Digidexo.com

nicorette bivirkninger mageproblemer

Nicorette bivirkninger

Nicorette er en nikotintyggegummi som brukes til å hjelpe en person slutte å røyke. Dette tyggegummi tillater en person å sakte redusere mengden av nikotin at han tar i, som tillater ham å avvenne seg av av tobakksvarer.

Blood

Nicorette som kan endre måten at blodplater gruppe sammen, noe som kan bidra til utvikling av blodpropper.

Kardiovaskulære effekter

Nicorette kan påvirke måten at hjertet slår, som kan forårsake en persons blodtrykket til å være høyere enn normalt, hjertet til å slå raskere eller langsommere enn det vanligvis slår og / eller hjertet til å slå på en uregelmessig tempo.

Gastrointestinale effekter

Gastrointestinale bivirkninger som er typisk assosieres med Nicorette er diaré, munntørrhet, fordøyelsesbesvær, kvalme og ubehag i magen. Disse bivirkningene er vanlig som de forekommer i 5 til 6 prosent av Nicorette brukere i henhold til narkotika nettside.

Nevrologisk Impact

Svimmelhet, hodepine, søvnløshet, irritabilitet, en ør følelse, drømmer som er merkeligere enn normalt og skjelvinger er vanlige bivirkninger av Nicorette - forekommer i 3 til 12 prosent av Nicorette brukere i henhold til narkotika nettside.

Andre effekter

Nicorette kan forverre et forhåndsdefinert puste problem, forstyrre kroppens evne til å bruke insulin, forårsake en allergisk reaksjon og / eller forårsake smerter i ledd og muskler. Imidlertid er disse bivirkningene er sjeldne.

Nicorette Nikotin Gum bivirkninger

Nicorette er en nikotin tyggegummi utformet for å hjelpe til med røykeslutt programmer. Den leverer nikotin gjennom blodstrømmen når tyggegummi tygges for å håndtere cravings. Doseringen av nikotin kan bli gradvis redusert ved hjelp av nikotin tyggegummi, for å tillate røykere å slutte uten omfattende abstinenssymptomer. Imidlertid, til tross for den vellykkede anvendelse som et slutte middel, betyr Nicorette har noen potensielt farlige bivirkninger.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene forbundet med Nicorette er søvnløshet eller merkelige drømmer, diaré, tørr munn, muskel eller leddsmerter, nervøsitet eller angst, svakhet, svetting eller irritasjon i munn. Sjeldne, men alvorlige bivirkninger inkluderer pusteproblemer, tetthet i brystet eller økt som kan være forbundet med alvorlige kardiovaskulære bivirkninger, og hevelse i ansiktet eller munnen.

Nikotin Gum og hjertet

Tygge nikotintyggegummi kan øke hjertefrekvensen og blodtrykket, men ikke i større grad enn å røyke sigaretter gjør. I sjeldne tilfeller har hjerteinfarkt brudd vært forbundet med å tygge nikotintyggegummi, men disse tilfellene kan ha blitt forsterket av forekomsten av underliggende koronarsykdom hos pasienten og / eller pasienten kan ha vært røyker i tillegg til å tygge tyggegummi, og dermed forårsaker en nikotin overdose.

Nikotin Gum og Mouth

Nikotin tyggis kan forårsake sår hals i enkelte brukere. Hos pasienter med astma, kan nikotin forårsake eller øke risikoen for bronkospasme. Kjeve smerte og / eller tannsykdom er også et vanlig problem i forbindelse med bruk av andre nikotinNicoRette og tannkjøtt. Munntørrhet forekommer også i ca 6 prosent av Nicorette brukere.

Mageproblemer

Nikotintyggegummi forårsaker mageproblemer som diaré, kvalme, flatulens og stomatitt i ca 6 prosent av tyggis tygger. Hikke er også vanlig, samt økt spyttsekresjon. Mellom 5 prosent og 5,8 prosent av pasientene opplever også halsbrann forårsaket av Nicorette og andre gummier med nikotin som aktiv bestanddel.

Nervous System Problemer

Mellom 3 prosent og 12 prosent av Nicorette eller nikotintyggegummi chewers rapportere svimmelhet, avbrutt søvn, irritabilitet og skjelvinger. Disse symptomene vanligvis opphøre i løpet av dager når pasienten slutter å tygge tyggegummi.

Langtidseffekter av Nicorette Gum

Nicorette Gum er et produkt som brukes til å bistå i prosessen med å slutte å røyke. Dessverre er nikotin et svært vanedannende stoff, og mens mange rapporterer vellykket røykeslutt, brukerne blir avhengige av tyggegummi i stedet, og det er skadelige bivirkninger når tannkjøtt brukes over en lang periode.

Funksjon

Nicorette Gum erstatter nikotin "hit" vanligvis av sigaretter, men er et tryggere alternativ til røyking, så det krever ikke at du å ta noen skadelig røyk eller kjemikalier inn i lungene.

Time Frame

Nicorette Gum bør ikke brukes i mer enn ett år; noe utover dette anses langvarig bruk.

Effekter

Langvarig bruk av Nicorette Gum kan forårsake symptomer som hårtap, utslett og irritasjoner, svimmelhet, forhøyet blodtrykk, hodepine, uregelmessig hjerterytme, mageproblemer, tenner og tannkjøtt problemer, dehydrering, og en nedgang i energi og generell vitalitet

Identifikasjon

Tidlige tegn på bivirkninger kan omfatte en tynning av hår, mangel på motivasjon og depresjon, acne overflaten på huden, oppblåsthet, sår hals, og cankers, samt en generell tretthet.

Misforståelse

Mange brukere er ikke klar over bivirkningene som kan utvikle seg fra langvarig bruk av tyggegummi, og bare blir oppmerksom når symptomene har allerede utviklet til en alvorlig grad.

Forebygging

En gradvis reduksjon i Nicorette Gum bruk over varigheten av året er en viktig del av forebygge langtidsbruk og bivirkninger. Det kan også være nyttig å gjennomføre en avslapping basert aktivitet i din daglige timeplan for å hjelpe med eventuelle bekymringer knyttet til uttaket.

Treximet bivirkninger

Treximet er en reseptbelagt medisin som brukes for behandling av migrene. Medisinen består av både sumatriptan og naproxen. Treximet funksjoner for å berolige hodepine og diverse andre tegn på migrene, inkludert kvalme, oppkast, og lyd og lys følsomhet. Som med alle typer medisiner, det er mulige bivirkninger som følge av å ta Treximet.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger kan oppstå fra å ta Treximet. Disse bivirkningene anses ikke å være alvorlig på grunn av det faktum at de avtar vanligvis raskt som kroppen tilpasser seg medisinen. Men hvis bivirkningene blir verre, eller ikke gå bort etter en stund, kan det være nødvendig å oppsøke lege. Disse bivirkningene er tretthet, varme og varme følelser, diaré, forstoppelse, tretthet, svimmelhet, mageproblemer, moderat prikking og nummenhet i huden, gass, halsbrann og milde følelser av trykk eller tyngde.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er en mulighet med Treximet. I situasjoner med alvorlige bivirkninger, er det viktig å få akutt legehjelp. Noen potensielt skadelige bivirkninger av denne medisinen inkluderer uforklarlig og plutselig vektøkning; unormal muskel eller leddsmerter; blodig diaré; mørke og blodig avføring; blemmer, rød, peeling og hoven hud; kjeven, brystet, og nakkesmerter; trykk og tetthet i brystet; desorientering; forvirring; mørkere farge på urinen; ekstrem svimmelhet eller hodepine; anfall; svakhet på den ene side av kroppen; ringing i ørene; urin beløpet endres; tale endringer (for eksempel sløret ord); dvelende kvalme eller magesmerter; kortpustethet; hevelse i føtter, ben eller hender; oppkast som ligner kaffegrut; gulsott; blå eller kalde tær og fingre; tungpustethet; utvidet rødme; humør eller mentale forandringer; endringer i synet; synstap; frysninger; vedvarende sår hals; uregelmessig eller rask hjerterytme; passerer ut og depresjon.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger fra Treximet. I situasjoner med allergisk reaksjon, er det nødvendig å få akutt medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon på Treximet er pustevansker, tetthet i brystet, bryte ut i elveblest, kløe, utslett og opphovning av tunge, munn, lepper og ansikt.

Advarsler

Treximet er ikke en hensiktsmessig eller egnet medikament for alle. Folk som bør unngå denne medisinen inkluderer de med ubehandlet hypertensjon, de med leversykdom, og de som tidligere har hatt blodsirkulasjonen problemer, angina, hjertebypasskirurgi, hjerneslag, hjerteinfarkt eller hjertesykdom.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at de kan ha overdose på denne medisinen, må de umiddelbart få medisinsk hjelp. Noen symptomer på Treximet overdose inkluderer halsbrann, magesmerter, svimmelhet, blodig eller mørk avføring, problemer med å puste, kvalme, kaster opp, kramper, og hoster opp blod.

Bivirkninger av Stop Smoking Aids

Slutte å røyke hjelpemidler benyttes for å kvitte kroppen med nikotin og å eliminere bruken av sigaretter. Disse slutte å røyke hjelpemidler kan være svært effektive, men de kan også komme med noen bivirkninger. Disse bivirkningene kan være alvorlig i begynnelsen, men som regel avta over tid.

Nikotinplaster

Når du begynner å bruke patcher, har kroppen din til å miste sin avhengighet av nikotin. Dette kan føre til forhøyet blodtrykk, kløe nær lapp og svimmelhet.

Chantix

Chantix er et reseptbelagt legemiddel som brukes for røykeslutt. Noen vanlige bivirkninger som kan ses med det er kvalme, oppkast og endrede drømmer.

Gum

Nikotin tyggis brukes som en erstatning for nikotin som du vil få fra å røyke. Noen bivirkninger som kan komme med det er hodepine, utslett, mageproblemer og hikke.

Zyban

Zyban er en annen farmasøytiske stoffet for røykeslutt. Noen bivirkninger av bruken inkluderer søvnløshet, forstoppelse og konsentrasjonsproblemer.

Nesespray

Det er også en nesespray som kan brukes til å slutte å røyke. Noen bivirkninger av å bruke det inkluderer irritasjon i nese, rennende øyne og blødning fra nesen.

Depot bivirkninger

Depotplaster er utformet for å løse en rekke problemer fra røykeslutt til å kontrollere smerte. Flekkene dispensere små doser av medikamenter på en kontinuerlig basis gjennom huden. Av og til enkeltpersoner vil oppleve problemer som følge iført plastrene; noen ganger problemet er så enkel som en følsomhet for limet på plasteret.

Fentanyl depotplaster

Den fentanyl depotplaster er foreskrevet for å kontrollere moderat til alvorlig vedvarende smerte. Fentanyl er et opioid-basert narkotisk stoff som slippes gjennom huden og inn i blodet døgnet rundt.

I juli 2005 FDA utstedt et rådgivende om sikker bruk av fentanyl patch som indikerer at det ble foreskrevet feilaktig til pasienter som opplever akutte smerter etter kirurgi eller for pasienter som bare har sporadisk eller mild smerte. Pasientene ble feilaktig bruker plasteret ved å bruke flere lapper enn foreskrevet. Pasientene ble også funnet å være å anvende varme til lappen, noe som resulterte i farlig høye nivåer av fentanyl blir sluppet ut i blodet.

Bivirkninger av å bruke denne typen patch inkluderer problemer med å puste, svelge eller langsom pust, svimmelhet, følelse av å besvime, problemer med å gå, problemer med å snakke, bremset hjerterytme, forvirring, alvorlig søvnighet og død som følge av opioid intoleranse eller misbruk.

Østradiol depotplaster

Hormonbehandling og steroider er vanlige behandlinger for overgangsalder. Den estradiol transdermalt plaster kan forårsake noen svært alvorlige bivirkninger på grunn av østrogen de inneholder. Et område av bekymring er at bruk av denne oppdateringen kan øke sjansen for livmorkreft (kreft i livmoren), men denne risikoen kan begrenses ved å ta progestin ved bruk av østrogen produkter. Imidlertid har østrogen blitt funnet å øke risikoen for kreft i eggstokkene, og har vært forbundet med demens, hjerneslag og blodpropper i bena. Østrogen i kombinasjon med gestagen kan noen ganger føre til hjerteinfarkt, slag og alvorlige blodpropper. FDA anbefaler å bruke denne oppdateringen til lavest dose mulig for en minimal mengde tid.

Nikotinplaster

Nikotinplaster er designet for å hjelpe til opphør av røyking og distribueres under en rekke merkenavn (Nicoderm CK, Nicotrol og Habitrol). Flekkene kommer i en rekke styrker med en bestemt mengde nikotin som er innebygd i puten eller i en gel. Bivirkningene som folk opplever er ikke fra seg lappen, men fra å forsøke å slutte å røyke, og inkluderer sinne, angst, irritabilitet, manglende evne til å konsentrere seg eller frustrasjon. Bivirkninger som kan være et resultat av seg plasteret inkluderer en heving i blodtrykk, kvalme, hud rødhet eller kløe eller brennende følelse på applikasjonsstedet. Nikotinplaster brukere advares mot å bruke tobakk mens iført lappen for å hindre nikotin overdose.

Scopolamine Patch

Skopolamin brukes til å behandle muskel, tarm eller mageproblemer. Denne oppdateringen er brukt for å hindre oppkast og kvalme som følge av reisesyke. Skopolamin plaster er foreskrevet fordi plasteret er forbundet med færre bivirkninger enn de som oppleves når legemidlet administreres på andre måter. Skopolamin forgiftning kan føre til migrene hodepine, tørr munn, lysskyhet, kvalme, svimmelhet, forvirring, hallusinasjoner, og paranoia. Skopolamin-indusert psykose har blitt funnet hos eldre pasienter som bruker denne oppdateringen.

Orto-Evra Prevensjon Patch

Orto-Evra (prevensjon) plaster frigjør hormoner i blodet og er eksponerer brukeren til rundt 60 prosent mer østrogen enn bare ved hjelp av p-piller. Økningen av østrogen kan føre til en økning i utviklingen av bivirkninger fra bruk av dette produktet. Trombose (blodpropp) kan utvikle seg i bena og / eller lunger sammen med muligheten for hjerneslag og hjerteinfarkt (spesielt hos kvinner over en alder av 35) hvis den enkelte røyker mens du bruker prevensjon patch.

Hvordan avlaste bivirkninger av Prednisolon

Hvordan avlaste bivirkninger av Prednisolon


Tilnærminger til tradisjonelle behandlinger er ofte avhengige av en kur-alt medikament som kan brukes til å behandle en rekke forskjellige tilstander. Prednison er en av disse stoffene. Mens det er svært effektivt i behandling av betennelse, er det noen bivirkninger. Etter doseringsinstruksjonene er nøyaktig én måte å lindre de vanligste virkningene av dette stoffet.

Identifikasjon

Prednison er klassifisert som et steroid medisinering. Det er først og fremst brukes til å behandle tilstander der betennelse er til stede. Kolitt, lupus, psoriasis, pusteproblemer, og allergiske tilstander er noen av de forholdene som ble behandlet med denne steroid. Ulempene ved bruk av dette stoffet er effekten det har på immunsystemet. Virus eller infeksjon som allerede finnes i kroppen kan bli verre når du tar prednison. Det kan også aktivere en infeksjon som allerede passert. Folk som tar en høy dose av stoffet er mer utsatt for å oppleve bivirkninger, inkludert mageirritasjon, hodepine, angst, lett blåmerker, svimmelhet og oppkast.

Funksjon

Prednison kan være foreskrevet i ulike doser mengder, avhengig av hvilken tilstand blir behandlet. Trene et par sikkerhetstips vil bidra til å lindre, og / eller unngå eventuelle bivirkninger av å ta dette stoffet. Forut legen er klar over noen av de aktuelle medisiner du tar, er å følge instruksjonene på resept flasken alltid anbefalt. En prednison resept vil ofte si "ta med mat" for å unngå mageproblemer. Hvis du er på østrogen, eller Dilantin, kan disse stoffene redusere steroid effekter, så vær sikker på at legen din er klar over eventuelle narkotika du tar. Mens bivirkninger er mer sannsynlig når du tar høye doser, eller når det tas over lengre tid, det er andre langtidseffekter å se opp for i tillegg.

Effekter

Steroider som prednison har progressive langsiktige bivirkninger, jo lenger en person tar dem. Osteoporose er en tilstand som er kjent for å utvikle seg som et resultat av lang tids bruk. Dette skjer på grunn av kroppens redusert evne til å absorbere kalsium. Osteoporose er en tilstand der bein blir svake og sprø. Løpende steroider virker til å forhindre dannelsen av nytt ben, mens det på samme tid svekke benstrukturer allerede er på plass. En måte å bekjempe dette på er ved å ta kalsiumtilskudd, som bidrar til å fylle opp kalsium forsyninger i kroppen. For å sikre at kalsium blir riktig absorberes, bør det tas i forbindelse med vitamin D.

Funksjoner

Prednison primære effekt i kroppen er å stimulere utskillelsen av kortisol av binyrene. Det er kortisol som lindrer betennelsessymptomer. En vanlig bivirkning som oppstår ved stopp av stoffet er tilbaketrekking respons i kroppen. Dette skjer fordi binyrene har en tendens til å krympe når den ikke er i bruk, og trenger tid til å gjenoppta sin normale funksjon. Stoppe prednison brått er ikke anbefalt, og kan også føre til at kroppen til å inngå en binyrebarksvikt. For å unngå dette, er det best å smalne medikamentet over en tidsperiode for å tillate binyrene å gjenoppta normal sekresjon nivåer. Alltid konsultere med en lege om hvordan du kan slutte å ta dette stoffet.

Typer

Mens Prednison er en effektiv behandling alternativ, det er andre måter å lindre betennelser. En naturlig anti-inflammatorisk kosttilskudd kan i enkelte tilfeller være en effektiv kur. De er kjent for å være effektive inkluderer bioflavanoids, boswellia, ingefær og glukosamin-chondroitin. Bioflavinoids er avledet fra planteekstrakter. De gir antioksidant, anti-allergifremkallende, og anti-inflammatorisk effekt. Boswella er en urt som brukes i Ayervedic medisin som et anti-inflammatorisk middel. Ingefær, også en urt, gir smertestillende, anti-kvalme-effekter, i tillegg til å lindre inflammasjon. Glukosamin-chondroitin er effektiv i å bygge opp brusk, og har blitt funnet å redusere betennelse i leddene.

Hvordan Stopp Nystatin er bivirkninger

Hvordan Stopp Nystatin er bivirkninger


Nystatin er en anti-sopp medisiner som vanligvis gitt til kvinner for å behandle symptomene på en gjær infeksjon. Den kommer i pilleform og i salver og er bare tilgjengelig med en resept. Gjær infeksjoner, også kjent som candidiasis, forekommer i varme og fuktige områder av kroppen, for eksempel munn og vagina. Gjær infeksjoner har mange årsaker, inkludert graviditet, stress, visse medisiner (for eksempel antibiotika) og visse forhold (for eksempel diabetes). Ved hjelp av produkter som Douches og parfymert vaginal spray kan også øke risikoen for soppinfeksjon.

Hvordan Stopp Nystatin er bivirkninger

Stopp ved hjelp nystatin salve for å stoppe de mer alvorlige bivirkninger forbundet med det, inkludert hudirritasjon, utslett, elveblest, kløe og hevelse. Hvis noen av disse symptomene oppstår etter bruk av nystatin til det berørte området, må du kontakte lege umiddelbart og ikke bruke noe mer av salven.

Ta nystatin med mat for å bekjempe de bivirkninger som er mer vanlig med muntlige tabletter, blant annet kvalme, urolig mage, gass og diaré. Medisiner kan ofte irritere slimhinnen i magen, og mat eller melk kan fungere som en slags "buffer" for å hindre at dette skjer. Spise visse typer mat som har vist seg å bidra til å redusere kvalme er en annen måte å beskytte deg mot mageproblemer og kvalme. Disse matvarer inneholder tørre stk saltet kjeks, søt te, peppermynte og ingefær informasjonskapsler.

Administrere en over-the-counter medisiner for å behandle bivirkning av diaré. Rådfør deg med din lege eller apotek først for å sikre at det ikke er narkotika kontraindikasjoner med Nystatin og diaré medisiner. Hjem rettsmidler, for eksempel ingefær te og bjørnebær te, har også vært kjent for å stoppe kramper assosiert med diaré. Pass også på å drikke rikelig med væske slik at kroppen ikke blir dehydrert

Japan lingzhi bivirkninger

Japan lingzhi bivirkninger


Hvis du bor mager og sunn i denne stressende verden er nesten en fulltidsjobb, så vasser gjennom tusenvis av produkter på markedet som hevder mirakuløse resultater med ingen innsats er en karriere. Kinesiske og japanske medisinske praksis er blant de eldste kjente til oss, men bare fordi noe har eksistert i lang tid betyr ikke at det fungerer. I tilfelle av Japan Lingzhi, skjønt mange av de påstander om det kan være sant.

Hva er Japan Lingzhi?

Lingzhi, også kjent som reishi, er en form av sopp Ganoderma lucidum. Det er høyt verdsatt i Asia, hvor det er referert til som "sopp av udødelighet." Det har vært brukt i kinesisk medisin i over 4000 år, noe som gjør den til en av de eldste kjente medisinske sopp.

Hva gjør den?

Studier som «The Farmakologisk Potential of Mushrooms" gjort av Ulrike Lindequist, Timo HJ Niedermeyer og Wolf-Dieter Jülich i Tyskland, og publisert i Oxford Journals i 2005, har vist at lingzhi har mange terapeutiske egenskaper, inkludert hemme svulster, støtter immun system, og senke blodtrykk, kolesterol og blodsukker nivåer. Det har vist noen positiv effekt på å forebygge leversykdom hos mus, men det er usikkert om dette vil også holde gjelder for mennesker.

Det er også blitt markedsført som et vekttap supplement, skjønt det ikke er vitenskapelig basis for å støtte dette.

Hvordan er den brukt?

Lingzhi er tynne skiver og kokes i minst to timer, og deretter konsumeres som et kjøttkraft eller te. Tørket Lingzhi er tilgjengelig, og det kan også kjøpes som ekstrakter, kapsler og piller.

Bivirkninger

Personer som er allergiske mot sopp, bør sopp eller mugg unngå lingzhi. Også tyder anekdotiske bevis for at folk som har brukt lingzhi konsekvent i mer enn tre måneder kan oppleve mageproblemer, blodig avføring, tørr hals og neseblod.

Hvor kan jeg få Japan Lingzhi?

Lingzhi kan bli funnet på naturmedisinere, på nettet og i de fleste helsekost og vitamin butikker.

Bivirkninger av Metabo Ultramax

Metabo Ultra-Max ™ er et vekttap supplement som angivelig brenner fett, øker metabolismen, undertrykker appetitten og øker energi. Metabo Ultra-Max ™ litteratur hevder at produktet er forskjellig fra andre vekttap produkter ved at det ikke vil gjøre at du føler deg nervøs, nervøs eller engstelig. Produktet hevder å være 100 prosent naturlig, og bruker ikke ingredienser som Mao Huang eller Ephedra for å oppnå vekttap resultater.

Ingredienser

Metabo Ultra-Max ™ inneholder krom polynicotinate, Calcium Pyruvate, koreansk ginseng Complex, L-Fenylalanin og L-Tyrosin.

Bivirkninger av krom polynicotinate

Mer enn 1000mcg / dag av krom over en lengre periode kan resultere i alvorlige bivirkninger. Krom er en vanlig ingrediens i mange kosttilskudd, inkludert multi-vitaminer. Pass på å sjekke for å være sikker på at du ikke overdoser på krom. Alvorlige bivirkninger er unormale blodverdier, leverfunksjon, anemi, og nyre og leversvikt. Milde bivirkninger inkluderer mindre gastrointestinalt ubehag.

Bivirkninger av Calcium Pyruvate

Ifølge WebMD, produserer Calcium Pyruvate kun milde gastrointestinale bivirkninger, inkludert oppblåsthet, gass, magesyke og diaré når det tas i store mengder.

Bivirkninger av koreansk ginseng Complex

Lang tids bruk av ginseng kan forårsake nerveinflammasjon, som i sin tur kan føre til muskelspasmer. Vanlige bivirkninger er hodepine, angst, tretthet og smerter i brystene. Moderate til alvorlige bivirkninger inkluderer hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Noen symptomer på lavt blodsukker inkluderer skjelving, irritabilitet, forvirring, svetting, forvrengt tale og tap av muskelkontroll. Lavt blodsukker, hvis ikke snur, kan føre til at du besvimer og kan også føre til døden. Ginseng har også vært kjent for å øke hjertefrekvensen og blodtrykket. Hvis du har en pre-eksisterende hjertesykdom, kan ginseng forverre en hjertesykdom. Sjekk med din lege før du tar dette produktet.

Bivirkninger av L-fenylalanin

Fenylalanin kan føre til hyperaktivitet, angst og skjelvinger hos barn. Hvis mer enn 5000 mg tas daglig, kan det være giftig, og kan forårsake nerveskader. Andre milde bivirkninger omfatter halsbrann, kvalme og hodepine. Sjekk med din lege før du tar dette produktet.

Bivirkninger av L-Tyrosin

L-Tyrosin har vært kjent for å forårsake hodepine, kvalme, halsbrann, tretthet og leddsmerter. Mer alvorlige bivirkninger er alvorlige allergiske reaksjoner som kløe, elveblest, utslett, hevelse i lepper, tunge og munn, og anafylaktiske reaksjoner (pustevansker). L-Tyrosin har også vist seg å øke hastigheten på skjoldbruskkjertelen når hypotyreose allerede eksisterer.

Betraktninger

Ved gjennomgang av de enkelte bivirkninger som er angitt for hver av ingrediensene, flere vanlige bivirkninger hoppe ut. Hodepine og mageproblemer synes å være vanlig. Det er rimelig å anta at vanlige bivirkninger av Metabo Ultra-Max ™ vil inkludere disse symptomene.

Solo Slim bivirkninger

Solo Slim er en urte vekttap supplement som inneholder fiber for å holde deg full og spise mindre. Det er imidlertid bivirkninger forbundet med denne supplement, hvorav noen kan være livstruende. Rådfør deg med legen din før du bruker Solo Slim.

Kardiovaskulære effekter

Solo Slim inneholder en ingrediens som heter synephrine som kan føre til slag, hjertebank, hjerteinfarkt og død. Faktisk, ifølge weightlossnutrition.org, er synephrine forbudt i Canada på grunn av disse risikoene.

Gastrointestinale effekter

Gastrointestinale bivirkninger er mer vanlig, siden Solo Slim inneholder store mengder fiber. Symptomer kan inkludere diaré, flatulens, oppblåsthet og mageproblemer.

Thyroid Effects

Hvis du har skjoldbrusk sykdom, kan Solo Slim forårsake bivirkninger fordi den inneholder store mengder jod avledet fra tang.

Andre symptomer

Ifølge weightlosstriumph.com, Medicine Net sier at Solo Slim kan føre til svimmelhet, oppkast, hodepine, søvnløshet, overdreven tretthet, forstoppelse, kvalme, tretthet, overdreven svetting, tørr munn og humørsvingninger.

Graviditet

Ikke ta Solo Slim hvis du er gravid, ettersom det kan ha uheldige effekter på fosteret. Du må heller ikke bruke Solo Slim hvis du ammer.

Bivirkninger av Releana

Bivirkninger av Releana


Releana er et vekttap medikament, vanligvis leveres under tungen i flytende form. Mens Releana har vist seg å være et effektivt vekttap supplement, har det noen bivirkninger.

Ovarian Hyper-stimuleringssyndrom

En risiko, selv om relativt uvanlig, assosiert med Releana bruk er ovarian hyper-stimulering syndrom, eller OHSS. Denne svært alvorlig tilstand kan føre til cyster på eggstokkene til form, noe som kan forstørre eggstokkene. Hevelse i ekstremitetene, unormal vektøkning og mageproblemer som kvalme og diaré er indikatorer på OHSS. Enhver kvinne som opplever disse symptomene som følge av Releana bruk bør kontakte lege umiddelbart, da OHSS kan være dødelig hvis den ikke behandles.

Tidlig pubertet

Mens ikke allment anbefalt, er Releana noen ganger brukt til å behandle prepubescent gutter som er overvektige. Naturen av hormonet kan føre til disse personene til å oppleve tegn på tidlig pubertet. Noen av de avslørende tegn på pubertet --- veksten av ansiktshår, en dypere stemme, kviser og økt svetting (spesielt under armene) må gjøres oppmerksom på. Hvis disse symptomene oppstår, bør lege kontaktes umiddelbart og alternative muligheter for vekttap bør diskuteres.

Multippel graviditet

Releana bruk under graviditet (eller bruk av andre HCG vektkontroll kosttilskudd) kan resultere i en multippel graviditet --- slik som tvillinger, trillinger eller firlinger --- som anses høy risiko på grunn av virkningene på fostre og mor. Kvinner som planlegger å bli gravide eller som kan allerede være gravid er generelt rådes til ikke å begynne å bruke Releana, eller å slutte å bruke.

Influensalignende symptomer

Noen bivirkninger av Releana bruk skal åpenbares i influensalignende symptomer. Rennende nese og stølhet er ikke uvanlig hos personer som bruker denne HCG behandling. HCG står for human corionic gonadotropin, som er et hormon som utskilles av kvinner når de er gravide som hjelpemidler i produksjonen av progesteron. Mange av disse problemene kan tilskrives hormonet skiftet som skjer med Releana bruk, og de fleste er ikke alvorlig. Dersom slike symptomer ikke avtar, bør en person kontakte lege.

Andre symptomer

Bruk av Releana kan resultere i andre symptomer som ikke er nevnt ovenfor. For eksempel har noen individer som har brukt Releana å miste vekt rapporterte hodepine, manglende evne til å sove og en generelt dårlig følelse. Sår eller hovne brystvevet kan forekomme som en bivirkning. I visse tilfeller vil personer som er på en Releana vekttap diett blir lett deprimert. Ryggsmerter, væskeansamlinger og med tap av sexlyst har blitt rapportert blant brukerne.

Bivirkninger av Enalapril

Hvis du lider av høyt blodtrykk, kan du finne deg selv på noe som kalles Vasotec, som er merkenavnet for generisk legemiddel Enalapril. Det er en ACE-inhibitor som brukes til å behandle mennesker med en slik tilstand. Mens de fleste mennesker opplever kun fordelene av medisinen, kan noen kommer i kontakt med ett eller flere av de vanlige bivirkninger. Selv om de fleste av disse derivatene er sjeldne, bør de bli notert og diskutert med legen din hvis du lider av noen av dem.

Funksjon

Enalapril er et reseptbelagt legemiddel som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk, ellers kjent som høyt blodtrykk. Det er en ACE-inhibitor eller en angiotensin-omdannende enzym-inhibitor, som i hovedsak slapper blodkar i kroppen. Når dette finner sted avslapning, blodkar utvides, slik at pasientens blodtrykket reduseres. Mens dens viktigste formål er å senke en persons blodtrykk, hjelper Enalapril også til hinder for hjerteinfarkt, slag og nyreproblemer hos personer som lider av høyt blodtrykk. I noen tilfeller kan det også tas hensyn til personer med hjertesvikt.

Funksjoner

Enalapril, det generiske navnet for reseptbelagte stoffet Vasotec, er vanligvis tatt gjennom munnen i en 40 milligram dose en gang om dagen, men kan være mindre eller mer avhengig av din spesifikke tilstand. For best mulig resultat, er det vanligvis anbefales å tas regelmessig til samme tid hver dag, enten det er i morgen, på ettermiddagen eller kvelden, avhengig av hva som fungerer best for den enkelte. Selv om det bør gå uten å si, bør du alltid følge legens retning i dette løpet av behandlingen, uansett resepten.

Effekter

Mens fordelene med å ta Enalapril vil vanligvis større enn noen av risikoene, er det en mulighet for at en person på denne medisinen kan oppleve visse bivirkninger, inkludert svimmelhet, liten tretthet, kvalme eller mageproblemer, hoste og en endring i sitt syn. Hvis du skulle støte på noen av disse tegn eller symptomer, bør du kontakte legen din, spesielt når noen av disse derivatene forverres eller vedvarer, men likevel opprettholde sin bruk, som de er en reseptbelagte medisiner.

Advarsel

Foruten de mer vanlige bivirkninger, har en rekke enkeltpersoner også opplevd mer alvorlige derivater fra Enalapril. Mens sjeldne, noen mennesker har klaget over feber, frysninger, besvimelse, en endring i libido, magesmerter og både vedvarende trøtthet og kvalme. Andre har også lidd en ganske alvorlig bivirkning som involverer leveren, noe som ville oftest nevnes i en endring i urin farge fra normal til mørk. Hvis noen av disse symptomene blir tydelig, bør du kontakte din fastlege umiddelbart.

Betraktninger

Selv ikke en faktisk bivirkning, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Enalapril. Selvfølgelig, dette er et potensial som ligger i nesten alle stoffet foreskrevet for å behandle nesten alle forhold. Hvis du skulle oppleve en slik reaksjon, vil du normalt bli utsatt for en hevelse i ansikt eller tunge, tetthet i halsen, problemer med å puste, utslett eller en overveldende følelse av svimmelhet.

Bivirkninger av Lanseprazole

Lansoprazol er et reseptbelagt legemiddel som behandler ulike hals og mageproblemer, i hovedsak syre. Noen av de medisinske tilstander som Lansoprazol klarer inkluderer GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), Zollinger-Ellison syndrom, erosive øsofagitt og sår. Det er en protonpumpe-inhibitor (forkortet til PPI), og opererer ved hindrer syre i å bli tatt opp på innsiden av magesekken. Medisinen kommer i ulike former: injeksjon, kapsel, pulver og tablett. Det er noen bivirkninger som kan skje fra å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av å ta Lansoprazol er vanligvis mindre og har en tendens til å forsvinne relativt raskt (som kroppen blir vant til legemidlet). Disse bivirkninger er kvalme, forstoppelse, diaré, magesmerter, rødhet, hevelse eller smerte, der den ble injisert (kun for den injiserte form av medikamentet) og hodepine. Gass, tretthet, svimmelhet, og urolig mage er vanlige bivirkninger som er mulig med kapsel versjon av medisin. Hvis disse bivirkningene blir stadig mer problematisk, eller ikke går bort, bør du la legen din kjenner situasjonen.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mer uvanlig, kan noen mennesker oppleve potensielt mer alvorlige bivirkninger av Lansoprazole. Disse inkluderer endringer i synet, frysninger, feber, sår hals, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, brystsmerter, unormal blødning eller blåmerker, og uvanlig tretthet. Noen alvorlige bivirkninger som er bare mulig med kapsel form av medisin omfatter hevelse i føtter, hender og ben, humør eller mentale forandringer, kortpustethet, alvorlig kaster opp, nummenhet i et ben eller en arm, svakhet på den ene siden av kroppen, depresjon, mørkere farge på urinen, besvimelse, urin beløpet endres, mørk blodig avføring, forvirring, ringing i ørene, vektøkning, unormal muskel eller leddsmerter, gulsott, oppkast som ligner kaffegrut, og tale og visjon endringer. Hvis du oppdager at du har noen av disse symptomene, bør du søke medisinsk nødhjelp så snart som mulig.

Allergiske Reaksjoner

Ekstreme allergiske reaksjoner er negative bivirkninger at noen brukere av Lansoprazole tidvis har. Du bør se opp for tegn som problemer med å puste, tyngde i brystet, hevelse av visse kroppsdeler (som munn, lepper, tunge og ansikt), unormal heshet, kløe, hudutslett og elveblest. Alle disse symptomene ringe etter medisinsk hjelp.

Advarsler

Lansoprazol er ikke et egnet medikament for alle. Enkelte individer er frarådes å bruke denne medisinen, slik som de som er allergisk mot noen av innholdsstoffene og de som er i dag bruker noen form for HIV protease inhibitor (for eksempel atazanavir).

Legemiddelinteraksjoner

På grunn av muligheten for legemiddelinteraksjoner oppstår, er det spesielt viktig å varsle legen din om eventuelle medisiner som du kan ta, spesielt hvis du tar digoksin eller antikoagulantia (for eksempel warfarin), vorikonazol eller klaritromycin (de kan øke sjansen for bivirkninger av Lansoprazol skjer), teofyllin, jern, azol soppmidler, og klopidogrel.

Bivirkninger av B-12 Shots

Kroppen din trenger vitamin B-12 eller kobalamin. Det hjelper i DNA produksjon og i utviklingen av sunn nerve og røde blodlegemer. Det hjelper kroppen med å bruke fett og karbohydrater for energi. Mangel på dette vitaminet kan tilfelle du å føle trøtt. I mer alvorlige tilfeller kan du utvikle anemi, mageproblemer og nerveskader. Hvis du føler kjøre ned du kan bli fristet til å ta en B-12 skudd for å hjelpe. Mens B-12 injeksjoner er vanligvis godt tolerert, kan det være milde og alvorlige bivirkninger hvis du injiserer for mye.

Injeksjonsstedet Problemer

Tar injeksjoner av B-12 kan føre til rødhet, varme, smerte og hevelse på injeksjonsstedet. Dette bør avta, men sørg for at du ringer legen din dersom disse symptomene blir verre, eller hevelse eller sensasjonen av varme sprer seg til andre områder av kroppen.

Hypokalemi

Mens du får injeksjoner av B-12, kan dine nivåer av kalium bli for lavt. Hvis dette skjer kan du oppleve muskelkramper og svakhet. Leg smerter og nummenhet kan også forekomme.

Kardiovaskulære symptomer

B-12 injeksjoner kan føre til uregelmessige eller raske hjerteslag og hjertebank. I alvorlige tilfeller kan du oppleve brystsmerter, kortpustethet, svakhet på den ene siden av kroppen og andre tegn på slag.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på B-12 injeksjoner er sjeldne. Se etter symptomer på utslett som er kløende og hovne, utslett i ansiktet, hals eller tunge, kraftig svimmelhet eller problemer med å puste.

Andre symptomer

Tar B-12 injeksjoner kan føre til diaré, kvalme og urolig mage. Rask vektøkning, ekstrem tørste og hyppig vannlating er også rapportert.

Vitamin A palmitate bivirkninger

Vitamin A palmitate er en syntetisk versjon av vitamin A som forekommer naturlig i animalske matvarer kilder. Det ble utviklet for å befeste lav-fett og fettfri meieriprodukter, som naturlig vitamin A har blitt strippet bort i fettfjerningsprosessen. Palmitat utspring i palmeolje, men gjennomgår så mange kjemiske endringer som resultat kan knapt bli kalt et derivat av oljen. Selv finnes hovedsakelig i matvarer, kan palmitate tas oralt eller ved injeksjon for å behandle vitamin A mangler. Imidlertid, på samme måte som naturlig vitamin A, er det mulig å overdosert, noe som resulterer i en rekke alvorlige bivirkninger. Hvis du opplever noen av de nedenfor mens du tar palmitate kosttilskudd, ringe legen din umiddelbart.

Allergisk reaksjon

Ett tegn på vitamin A palmitate overdose er noen form for allergisk reaksjon. Dette kan manifestere seg i kløe, utslett eller elveblest. Det kan føre til hevelse i hender, ansikt, munn eller svelg. Du kan også ha fått en allergisk reaksjon hvis brystet føles stramt og / eller pusten er anstrengt.

Mageproblemer

Alle de følgende mageproblemer, hvis de oppstår mens du tar vitamin, er tegn på toksisitet: kvalme, oppkast, manglende appetitt og magesmerter.

Tørrhet

For mye vitamin A fører til flere typer tørrhet. Du kan se betydelig hårtap, tørre lepper, kløende lepper eller hud som er sprukket, flassing, peeling, betydelig tørr eller kløende.

Øye & munnen problemer

Ring legen din dersom du opplever noen endringer i øynene eller munnen. Sjekk for å se om det hvite i øynene dine har gulnet. Hvis du har noen problemer med å se, inkludert dobbel visjon eller en smerte bak øynene, kan det være du har overdose. Orale symptomer inkluderer en sår munn og / eller blødende tannkjøtt.

Hel-kroppen problemer

Visse bivirkninger av vitamin A palmitate påvirker hele kroppen. Se opp for alvorlig hodepine eller migrene, søvnighet eller tretthet, svimmelhet eller forvirring, en følelse av kroppslig svakhet, irritabilitet, eller smerter i bein og ledd.

Levertoksisitet

Tar for mye vitamin A kan føre til alvorlige leverskader. Tegn på leverskade er vanligvis sett når vitamin er tatt over en lang periode og tungt over-konsumert (25.000 til 33.000 IU hver dag). Se opp for tegn på kronisk toksisitet som er oppført ovenfor, og bare ta store doser av vitamin A under tilsyn av en lege.

Fødselsskader

Høye doser av vitamin A palmitate bør ikke tas under graviditet. Overdose av vitamin A har vært knyttet til fødselsskader. Hvis du tar en palmitate supplement, ikke bli gravid (dette er også grunnen til at det er så farlig å bli gravid mens på Roaccutane, som er en form av vitamin A). Hvis du gjør bli gravid, informere legen din umiddelbart og slutte å ta vitamin.

Bivirkninger av flytende vitaminer

Flytende vitaminer er ofte brukt av folk som foretrekker dem over piller. Men er det noen bivirkninger som er forbundet med flytende vitaminer, så du bør sjekke med legen din før du tar dem. Ifølge vekttap nettside tre Fat Chicks på en diett, kan flytende vitaminer være sterkere enn piller. Hvis du mistenker noen bivirkninger, din lege kontaktes umiddelbart.

Allergisk reaksjon

Symptomer på en allergisk reaksjon på flytende vitaminer kan inkludere kløe, rødhet og elveblest.

Overdose

Selv om vitaminer kan være en supplerende kosten løsning, vil ta altfor mange gjør du mer skade enn godt. Symptomer på et flytende vitamin overdose inkluderer nyrestein, diaré, menstruasjons endringer, muskelsvakhet, hjertebank, flatulens, magekramper, tenner flekker, mage blødning og hyppigere vannlating.

Urolig mage

Flytende vitaminer kan opprørt magen. Prøv å ta dem med andre væsker eller med et måltid.

Folic Acid

Folsyre er en komponent i prenatal vitaminer som bidrar til å støtte fostervekst. Ifølge 3fatchicks.com, noen flytende vitaminer inneholder folsyre, som kan forårsake bivirkninger hvis du ikke er gravid. Symptomer inkluderer pustevansker, diaré, hevelser i ansiktet, elveblest, kvalme, utslett og mageproblemer.

Forholdsregler

Hold flytende vitaminer utilgjengelig for barn. Oppbevare flytende vitaminer ved romtemperatur og ikke bruke dem forbi utløpsdatoen.

Bivirkninger av gurkemeie kosttilskudd

Bivirkninger av gurkemeie kosttilskudd


Gurkemeie er vanligvis brukt som et krydder og har også vært grunnlag i asiatisk tradisjonell medisin for å behandle ulike fysiske helse sykdommer. Gastrointestinale problemer, blodpropp, høyt kolesterol, lav energi, øyeproblemer, virale infeksjoner, skabb og leddgikt-relaterte smerter er noen av de helsemessige problemer som gurkemeie har blitt brukt til å prøve å korrigere. Ifølge Medline Plus, og gurkemeie vitenskapelig vist seg å ha anti-inflammatorisk, anticancer-og antioksidantegenskaper. Men det er tilfeller av bivirkninger som er rapportert i forbindelse med gurkemeie som bør tas hensyn til.

Mageproblemer

Høye doser av gurkemeie har angivelig forårsaket urolig mage, vanligvis hvis overtatt en overdreven tidsperiode. De som har brukt den til å hjelpe kurere magesår har hatt halsbrann, diaré og kvalme på anledningen. Alternativt, hvis gurkemeie tas med legemidler som indometacin eller reserpin, kan det faktisk føre til magesår. Gurkemeie kan også føre til galleblæren sammentrekning og anbefales ikke for personer med gallestein.

Blodtrykk og sukker

Senket blodtrykk og additive effekter for diabetes medisiner har blitt rapportert ved bruk av gurkemeie. Alle som bruker gurkemeie med diabetes eller hypoglykemi, eller som tar legemidler eller kosttilskudd som senker blodsukkeret bør ta forsiktig og kontakt lege før du bruker den.

Graviditet og amming

Mens gurkemeie som krydder regnes som trygt under graviditet og amming, har det angivelig stimulert menstruasjonsblødning og forårsaket livmor spasmer.

Hjertesykdom

Gurkemeie kan senke LDL ("dårlig") kolesterol) og øke HDL ("godt") kolesterol. Som et resultat, kan det øke kolesterolsenkende legemiddeleffekter som det av lovastatin (Mevacor) eller atorvastatin (Lipitor). Derfor bør kolesterolnivået overvåkes regelmessig hvis gurkemeie brukes.

Blødning

Urter og kosttilskudd som øker risikoen for blødning som ginkgo biloba, hvitløk og Saw Palmetto kan bli forverret av gurkemeie. Pasienter som bruker narkotika eller har blødningsforstyrrelser kan trenge dosejustering. På grunn av dette, bør gurkemeie ikke tas før operasjonen.

Liver

Personer som bruker medisiner må være oppmerksom på at gurkemeie kan forstyrre hvordan kroppen behandler noen stoffer. Visse legemiddelnivåer kan øke i blodet, noe som kan forårsake alvorlige bivirkninger i leveren. Derfor bør en lege, farmasøyt eller annet helsepersonell konsulteres med hensyn til muligheten for uheldige legemiddelinteraksjoner når gurkemeie brukes sammen med medisin.

Bivirkninger av kalsiumtilskudd

Kalsium er et viktig mineral kroppen trenger for et antall funksjoner. Kalsium hjelper i absorpsjon av vitamin D, reduserer sjansene for å få osteoporose, hjelper blodpropp riktig og hjelper hjertet fungere skikkelig. Kvinner spesielt oppfordres til å sørge for at de får nok kalsium på en daglig basis. Det er imidlertid noen bivirkninger av kalsiumtilskudd hvis de blir tatt feil.

Nyrestein

Tar anbefalt daglig inntak av 1500 mg kalsium bidrar til å hindre nyrestein; men utover dette kan føre til at deres dannelse i kroppen som kan være smertefullt når de passerer om systemet.

Kalsium Toxicity

Tar mer enn 2500 mg av et kalsiumtilskudd kan føre til at bivirkning av kalsium toksisitet, som manifesterer seg i utseendet på unormale forekomster av dette mineralet i vev og i forhøyet kalsiumnivå i blodet.

Forstoppelse

En av de vanligste bivirkningene av kalsiumtilskudd når tatt i overkant er forstoppelse, som er unnlatelse av å kvitte seg med kroppens avfall. Forstoppelse, i retur, fører til oppblåsthet og noen ganger smerter.

Mageproblemer

Forbruker høye nivåer av kalsium kosttilskudd kan føre til mageproblemer som kvalme, oppkast og kramper.

Svekkende Plager

Disse bivirkninger av kalsiumtilskudd er sjeldne, men langvarig fråtseri i kalsiumtilskudd kan føre til anfall, forvirring og til og med koma.

Bivirkninger av Fat brennere

Fat brennere brukes til å fremme vekttap og å forbrenne fett fra kroppen. Dette gjøres ved å øke kroppens stoffskifte og samtidig gi kroppen en boost av energi. Bruk av fett brennere kan komme med noen bivirkninger.

Hjerte

Fat brennere er sentralstimulerende midler, og de kan føre til en økt hjertefrekvens. Overdoser er mulig og kan være dødelig.

Avhengighet

Fett brenner piller kan vanedannende hvis de brukes for lenge nok.

Allergier

Fat brennere ofte ganger har mange ingredienser i dem. Folk kan ta disse uten å vite om de er allergisk mot noe, og ender opp med å ha en dårlig reaksjon.

Sleep

Hvis fett brennere er tatt sent på dagen, kan dette påvirke søvnmønster. Søvnløshet og rastløshet kan forekomme.

Mood

Fat brennere kan også ta det toll på nervesystemet. Irritabilitet og edginess kan utvikle seg.

Magen

Brukeren kan oppleve mageproblemer som for eksempel kramper, forstoppelse og diaré.