Digidexo.com

akupunktura rotatory

Akupunktur og kinesisk medisin for vekttap

Du trenger ikke å sjekke statistikk for å se hvor mange overvektige mennesker er det i USA. Det er hundrevis av slankebøker, slankeplaner og forberedt kalorifattig mat for å hjelpe deg i å miste vekt. Å holde vekten nede er den største utfordringen etter å ha nådd målet ditt .. Akupunktur og kinesiske urter tilby et annet sted for å slippe pounds og holde dem av. Ifølge Mayo Clinic akupunktur er å finne sin måte som et tillegg til vestlig medisin for mange forhold.

Akupunktur

Gjør en avtale med en godt kvalifisert akupunktør. Han vil vurdere dine matvaner og mat problemer å gjøre sin beslutning om hva press poeng å bruke. Det er en kombinasjon av kroppen og øre punkter som er spesielt utpekt for vekttap. Akupunktøren vil holde spesielle nåler i disse spesifikke trykkpunkter for ca 30 til 45 sekunder. Hensikten med disse nålene er å frigjøre endorfiner, skape en avslappet følelse og bidra til å eliminere din trang til å overspise.

Accupuncture behandlingsplan

Din akupunktør vil utvikle en behandlingsplan som fungerer med ditt mål. Antall besøk vil avhenge av hvor raskt og hvor mye vekt du ønsker å miste. Du vil trenge behandlinger ca to ganger i uken hvis vekttap målet er under 10 kg., Og vil fortsette til du har mistet den ønskede vekten. Din akupunktør vil foreslå daglige behandlinger for den første uken hvis du har alvorlige overspising problemer og mye vekt å tape. Etter å ha nådd dine vekt mål, kan din akupunktør foreslå behandlinger fire ganger i året for hver endring av sesongen.

Fordøyelses Urter

Ta noen fordøyelses urter for å hjelpe i vekttap prosessen. Noen av disse urter er Metabo Chi, Ultra Fen-Chi, Thermo Slim Chi og Digest Chi. Disse urtene bør forbedre din fordøyelsessystemet og hjelpe den til å fungere effektivt. Varm oolong te kan bidra til å emulgere fett fra kostholdet ditt. Noen urter for å ta etter måltider for fordøyelsen er Digest Chi og Metabo Chi. Snakk med helsepersonell før du tar fatt på et vekttap urte program for å sikre urtene vil ikke forstyrre noen reseptbelagte legemidler du tar.

Vekttap Urter

Ta noen appetitt-undertrykke urter hvis du befinner deg overspising. Noen av disse urter er Appetite Undertrykk Chi, Thermo Slim Chic og Ultra Fen-chi. Sammen med disse appetittdempende ta en god kinesisk urte blod tonic som Sang Ji Sheng eller kinesisk Yam. Disse urtene skal hjelpe til hydrering og i fordøyelsen.

Livsstil Agenda

Gjør endringer i livsstil og samtidig ha akupunktur behandlinger og tar urte kosttilskudd. Spis en høy-fiber diett, med tette matvarer som ferske råvarer, hele korn og sjømat, og samtidig unngå hvitt sukker og junk food. Lær å spise sakte og nyte maten. Ha en liten middag måltid, og vent noen timer før du går til sengs som anbefalt på healthcareherb.com. Legg øvelsen sakte og øk tiden hver uke for å redusere stress, redusere kroppsfett og brenne kalorier som anbefalt på acufinder.com

Herpes Virus Cure med Akupunktur

Herpes er en familie av virus som kan føre til en rekke sykdommer, inkludert forkjølelsessår, genital herpes og herpes zoster (også kjent som helvetesild). Deres felles tråd er at de forårsake smertefulle eller kløende blemmer eller sår. Medisiner kan ofte kontrollere symptomene, og holistiske og folk rettsmidler kan også gi lindring, men herpes er ikke kureres. Fordi akupunktur er ofte brukt for å gi smertelindring, er det blitt forsøkt med en viss suksess for herpesinfeksjoner, spesielt herpes zoster.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk medisinsk art. Tradisjonelt kineserne mente at vital energi, kalt qi, som sirkulerer gjennom kroppen sammen 12 energibaner, kalt meridianer på kroppen. Sykdom ville ta tak når det er en ubalanse av qi. Prosedyren innebærer stikker veldig fine nåler inn points-- det er mer enn 1000 av dem - sammen meridianene for å få qi tilbake på sporet. Akupunktur har noen vitenskapelig bevis for effektiviteten for visse bruksområder, og vestlige leger teoretisere at det kan fungere ved å forårsake frigjøring av endorfiner for å lindre smerter eller påvirke nevrotransmittere. På noen måter er det en naturlig tilpasning for herpes fordi det er ofte brukt til å redusere smerte. Det er også brukt til å lindre forhold som strekker seg fra narkotikaavhengighet til tennisalbue til forkjølelse.

Herpes Zoster

Herpes zoster er en reaktivering av vannkopper, som de fleste ervervet som barn. Men herpes zoster fremkommer i voksen alder, vanligvis etter fylte 60 år, og symptomene er ganske annerledes. Blemmer og sår dannes langs baksiden og brystkasse området, vanligvis på kun en side av kroppen. Kribling, brennende og verkende er vanlig, og noen ganger smerten er ekstrem. Oftest blemmer løse i løpet av noen uker, men hos noen pasienter den relaterte nerve smerte kan lengre i årevis. Akupunktur har vist seg å gi lindring for akutte og kroniske tilfeller av herpes zoster, redusere intensiteten og varigheten av den tilhørende smerte. Noen pasienter opplever fullstendig oppløsning av symptomer. Det er få om noen bivirkninger fra akupunktur.

Genital og oral herpes

Akupunktur er langt mindre studert som en behandling for muntlig og genital herpes lettelse. I motsetning til herpes zoster, disse forholdene vanligvis følger en kortere kurs, som varer noen få uker per episode på de fleste, og ikke fører til langvarig nerve smerte som herpes zoster ofte gjør. Begrenset studie av akupunktur som behandling for muntlig og genital herpes har antydet at det kan dempe utbrudd, forlenge remisjon perioden mellom utbrudd og hindre gjentakelse.

Hvordan bruke akupunktur for halsbrann

Halsbrann er en brennende følelse under brystbenet skyldes en tilbake flyten av magesyre i spiserøret. Halsbrann produserer også en sur eller bitter smak i munnen og halsen, og det kan vare i noen minutter eller noen timer om gangen. Ett alternativ behandling for halsbrann er akupunktur. Dette er en anciet kinesisk behandlingsalternativ som praktiseres over hele verden. Akupunktur lindrer smerte og lidelse og returnerer kroppen tilbake til normal funksjon. Hvis du ønsker å bruke akupunktur for halsbrann, er det et par ting du bør vite om prosessen.

Hvordan bruke akupunktur for halsbrann

•  Ring legen din og planlegge en avtale. Før du begynner akupunktur behandling, må du først bekrefte at du faktisk har halsbrann. Legen din kan avgjøre hvorvidt du har halsbrann eller en annen helsetilstand. Mange mennesker opplever sporadisk halsbrann, men kronisk halsbrann tyder på at du kan ha et alvorlig helseproblem.

•  Gå til din planlagt avtale og møte med legen din. Som en del av medisinsk vurdering, spør legen om at du spørsmål om din nåværende helsetilstand, livsstil atferd og medisiner du tar. Han må også gi deg en generell fysisk undersøkelse og utføre visse tester på deg, før han kan diagnostisere halsbrann.

Fullfør de nødvendige testene. Legen din kan gi deg visse tester, for eksempel den øvre endoskopi test (ser ut inni spiserør og mage) og esophageal manometry test (sjekker for å se om øsofagus fungerer som den skal). Legen kan gjøre en formell diagnose etter at hun fullfører disse testene.

Diskuter akupunktur med legen din. Legen din kan fortelle deg om dette er en passende behandling alternativ for deg. Han kan også være i stand til å anbefale en kvalifisert akupunktør til deg.

Finn en akupunktør og planlegge en avtale. Hvis legen din ikke vet en lokal akupunktør, kan du prøve å søke etter en på Acufinder.com hjemmeside, eller se i den lokale telefonkatalogen.

møte med akupunktør. Under første kontor besøk, drøfter akupunktør behandlingsprosessen med deg. Du må fylle ut et helse spørreskjema, informere akupunktør om eventuelle medisiner som du tar og også fortelle ham om noen av de aktuelle medisinske problemer du måtte ha.

Ta akupunkturbehandlinger. Akupunktøren informerer deg om hvor mange behandlinger du kommer til å trenge. Hver økt kan vare alt fra 20 minutter til 1 time. Hun setter slanke nåler inn i huden (eller bruker et annet verktøy som elektrisk stimulering, laser, akupressur eller varme og urter) og bruker dem i forskjellige akupunkturpunkter som ligger langs meridianene i kroppen. Dette reduserer smerte i kroppen din og gjør at kroppen kan helbrede.

Hint

 • Sørg for å gå tilbake til legen din dersom akupunktur behandling ikke fungerer for deg.

Akupunktur for hårvekst

Akupunktur er en gammel helse behandling som utføres ved å sette svært små nåler inn trykkpunkter på kroppen, og selv om du kanskje føler en liten klype, det er ikke en smertefull prosedyre. Den er basert på ideen om at en livsenergien, eller qi, strømmer langs 14 baner, eller meridianer, inne i menneskekroppen. Akupunkturpunkter er områder av kroppen som ligger langs disse meridianene, og det er ca 2000 av dem.

Origins

Akupunkturbehandling er mer enn 5000 år gammel, og i motsetning til det mange tror det var ikke utelukkende en kinesisk praksis. Ulike metoder for akupunktur har vært brukt gjennom historien av folk fra hele verden, inkludert eskimoer, arabere og sørafrikanske bantu høvdingene.
Den gamle kinesiske medisinske teksten "Huangdi Neijing Su Wen" ble skrevet rundt 200 f.Kr. og inkluderte informasjon om akupunktur, som nå praktiseres over hele verden, med mer enn 8000 utøvere i USA alene.

Tradisjonell filosofi

Akupunktur opererer på teorien om at vår livsenergi, eller qi, må flyte uforstyrret gjennom kroppen vår. Qi, blod og kroppsvæsker er de tre stoffene som utgjør legemet, og regulerer våre funksjoner. Helsen og sirkulasjon av blod og kroppsvæsker være avhengig av den riktige strømning av qi.
Når den naturlige flyten av qi er blokkert eller avbrutt kan det medføre visse plager. Akupunktur blir kvitt disse hindringene og lar qi til å flyte skikkelig igjen, og dermed herding sykdom.

Western Theory

Den moderne vestlige forklaring er at akupunktur fungerer fordi innsetting av nåler i bestemte punkter stimulerer vår sentrale nervesystemet å løslate biokjemikalier som hormoner og signalstoffer. Disse biokjemikalier deretter bidra til å lette smerter, regulere kroppen vår fungerer, og styrke immunforsvaret vårt.

Akupunktur og hårvekst

Akupunktur har lenge vært brukt til å behandle en rekke lidelser hår, slik som hår tap og sprøtt hår. Ifølge kinesisk medisin, er helsen til håret ditt avhengig av kvaliteten og sirkulasjon av blodet. Det antas at akupunktur kan korrigere giftighet i blodet og stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, som vil bidra til å reparere skadede celler, stimulere ny cellevekst, og styrke hårsekkene, noe som resulterer i hårvekst.

Effekt

Akupunktur har vist seg å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, men det har ikke blitt bevist at bedre sirkulasjon i hodebunnen fører til hårvekst. Det er mye anekdotiske bevis, samt noen små studier, som konkluderer med at akupunktur kan bidra til å stimulere hårvekst.

Akupunktur Detox For Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom fører ødeleggende smerte og normalt påvirker de som gjør jobber som krever repeterende handlinger med hendene. Carpal tunnel er passasjen i håndleddet der median nerve og sener kjøre gjennom, koble fingrene til musklene i armen. Når nerve eller sene stigninger, symptomene varierer fra brenning og kribling i hånden for ekstrem smerte som går opp armen.

Venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til permanente nerveskader. Mer enn 400.000 operasjoner oppstår hvert år for å frigjøre carpal tunnel, men akupunktur detox kan gi en levedyktig alternativ behandling for å unngå operasjon.

Velge en akupunktør

Akupunktur, den gamle asiatiske metode for behandling av kroppen ved hjelp av strategisk plasserte nåler for å frigjøre og avgifte gjennom trykkpunkter, har blitt en anerkjent og allment akseptert praksis i moderne medisin. Velg ditt akupunktør så nøye som du ville velge en lege for familien --- spesielt hvis du aldri har hatt akupunktur. Faktisk, mange leger nå også tilby akupunktur. USA har satt strenge standarder for akupunktører, med mange stater utøvere til å holde en mastergrad i orientalsk medisin og bestå en offentlig utstedt styre eksamen.

Hvis du bor i en stat som ikke krever en lisens til å praktisere, se etter en akupunktør sertifisert av den nasjonale kommisjonen for sertifisering av akupunktører. Finn ut hvor lenge hun har vært praktisere akupunktur, hvor hun trente og hvilke sertifiseringer hun holder. Akupunktur bør gi en fredelig, komfortabel opplevelse; å ha et godt forhold til din akupunktør er definitivt et must.

Typer og teknikker for Akupunktur

Du kan finne mange forskjellige akupunktur stiler og teknikker. Kunsten utviklet seg fra det gamle Kina, men har spredt seg til andre områder av Orienten, Europa og Amerika med variasjoner i lagt til original kunst. Flertallet av akupunktører praktiserer kinesisk stil, men du vil også finne koreansk, som bruker hånden til å korrespondere med deler av kroppen og plager; Japansk, som bruker færre og tynnere nåler; og Auricular, som bruker poeng på øret.

Elektroakupunktur legger små elektriske strømmer gjennom nålene med målet om å redusere avta smerte og hevelse. Andre teknikker involverer urter, massasje og selv kopper suges på kroppen.

I et annet alternativ, laser akupunktur, stimulerer utøveren poengene med laserlys --- en teknikk som kan lindre carpal tunnel symptomer. Selv om akupunktur nåler forårsaker ingen smerte når det brukes riktig, kan laser gir et foretrukket alternativ for de som er redd for nåler.

Akupunktur Detox for Carpal Tunnel

For å gjenopprette den naturlige flyten av qi (kroppens energiflyt) og blod, vil behandlingen bestå av omhyggelig plassert, smertefri nåler settes inn punkter på hånden og håndleddet. Du kan føle press på akupunkturpunkter. Akupunktur kan føre til produksjon av naturlige smertefrigjørende kjemikaliene. Din akupunktør kan sette nåler på andre punkter på kroppen i armer, ben, rygg og nakke å behandle andre bakenforliggende årsakene til carpal tunnel syndrom og å finne blokkeringen av energi. Du kan supplere din behandling med fysioterapi og massasje. Antall behandlinger du trenger vil variere avhengig av alvorlighetsgraden og din respons på behandlingen.

Hvordan bruke akupunktur for å hjelpe med Overspising

Hvordan bruke akupunktur for å hjelpe med Overspising


Kunsten akupunktur har bruk av nåler for å finne naturlige presspunkter på menneskekroppen. Akupunktur har mange anvendelser og er blitt brukt som alt fra et middel for å takle avhengighet av et mål for smertestillende middel terminale pasienter. Du kan vurdere akupunktur som et supplement til trening og slanking i ditt forsøk på å dempe overspising.

Hvordan bruke akupunktur for å hjelpe med Overspising

Ansett Akupunktur til Aid Riktig Slanking

•  Planlegg en konsultasjon med en akupunktør å avgjøre hvilke akupunkturpunkter må tas opp for å hjelpe med overspising. Akupunktur avtaler med energi ubalanser mellom yin og yang og blokkering av chi eller livskraft. Disse faktorene påvirker interne funksjoner. Du bør vite hvilke akupunkturpunkter er kritisk for å hjelpe deg å miste vekt, slik som å bedre forstå prosessen.

Acquire et estimat over antall akupunktur økter som du trenger for å hjelpe til med overspising. Bi-ukentlig eller ukentlige økter kan være dyrt og din akupunktør skal kunne informere deg den nødvendige arbeidet som må gjøres for å få pengene dine er verdt.

Pinpoint det endokrine systemet i løpet av akupunktur økter for å hjelpe stoffskiftet. Det endokrine systemet er et sett av kjertler og organer som hjelper fordøyelsen fra første bitt av mat gjennom utskillelse. Akupunkturpunkter som kobles til det endokrine systemet gi deg bedre fordøyelse fra dag én.

lette fordøyelsen problemer og kronisk halsbrann ved å fokusere akupunktur på fordøyelsessystemet akupunkturpunkter. Det finnes en rekke av akupunkturpunkter som tillater akupunktørens å fremskynde fordøyelsen, eliminere skadelige interne effekt og øke fordøyelseseffektivitet.

Legg til en vanlig yoga og avslapping rutine til ditt daglige liv for å øke effekten av akupunktur. En kort yoga session eller lytter til avslappende musikk i 10 til 15 minutter hver dag vil hjelpe deg å komme inn i en avslappet sinnstilstand i løpet av akupunktur.

Snakk med din akupunktør om å få urter og naturlige mineraler som du avanserer gjennom akupunktur økter. Du bør kun bruke kosttilskudd din akupunktør anbefaler, fordi kommersielle preparater varierer mye i form av doseringer og kvalitet.

Hint

 • Forskning legitimasjon og erfaring av en akupunktør før du går inn for en avtale. Du kan bruke online vurderinger av store utøvere i ditt område samt konsultasjoner med folk du kjenner som har brukt akupunktur tjenester. Det er viktig å finne en akupunktør med en solid historie i feltet, og en omfattende liste over referanser.
 • Unngå å bruke akupunktur som eneste løsning for å avslutte dine dårlige matvaner. Du bør fortsette å bruke moderasjon i kosten og trene for å skape en helhetlig tilnærming til en sunn livsstil.

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur


Mange av oss har hatt som "ringing i ørene" etter en høy konsert. Men noen mennesker lider med dette ringelyd i ørene eller "tinnitus" på en daglig basis. Når andre behandlinger har mislyktes, noen mennesker slår til akupunktur for å hjelpe administrere sin tinnitus. Bruk følgende for å forstå hva du kan forvente hvis du velger å styre din tinnitus med akupunktur.

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur

•  Bestem først at du faktisk har tinnitus. Noen ganger kan tinnitus forveksles med mer behandles øre problemer som en oppbygging eller blokkering av voks i ørene.

Hør med legen din om hvilken type tinnitus som du har som type avhenger av hvilken type behandlinger og managements kan eller ikke kan hjelpe deg. Hvis du har hatt helt greit hørsel og da har en plutselig høy lyd utbruddet som ikke vil gå bort, din tinnitus anses å være en "overflødig". A "mangel" tinnitus er beskrevet som utvikler seg svært langsomt eller gradvis med en mer lav ringelyd. I en alder av pasienten, og hvor lenge de har lidd med tinnitus kan også være en faktor i hvordan de vil reagere på forskjellige behandlinger.

Besøk et anlegg som praktiserer akupunktur for behandling og styring av din tinnitus hvis du føler de andre mer tradisjonelle metoder for å behandle problemet virker ikke. Forstår at dette vil være en prosess og det kan ta mange økter før en betydelig forskjell er lagt merke til. Tinnitus som er fast bestemt på å være en "overflødig" vil svare bedre på akupunkturbehandlinger enn tinnitus beskrevet som "mangel".

Vær klar til å være åpent sinn og ikke stresset når du kommer for akupunktur økten. Akupunktur sesjoner som er gitt i forbindelse med massasjeterapi har vist seg å være fordelaktig. Vær forberedt på å vite at i løpet av øktene at akupunktur nåler vil bli plassert inn i ørene på forskjellige steder.

Vet at akupunktur behandlinger ikke alltid helt kurere tinnitus problem. Noen ganger er det fullstendig lindring fra tinnitus, noen ganger er det "noen" lettelse og andre ganger pasientene ikke responderer på behandling. Lindring av tinnitusen, vil variere med den enkelte pasient, og deres grad av ubehag.

Akupunktur Detox

Akupunktur avgiftning brukes til å rehabilitere fra rusproblemer, alkoholisme og noen psykiske lidelser. The National Akupunktur Avgiftning Association, NADA, er den primære leverandør av akupunktur avgiftning omsorg. NADA har sentre over hele verden, og gir rehabiliterende omsorg basert på prinsippene i kinesisk medisin teorier om avgiftning, og beregnet for bruk i forbindelse med vestlige kjemisk avhengighet behandlinger.

Historie

Den NADA startet i 1985 etter 10 års erfaring med utvikling de fem øre poeng. Personalet opprinnelig fra South Bronx Lincoln Hospital bestemt behov for å bygge organisasjonen på nasjonalt nivå for å utvide trening involvert i akupunktur avgiftning, utvikle bevissthet om det som et gjenopprettingsverktøy. Siden den gang har NADA har blitt en verdensomspennende organisasjon, etter å ha trent mer enn 10.000 medisinske fagfolk inkludert rådgivere, sosionomer, sykepleiere, leger, psykologer, akupunktører, kiropraktorer, utekontakter, narkotika domstol dommere og rettelser offiserer på deres protokollen.

NADA-protokollen

Akupunktur avgiftning er basert på fem punkter på det ytre øret, teoretisert å være knyttet til systematisk og emosjonell rensing. Fem rustfritt stål, er en-gangs bruk nåler plassert på disse punktene i omtrent en time, mens pasienten sitter stille i en komfortabel stol. Dette skjer vanligvis med en gruppe av pasienter som sammen, i kombinasjon med andre behandlinger eller rehabiliteringsprogram. Den grunnleggende forutsetningen for akupunktur avgiftning er hele kroppen rensing, uten behov for ytterligere legemidler i reduksjon av cravings, angst og søvnforstyrrelser langs veien til generell forbedring av livskvalitet mens kampen narkotikamisbruk.

De fem punktene

Standardsystema poeng er merket Lung 2, Shen menn, autonom Point, lever og C. Nyre. Fem nåler brukes på en gang, med to tilleggspoeng beregnet for behandling av emosjonelle og psykiske lidelser. Disse nerve blir stimulert ved overflaten av huden med nåler, til hensikt å re-aktivisere de fem systemer i kroppen, som er blitt forstyrret av stoffmisbruk. Nålene er igjen i 25 til 60 minutter, uten at andre akupunktur anvendes på andre deler av kroppen.

Forskning

Akupunkturbehandling har vist seg nyttig i å hjelpe narkomane og alkoholikere fullfører avrusning. Noen kontrollerte studier har vist at så mye som 20% økning i avgiftning suksessrate på grunn av bruk av akupunktur terapi, sammen med en 5% reduksjon i tilbakefall etter bruk av akupunktur som detoksifiseringsterapi.

Flere fordeler

Ytterligere fordeler har blitt funnet fra akupunktur terapi, som har hjulpet i de positive resultatene av narkotika avrusning. Akupunktur kan bidra til å redusere abstinenssymptomer, slipper smertestillende endorfiner, øke sirkulasjonen og energi, bedre immunforsvar, slappe muskler og redusere stress, og mye mer.

Aural Akupunktur i behandling av narkotikaavhengighet

Akupunktur er en alternativ form for behandling av sykdommer ved bruk av forskjellige trykkpunkter. Aurikulær akupunktur fokuserer på trykkpunkter i øret til å behandle ulike sykdommer som narkotikaavhengighet. Denne formen for avgiftning har vært kjent for å lindre psykiske og fysiske abstinenssymptomer blant rusmisbrukere.

Historie

I 1955, fransk lege, Paul Nogier, oppdaget tradisjonelle akupunkturpunkter hadde parallelle punkter i det menneskelige øret. I 1970, en kinesisk nevrokirurg, HL Wen, tilfeldigvis oppdaget fordelene med akupunktur i behandling av tålmodighet med narkotikaavhengigheter.

National Acupuncture Avgiftning Association

The National Acupuncture Avgiftning Association (NADA) ble grunnlagt i 1985 som en non-profit organisasjon som gir opplæring og utdanning om akupunktur som behandling for avhengighet og psykiske sykdommer.

Teknikk

Tynne, steriliserte nåler blir brukt på fem utpekte øret poeng for 25 til 60 minutter.

Fysisk Relief

Fysiske symptomer som hodepine, muskelsmerter, cravings og kvalme er redusert betydelig. I tillegg er blodsirkulasjonen og funksjoner av lever, nyrer, lunge-og nervesystemet balanseres på.

Mentale og følelsesmessige fordeler

Ved rebalansering av vital energi i legemet, også kjent som Qi, er mentale og følelsesmessige abstinenssymptomer som søvnløshet, depresjon og angst lindres.

Misforståelse

Aurikulær akupunktur skal brukes som en supplerende behandling, og ikke som den eneste behandling for narkotikaavhengighet.

Hvordan behandle Hørselstap Med Akupunktur

Hvordan behandle Hørselstap Med Akupunktur


Det finnes flere typer av hørselstap at folk med normal hørsel kan oppleve. Ménières sykdom oppstår når væske i øret kanalene er høyere enn normalt. Svimmelhet og lav-range hørselstap kan skyldes Ménières sykdom. Ringing, brøling og piping i ørene uten noen åpenbar grunn kalles tinnitus. Personer med tinnitus kan også oppleve hørselstap. Pasienter med Ménières sykdom eller tinnitus kan velge å behandle sine forhold med akupunktur.

Bruksanvisning

Gjør en avtale for å ha hørselen testet når du har blitt diagnostisert med tinnitus eller Ménières sykdom. Legen din kan være i stand til å utføre testen eller han kan sende deg til en audiograf. Det er viktig å ha et baseline høring nivå for å jobbe med før du begynner å behandle hørselstap med akupunktur.

Hold en dagbok av hørselstap symptomer. Folk som opplever et hørselstap på grunn av tinnitus eller Ménières sykdom kan også vise symptomer som kvalme, svimmelhet eller tap av balanse. Ta med notater om hyppigheten og alvorlighetsgraden av angrepene til akupunktur avtaler.

Velg en sertifisert akupunktør som praksis i ditt område. The National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin (NCCAOM) er tilsynsorgan for akupunktur. Den NCCAOM har en leverandør katalog på sin nettside som kan hjelpe deg å finne en lokal utøver (se Ressurser nedenfor).

Bruk komfortable klær som gir enkel tilgang til dine armer, ben og ansikt. Akupunktøren må kanskje sette nåler inn i områder av ansiktet ditt - i nærheten av dine cochlea kanaler i øret - for å balansere qi (kroppens energi, uttales "Chee").

Bruk akupunktur for å behandle stress i et forsøk på å holde hørselstap på håndterbart nivå. Tinnitus kan forverres i perioder med høy spenning og stress. Diskutere disse problemene med din akupunktør som en del av høringen.

Planlegg oppfølging hørselstester etter at du har fullført flere akupunktur økter. Noen mennesker føler som om hørselen har blitt restaurert etter behandling, mens andre er usikker. En hørselstest kan gi deg vitenskapelig bevis hvorvidt behandlingene har vært vellykket.

Tips og advarsler

 • I de fleste tilfeller har akupunktur ikke vist seg å være en effektiv behandling for hørselstap hos personer med avansert Ménières sykdom eller tinnitus. Imidlertid kan det være effektiv i behandling av svimmelhet og smerte forbundet med disse tilstander.

Akupressur vs. Akupunktur

Både akupressur og akupunktur er basert på den samme tradisjonell kinesisk medisin (TCM) teori om meridianer. Meridianer er linjer av energi som strømmer gjennom kroppen; de er tenkt å være nærmere til overflaten av huden på visse punkter. Disse poengene blir deretter behandlet av administrasjonen av nåler, kjent som akupunktur, eller gjennom manipulering av fingertuppene, kjent som akupressur. Disse behandlingene er antatt å være i stand til å bøte på et bredt spekter av sykdommer.

Historie

Ifølge American Association of Acupuncture & Oriental Medicine, bruk av akupunkturpunkter og meridiansystemet i TCM er over 5000 år gammel. Den troen på at mange sykdommer forårsakes eller påvirkes av strømmen av en energi gjennom legemet kalt "chi" er sentralt til teorien om både akupressur og akupunktur. Når chi stagnerer, oppstår sykdom, og stimulere de punkter hvor energien blir blokkert lar energien gå tilbake til normal og reversere sykdom. I løpet av sin utvikling, har meridian systemet kartlagt tusenvis av disse akupunkturpunkter på menneskekroppen.

Akupressur

De fleste akupressur administreres i USA av utøvere som har fullført en 3 til 4-årig utdanning i TCM, som vanligvis inkluderer også en grundig studie av kinesiske herbology. Utøvere av akupressur kommer fra ulike bakgrunner, men er vanligvis massører som har studert akupunkturpunkter som en av mange massasje modaliteter i massasje skolen.

Akupunktur Forskning

Akupunktur er en av de få metoder for alternativ helse i USA som ikke har faktisk noe støtte av den ordinære medisinske establishment. Mange helse forsikringsselskaper dekker akupunktur behandlinger for ulike forhold, spesielt smerte. I en studie publisert i Archives of Internal Medicine i september 2007, tyske forskere gjorde en streng randomisert, multisenter, dobbelblind, parallell-gruppe studie med tre grupper på akupunktur for lave ryggsmerter. De konkluderte med at lave ryggsmerter gjorde faktisk bedre etter akupunktur i minst 6 måneder, og var dobbelt så effektiv som konvensjonell terapi.

Akupressur Forskning

Accupressure har ikke blitt studert så mye mer som sin motpart vel kjent, men det kan være like effektive, i hvert fall i nødssituasjoner som kvalme og oppkast. I en studie publisert i Anesthesia Analgesi i 2002, fant østerrikske forskere at ved å trykke på aku-punkt K-K9, var de i stand til å lindre kvalme og oppkast hos kvinner etter gynekologisk kirurgi med opptil 40 prosent.

Betraktninger

Akupunktur er egentlig bare en spesialisert og mer presise formen av teknikken med å manipulere akupunkturpunkter for å oppnå ønskede resultater. Det kan være mer effektive ved behandling av noen sykdommer, men kan ikke være nødvendig når enkle akupressur vil gjøre.

Akupunktur og vekttap

Akupunktur er en kinesisk medisinsk teori hvor ekstremt fine nåler settes inn i bestemte steder på kroppen. Akupunktur brukes for smertelindring og terapeutiske anvendelser. Akupunktur behandlinger, kombinert med diett og mosjon, kan produsere ønskede vekttap resultater. I en studie fra 2003 fra The Journal of Medical Akupunktur, pasienter som deltok i akupunktur mistet tre ganger vekten av dem som ikke gjorde det.

Time Frame

Lisensiert akupunktør Joyce Marley forklarer at akupunktur pasienter er vanligvis planlagt for behandlinger to ganger per uke inntil ønsket vekttap er oppnådd. Hver økt tar mellom 45 minutter og en time. Akupunktører vil bruke mer tid på den første behandlingen, Marley sier, for å identifisere de spesifikke kropps ubalanser av pasienten og finne ut hvilke akupunktur punkter å bruke. Hyppigheten og antall behandlinger vil variere avhengig av mengden av vekt pasienten ønsker å tape.

Metode

Avhengig av symptomene til pasienten, akupunktører bruke forskjellige akupunkturpunkter. For eksempel, ønsket om å overspise, væskeansamlinger og impulsive spise vil bli behandlet i ulike områder på kroppen. Problemer som sukker eller hormonelle ubalanser er også adressert. Under akupunktur økten, vil små og fleksible nåler settes inn punkter som bestemmes av pasientens behov. Ifølge Acupuncture-Services.com, de fleste pasienter rapporterer ikke opplever noen smerter.

Kosttilskudd endringer

Ifølge Acufinder.com, kombinere sunn mat og kosthold kosttilskudd med akupunktur behandlinger forbedrer vekttap resultater. Pasienter rådes til å konsumere mer bitter og sur mat og unngå søte, salte og fete matvarer for å hjelpe til med vekttap. Foreslåtte urter er shan Zha, shen qu, lai fu zi, forbud Xia og lian qiao. Disse urtene er tilgjengelig som en te for enklere forbruk.

Abdominal Massasje

Tradisjonell kinesisk medisin foreslår å kombinere abdominal massasje med akupunktur behandlinger for å forbedre fordøyelsen og absorpsjon av mat, melder Acufinder.com. Dette kan gjøres ved å pasienten for å stimulere mage, nyrer og milt, for å hjelpe til vekttap. En akupunktør vil vurdere denne metoden med pasienten og gi råd frekvensen der det bør gjøres som en del av behandlingen.

Risiko

Lover sitert på accupuncture.com tilstand at fordi akupunktur er ansett som en invasiv prosedyre, blir de nåler som kreves for å bli sterilisert før bruk. Noen praksis kan velge å se bort fra denne loven, og kan risikere å overføre smittsomme sykdommer til pasienten. Andre skader kan oppstå, for eksempel nerveskader, lunge eller nyre punkteringsskader. Gravide kvinner bør unngå akupunktur på enkelte punkter, sier Acufinder.com, på grunn av risikoen for for tidlig fødsel.

Akupunktur Behandling av ulcerøs kolitt

Akupunktur Behandling av ulcerøs kolitt


Ifølge Mayo Clinic, har en rekke studier vist at akupunktur kan være effektiv i å lindre symptomer assosiert med ulcerøs kolitt. Akupunktur er en prosess hvor fine nåler settes inn i patientâ € ™ s hud, få til stimulering av de naturlige smertestillende i kroppen.

Trenge

Ifølge Huang Quin Feng av Shanghai School of Medicine, er akupunktur bedre behandling fordi allopathic behandling ikke permanent kurere problemet. Symptomene kan forsvinne for en stund, men har en tendens til tilbakefall.

Bruksområder

Akupunktur er brukt for mild og kronisk ulcerøs kolitt. Akupunktur fokuserer hovedsakelig på symptomlindring, og fordi den viktigste årsaken er ikke kjent, spesifikke behandlingsformer er ikke tilgjengelig.

Behandling

Behandlingen innebærer å plassere nåler på strategiske punkter i 30 minutter. Sedative eller toniske fremgangsmåter kan anvendes, avhengig av hvorvidt ulcerøs kolitt er akutt eller kronisk. Et kosthold som ikke inneholder melkeprodukter og rå mat er anbefalt for å unngå tilbakefall.

Begrensninger

Akupunktur har ikke vist seg effektiv i alvorlig ulcerøs kolitt og tilhørende komplikasjoner som toksisk megacolon og toksisk kolitt. Komplikasjoner som fulminating toksisk kolitt, gratis perforasjon og massiv blødning kan ikke behandles med akupunktur. I slike tilfeller blir det nødvendig å vedta konvensjonell medisin ruten.
http://www.medicalacupuncture.org/aama_marf/journal/vol13_3/article1.html

Risikoer og bivirkninger

Ifølge FDA regulering, bør nålene som brukes i akupunktur være steril, giftfri og merket for engangsbruk. Komplikasjoner resultere fra bruken av unsterilized nåler, og i visse tilfeller kan forårsake punkterte organer og infeksjoner.

Hvordan lære Akupunktur hjemme

Hvordan lære Akupunktur hjemme


Akupunktur er en flere hundre år gammel praksis tilskrives kinesisk medisin leger, brukt til å lindre smerter eller fremme en fortsatt god helse. Akupunktøren studies "meridianer", som er områder av kroppen tenkt å stimulere helse. Tradisjonelt nåler ble plassert i meridianene eller akupunkturpunkter, men akupunktur har utviklet seg til en praksis med lasere, magneter og selv urter. Selv akupunktører må være lisensiert av staten sine medisinske bord med en "Lisensiert akupunktør" sertifisering, kan du likevel begynne ditt studium av feltet fra hjemmet, samle informasjon om orientalsk medisin og studere det grunnleggende før du drar ut for å tjene din sertifisering.

Bruksanvisning

Bli med på en bransjeorganisasjon som American Association of Akupunktur og orientalsk medisin. Fra datamaskinen, vil du ha tilgang til ressurser som konsernets online bibliotek, som har informasjon om historien til akupunktur, en katalog av statlige akupunktur nettsteder, lovgivende oppdateringer på banen og medlem katalog. Søk medlemmet katalog for kapitler, kontorer eller fagfolk i ditt område, og ta kontakt med noen for å spørre om muligens tjene som en mentor eller veileder.

Kjøp en innledende tekst som "Complete Idiot guide til Akupunktur og akupressur" av David Sollars, "Akupunktur" av Shi Cun Wu eller "Akupressur & Refleksologi for Dummies" av Bobbi Dempsey og Synthia Andrews.

Meld deg på et nettbasert kurs eller program i akupunktur som den som tilbys av Blue Heron Academy of Healing Arts and Sciences. Programmene lar deg lære i ditt eget side og bruke CD-ROM og Internett for å diskutere emner, for eksempel filosofi om akupunktur, akupunktur som en nevrofysiologisk vitenskap, tålmodig instruksjon, akupunktur triggerpunkt teori, nye behandlings konsepter og grunnleggende terminologi. Noen programmer, som Blue Heron, resultere i en praktisk Akupunktur Certificate of Completion.

Se en CD-ROM eller DVD om akupunktur praksis, for eksempel HopTechno s Complete Akupunktur CD-ROM, som dekker de grunnleggende prinsippene for akupunkturbehandling, nåler og forberedelse, klassifisering av akupunkturpunkter, akupunkturpunkt måling og plassering, og de ​​ulike forskningsstudier som har blitt gjennomført om praksis.

forsiktig øve trykke fingertuppene på akupunkturpunkter eller meridianer på kroppen din. For eksempel, i henhold til Los Angeles kinesiske Learning Center, hvis du trykker på lungene meridian som er over håndleddet på innsiden av armen din, det kan lette overkroppen lidelser som sår hals, hoste, astma eller hodepine. Eksperimentere på din egen kropp og observere noen resultater.

Tips og advarsler

 • Akupunktører er opplært, utdannede, autoriserte fagfolk. Selv om du kan lære av historien og grunnleggende om akupunktur hjemme, vil du trenger for å få sertifisering før du kan øve på feltet. Bruk aldri nåler på deg selv eller en annen person uten å fullføre din sertifisering. Hvis du eksperimentere med å trykke på akupunkturpunkter på deg selv og merke noen intestinal eller kroppslig ubehag, stopp umiddelbart.

Akupunktur for ruptured Disc Pain

Siden november 1997 har National Institutes of Health (NIH) uttalt at bevis eksisterer for å støtte fordelene med akupunktur i korsryggsmerter. Pasienter med sprukket plate smerte kan oppsøke akupunktur for å forbedre livskvaliteten.

Hva er plater?

Plater er fleksible, geleaktig materiale funnet mellom ryggvirvlene eller rygger, fungerer som støtdemperen av ryggraden. Med alderen, de blir utsatt for slitasje.

Symptomer

Sprukket eller skiveprolaps resultater fra plater 'ytre dekker seg ut. En plate som presser mot en nerve forårsaker skarp, skyting smerter fra korsryggen gjennom baken og beina (isjias). Platen problemer kan forårsake nummenhet, prikking og svakhet i bena, melder Chris Woolston på AHealthyMe.com.

Akupunktur Behandling

Akupunktur ikke løser ødelagte skiver, men som en konservativ ikke-kirurgisk behandling, det hjelper pasienter håndtere smerte og opprettholde bevegelighet.

Akupunktur Fordeler

Ifølge Mayo Clinic, kan akupunktur sin smertelindrende fordeler kommer fra utgivelsen av endorfiner, kroppens naturlige smertestillende, og på grunn av porten kontroll teori av smerte, som foreslår at smerte kan bli blokkert i nervesystemet av opplevelser av nålene på huden.

Betraktninger

Et akupunkturprogram har som mål å gjenopprette normalitet til kroppens energibalanse ved å benytte en kombinasjon av "akupunkturpunkter,» melder drkalyani.com. Bruken av nålen er bare ett av de hjelp av akupunkturbehandling.

Hvordan lære Akupunktur Kopping

Hvordan lære Akupunktur Kopping


Akupunktur Kopping er en akupunktur teknikk som brukes til å stimulere akupunkturpunkter. Det innebærer et metall, tre eller glasskrukke, som anvendes som en sugekopp på huden. I utgangspunktet suge fører blod til rush til området, derfor stimulere området. Denne teknikken blir ofte brukt til å lindre smerter, og sies å skylle ut giftstoffer i lymfesystemet. Følgende trinn beskriver akupunktur kopping, men husk at du må ha din lisens til å bruke denne teknikken.

Bruksanvisning

•  Kjøp en akupunktur kopping kit. Dette inkluderer glasskrukker (mer brukte) og, avhengig av hvilken metode du bruker, en brennende taper, en vakuumpumpe eller nåler. Også kjøpe alkohol og bomullsdotter for å desinfisere huden før og etter behandling.

Gjør deg kjent med ild kopping, air kopping og våt kopping. For brann cupping, gir en brennende konus en flamme, som er satt inn i glasset for en kort tid å varme den. Siden oksygen har unnsluppet, blir et vakuum skapes inne i glasset. På dette tidspunkt glasset kan plasseres på huden. For luft cupping, er en vakuumpumpe eller fleksibel sugekoppen er festet til glasskrukke for å trekke ut luft. Når luften er fjernet, kan glasset bli plassert på huden. For våt kopping, huden er stukket med en nål og glasset trekker ut en liten mengde blod. Våt kopping bidrar til å trekke ut giftstoffer.

Påfør glasskrukker på akupunkturpunkter og / eller områder av smerte på kroppen.

La glassene på huden for ikke lenger enn 10 til 15 minutter.

Vet begrensningene og farene ved akupunktur kopping. Kopping kan føre til hevelse eller blåmerker, så dette kan avskrekke noen individer. En gravid kvinne kan ikke ha kopping på hennes mage eller nedre del av ryggen. I tillegg bør det ikke brukes på utslett eller enkeltpersoner som blør lett eller som har feber.

Tips og advarsler

 • Meld deg på en skole som spesialiserer seg på akupunktur for å få din lisens. Du kan fortsette å arbeide din nåværende fulltidsjobb og begynne deltid kurs for å få din akupunktur lisens.
 • Ikke praktiserer noen form for akupunktur uten lisens.

Hvordan overtale arbeidskraft Gjennom Akupunktur

Når du nærmer deg din forfallsdato, kan du begynne å bekymre deg for at du kommer til å ende opp forfalt og trenger å planlegge et sykehus induksjon. Du kan imidlertid se nærmere på mer naturlige måter å indusere arbeidskraft, som å gå for en akupunkturbehandling.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om timingen av akupunkturbehandling. Du bør være på forfallsdato eller bare forbi den for å sikre helsen til det ufødte barnet. La legen din vet om akupunkturbehandling for å få hans godkjennelse.

Finn et akupunktur utøver som praktiserer på gravide kvinner. Utøvere bruker en viss teknikk for å indusere arbeidskraft. Ring akupunktur klinikker i ditt område for å diskutere planlegge en arbeidsinduksjonsbehandling. Finn en akupunktør gjennom American Academy of Medical Acupuncture hjemmeside.

Gå for akupunkturbehandling for å indusere arbeidskraft. Akupunktøren vil plassere nåler i hendene, leggen og føtter. Nålene blir ikke plassert hvor som helst i nærheten av magen. Nålene holde satt inn for en viss periode av tid før utøveren fjerner dem fra trykkpunkter.

Forvent arbeidskraft for å starte snart. De fleste kvinner som går for en behandling for å indusere arbeidskraft begynner å trekke seg sammen innen to dager etter behandlingen.

Tips og advarsler

 • Noen akupunktører bruker mild elektrostimulering for å indusere arbeidskraft i en post-term kvinne. Elektrisitet nivåer holde lav og utgjør ikke en trussel for det ufødte barnet.
 • Akupunktører har også bidratt til å redusere mengden av smerte en kvinne opplever i løpet av arbeidsprosessen. Spørre om disse typer behandlinger også.

Hvordan behandle Substance Abuse Med Akupunktur

Hvordan behandle Substance Abuse Med Akupunktur


Akupunktur for rusmisbruk oppsto i 1970-årene i Kina. Det ble oppdaget at elektrisk akupunktur anvendt som en pre-operativ smertestillende også kunne avlaste abstinenssymptomer. Akupunktur er nå mye brukt til å lindre de fysiske abstinenssymptomer, inkludert muskelsmerter, hodepine, muskelkramper, kvalme og svetting.

Bruksanvisning

Kombiner akupunktur avgiftning med rådgivning. Akupunktur gir et nytt komfortnivå, slik at deltakelse i behandlingsprogrammer som Twelve Step programmet kan være mer effektive.

Sett inn fem akupunktur nåler i hvert øre og la pasienten hvile stille i 45 minutter. I akupunktur, punkter i øret korresponderer med ulike organer som er forbundet med spesifikke effekter som avslapning.

Bruk avslapning poeng å utløse frigjøring av endorfiner som bidrar til å redusere suget etter narkotika, lette abstinenssymptomene og hjelpe pasienten slappe av. Noen pasienter rapporterer at deres ører prikke eller føle deg varm og andre sovner etter innføring av nålene.

Legg til flere akupunkturpunkter på behandlingen som foreslått av pasientens symptomer under avrusning prosessen. Disse inkluderer oftest søvnvansker, muskelsmerter, irritabilitet og narkotika drømmer.

Få daglige akupunkturbehandlinger på først og gradvis redusere frekvensen til en gang i uken. Du bør ikke drikke kaffe eller røyk i løpet av en halv time av en behandling. Informer akupunktør av andre helseproblemer, særlig et tilbakefall eller annen stressende hendelse.

Hvordan å behandle forkjølelsessår Med Akupunktur

Hvordan å behandle forkjølelsessår Med Akupunktur


Forkjølelsessår, også kalt munnherpes, er forårsaket av herpes simplex virus (HSV1). De fleste mennesker har noen hsv1 antistoffer i blodet til enhver tid. Det er ikke uvanlig å utvikle forkjølelsessår etter å ha vært syk eller gå gjennom en periode med emosjonelt stress. Det er mange over-the-counter og reseptbelagte medisiner som kan behandle forkjølelsessår. Akupunktur er et naturlig alternativ som kan brukes til å behandle forkjølelsessår. Akupunktur kan hjelpe administrere smerten forbundet med forkjølelsessår, samt justere kroppens indre balanse for å redusere stress. Mindre stress kan bety færre forkjølelsessår i fremtiden.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om dine ønsker å behandle forkjølelsessår med akupunktur hvis du ønsker å prøve å få de avtaler som omfattes av helseforsikring. Noen forsikringsselskaper planer kan kreve din primære omsorg lege til å henvise deg til en spesialist.

Finn en lisensiert akupunktør i ditt område. The National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin (NCCAOM) har en søkbar katalog over sertifiserte akupunktur leverandører på sin hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Søk etter ditt postnummer, telefonnummer eller by og stat.

Skriv ned noen notater om forekomsten av forkjølelsessår å gi til akupunktør. Faktorer du kanskje vil inkludere er hvor ofte du får dem, hva smerten føles som ("skarpe", "kjedelig", "stråler" og "konstant" er nyttige termer) og hvor mye stress du føler deg i livet ditt når kulden sår oppstår.

Spis et lite måltid eller mellommåltid 2 timer før din første akupunktur avtale. Tom mage kombinert med akupunktur kan forårsake svimmelhet eller ørhet. Avstå fra å drikke alkoholholdige drikker før timen din.

Bruk komfortable klær med ermer og buksebein som kan rulles opp lett. Mange av trykkpunkter som brukes til å behandle både smerte og stress forbundet med forkjølelsessår er mellom ankler og knær og mellom håndledd og albuer.

Unngå å belaste kroppen din på noen måte for 2 timer før akupunktur avtale. Dette omfatter tunge løft, seksuell aktivitet eller bare rushing rundt for å komme til din avtale i tide. Disse aktivitetene svekke kroppen din og redusere effekten av behandlingene.

Tips og advarsler

 • Effekten av akupunktur for å behandle forkjølelsessår er variabel. Som forkjølelsessår stammer fra et virus, må du være oppmerksom på at akupunktur ikke vil helbrede forkjølelsessår selv. Noen mennesker finner noen smertelindring og en reduksjon av følelsesmessig stress som kan føre til forkjølelsessår umiddelbart etter en avtale. Andre kan ikke se fordelene med behandlinger for flere sesjoner.

Hvordan forbedre blodtrykket med akupunktur

Hvordan forbedre blodtrykket med akupunktur


Akupunktur stimulerer energien i kroppen, og det kan ha en positiv effekt på blodtrykket. Blodtrykket er måling av hvor kraftig blodet presser mot blodårene. Det er vanlig for folk å ha høyt blodtrykk (hypertensjon). 140/90 eller mer regnes som høyt blodtrykk. Lavt blodtrykk (hypotensjon) er oftere diagnostisert av pasientens symptomer. Personer med lavt blodtrykk ikke fungere ordentlig siden blodet ikke er kraftig nok til å nå vitale organer.

Bruksanvisning

•  Har din blodtrykk tatt enten på sykehus eller på maskinene i noen stoff butikker. Finn ut om du har høyt eller lavt blodtrykk. Personer med lavt blodtrykk bør søke legehjelp umiddelbart, fordi kroppen deres kunne stenge ned.

Finn en lisensiert akupunktør som har hatt mange års erfaring. Ved bruk av akupunktur for å forbedre blodtrykket, er det viktig at nålene kan plasseres i de riktige områdene.

Diskuter ved hjelp av elektroakupunktur med akupunktør. En 30-minutters behandling har vist seg å redusere høyt blodtrykk signifikant. Denne teknikken innebærer bruk av elektrisk stimulering til nålene.

Diskuter ta Chines urter som Tian Ma, Xia Ku Cao, Dan Shan eller Shan Zha å supplere din akupunkturbehandling. Disse urtene kan hjelpe med høyt blodtrykk.

hvis stress som forårsaker din høyt blodtrykk, kan akupunktur hjelpe deg å slappe av. Mens nålene er i huden din, ta dype åndedrag. Tenk deg alle stress blir gitt ut fra kroppen din. Akupunktur kan stimulere serotonin, som vanligvis er undertrykt når det er et overskudd av kortisol.

Tips og advarsler

 • Spis et balansert kosthold med mindre porsjoner av kjøtt.
 • Eliminer unødvendig stress i livet ditt.
 • Ta multi-vitaminer.
 • Akupunktur bør suppleres med andre behandlingsmetoder for å bedre blodtrykket.