorpsjon og ikke hydrat så vel som vann.

Viktigheten av Diet

Et balansert kosthold hjelper folk med sigdcelleanemi administrere deres tilstand. Ifølge legene. Lewis Hsu og William Muller på DrSpock.com, hjelper en sunn diett barn med sigdcelleanemi unngå fedme, noe som kan forverre tilstanden, og hindrer sykdommer. Sigdcelleanemi lider har større risiko for å utvikle hjertesykdom, kreft, slag og diabetes som de blir eldre, og et sunt kosthold fungerer som et forebyggende tiltak.

Den beste måten å håndtere smerte av leddgikt

Leddgikt smerte kan være korte, akutte utbrudd som kommer og går med regularitet, eller det kan være en alvorlig, konstant smerte som noen ganger er ille nok til å føre til emosjonelle nød. Nøkkelen til å leve med leddgikt er å vite hvordan man skal håndtere smerte når det kommer, og det finnes flere metoder for å gjøre det, avhengig av alvorlighetsgraden og regularitet av smertene.

Hot / Cold terapi

Ved hjelp av varme og kulde til nummen og slappe av leddgikt smerte er en rask metode for lindring uansett alvorlighetsgrad eller regularitet av ubehag. Det fungerer på samme måte som varm / kald terapi hjelper ømme muskler: Kulden numbs smerte og deretter varmen dulls og slapper av det, bidrar til å spre ubehag. De fleste stoff butikker selger alt-i-ett varm / kald pads, men du kan også bruke enkle husholdningsartikler for å oppnå samme effekt. Bruk litt is innpakket i en tynn håndkle i flere minutter, etterfulgt av en fuktig håndkle som har blitt varmet opp i mikrobølgeovn.

Massasjer

Selv om leddgikt innebærer smerter i bein ledd, kan det også føre til ubehag i musklene rundt leddene. De kan bli anspent eller anstrengt, noe som igjen vil bare forverre leddgikt smerte selv. En beroligende massasje av området vil bidra til å eliminere dette problemet, samt slappe bort noen av leddgikt smerte. Dette er en spesielt nyttig behandling på større områder som skuldrene eller kneledd; hender og føtter er lett massert i tillegg.

Medisinering

Både over-the-counter og reseptbelagte medisiner kan ofte brukes til å behandle ulike nivåer av leddgikt smerte. Som med alle reseptfrie smertestillende dette er ikke en permanent løsning, men en kort utsettelse. Du kan også vurdere å prøve aktuelle anti-inflammatoriske kremer. Disse er ofte best brukt på hendene, og bidra til å redusere smerter ved å hindre betennelse i de berørte ledd.
Mer alvorlig eller konstant leddgikt smerte er ofte behandlet med reseptbelagte medisiner. Noen ganger reseptbelagte smertestillende er gitt for å hjelpe deg å takle en særlig smertefull episode, men disse må tas med forsiktighet da de kan være vanedannende.
Kortikosteroider kan injiseres i de berørte områdene. Dette er en resept-grade anti-inflammatorisk medisin som reduserer hevelse i leddene.

Kirurgi

Kirurgi er ofte ansett som den siste utvei metode for å håndtere leddgikt smerte og bør egentlig bare brukes hvis smertene blir så alvorlig det konsekvent forstyrrer dagliglivet eller vanlig bevegelse. Det er flere kirurgiske prosedyrer avhengig av ulike forhold knyttet til leddgikt, og legen din vil bidra til å velge det beste løpet av handlingen. Ofte er det i skadet brusk, og rundt leddet kan repareres ved artroskopisk kirurgi. Andre ganger, derimot, må felles for å bli erstattet med en kunstig motstykke (kne og hofteprotesekirurgi).