Digidexo.com

flate vorte

Natural Cures for flate vorter

Flate vorter er godartet hud vekster forårsaket av human papilloma virus (HPV). Til tross for sitt navn, er disse vorter faktisk hevet over hudoverflaten; de er også mørkere enn den omkringliggende huden tone. Flate vorter oftest plage barn og tenåringer, og vorter tendens til å vises på ansikt, hender, knær, nakke og albuer. Selv om disse warts er smertefri, de er smittsom og noen mennesker søker naturlig rettsmidler for å hindre dem fra å spre seg.

Eteriske oljer

Holistisk utøvere foreslår tea tree olje, basilikum olje eller løvetann olje for å hjelpe kurere vorter. Den sitronsyre i sitronmelisse olje kan også hjelpe, så kan den betulinsyre i bjørk olje. Uansett hvilken olje du velger, gjelder et fall til vorte. Disse oljene er sterke, slik at en applikasjon per dag er tilstrekkelig. Etter noen uker skal du se merkbar forbedring.

Sitronsyre

Mange folk rettsmidler for warts bære sitronsyre, som finnes i mange frukter, inkludert sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt. Syren eksfolierer det øverste laget av vorte. Med gjentatte anvendelser, blir de forskjellige lag av det vorte slutt fjernet. Sitron eller lime juice er de beste alternativene; du kan klemme saften fra frisk frukt eller kjøpe en flaske juice på Rimi. Bruke saften til vorte med en bomullsdott noen ganger hver dag.

Eddik

Eddik inneholder eddiksyre, som også har vist seg nyttig i behandling av flate vorter. Apple cider eddik og hvit eddik er like effektive. Unn vorte på samme måte som du ville gjort med sitron eller lime juice, dabbing området med en fuktet bomullsdott flere ganger om dagen.

Aspirin

Den viktigste ingrediensen av aspirin er salisylsyre, og noen over-the-counter vorte fjernere inneholder salisylsyre. Plasser flere aspirin i en bolle og tilsett litt varmt vann for å oppløse dem. Når aspirins har oppløst, påfør blandingen med en bomullsdott til vorten, og gjenta et par ganger hver dag.

Hvordan Unn Flat Vorter på Home

Hvordan Unn Flat Vorter på Home


Hvis du oppdager flate vorter hvor som helst på kroppen din - som vanligvis oppstår i klynger - ikke få panikk. De er godartede og det meste av tiden de vil forsvinne av seg selv som ditt eget immunsystem kamper mot dem. Noen ganger derimot, aparticularly hos barn, eldre, eller noen med et svekket immunforsvar, HPV (humant papilloma virus), som forårsaker disse typer vorter, vil ikke gå bort av seg selv. Snarere enn å kaste bort penger på tøffe over-the-counter-produkter, kan du bruke nesten hva som helst du har i pantry som er surt. Med utholdenhet, vil vortene forsvinne hvis de oppbevares i non-stop kontakt med en syrlig substans, slik som eple cider eddik.

Bruksanvisning

•  Bløt vorte i 20 minutter i varmt vann.

Tørk vorte grundig med en ren vask klut eller lite håndkle.

Fukt en bomullsdott med ufortynnet eple cider eddik.

Plasser bomullsdott på vorte i 10 minutter.

Skyll med lunkent vann og tørk med et rent håndkle.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du bruker full styrke eple cider eddik.
  • Alltid grundig vask hendene og alt annet som kommer i kontakt med dine vorter, som de er smittsomt.

Hvordan behandle Flat Vorter Med Candida

Vorter er infeksiøse lesjoner forårsaket av humant papillomavirus. Flate vorter er en glatt type vorte som kan vises av dusinvis. I tillegg til flere tidligere studier, en studie ledet av Arkansas hudlege Dr. Thomas Horn, publisert i spørsmålet mai 2005 av Journal of American Medical Association, viste at injeksjon av Candida (en årsak til gjær infeksjoner) i en flat vorte av mennesker som tidligere er utsatt for Candida bevirker en immunrespons som fjerner ikke bare av den injiserte vorte, men også eventuelle andre på kroppen.

Bruksanvisning

•  Finn en hudlege som er kjent med denne prosedyren.

Finn ut om legen mener dine vorter er mottagelig for denne typen behandling, eller om det er en enklere behandling for å bli prøvd først, for eksempel flytende nitrogen.

La legen for å administrere en engangs injeksjon til en av dine flate vorter.

Gå tilbake til en annen injeksjon hvis den første ikke gir det ønskede resultat. Det kan være at du tidligere ikke var eksponert for den injiserte antigen og derfor trenger et annet antigen å utløse en immunrespons. Heldigvis finnes det andre antigener enn Candida som kan stimulere immunsystemet til å feste til HPV i vorter. Dr. Horn studier og andre før han fant ut at en injeksjon av kusma eller Trichophyton (en årsak til soppinfeksjon) kan føre til at samme vorte-fjerning immunrespons.

Hint

  • En injeksjon kan være et praktisk alternativ til over-the-counter behandling som salisylsyre, som kan ta måneder med programmet å bære bort hver vorte.
  • Injeksjoner er spesielt anbefalt for pasienter med mange vorter eller vorter over et stort område.
  • Injeksjoner har vist evne til å kvitte seg med vorter som er trassig til andre behandlinger, for eksempel flytende nitrogen frysing.

Hvordan kan et Flat vorte Utvikle?

Hvordan kan et Flat vorte Utvikle?

Hva er en flat vorte?

En flat vorte, også kjent som verruca plana, er en felles vekst som oppstår når kroppen kommer i kontakt med Human Papilloma Virus (HPV) og blir smittet. Selv om ikke svært smittsomt, disse vortene kan fortsatt ofte spres, og kan ta opptil 2 til 3 år å gå bort på egenhånd. I de fleste tilfeller, flate vorter er harmløse. Men i noen tilfeller kan de bli kløende eller sår, særlig hvis tuklet med.

Hvordan det utvikler

En flat vorte utvikler seg når en pause i huden kommer i kontakt med HPV. HPV kommer inn i huden og fører den ytre huden til å bli tykkere enn den omgivende hud. Dette gir utseendet på en flat, avrundet vorte. Etter den første infeksjon, kan det vorte lett spre seg til andre deler av ansiktet eller på resten av kroppen, spesielt i hendene, ved berøring.

Hvordan den sprer seg

Selv om ikke svært smittsomt, kan flate vorter fortsatt spres fra person til person ved å berøre overflaten av vorte og deretter berøre en del av kroppen som har en åpen sår; eller i noen tilfeller ved å berøre en gjenstand som nylig ble berørt av noen som er smittet. Barbering eller skrape kan spre seg og formere vorter på den allerede infisert individ. Vorter kan spre seksuelt mellom partnere, og kan også spres gjennom felles bruk av håndklær.

Fremgangsmåter for behandling

Det er mange behandlingstilbud for vorter. Generelt, slik at det vorte å gå bort av seg selv er det beste løpet av handlingen. Hvis vorten er spesielt plagsomme, kan forskjellige tiltak iverksettes. Over-the-counter medisiner som inneholder store mengder salisylsyre kan bidra til å løse opp vorten, mens vanlige fryse spray fungerer, men ikke når infeksjonen innebærer mer enn noen få vorter. I noen tilfeller, selv tape igjen på huden i noen dager kan være i stand til å fjerne vorter. Men i alle disse metodene, er sjansene for arrdannelse eller hudskader er høye.

Mest effektive måten å fjerne flate vorter

Flate vorter vanligvis forekommer hos barn og forsvinner av seg selv. Vorter oftest vises på ansiktet, men det er tilfeller av flate vorter på hender og knær for noen pasienter. Behandling er ofte unødvendig, men når de blir en kilde til ekstrem forlegenhet, fjerne vorter er et alternativ.

Plassering av Vorter

Plasseringen av vorter er vanligvis den avgjørende faktor når søker behandling. Vorter som ikke er i berøring med klær eller som ikke er smertefulle trenger ikke å bli fjernet. Flate vorter i ansiktet kan føre til forlegenhet for noen mennesker, og dette er grunnen til at fjerning teknikker er søkt.
Vorter som forårsaker smerte eller gnir mot klær bør fjernes også. Med overdreven rubbing, kan vorte blø og føre til en hudinfeksjon. Noen vorter er kløende, og dette kan også føre til blødninger flate vorter og hudproblemer.

Medisinsk behandling

Velge en prosedyre som ikke skader huden rundt er den vanskeligste delen av å finne en effektiv vorte fjerning prosedyre. Kryoterapi tilbyr gode resultater for å fjerne vorter. Husk at vorter kan vokse tilbake med noen medisinsk behandling for vorte fjerning. Kirurgisk fjerning av vorter ved å kutte ut det vorte og noen av de omgivende hudvev er en medisinsk teknikk som brukes for vanskelige å behandle vorter. Denne prosedyren vil etterlate et arr, og kan være smertefullt.

Medisinsk behandling er ofte den mest effektive behandlingen for å fjerne vorter. Legen kan vurdere vorte og foreslå et behandlingsalternativ som vil fungere best for plasseringen av vorte. Ikke alle medisinske behandlinger for å fjerne vorter garantere at det ikke vil komme tilbake. Imidlertid vil medisinsk vorte fjerning gjennom kirurgi og kryoterapi fjerne vorte, i hvert fall på kort sikt.

Naturlige behandlinger

Urte og naturlige behandlinger ikke arr i huden og blir ofte brukt fordi de er mindre kostbart og smertefullt. Det finnes ingen kur for human papilloma virus, som er ansvarlig for vorter. Herbal behandlinger inkluderer eple cider eddik og tea tree olje. Disse to ingrediensene er brukt for sine antivirale egenskaper og kan være i stand til å effektivt eliminere vorter.

Herbal behandlinger er et godt valg for å unngå smerte og utgifter, men de fungerer ikke nødvendigvis i alle tilfeller. Eksperimentering er nødvendig for å bruke disse behandlingene.

Alternativ behandling for flate vorter

Flate vorter er små, flate humper som utvikler seg i klynger på opp til mange hundre. De vanligvis dannes på ansiktet (men også av og til dukke opp på armene) og er mest vanlig hos barn og tenåringer. Alle typer vorter, inkludert flate vorter, er forårsaket av en av mange stammer av humant papillomavirus (HPV), som er spredt gjennom huden. Mens helt fjerne HPV gang ervervet er nesten umulig, er det mulig å demme forekomsten av flate vorter gjennom alternative behandlingsmetoder.

Salisylsyre

Mens strengt tatt ikke er klassifisert som en alternativ behandling, salisylsyre er en av de mest effektive anti-stoffer vorte tilgjengelig over disk. De fleste produkter som inneholder salisylsyre er generelt ansett som trygt for bruk i personvernet til hjemmet, og som en over-the-counter substans, ingen besøk til lege eller resept for å kjøpe den. Følg alltid bruksanvisningen på medisin emballasje for den sikreste bruk av dette vorte-kampene syre.

Aloe Vera

Aloe vera er kjent for sine hud-helbredende egenskaper. Det er svært effektiv på beroligende og bidrar til å helbrede brannsår, fremme sunn hud og selv fjerne vorter. Fresh aloe vera juice, brukes om natten, kan til slutt oppløse vorter og bidra til å helbrede huden.

Naturlige Aktuelt Patches

En oppdatering av bananskall, plassert med innsiden av skallet mot huden og holdes på plass med en selvklebende bandasje (som Band-Aid merke) eller duct tape er også en god naturlig måte å behandle vorter av noe variasjon. Gjør dette hver kveld i en måned, og vorter kan i de fleste tilfeller bli eliminert.

Dessuten kan en patch laget av en løk skive gjennomvåt overnatting i eddik være effektiv på å fjerne flate vorter. (Se referanser 3) Påfør plasteret med en Band-Aid eller duct tape til det berørte området hver kveld før sengetid. Ha lappen hele natten og, hvis mulig, hele dagen. Bytt løken på kvelden med en ny. Resultatene blir vanligvis sett etter en uke.

Castor Oil

Ricinusolje er enda et annet stoff som er kjent å ha gunstige effekter på huden. Påfør lakserolje til ønsket sted to ganger om dagen, dekker med et bind i mellom programmer. Vorter bør sakte visne over tid.

Fjerning av flate vorter

Warts vises som små utvekster i huden, forårsaket av et virus. De er vanligvis smertefri og ufarlig. Men de kan være merkbart pinlig. De kan til tider være kløende eller ubehagelig.

Om

Det finnes flere ulike typer vorter. Flate vorter oppstår vanligvis i ansiktet eller pannen og er mest vanlig blant barn og tenåringer.

Symptomer

Flate vorter kan være forårsaket av en rekke forskjellige virus og vanligvis vises langs riper. De er flat-toppet og gul brun i fargen. De tilbyr ingen symptomer på ubehag.

Behandling / fjerning

Flate vorter er ofte vanskelige å fjerne. Behandling tilsier at en krem ​​som heter tretinoin brukes daglig, muligens med en behandling av benzoyle peroxide. Dette bør skape et irritasjonsmoment som vil føre til vorte å skrelle vekk.

Komplikasjoner

I tillegg til det faktum at flate vorter ofte er resistente mot behandling, spredning er også et problem. Fordi warts er forårsaket av et virus, kan de spre seg og vokse. Hvis en vorte er fjernet, er det mulig at det vil vokse tilbake på samme sted.

Forebygging

Vorter kan forebygges ved å unngå kontakt med en vorte på en annen person. Hvis du bruker et instrument for eksempel en fil på en vorte, sørg for å vaske filen slik at den ikke er forurenset; vaske hendene etter berøring en vorte.

Flat Vorter Behandlet av Photodynamic Therapy

Flate vorter er en skjemmende hudsykdom vanligvis finner hos barn. Noen ganger er de referert til som juvenile vorter. Selv om relativt harmløse, kan flate vorter være skjemmende og pinlig. De fleste flate vorter forsvinner av seg selv innen et par måneder. Men hvis du ikke er villig til å vente så lenge, finnes det alternativer som er tilgjengelige for å fjerne flate vorter. En metode verdt å se nærmere på er bruken av fotodynamisk terapi.

Om Flat Vorter

Flate vorter er en form for vorte, vanligvis omtrent på størrelse med et knappenålshode. De vanligvis vises på ansiktet, men kan også bli funnet på armer, knær eller hender. Flate vorter er forårsaket av en infeksjon av hudens overflate med humant papillomavirus (HPV), som tykner det øverste laget av huden.

Av og til er flate vorter funnet i klynger, noen ganger nå så mange som 100 gruppert sammen. Disse klyngene øke sjansene for arrdannelse.

Flate vorter kan overføres fra person til person via direkte hudkontakt. De kan også spres med felles bruk av håndklær og klær. For å hindre spredning av flate vorter, unngå kontakt med det infiserte området. Hvis du har kontakt, vaske det berørte området grundig med såpe og vann. Husk, vorter kan overføres fra en del av kroppen til en annen via hudkontakt også. Prøv å ikke berøre påvirkede områder. Hvis det er mulig, legger en beskyttende bandasje på vorte.

Fotodynamisk terapi

Fotodynamisk terapi (PDT) har blitt brukt til å behandle sykdommen siden 1980-tallet. Det er et medisinsk behandling der et fotosensibiliserende stoffet er brukt med en rød laserlyskilde. Lyset reagerer med medikamentet, å produsere en kjemisk reaksjon som dreper målcellene. Det fotosensibiliserende stoffet som brukes i vorte fjerning prosessen er Topical 5-aminolevulinsyre.

Prosedyren er lett utføres på en leger kontor i en poliklinisk setting. Selv oftere brukt for behandling av visse typer kreft, har fotodynamisk terapi blitt brukt til å effektivt fjerne flate vorter, per behandlingsresultater rapportert av Hudavdelingen, Huashan Hospital, Fudan University, Shanghai, Kina, publisert på pubmed.gov.

Potensielle bivirkninger

Det er potensielle bivirkninger av fotodynamisk terapi, inkludert erytem (rødhet i huden), peeling og post-inflammatorisk hyperpigmentering, og etter behandlingen vil det være et krav for beskyttelse mot solen. Konsultere legen din dersom du har spørsmål eller bekymringer.

Andre alternativer

Hvis fotodynamisk terapi er ikke riktig for deg, det finnes andre alternativer for å utforske. Over-the-counter aktuelle programmer er tilgjengelig i form av kremer, lotion og salver. Du kan også være lurt å rådføre seg med legen din om andre kirurgiske alternativer.

Naturlig hjemme rette for en flat vorte

Flate vorter er skjemmende og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Noen av de ubehagelige bivirkninger av vorter er kløe, svie og oser. Vorter kan også være smertefullt og ganske vanskelig å fjerne. Generelt sett er en lege det beste valget når det gjelder å fjerne vorter. Hvis, derimot, foretrekker du den alternative ruten, er det flere hjem rettsmidler som kan hjelpe i fjerning av flate vorter.

Alternativer

Forskjellige remedier virker på forskjellige mennesker, så du må kanskje eksperimentere litt til du finner et effektivt middel for din situasjon.

En effektiv urte rette for fjerning av vorter er Gentian fiolett. Vanligvis tilgjengelig i over-the-counter preparater, er Gentian fiolett en potent virus destroyer. Bruk i henhold til etiketten instruksjoner.

Hvitløk er en potent antiviral og kan være nyttig i å fjerne vorter. Du kan finne ferdiglagde hvitløksolje, bruke den til dine vorter og dekk med en bandasje. Gjenta daglig til vorten oppløses. Lag din egen hvitløksolje ved å hogge opp en skrellet hvitløk pære og dekker med en teskje eller to av olivenolje. Plasser denne i kjøleskapet over natten og press ut hvitløks neste dag. Vattpinne olje på det berørte området, dekk med en bandasje og gjenta daglig til vorten forsvinner.

De friske røtter fra løvetann kan bidra til å fjerne vorter. Gni saft fra en fersk rot på vorte to ganger om dagen til den går bort. Pass på at du ikke bruker løvetann som har blitt behandlet med plantevernmidler. Dette midlet kan ta flere måneder for å arbeide, så vær tålmodig.

En annen nyttig middel for å eliminere vorter er sitronskall. Før du går til sengs, tape et stykke sitronskall til vorte. Gjenta til vorten forsvinner. Den hvite, kjøttfulle delen av sitronskall inneholder oljer med antiseptiske egenskaper. Fortsatt programmet kan bidra til å myke opp og helbrede en vorte.

Hvis du fortsetter å bli plaget med flate vorter, bør du kontakte lege. Du kan kreve mer konvensjonell behandling. Slutte å bruke noen naturlig middel hvis huden blir irritert.

Flat Vorte behandlinger

Flate vorter, Verruca Plana, er vanlig hudfarget til rødbrune hevet områder av huden med et flatt underlag. De vanligvis vokser opp til fem millimeter i diameter og det meste påvirke ansiktene til barn og unge. De er mindre vanlig på hender og ben.

Flate vorter er ikke farlige, men de kan være skjemmende og selv skjemmende. De kan forsvinne på egen hånd, men at prosessen kan ta opptil flere år. En rekke behandlinger, fra naturlig til kirurgisk, lover raskere lettelse.

Hva som forårsaker vorter?

Som med alle andre vorter, er den flate vorte forårsaket av et virus, humant papillomavirus (HPV), hvorav mer enn 130 varianter har blitt oppdaget. Dette virus kan bli overført fra en infisert person til en annen.

HPV smitter epidermis og slimhinner. Det fører til vorter og til og med visse typer kreft. Imidlertid, flate vorter forårsaket av bestemte stammer av HPV-viruset og er ikke ondartet.

Medisinering

Over skranke medisiner for fjerning av vorter inneholder syrer og bør ikke brukes i ansiktet. De kan forårsake skader på omkringliggende hud, og er farlig for både øyne og nese vev også.

Ta alltid kontakt med lege for behandling og fjerning av flate vorter.

Vanlige behandlinger

Den vanligste behandlingen er kryoterapi. I løpet av denne prosessen, er den berørte området "sjokk frosset" med flytende nitrogen, også kjent som tørris. Etter behandlingen, vil danne en blemme og sunn hud skal vises etter omtrent en uke.

Cauterizing vorten, drepe viruset med høy varme påføres med en metall probe, er et alternativ, men denne prosessen er mer sannsynlig at også skade omkringliggende hud.

Den mest direkte metoden er å fordampe vorte med den måls stråle av en laser eller ved å skjære den ut med et kirurgisk instrument. Små arr kan resultere fra denne behandlingen.

Alternative behandlinger

Anvendelsen av fersk hvitløk er en mye brukt folk, og hjem, rette. Halvparten en hanske av hvitløk er gnidd over det berørte området, som deretter beskyttet av et plaster i flere timer eller over natten. Det har blitt funnet at vortene kan forsvinne etter omtrent to måneder med denne behandlingen daglig.

Utøvere hevder også å ha funnet en positiv effekt fra hypnose på utvikling av vorter. Men dette krever mange økter over flere uker, uten noen garanti for suksess.

Forebygging

Vorter er smittsomt, så den beste måten å hindre dem er å unngå kontakt med infisert hud.

Ikke del et håndkle eller uvaskede klær med en infisert person. Ved ansikts vorter, ikke sove på samme pute to ganger. Vask alltid hendene etter berøring dine vorter, slik at du ikke spre dem til andre.

Advarsel

Ikke prøv å fjerne vorter selv. Enhver skrape, skjæring eller brenning kan bare forverre problemet og føre til smerter og skjemmende arr uten å ha blitt kvitt viruset. Det kan faktisk føre til at viruset skal spre seg og skape enda flere vorter.

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet


Flate vorter i ansiktet er utvekster på huden forårsaket av humant papillomavirus (HPV). HPV produsere proteiner som forstyrrer cellefunksjonen. Dette viruset smitter gjennom kontakt med noen andre som allerede har det. Flate vorter er mindre og smidigere enn andre vorter og er mer vanlig hos barn og tenåringer.

Bruksanvisning

Prøv noen over-the-counter medisiner. Salisylsyre finnes i de fleste medisiner. Salisylsyre bidrar til å fjerne døde hudceller av vorte, forårsaker den til å falle av. Det kan finnes i form av en væske, gel eller usynlig strimmelen plassert over vorten. Det vil ta flere uker. En frysemetode ved hjelp av dimethyl er en annen over-the-counter vorte remover. Denne metoden kommer vanligvis i en beholder med engangs tips for frysing av vorten.

Tape en liten bit av innsiden av et bananskall til din vorte og sove med den. Gjør dette hver kveld i to uker.

knuse en tablett vitamin C, og lage en pasta ved å tilsette en liten mengde vann til det. Bruk den til din vorte hver dag i to uker.

Påfør litt knust eller skiver hvitløk til din vorte før du går i dvale hver natt i en uke.

Kontakt lege eller hudlege hvis vortene ikke kan fjernes med selv behandlinger. Legen vil bruke sterkere kjemikalier som podofilox, aktuell podophyllum og trikloreddiksyre (TCA). Legen kan også fryse vorte med flytende nitrogen; bruke kryoterapi, som brenner vorte med en elektrisk nål; eller bruke laser behandlinger.

Hint

  • Salisylsyre er ikke bra å bruke hvis du har diabetes eller en sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan irritere huden og forårsake andre problemer hvis du har disse forholdene.

Slik Cure Flat Vorter

Humant papilloma virus (HPV) er ansvarlig for ofte sta og seig utseendet på en flat vorte. Vorter er spredt lett gjennom kontakt med en person som er bærer av viruset, og har en tilsynelatende vekst. Vorter kommer i forskjellige varianter og kan dukke opp som et hevet område på huden. Flate vorter er vanligvis kjøtt farget eller brun. De er også forholdsvis flat og glatt. Barn og unge voksne vanligvis lider av denne type vorte i ansiktet eller beina, og de kan være vanskelig å eliminere.

Bruksanvisning

Plasser vaskeklut i mikrobølgeovnen i 20 sekunder eller kjøre under en veldig varmt kranen inntil relativt varm og deretter vri for å fjerne overflødig vann. Plasser vaskeklut på det berørte området. La det trekke i fem minutter.

Vask er infisert av vorte grundig med antibakteriell såpe. Skyll med varmt vann. Bruk et papirhåndkle til å tørke. Fjern overflødig fuktighet. For å sikre at området er helt tørt, kan du bruke en hårføner på lav varme.

Bruk en vorte behandling som inneholder salisylsyre på minst 40 prosent, slik som Dr. Scholls vorte Remover. Påfør medisiner i disken, væske eller gel form til flat vorte og dekk med en ren bandasje. La på det berørte området i minst 24 timer.

Få en resept for alternativ behandling hvis du bruker salisylsyre som primærbehandling er ikke sterk nok til å fjerne den flate vorte. Ifølge The Merck Manuals Online Medical Library, er Retin-A (tretonoin) ofte effektiv i en fem prosent løsning brukes daglig til flat vorte. Den kan også brukes i kombinasjon med et produkt som inneholder fem prosent benzoylperoksyd eller en fem prosent saliclylic syre vortefjerner for enda større effektivitet. Adrucil (Topisk 5- fluorouracil) er også blitt vist å behandle flate vorter når de anvendes i en ett til fem prosent løsning. Alle disse kremer bør brukes daglig for å behandle og fjerne flate vorter etter å ha fulgt de to første trinnene ovenfor.

Hint

  • Komplett behandling før sengetid slik at remover har tid til å jobbe. Gjelder ikke behandling over lotion. Behandlingen kan måtte gjentas i minst tre uker, og kan ta måneder for fullstendig fjerning.
  • Flate vorter er ofte motstandsdyktige mot behandling.

Flat vorte Remover

Flate vorter er harmløse hud vekster som har en flat utseende og er vanligvis funnet på pannen og ansiktet. Vorter er forårsaket av humant papillomavirus og kan bli fjernet ved en lege.

Advarsel

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, bør pasienter med flate vorter og andre vorter i ansiktet ikke fjerne vorter med over-the-counter medisiner. Flate vorter bør fjernes av en lege.

Frysing

En lege kan bruke kryoterapi eller fjerne en vorte ved å fryse den.

Brenning

Leger kan bruke electrocautery å brenne en vorte ut av en pasientens hud.

Laser

Leger kan bruke laser behandling for å fjerne en vorte fra en persons hud.

Andre behandlinger

Leger kan foreskrive et medikament som salisylsyre eller podophyllin å fjerne uvanlig vedvarende vorter eller de kan ha pasienter bruke en aktuell medisiner som imiquimod.

Komplikasjoner

Vorter som forsvinner på egen hånd kan dukke opp igjen senere eller warts kan spre seg til andre deler av kroppen. Et arr eller keloid kan utvikles på en pasientens hud etter en vorte er fjernet.

Hjemmelagde tips for Flat Vorter på Skin

Vorter er en type godartet svulst. Lokalisert på overflaten av huden, blir vorter forårsaket av eksponering til papillomavirus og kan lett overføres fra person til person. Det finnes mange typer vorter som viser en rekke fysiske egenskaper. Flate vorter er den minste i størrelse; Imidlertid har de en tendens til å oppstå i grupper på 20 til 100. Ofte finnes på ansiktet og halsen, de også vises på andre deler av kroppen. Selv ufarlig, mange mennesker finner utseendet på så mange vorter upsetting. Heldigvis kan de enkelt og effektivt behandles hjemme.

Rettsmidler

Et raskt søk på kjøkkenskapet eller medisinskapet skal gi deg alt du trenger for å gjøre dine flate vorter forsvinne. For eksempel kan du løse opp en spiseskje natron i vann og deretter suge eller vask det berørte området med løsningen. Tillat området for å lufttørke, forlater den fortynnede soda på huden. Baking soda er mildt etsende og kjemikaliene vil arbeide for å gradvis oppløse vorte. Påfør løsningen seks til åtte ganger per dag for de beste resultatene. Alternativt kan du gni et fedd hvitløk eller en skive løk over huden. Begge disse aromatiske urter inneholder antimikrobielle forbindelser som kan arbeide for å drepe viruset som forårsaker hud vorter. Hvis du ikke liker tanken på å lukte som en pizzarestaurant hele dagen, kan du dekke vortene med aloe vera. Spre en liberal våpen juice eller gel over det berørte området, og deretter dekke det med en kompress eller bandasje. Den litt sure aloe forbindelser redusere vorte mens kjemikalier i aloe planten arbeid for å fremme veksten av nye, sunn hud.

Forvaring

Når du har valgt den rette eller medisiner som du føler deg mest komfortabel med, sørg for å ta følgende skritt ved behandling av dine vorter for å stoppe dem fra å spre seg. Vask hendene med antibakteriell såpe og varmt vann etter behandling av vorter og prøv å ikke ta på dem når de ikke behandle dem. Vorten virus er gått gjennom direkte kontakt og er lett spre seg. Når du ikke blir behandlet, skal vorter dekkes med sterkt lim eller duct tape. Bruk opp til fire lag for å sikre båndet fortsatt på plass når du går om virksomheten din. Dette stopper ikke bare utilsiktet spredning, er det faktisk raskere gjenopprettingsprosessen å hindre vann fra å nå vorter.

Advarsel

Hvis du ikke er sikker på 100 prosent sikker på at du har å gjøre med vorter, eller dersom de berørte er viser ingen tegn til bedring etter to ukers behandling, søke råd fra helsepersonell. Det ser ut som at maskinen henger vorte kan potensielt være noe mye mer farlig, som hudkreft.

Tips for å fjerne Flat Vorter

Tips for å fjerne Flat Vorter


Flate vorter kan dukke opp hvor som helst: på armer, ansikt, ben, selv de av hendene. Flate vorter er jevnere og mindre enn andre vorter og blir ofte sett på barn. Kalt verruca plana eller juvenile vorter, disse myke vorter er en litt annen farge enn huden som omgir dem, ifølge Quickcare.org.

Beskrivelse og behandling

Flate vorter er flatt og glatt, mens en plantar vorte er grov. De er godartede svulster forårsaket av humant papillomavirus (HPV).

Barbering kan føre til flate vorter. Kvinner noen ganger utvikle dem på sine ben som følge av barbering og den etterfølgende inflammasjon og irritasjon som kan forekomme.

Ifølge Mayo Clinic, kan flate vorter behandles på mange måter, blant annet ved hjelp av over-the-counter preparater som består av salisylsyre. Denne syre fjerner lagene av vorten trinnvis. Kryoterapi (frysing vorte) og laser og kirurgisk fjerning er også alternativer. Imiquidmod (Aldara), en krem ​​som aktiverer immunforsvaret, hjelper kroppen din kamp ulike hudsykdommer, inkludert flate vorter

Kryoterapi

Hvis du velger kryoterapi, legen vil bruke flytende nitrogen til å fryse vorten, ifølge Cleveland Clinic. Dette vil føre til en blemme å danne rundt vorten. Etter ca en uke, vil de døde vevet falle av.

Kirurgisk

Kirurgisk fjerning innebærer å kutte bort vorten og ødelegge bunnen av vorten med en elektrisk nål. Legen din kan bestemme seg for å fryse bunnen av vorte (som er cryosurgery). Kirurgi utføres når annen behandling har mislyktes.

Laser

Vanskelige vorter kan behandles ved hjelp av laserkirurgi, noe som betyr at avbrenning av vorter med en laserstråle. Dette er en ikke-invasiv prosessen også kjent som CO2 laser cautery. Ifølge Wartsremedy.com, kan større flate vorter krever laserkirurgi for å fjerne de lesjoner.

Kauterisering

Kauterisering er en form for behandling hvor vevet er ødelagt med et varmt instrument.

Cantharidin

Et annet alternativ, ifølge Cleveland Clinic, er bruken av cantharidin, et stoff som er blandet med andre kjemikalier, og påført vorten. Cantharidin er uten lukt, farge og et fast stoff ved romtemperatur. Cantharidin skilles ut av den mannlige blemme bille og gått over til den kvinnelige billen under parring. I fortynnet form, kan den brukes til å fjerne vorter. Etter dette stoffet er brukt, en blemme former rundt vorten, akkurat som det gjør i crytotherapy. Vorte er dekket med en bandasje. Etter hvert vil blemme løfte vorte fra huden.

DNCB

En eksperimentell behandling ennå ikke godkjent av FDA er bruken av dinitrochlorobenzene (DNCB). Ifølge Aids.org, er DNCB et kjemikalie som regnes som en "kontaktallergifremkallende", betyr det kan resultere i et rødt, kløende utslett mye som gift eik eller eføy. Det har blitt brukt for å måle effekten av immunsystemet. Jo mer utstrakt hudens reaksjon på DNCB og desto raskere går reaksjonen vises på huden, desto sterkere immunsystemet. Stimulere immunsystemet ved å bruke DNCB på huden en gang i uken kan forsinke opportunistiske infeksjoner som flate vorter.

Ingen Garantier

Det er ingen garanti for at vortene ikke vil gjenta seg etter behandling. Vortene kan fjernes, men hvis viruset fortsatt kan du oppleve et tilbakefall.

Fjerning av flate vorter kan etterlate arr.

Homøopatisk Flat vorte fjerning

Vorter, virale infeksjoner som oppstår på huden, kan enten heves og humpete eller flatt. De fleste flate vorter er en mørk brun. De er mer vanlig hos kvinner, som får dem fra infeksjoner etter barbering. Det er flere homeopatiske og naturlig rettsmidler for behandling av flate vorter.

Thuja Essential Oil

Homeopatiske midler fokusere sin healing på å øke immunforsvaret. En særlig effektiv behandling for fjerning flat vorte er Thuja, ifølge Forces-of-Nature.com. Thuja er en essensiell olje fra et tre i cypress familien. Thuja olje er effektiv fordi den inneholder thujone, som oppmuntrer immunsystemet for å utvikle gamma-delta-T-celler. De gamma-delta T-celler er spesielt effektiv i kampen mot virusinfeksjoner.

Du må følge en konsekvent dosering av thuja for å sikre at du effektivt behandle flat vorte. Force-of-Nature.com råder tar fem gram av Thuja tre ganger om dagen i fire uker. Det er viktig at du følger denne dosen for effektiv flat vorte fjerning. Du må også være klar over hvordan thuja du kjøper ble gjort. Mange produsenter lager ikke "rene" Thuja ekstrakter i sine produkter. Se etter Thuja produkter som er anbefalt av American Social Health Association.

Causticum

Ifølge Herbs2000.com, er causticum en ideell behandling for fjerning av flate vorter samt forfulgt vorter. Det er spesielt effektiv ved behandling flate vorter som har begynt å blø eller har begynt å hemmelighet en skarp luktende puss som ofte kan skorpe rundt kantene på din flat vorte. Causticum er en kalium-basert forbindelse som kan føre til en snerpende følelse i baksiden av halsen din når du tar den rette.

Herbs2000.com anbefaler at du begynner behandlingen med causticum i mindre doser, fordi det ikke er en mye studert rette. Homeopati har ofte et annet målesystem for causticum; en lav dosering er referert til som 6x eller 6c for causticum. Ta denne dosen en gang om dagen, og kontinuerlig overvåke vorte å fastslå om det er å reagere på behandlingen. Du kan øke dosen til 12x eller 12c hvis du ikke opplever noen allergiske reaksjoner, som kan inkludere kløe, kortpustethet og hevelse lemmer.

Dulcamara

Dulcamara er et annet homeopatisk middel som Herbs2000.com anbefaler å behandle flate eller forfulgt vorter. Dulcamara er spesielt effektiv ved behandling av kjøttfulle, myke vorter som blir betent. Hvis du merker at flat vorte forstørring i fuktige, kalde miljøer er Dulcamara en ideell homøopatisk middel. Ikke vask disse vortene med kaldt vann; begynne umiddelbar behandling med dulcamara stedet. Som med causticum, starte dulcamara behandling med lavere doser av 6x eller 6c og jobbe deg vei mot tyngre doser.

Behandlinger for Flat Vorter

Behandlinger for Flat Vorter


Flate vorter er mindre enn genital eller plantar vorter, og de vanligvis hvile flatt mot huden. Disse vortene kan vises på ansikt og ben av tenåringer eller voksne, selv om de forekommer oftere hos tenåringer. Vorter er små og ser ut som små støt eller hudfarget kviser. Vorter vises på legemet på grunn av HPV eller humant papillomavirus, som ikke alltid er farlig, men er smittsom.

Duct Tape

Bruk tape, noe som kan hindre oksygen fra å komme til vorte og tørke den ut, slik at det faller av. For flate vorter som vises på bena og andre deler av kroppen, gjelder en liten del av duct tape som overlapper ca 1 cm fra vorte på alle sider. La tapen på i fem dager, deretter forsiktig skrelle duct tape off. Hvis vorte ikke har kommet sammen med tape, påfør et nytt stykke av tape og la den på i fem dager. Hvis vorte fremdeles etter 10 dager, bør du oppsøke lege eller gå videre til et annet behandlingsalternativ. Flate vorter ofte vises på ansiktet, men gjelder ikke duct tape til ansiktet.

Fryse vorte

En populær behandling for vorter er å få det frosset av. Det er billig hjem frysing kits tilgjengelig på ditt lokale apotek, som Dr. Scholls Freeze Away vorte Remover. Kjøp og prøv å fryse bort før du går til legen hvis du ikke er i en hast for å fjerne vorte. Fryse Away kan ta opptil ti dager å jobbe, mens en behandling på legekontoret vil mest sannsynlig fjerne vorte, men prosedyren kan koste hundrevis av dollar.

Vent It Out

Den gjennomsnittlige vorte vanligvis går bort i løpet av to år. Selv om dette er en lang tid å vente, kan mange mennesker med små umerkelige vorter foretrekker å vente ut de to årene. Hvis vorten ikke forsvinner i løpet av to år, og vorten har ikke svart på fryse behandlinger, kan en lege fjerne vorte kirurgisk, ved å kutte den ut og plassere noen få sting for å helbrede huden, hvis det er nødvendig.

Flat vorte Remedy

Flate vorter, eller juvenile vorter, er små, vanligvis pinhead-sized vekster som vises for det meste hos barn. De kan bli funnet på hender, armer og knær, men utvikler oftest på ansikter eller panner. Utspringene er generelt hud-farget, men kan være merkbar og pinlig. Flate vorter kan være smittsom, men det finnes en rekke virkemidler som kan bidra til å eliminere disse pinlige plager.

Legemidler og lasere

En lege kan forskrive et medikament utviklet for å hjelpe behandle flate vorter. Disse er som regel ganske effektiv, men må innhentes gjennom en lisensiert lege. Leger kan også anbefale laser kirurgi, som raskt kan eliminere synlige vorter. Snakk med helsepersonell for mer informasjon.

Vitamin A

Noen leger anbefaler direkte anvendelse av flytende vitamin A fra et supplement kapsel å behandle vorter. Vanligvis dette kommer i form av fiskeolje. Bare bruke en liten mengde til flat vorte området hver dag og resultatene kan sees i et par uker, med fullstendige resultater vanligvis oppnås etter en måned.

Folk rettsmidler

Folk rettsmidler for warts er varierte og noen kan virke litt rart. Imidlertid har det vært mange folke vorte-fjerning teknikker som vist seg å være effektive. Nedenfor er noen vanlige folk rettsmidler for warts.

Banan skreller har vært kjent for å bidra til å redusere både plantar og flate vorter. Klipp et stykke bananskall stort nok til å dekke vorte eller vorteområdet, og fest den med tape med innsiden av skallet mot vorter. Å gjøre dette hver kveld før sengetid kan gi resultater i løpet av få uker.

Bare gni vorter daglig med hvitt kritt antas å bidra til å eliminere dem.

Natron og vann, blandet og påført tre ganger om dagen, er en annen populær metode sies å hjelpe kvitte seg med vorter.

Selv om det kan være vanskelig hvis warts er i ansiktet, dekker dem med duct tape eller medisinsk tape til alle tider - erstatte tape bare når det begynner å miste sin stickiness - kan også hjelpe til med å fjerne vorter.

Hvordan bli kvitt flate vorter på leppene

Vorter er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). HPV inn i kroppen gjennom skrubbsår i huden. Selv om det ikke skadelig for helsen, er HPV smittsom, og vorter kan være smertefull eller rett og slett pinlig. The Mayo Clinic sier at flate vorter er vanligvis mindre og smidigere at de fleste vorter. De kommer som oftest i ansiktet eller beina og har en tendens til å være mer vanlig hos tenåringer og barn enn voksne. Flate vorter er like i farge enn av huden, varierende mellom rosa, lys brun og gul. Unngå kostbare behandlinger og bli kvitt den stygge vorte med en på-hjem rettsmiddel som bruker noe annet enn eddik.

Bruksanvisning

•  Rengjør og tørk det berørte området grundig. Bruk en god ansiktsskrubb å eksfoliere huden og fjerne eventuelle døde hudceller.

Sug den ene enden av en bomullspinne med eple cider eddik.

Sjenerøst bruke eddik til vorte med en bomullspinne. Dekke hele vorte med oppløsningen. Bruk et papirhåndkle å suge opp overflødig å unngå å få den bitre smaken i munnen.

Tillate ca 5 minutter for løsningen tørke helt. Unngå å spise eller drikke noe mens eddik tørker.

Gjenta trinn 1 til 4 tre til fire ganger om dagen til flat vorte helt forsvinner. Det tar alt fra noen uker til to måneder for flate vorter å forsvinne helt.

Hint

  • Hvis du er i stand til å også bruke et plaster etter påføring.
  • De første programmene av eple cider eddik kan svi, men vil avta etter noen dager.

Laser Behandlinger av Flat vorter i ansiktet

Flate vorter vises på huden vanligvis i stort antall. Humant papillomavirus infiserer huden forårsaker vorter skal vises. Det er vanligvis ingen smerte involvert med denne type vorte, og i mange tilfeller går de bort på egenhånd. Laserbehandling er en vellykket behandling i denne type vorte og anvendes i alvorlige tilfeller når vortene forstyrre det daglige liv.

Diagnose

Før laser behandling kan begynne, er det nødvendig diagnose av den type vorter eller hudinfeksjon. Legene gjør diagnostisering av flate vorter. Tilstanden er vanlig blant barn og ikke ofte sett i senior voksne. Vorter er vanligvis ikke en grunn til bekymring, men flate vorter i ansiktet kan føre til at noen forlegenhet og ubehag hos pasienter.

Flat warts er kjøtt farget og glatt på overflaten. Det kan være hundrevis av vortene som ligger i ansiktet eller halsen. Disse warts også vises på ben og armer i noen tilfeller også.

Laser Treatment

Behandling av vorter med lasere kan innebære Pulsed dye laser og karbondioksid lasere. For ansikts vorter, Pulsed dye laser er mest effektive. Disse lasere kuttet av blodtilførselen til vorten og påvirker ikke den omgivende hud. Karbondioksid lasere kan etterlate et arr bak og er ikke så effektiv for ansiktet.
Behandling for vorter kan ta mer enn én økt. Den avhenger av hvor mange vorter er til stede i ansiktet og om vortene svare til laserbehandling. Behandlinger kan strekke seg over flere sesjoner hvis det er et stort antall vorter å behandle. Hver behandling økten kan vare mellom 10 og 30 minutter.

Andre behandlinger for flate vorter i ansiktet inkluderer frysing vorte og brenner med en nål. Begge disse behandlinger kan resultere i arrdannelse. Aktuelle medisiner kan også være foreskrevet for å fjerne vorte fra ansiktet.

Forebygging av tilbakefall

Humant papillomavirus er svært smittsom og kan spre seg fra person til person. Unngå kontakt med de som er smittet med vorter. De med svekket immunforsvar kan være en større risiko for infeksjon med viruset.
Behandling av flate vorter med laserterapi kan resultere i en gjentakelse av vortene hvis viruset fortsetter å spre seg til andre områder av kroppen. Laser behandling er en effektiv behandling for flate vorter i ansiktet. Behandlingen kan gjentas hvis flere vorter vises på forsiden.