Digidexo.com

vikke puls

Crown Vikke & kreftbehandling

Crown Vikke & kreftbehandling


Crown vetch er i legume familien. Det er flerårig og det danner tykk vegetasjon. Den har rosa og hvite små blomster på forsommeren. Dette anlegget ble introdusert i USA for erosjonssikring. Det er nå ansett som en invasiv plante. Det er flere medisinske krav for krone vetch som folkemedisin behandling av nedbrutt lidelser og som et vanndrivende hjerte tonic.

Advarsel

Crown vetch har hensynet til medisinske formål. Ifølge Botanisk online, er anlegget brukt som et vanndrivende for væskeretensjon skyldes nedbrutt problemer. Det er også brukt for hjertesvakhet.

Blomster eller frukt anses giftige og alvorlige symptomer som oppkast, diaré, en langsom puls og død kan inntreffe. Crown vetch bør ikke brukes til medisinske formål unntatt under strengt oppsyn fra en utdannet lege. Crown vetch synes ikke å være en god kandidat for kreftbehandling.

Milk Vikke

Selv om kronen vetch blir ofte betraktet som giftig, er melk vetch ansett som et gyldig alternativ behandling for kreft. Også kalt Astragalus, denne planten har blitt brukt i kinesisk medisin i flere tusen år. Anlegget har anti-inflammatorisk, antibakteriell og vanndrivende fordeler.

Melk vetch styrker immunforsvaret samt øke stoffskiftet og fordøyelsen. Ifølge University of Maryland Medical Center, "Astragaus er en adaptoge, betyr det bidrar til å beskytte kroppen mot ulike påkjenninger, inkludert fysisk, mental eller følelsesmessig stress." Vanligvis er røttene som brukes til å lage en te for forbruk eller til og med brukes i næringsmidler.

Birdfoot Deer-vetch

Birdfoot Deer-vetch er en annen plante i vetch familien. Blomstene er krampeløsende og regnes som en beroligende for hjertet. Anlegget er også brukt som en lokal anti-inflammatorisk på betent hud. Imidlertid er birdfoot hjort-vetch anses giftig og kan føre til respirasjonssvikt og død.

Potensial

Ved hjelp av melk vetch eller Astragalus er ansett som en trygg og affektive kreftbehandling ved alternative medisinske utøvere. Mange helsekost selskapene nå selger Astragalus enten alene eller i helse formler. Anlegget kan også kjøpes tørket for dine egne forberedelser. Det er vanligvis referert til som Astragalus og ikke melk vikker.

Betydning

Unngå andre planter i vetch familie som kronen vetch og forskning fordelene av Astragalus når de vurderer alternative eller gratis kreft behandlinger. Som gamle kinesiske skrifter oppgitt, kan dette anlegget være, 'super tonic ", og regnes som en av Kinas viktigste urtemedisin.

Hvordan måle puls per minutt

Hvordan måle puls per minutt

Hensikten med å måle pulsen er å bestemme frekvensen og rytme av hjertet under hvile. Pulsen er vanligvis målt ved håndleddet eller halsen, men de kan også bli tatt på baksiden av knærne, templer, lyske og de beste eller indre sider av føttene. Endringer fra en normal til en unormal pulsfrekvensen angir tilstedeværelsen av en medisinsk tilstand. For eksempel, rask puls prisene kan signalisere dehydrering eller infeksjon, mens langsom puls priser er vanlig hos personer med diabetes eller høyt kolesterol.

Hvordan måle puls per minutt

En hvile i minst 10 minutter før du måler pulsen.

•  Mål ved håndleddet pulsen ved å plassere indeksen og midtre fingre sammen på undersiden av det venstre håndledd, under bunnen av tommelen. Trykk godt å føle en pulserende beat. Foruten håndleddet, kan pulsen også bli følt på halsen ved å plassere de samme to fingre bare til side av Adams eple under kjeven.

Bruk en klokke eller klokke å telle beats i 1 minutt og multipliser med to. Registrere antall på et stykke papir og merke hvis rytmen var rask, treg, byksende eller uregelmessig. Ifølge National Institutes of Health, normal hvilepuls for barn under 10 år er 70-130 slag per minutt, voksne er 60 til 100 slag per minutt og profesjonelle idrettsutøvere er 40 til 60 slag per minutt.

Hint

  • Kontakt lege hvis hvile puls priser er unormal.

Hvordan ta en puls i føttene

Hvordan ta en puls i føttene

Hjertet pumper blod gjennom kroppen, forårsaker blodårene til kontrakt og utvide. I visse områder av kroppen din, som nakken og innsiden av håndleddet, arterier er nær hudens overflate, noe som gjør det enkelt å ta pulsen din. Den dorsalis pedis arterie, som ligger i foten, er en annen arterie som du kan få en puls lesing. Tar pulsen i foten din vil fortelle deg hvor mange ganger hjertet slår i ett minutt. Det kan også indikere sirkulasjonsproblemer eller blokkerte arterier i underekstremitetene.

Hvordan ta en puls i føttene

•  Sitt i en stol eller på gulvet i en posisjon der du lett kan nå foten med hånden. Legg deg ned på en seng hvis noen andre tar pulsen i foten.

Finn dorsalis pedis arterien. Plasser pekefingeren og langfingeren på forsiden av foten mellom stortåen og andre tå. Skyv fingrene nedover mot beinet. Konsentrer deg om sensing en puls i midten av foten området. Du kan være i stand til å se arterien dukker opp fra foten.

Ta pulsen din. Plasser pekefingeren og langfingeren på toppen av arterien og bruke et lett trykk. Telle beats i 30 sekunder. Multipliser antall slag på to for å få antall slag per minutt (BPM).

Kontroller at resultatene er innenfor normale nivåer. Husk at sykdom, skade, mosjon og følelser svinger pulsen. En normal hvilepuls for nyfødte under 30 dager gamle serier 70-190 BPM, for spedbarn i alderen 0 til 11 det varierer 80-120 BPM, for barn i alderen 1 til 10 det varierer 70-130 BPM, og en normal hvile puls for barn over 10 år og voksne varierer fra 70 til 100 BPM.

Når bør du Mål en hvile puls?

Når bør du Mål en hvile puls?

Når bør du måle hvilepuls? The National Institutes of Health sier kroppen skal være i ro i minst 10 minutter på forhånd. Nyfødte, barn, voksne og idrettsutøvere har ulike hvilepuls. Avvik fra standard puls, som er fastsatt av NIH, kan være en indikasjon på alvorlige helseproblemer.

I Morgen

The American Council on Exercise anbefaler å sjekke pulsen før du går ut av sengen etter en hel natts søvn. Plasser fingertuppene på den side av halsen, at halspulsåren, eller ved håndleddet for å måle radial puls. Overvåk pulsen i et helt minutt før du flytter. Små svingninger på grunn av ytre stressfaktorer er normale. Snakk med en lege hvis pulsen stadig øke. Dette kan tyde på dehydrering eller infeksjon.

I løpet av dagen

Overvåk hvile puls etter et avslapningsperioden varer lenger enn 10 minutter. Les litteratur, drikke en koffeinfri drikke og slappe av. Lytt til beroligende musikk. Ikke delta i noen fysisk aktivitet i løpet av denne tidsperioden. Ifølge National Institutes of Health, en hvile puls tatt på denne måten er like pålitelig som priser overvåkes i morgen. Noen kan synes det er vanskelig å slappe av senere på dagen og eksterne stimuli kan være distraherende.

Under trening

Sjekk din hvilepuls under kondisjonstrening for å avgjøre program effektivitet. Ifølge Mayo Clinic, godt trente utøvere har lavere hjertefrekvenser som kroppene deres begynner å behandle mer oksygen med mindre anstrengelse. Effektive treningsøkter føre til en gradvis reduksjon i hvilepuls puls. Den gjennomsnittlige amerikaner har en hvile puls mellom 70 og 80 slag per minutt. Tiger Woods har en hvilepuls på 50-tallet. Lance Armstrongs hvilepuls har blitt registrert i de lave 40-årene.

Under Avsmalning

Ta deg god hvile puls mens tapering, eller redusere treningsøkter umiddelbart før store sportsbegivenheter. Profesjonelle idrettsutøvere taper en eller to ganger i året for å holde seg i topp stand og hindre utmattelse. De redusere treningsøktene i henhold til pulsen. Livsstils publikasjoner anbefale å holde pulsen lav for topp ytelse. Høye pulsen resultere i et dårlig resultat.

Hva kan hindre deg fra å nå din puls for en stresstest?

Etter hvert som du blir eldre, kan du bli utsatt for en stresstest. Og hvis du ikke har hatt en før, det er virkelig en enkel øvelse med en ganske skremmende navn for å bringe pulsen opp til sitt mål hjertefrekvens. Men, med noen form for undersøkelse, er det et par ting som kan hindre at dette skjer.

Funksjon

I hovedsak, er en stresstest en undersøkelse av hjertet ditt initieres av en lege for å vurdere hvordan ditt hjerte utfører under fysisk stress. Vanligvis vil du bli plassert på en tredemølle eller en stasjonær sykkel for å heve hjerteslagene dine til målet hjertefrekvens. Noen ganger vil en medisin brukes til å fremkalle den samme effekten, men du vil vanligvis har til å utføre noen form for trening hvis du er fysisk i stand. I løpet av undersøkelsen, vil ditt hjerte og pust overvåkes, så du bør ikke være opptatt av å utføre oppgaven.

Identifikasjon

Det er noen folk som vil være i stand til å nå sine mål hjertefrekvens. Dette betyr ikke at hjertet ikke klarer å oppnå den ønskede hastigheten i stresstesten; det betyr vanligvis at noen faktor har spilt en rolle i å forebygge den enkelte fra å oppnå det. Vanligvis vil en stress bli stoppet før målet hjertefrekvens når en person blir så andpusten at han er ute av stand til å fortsette, tåler en følelse av svimmelhet, føles en moderat smerte i brystet, lider en arytmi eller opplever en drastisk endring i blodtrykket.

Betydning

Informasjonen fått fra denne typen test gir legen en ledetråd til din generelle fysiske form. Det kan også fortelle ham om det er nok blodstrømmen gjennom hjertet, healthiness av orgelet seg selv og om du lider av koronarsykdom, blant andre sykdommer.

Funksjoner

Når du deltar i denne typen undersøkelse, er målet å bringe ditt hjerte opp til sitt mål mengde som kan lede deg til å lure på hva dette faktisk er. Puls er i utgangspunktet 50 til 80 prosent av din maksimale hjertefrekvens, som er 220 slag per minutt minus din alder. Det er imidlertid ikke bare en viss prosentandel av maksimal hjertefrekvens alene som gjør opp din puls. Andre faktorer, som for eksempel din hvilepuls, må tas i betraktning for å komme frem til det nøyaktige antallet. Så gjør en feiende generalisering av hva en bestemt aldersgruppe mål hjertefrekvensen skal være umulig. Legen din vil kunne fortelle deg hva din puls er på tidspunktet for stresstesten.

Misforståelse

Hvis du er som folk flest, høre at en test brukes til å sette stress på hjertet kan være litt forvirrende. Hvorfor skulle du ønske å sette stress på hjertet? Er ikke det farlig? Først av alt, det er visse hjerteproblemer som har lettere for å bli diagnostisert når pulsen er forhøyet til målet rate, noe som gjør denne typen undersøkelse et godt alternativ for identifikasjon. For det andre er det svært liten risiko involvert i en stresstest. Ja, det er de situasjoner som oppstår for noen mennesker, men du vil mer enn sannsynlig ikke oppleve noen problemer.

Hva er årsaken til en puls i halspulsåren?

Den puls registreres i arteriene nær hudens overflate slik som de i håndledd og hals. Den arterie i halsen kalles karotidarterien. Karotidarterien gir vanligvis en av de beste pulsavlesning, fordi det ligger så nær hjertet. Pulsen blir lest ved å plassere en finger til arterien og følelsen beats eller bevegelser i venen. Pulsene blir deretter tellet, og antallet resultat ved utgangen av ett minutt er pulsen.

Pulsen er ikke som noen tror, ​​et trykk på blod gjennom venene. Det er faktisk en sjokkbølge som beveger seg gjennom arterien når hjertet slår. Bevegelsen av hjertet når den er å pumpe blodet ut og skaper bølger eller vibrasjoner som går arteriene selv og ikke den blod.

Pulsen forandrer seg som følge av handling eller mangel på handling i et individ. Ved hvile, hjertet pumper langsomt og den resulterende pulstelling er lav, for eksempel 60 tellinger per minutt. Når en person gjør en rekke aktiviteter, må hjertet pumpe mer blod til lemmer og organer. De sjokkbølger coursing gjennom venene øker til i overkant av 150 tellinger per minutt.

Hva er en normal puls Ox?

En puls ox, også referert til som pulsoksometri eller oksygenmetning, er en ikke-invasiv metode for måling av oksygen i blodet.

Indikasjoner

En puls okse er utført for å overvåke hvor godt luftveis behandlinger fungerer, for å vurdere kortpustethet og for å overvåke oksygen status i perioder med sedasjon.

Test

En sensor er plassert på fingertuppen, øreflipp eller øvre del av øret. Denne enhet sender en lysstråle gjennom vevet, og måler mengden av lys til vevet er i stand til å absorbere.

Normalt nivå

I henhold til den niende utgave av "Diagnostic and Mosby største Laboratory Test Reference", en normal puls ox er større enn eller lik 95 prosent. Ifølge Mayo Clinic, er en puls okse under 90 prosent vurderes som lav.

Kritisk nivå

I henhold til den niende utgave av "Diagnostic and Mosby største Laboratory Test Reference", en kritisk puls ox nivået er under eller lik 75 prosent.

Symptomer

Symptomer på et lavt nivå av oksygen i blodet er kortpustethet ved hvile eller med anstrengelse, kortpustethet som vekker deg opp fra søvnen, tretthet og forvirring. Ta kontakt med din lege hvis du opplever disse symptomene.

Hva er mitt mål puls for å miste vekt?

Enhver aktivitet er bedre enn ingen aktivitet når det gjelder å miste vekt, og mens visse aktiviteter er mer effektive enn andre, en faktor som de deler er intensiteten. Treningsintensitet bare beskriver hvor hardt man trener. Turgåing er mindre intens enn jogging; sprinting er ekstremt intens i forhold til jogging. Alle av dem vil brenne kalorier, men gang brenner langt færre enn sprint. Problemet er at sprint ikke kan opprettholdes over lengre tid, og gang kan ikke brenne nok kalorier. Løsningen er å opprettholde et moderat puls for varigheten av øvelsen (uansett hva det er) i 20 minutter eller mer; dette gjøres ved å vite og overvåke ens puls.

Target

Kommer full blast gjør noe vil ikke vare lenge; ikke lenge nok til å brenne et betydelig antall kalorier, som er. Ved å arbeide i 70 til 80 prosent utvalg av hjertets maksimale, er intensiteten forhøyet men bærekraftig i lengre perioder.

Puls Old-school stil

Beregne makspuls ved å trekke alderen din fra 220. Dette tilsvarer din maksimale hjertefrekvens.

Multipliser det maksimale med 0,7. Dette er lik 70 prosent av det maksimale.

Multipliser maksimum ved 0,8 for å bestemme 80 prosent av det maksimale.

Ta pulsen under trening med jevne mellomrom for å sikre at det er i arbeidsområdet. Target hjerte-rate kalkulatorer er tilgjengelig online og vil gjøre regnestykket for deg.

Hjertefrekvens i moderne tid

Puls-skjermer er tilgjengelig som har to deler: et brystbelte og en klokke. De gjør regnestykket og ta pulsen, og gir umiddelbar tilbakemelding på et øyeblikk.

Modeller som starter på $ 30 til $ 40 gir grunnleggende informasjon; de priset til $ 1000 og utover har alle bjeller og fløyter som programvare for å spore treningen pågår.

Varierende intensitet

Bumping opp intensiteten til nivåer høyere enn arbeids sats for korte støt (kalt intervaller) og deretter tilbake til den lavere (0,7) nivå vil brenne flere kalorier. Noen eksempler er å gå raskt og innføre korte perioder med løping, sykling på et middels tempo og forsterke hastighet for 50 eller 100 meter, eller jogging rundt et spor og sprint på ett hjørne.

Intervaller stiller større krav til hjertet og lungene, og bør brukes med måte for å unngå overanstrengelse.

Overvåking Progress

En ekstra måte å overvåke fremgang og for å avverge overanstrengelse og sykdom er å sjekke hvilepuls daglig. Dette gjøres i to deler: Først sjekke pulsen din før du får ut av sengen, og deretter sjekke det en gang etter å ha stått i 20 sekunder.

Trekk fra liggende sats fra den stående rente, og spore dette tallet daglig. Hvis det er fem slag over den forrige dagen, er det et tegn å ta det med ro. Hvis det er 5 eller høyere i flere dager, ta en pause fra treningen i en eller flere dager.

Det beste puls for vekttap

Mange tror de vil miste mer vekt gjennom lange økter med moderat aerob trening. Dette er kjent som arbeider ut mens hjertet slår i "fettforbrenningssonen". Selv om dette vil bidra til å brenne kalorier, det er ikke nødvendigvis bedre enn mer intense former for trening. Den beste puls for vekttap, da, er avhengig av hva man vil holde deg å trene lenge nok og hardt nok til å brenne et høyt antall kalorier.

Forståelse Vekttap

Du mister vekt ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Hvis kroppen din trenger 2000 kalorier for å komme seg gjennom dagen, og hvis du spiser 2000 kalorier, kan du lage en energi underskuddet ved å trene for å forbrenne 500 kalorier om dagen. Å gjøre dette hver dag vil resultere i ca en halv kilo vekttap hver uke.

Aerobic Exercise

Hva er bedre --- gå i to timer eller kjører hardt i 30 minutter? Hvis det er vekttap du er bekymret for, er svaret avhengig av hva aktivitet forbrenner mer kalorier. Dette avhenger av flere faktorer, inkludert din størrelse og intensiteten på aktiviteten (hvor fort du kjører og om du går eller løper oppoverbakke.)

Anaerob trening

Anaerob aktivitet gjør lite for å få hjertet til å pumpe, men det gjør nok for vekttap. Musklene er kalori-brenning maskiner: det tar kalorier for å utvikle dem, tar det kalorier for å opprettholde dem, og det tar kalorier bare for dem å eksistere. Treningsekspert Rachel Cosgrove skriver at bare fem pounds av muskler forbrenner mer enn 18.000 kalorier i løpet av et år. Det er litt mer enn fem pounds av fett --- alle for en aktivitet som knapt får ditt hjerte slå over en hvilepuls.

Hva er best for deg?

Working ut og vekttap er svært individuell. Det er derfor det er personlige trenere. Personlige trenere kan hjelpe deg med å utvikle et program som er tilpasset din alder og evne, og en som vil hjelpe deg å møte din vekt-tap mål gjennom en fornuftig kombinasjon av aerob og anaerob aktivitet. Hvis du har en hjertesykdom, eller hvis du bare liker å ta ting sakte, din trener kan anbefale lange og moderate økter med kardiovaskulær trening. Men hvis du er hjerte-sunt eller har det travelt, kan en 30-minutters joggetur og noen raske sett med vektstenger være alt du trenger.

Hvorfor ville puls være forhøyet Under en heteslag?

Ekstrem varme, tilstrekkelig til å føre til heteslag, legger en stor belastning på hjertet. Den puls av noen opplever heteslag er sannsynlig å være forhøyet dramatisk som hjertet forsøker å kjøle ned kroppen.

Heteslag

Heteslag er en alvorlig tilstand som oppstår når kroppens temperatur klatrer til 104 grader F eller høyere. Hvis heteslag ikke er umiddelbart behandles, kan det føre til organsvikt, hjerneskade eller død.

Symptomer

Symptomer på heteslag kan inkludere forhøyet puls, rask pust og kortpustethet, rødme i huden, svakhet og hodepine. Heteslag kan også forårsake en person til å hallusinere eller bli bevisstløs.

Pulsfrekvens

Pulsfrekvens kan øke som følge av varme strøk fordi hjertet begynner å pumpe meget vanskelig å avkjøle legemet. Blod strømmer til musklene og huden for å levere oksygen, og som et resultat, øker pulsfrekvens ennå hjertet har mindre blod til å bevege seg.

Advarsel

Ifølge Merck.com, er sannsynligheten for at heteslag vil føre til døden økt i de som har en pre-eksisterende hjertesykdom.

Behandling

Behandling av heteslag innebærer nedkjøling av kroppen så raskt som mulig. Legemet kan være pakket i is, pakket inn i en avkjølende teppe eller neddykket i kaldt vann.

Hva er normal puls på en voksen?

Oksygenert blod inn i hjertet gjennom lungevenene. Blodet blir deretter pumpet ut gjennom aorta-ventilen etter å ha passert gjennom den venstre ventrikkel i hjertet. Pulsen kan bli følt på grunn av ekspansjonen av aorta som ventrikkelen utvider seg for å la blodstrømmen. Pulsen kan hjelpe fastslå hvor hardt hjertet arbeider.

Hvor befinner pulsen

Du kan best finne pulsen sammen en arterie. Du kan føle radial arterie som ligger i håndleddet. Telle hver beat i ett minutt eller telle beats i 15 sekunder, deretter multipliseres med 4 for å få den totale slag per minutt.

Normal Range

Den normale puls for en voksen er mellom 60 og 100 slag per minutt.

Takykardi

Når pulsen er over 100 slag per minutt, kalles det takykardi. Hvis du er under stress eller har nettopp ferdig med å trene, kan dette puls anses normalt.

Bradykardi

Hvis pulsen er under 60 slag per minutt, det kalles bradykardi. Idrettsutøvere ofte opprettholde hvilepuls under 60 slag per minutt.

Avvik

Pulsen kan gå så lavt som 40 slag per minutt mens du sover, og det kan klatre så høyt som 200 slag per minutt under hard trening.

Target pulsfrekvens

En generell tommelfingerregel er at puls er om lag 70 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Du kan finne din maksimale hjertefrekvens ved å trekke 40 fra din vekt. Multipliser dette tallet med 70 prosent for å få målet puls.

Årsaker til rask puls

Den normale puls for en voksen spenner 60-100 slag i minuttet, selv om trening øker den hastigheten. Hvis hjertet overstiger 100 slag i minuttet i hvile, er det ansett som en unormal takykardi. Den grunnleggende årsaken er et problem med måten hjertet stimulerer sin rytme gjennom elektriske impulser. Varmen naturlige rytme kan bli forstyrret av utallige medisinske tilstander.

Skade på hjertet

En fysisk tilstand som forstyrrer hjerterytmen kan være medfødt eller ervervet gjennom årene. For eksempel, kan et barn født med et problem slik som en defekt hjerteventil som påvirker hvordan den reagerer på hjertet de elektriske signaler. Dessuten kan hjertet bli ødelagt som følge av hjertesykdom eller hjerteinfarkt. Tilstander som kalles atrieflimmer eller atrieflutter er ukoordinerte signaler som forårsaker uregelmessighet i takt, vanligvis rask, men det er også uregelmessig. En rask puls kan også stamme i hjertets ventriklene grunn av hjertesykdom eller traume. Dette ventrikkeltakykardi forårsaker død uten umiddelbar medisinsk intervensjon.

Andre medisinske tilstander

Visse medisinske tilstander kan påvirke hjerterytmen, inkludert høyt blodtrykk, en hyperaktiv skjoldbruskkjertel eller en elektrolyttforstyrrelser. Reseptbelagte medisiner for en rekke forhold kan føre til en raskere hjertefrekvens, i hvilket tilfelle bivirkning bør rapporteres til legen din.

Livsstilsfaktorer

Faktorer som øker hjertefrekvensen inkluderer tung bruk av stoffer som koffein, røyking, alkohol og fritids eller reseptbelagte legemidler. Dramatiske emosjonelle tilstander som angst, sinne eller spenning kan også øke hjertefrekvensen.

Hvordan beregne puls uten skjerm

Hjertefrekvensen --- eller puls --- er antall ganger hjertet slår i et minutt. Pulsverdier er lavere når du er rolig eller inaktiv og høyere under trening. Ifølge Cleveland Clinic, tar økning i hjertefrekvens under trening sted fordi kroppen din trenger mer oksygenrikt blod når aktiv. Beregning pulsen uten skjerm er enkelt og vanlig, som fungerer som en fin måte å evaluere dine treningsøkter på stedet og få en nøyaktig puls rett etter trening.

Hvordan beregne puls uten skjerm

Hvordan beregne puls uten skjerm

Sett tuppen av pekefinger, langfinger og ringfinger på undersiden av din andre håndleddet. Fingrene skal være legging under bunnen av tommelen, ifølge Cleveland Clinic. Du kan også plassere tuppen av indeksen og midtre fingrene på hver side av luftrøret på nedre nakke.

Trykk ned lett med fingrene fortsatt på plass til du kan føle det pulserende av blodet under fingertuppene. Det er ofte vanskelig å finne stedet på første forsøk, så hold bevege fingrene litt til du finner blod pulserende.

Tell antall slag etter 10 sekunder ved hjelp av en klokke eller en klokke med sekundviser. Dette tar konsentrasjon, spesielt etter trening, fordi den slår ofte puls raskt, noe som gjør det lett å miste tellingen.

Multipliser antall slag etter 10 sekunder med seks for å finne din hjertefrekvens (i slag per minutt). Ta oppmerksom på hvordan du føler deg og gjøre dette hver gang du trener.

Gjør deg kjent med hvilepuls og maksimal hjertefrekvens i henhold til din alder. For eksempel bør en 20-åring har en hvilepuls på 120 til 170 og en makspuls på 200; en 70-åring bør ha en hvilepuls på 90-128 og makspuls på 150. Hvis du er langt over din maksimale hjertefrekvens for din alder, se en lege.

Hvordan beregne puls manuelt

Hjertefrekvensen er antall ganger hjertet slår per minutt. Det svinger ofte på grunn av anstrengende aktivitet, angst og stress. Å vite hvordan man skal beregne pulsen manuelt kan hjelpe deg å finne din hvilepuls som i sin tur hjelper deg å finne ut en treningsplan. Hvis du kjenner din hvilepuls, kan du også bestemme en forhøyet sats som skulle tilsi et helseproblem eller stressende miljøer. Beregning pulsen manuelt lett med riktig kunnskap.

Hvordan beregne puls manuelt

•  Først må du bestemme situasjonen der blir du beregne din puls. En hvilepuls er best tatt i morgen rett etter at du våkner opp. På denne måten er det ingen stressfaktorer eller kjemikalier som påvirker prisen. For din forhøyet puls mens du trener, har tenkt å ta pulsen på høyden av din treningsøkt.

Trykk lett tips av indeksen og midtre fingrene til enten radial arterie i sentrum av håndleddet eller halspulsåren i halsen ligger rett ved siden av din luftrør. Den pulserende sensasjon bør være merkbare og rytmisk. Ikke bruk tommelen til å ta pulsen din.

Overvåk pulsen med en klokke eller klokke med sekundviser å telle antall slag du føler deg i 30 sekunder. Du kan også bruke en digital stoppeklokke.

Multipliser dette tallet med to for å beregne din puls.

Hint

  • Kjenne sitt pulsen er viktig å vise fremgang i en øvelse diett. Som hjertet er trent til å utføre arbeid for lengre perioder av gangen på en mer effektiv måte, kan trene pulsopprettholdes over lengre tid; og til slutt, vil det ta mer innsats for å holde pulsen høyere. Den hvilepuls kan også bestemme effekten av en trening diett siden det vil falle over tid på grunn av treningseffekten.
  • Of course, med noen øvelse diett, bør du oppsøke lege før du begynner en. Også, hvis du blir svimmel og føler deg svimmel under en treningsøkt, bør du avslutte aktiviteten og diskutere med legen din.

Hvordan Bring puls Down

Det er mange ting som kan forårsake en person til å oppleve en puls over 100 slag per minutt (bpm), kjent som takykardi. Lavt blodtrykk, hjertesykdom, dehydrering, stress og skjoldbrusk problemer er bare noen få årsaker til takykardi. Uansett hva den underliggende årsaken, er det noen enkle ting du kan gjøre for å bidra til å bringe pulsen ned.

Hvordan Bring puls Down

Diet, meditasjon og trening

•  Sjekk din diett. Unngå koffein og alkohol; begge er kjent for å øke hjertefrekvensen hos mottakelige personer. Mat sensitives og allergier kan også føre til hjertefrekvensen til å gå opp. Chemocare.com foreslår å holde en dagbok over alt du spiser og drikker, sammen med en dagbok ganger du opplever takykardi. Sammenligne de to datasettene for å avgjøre om en bestemt mat bidrar til rask hjerterytme.

lære å meditere. Meditasjon roer sinnet og kroppen. Finn et rolig sted, sitte i en god stol og lukk øynene. Fokuser din oppmerksomhet på inn og ut av pusten din. Ikke la din tanke å vandre bort fra pusten. Sitte på denne måten i minst fem minutter flere ganger om dagen.

Oppgave lett. Lette øvelser som svømming, turgåing eller lette aerobic gjør hjertet sterkere og kan bremse din hviler hjerteslag. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram.

Se legen din. Takykardi kan være et tegn på en alvorlig hjertesykdom, lungebetennelse eller infeksjon i blodet, så ta deg tid til å konsultere legen din.

Hint

  • Ikke satt av et besøk til legen din.

Slik Lavere en rask puls

Slik Lavere en rask puls


Når din hjerterytme stiger de normale 60 til 70 slag per minutt, klatring til over 100, er det kjent som en medisinsk tilstand som kalles takykardi. Takykardi er ofte referert til som hjertebank. Selv om det finnes medisiner som kan redusere hjertefrekvensen til rundt 55 slag per minutt, er det også noen metoder for naturlig å redusere hjertefrekvensen. Disse metodene inkluderer å redusere inntak av koffein og stressnivå og unngå stoffer som øker pulsen, som for eksempel nikotin og alkohol. Tar disse trinnene kan eliminere behovet for å ta reseptbelagte medisiner for å senke en rask puls.

Slik Lavere en rask puls

•  Slutte å drikke koffein. Drikker som brus, kaffe og te øker hjertefrekvensen ved å gi stimuli til sentralnervesystemet. Eliminere koffein fra kosten helt vil gi deg de beste resultatene, for selv små mengder kan påvirke hjerterytmen.

Praksis pusteøvelser og utvikle avslapping rutiner. En av de viktigste årsakene til økt hjertefrekvens er stress, og disse metodene kan i stor grad redusere det hele dagen. Gå til et rolig sted i hjemmet eller på kontoret og konsentrere seg om å puste sakte inn og ut av nesen. Ved å konsentrere seg om å puste alene, tankene dine vil skifte fokus fra stress og senke pulsen. Øv meditasjon ved å sitte på et rolig sted, lukke øynene og puste på samme måte. Fjern din mentale fokus fra stress rundt deg og lede din mentale energi på positive tanker, mens øynene er lukket.

slutte å røyke sigaretter og drikke alkohol. Nikotin kombinert med karbonmonoksid kan øke hjertefrekvensen opp til 30 prosent etter bare ti minutter av inhaling en hel sigarett. Alkohol øker hjertets hastigheten betraktelig, så gjøre de endringer i livsstil for å eliminere den helt også.

Hint

  • Alltid konsultere med en lege hvis du opplever hjerte unormalt av noe slag.

Hvordan beregne puls på en EKG

Hvordan beregne puls på en EKG


EKG --- EKG eller EKG --- er en ikke-invasiv diagnostisk verktøy. EKG måler den elektriske aktiviteten i hjertet ved hjelp av elektroder festet på overflaten av legemet. Den kan brukes for en rekke anvendelser, inkludert som gir en utgangsavlesningen for hjerteaktivitet, gjenkjenning av hjerterytmeforstyrrelser eller påvisning av en rekke hjertelidelser. EKG målinger kan også brukes til å bestemme hjertefrekvens for pasienten.

Hvordan beregne puls på en EKG

Opptak av EKG

•  Se etter brukerveiledningen eller diagrammer for EKG-maskin. Noen maskiner har laminert instruksjon kort, eller brukerveiledningen kan være tilgjengelige.

Klargjør pasientens hud hvor elektrodene ved å rense med en antiseptisk tørk.

•  Påfør elektrodene til overflaten av pasientens hud ved hjelp av gel, lotion eller en elektrode som angitt.

Koble ledninger til elektrodene som anvist i bruksanvisningen. Den vanlige fargekode i USA er som følger. Koble den hvite ledningen til høyre arm og den svarte kabelen til venstre arm. Koble de røde og grønne ledninger til venstre og høyre ben henholdsvis, og den brune ledningen til brystet elektroden.

Sørg for at pasienten ligger i ro mens EKG spor blir innspilt. Bevegelse og tale kan påvirke lesing og resultere i gjenstander. Pasienten kan trenge å bli overvåket i et lengre tidsrom hvis de finner erfaringen stressende, da dette kan øke den innledende puls.

La maskinen fortsette å skrive ut til flere nesten identiske bølger har blitt registrert.

Beregning av hjertefrekvens

Identifiser R bølger av to påfølgende hjerteslag. R-bølgen er den høyeste toppen på kurven, og bør se ganske smal og skarp.

8. Tell antall store 5mm boksene mellom de to R-bølger. EKG-maskiner er programmert slik at hver 5 mm boks representerer en tid på 0,2 sekunder. Tiden i sekunder mellom påfølgende hjerteslag kan derfor beregnes ved å multiplisere antall bokser med 5.

9. Beregn puls ved å dele 300 med antall store 5mm boksene mellom de to etterfølgende R-bølger. Denne beregningen vil avgjøre hjertefrekvens i slag per minutt.

Hint

  • Velg en del av spor hvor det er flere bølger som er nær identiske, og velger to etterfølgende R-bølger fra midten av denne del til å utføre beregningen.
  • For en mer nøyaktig anslag av hjertefrekvens, gjenta denne prosessen for flere forskjellige bølger og ta et gjennomsnitt.
  • EKG maskiner bør kun brukes under egnet medisinsk tilsyn.

Hvordan typer musikk påvirke puls?

Hvordan typer musikk påvirke puls?


Musikk kan endre stemninger og berøre folk på fysiske, følelsesmessige og åndelige plan. Den har makt til å skape stemninger og høyne eller svekke følelser. Fysisk, folk reagerer på musikk på mange måter. For noen mennesker, visse rytmer fremkalle umiddelbar respons; de rett og slett nødt til å flytte til beat. For eksempel, en autistisk gutt som tidligere var i stand til å knytte skolissene lært nesten umiddelbart når instruksjonene ble satt til musikk.

Rhythm

Selvfølgelig kan musikk påvirker forskjellige mennesker på forskjellige måter. En fasett av musikk, rytme, spiller en viktig rolle i den menneskelige kroppens reaksjon på en sang. Hørte en gang, kan rytme lokke fram en fysisk reaksjon. Menneskekroppen har sine egne rytmer som hjerteslag og pust; Følgelig, når folk hører musikk, de ofte svare på rytmen - kanskje ved å banke sin fot eller dans.

Barokk musikk

Bestemme hvordan kroppen reagerer på musikk er ikke vanskelig. Klassisk musikk, spesielt fra barokken, har vist seg å slappe av hjertefrekvens og puls og dermed gjøre det mulig for sinnet til å fokusere og konsentrere seg. Barokkmusikk utløser også venstre og høyre side av hjernen, i sin tur stimulere og optimalisere læring og informasjon oppbevaring. I tillegg, og samtidig forbedre læreevne, det senker blodtrykket, som påvirker åndedretts og hudens elektriske motstand.

Rock Music

En studie på effekten av rock-and-roll musikk på hjerte og puls priser funnet at blant tre grupper - 12 til 22, 37-47 og 47-57 år - den eldste gruppen hadde en økt hjertefrekvens og puls etter å ha lyttet til rock-and-roll musikk i fem minutter. Den-12-til-22-år-gamle gruppen hadde en redusert sats eller ingen målbar økning.

Music Therapy

Mens musikken og den menneskelige responsen på det er personlig, har forskere gjenoppdaget musikkterapi som en måte å fremme helbredelse og bedre helse. Gamle kinesiske, amerikanske indianere, greske og afrikanske kulturer avhengig av musikk for healing, beroligende og lindrende stress. I dag er forskere utforsker virkningen av musikk på enkeltpersoner. En melodi som slapper en person vil senke pulsen og senke blodtrykket og samtidig øke blodstrømmen. Selv om forskerne ønsker å finne en rytme som vil lette denne prosessen for alle, i sannhet den type musikk som fungerer best avhenger av den enkeltes smak, det være seg opera, barokk eller rock and roll.

Hvordan redusere rask puls

Ifølge Medline Plus, en normal hvilepuls varierer 60-70 slag i minuttet, mens 100 slag eller mer i minuttet utgjør en rask puls, eller takykardi. Ofte arvet eller som stammer fra alderdom eller ødelagte hjerter, rask puls kan føre til alvorlige medisinske tilstander og med død. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en konsekvent takykardi. I mellomtiden kan du prøve noen enkle måter å redusere hjertefrekvensen.

Hvordan redusere rask puls

Slow Down Takykardi

•  Redusere eller eliminere koffein inntak. Drikker som kaffe, te og brus inneholder koffein, som stimulerer kroppens sentralnervesystemet, som igjen øker hjertefrekvensen, ifølge Medline Plus. Selv små mengder koffein kan øke hjerte priser; om nødvendig, eliminere all koffein ved å drikke koffeinfri kaffe, te eller brus.

Delta i pusteøvelser og avspenningsteknikker. Gå til et stille rom og ta dype, konsekvente pust inn og ut gjennom nesen. Dette kan bidra til å roe deg og senke pulsen.

Stress og angst nivåer kan øke hjertefrekvensen; avspenningsteknikker som autogen avslapning kan bidra til å redusere hjertefrekvenser. For å utføre denne teknikken, gjenta ord eller setninger i hjernen din til å slappe av musklene dine. Alternativt kan du prøve visualisering: Envision et fredelig sted hvor du ønsker å gå. Når se for oss dette stedet, fokus på sanseopplevelser --- severdigheter, lukter, lyder, etc .--- kanskje du har der.

Stopp dårlige vaner som røyking og alkohol bruk. Så snart du inhalerer tobakksrøyk, begynner pulsen til å stige på grunn av karbonmonoksid inn lungene. Ifølge quitsmokingsupport.com, kan pulsen øke så mye som 30 prosent innen 10 minutter av belysning opp. Alkoholforbruket øker også hjertefrekvenser; eliminere alkoholforbruket fra din livsstil.

Eye Puls Øvelser

Daglig øye øvelser er en naturlig måte å lindre ubehag generert av databruk, overdreven lesing, belastningen på øynene og tretthet. Selv om øynene og synet er i god form, vil regelmessige øye øvelser hjelpe deg. Øyet puls trening støtter sunn sirkulasjon og energi i øynene og reduserer poser under øynene.

Exercise

Finn en behagelig stilling, sittende eller liggende.
Plasser midten fingrene mellom brynene over neseryggen (der ditt tredje øye ville være)
Plasser pekefingrene i ytterkanten av øynene dine. Midtre og pekefinger har nå en V-form peker mot øyet.
Myse nedre øyelokk oppover og føler øyemuskelen puls.
Myse og slappe av, myse og slappe av 10 ganger.
Hvis du kan fokusere på pulsen effekt hver gang du myse.

Når du har gjort det 10 ganger, hold myse og presse øynene igjen så hardt du kan og telle til 40.
Klem og holde øynene lukket og fokusere på det pulserende øye muskel.
Når du har telt til 40, åpne øynene og slappe av.

Effekter

Øvelsen styrker musklene som er ansvarlige for å åpne og lukke øynene, og øynene dine vil se livlig. Det øker blodsirkulasjonen i øyet området, noe som kommer hele øyet og visjon. Dette styrker også øvre og nedre øyelokk og reduserer under-øye poser og løfter groper under øynene. ?

Frekvens

Gjør øvelsen to ganger om dagen. Hvis du ønsker å øke effekten, gjør det tre ganger om dagen.