Digidexo.com

chrons sykdom, behandling

Bekhterevs sykdom Behandling Retningslinjer

Ankyloserende spondylitt (AS) er en kronisk, smertefull og potensielt ødeleggende inflammatorisk sykdom som begynner i sacroiliac, apophyseal og costovertebral ledd og gradvis utvikler seg til korsryggen, thorax og livmorhals regioner av ryggraden. Oftere diagnostisert hos unge menn, som måtte være feildiagnostisert hos kvinner, noe som gjør sykdommen like utbredt hos begge kjønn.

Årsaker

Årsaker AS inkluderer familiær historie og immunologisk aktivitet. Ifølge Research Institute of Scripps Clinic, Avdeling for immunologi, California, og Division of Rheumatology, Institutt for indremedisin, Universitetet i California-Los Angeles Center for Health Sciences, synes tilstedeværelsen av histocompatibility antigen HLA-B27 i over 90 prosent av kaukasisk AS pasienter, sammenlignet med bare 7 prosent av den generelle befolkningen. Studien indikerer at gener knyttet til HLA- B27 kode for en immunrespons som kan føre til sykdommen. I tillegg kan antigenet også bidra til vevsskade.

Tegn og symptomer

Den innledende tegn på tilstanden er forbigående smerter i korsryggen, som regel ved å våkne opp om morgenen. Andre symptomer avhenger av stadium av sykdommen, og mange inkluderer stivhet og begrenset bevegelse av lumbalcolumna, brystsmerter, skulder, hofte og kne leddgikt, hip misdannelse, ømhet på betennelse nettstedet, tretthet, feber, tap av vekt og aortaregurgitasjon .

Symptomene kan utvikle seg dramatisk; omvendt, kan sykdommen plutselig går i remisjon.

Medikamentell behandling

Lite i veien for behandling pålitelig kurer eller stopper utviklingen av AS. Nye medikamenter, kan imidlertid kontrollere symptomene. Leger i utgangspunktet foreskrive ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for å lindre smerter og stivhet.

Hvis disse gir liten trøst kan perscription inkludere en second-string av anti-revmatiske medisiner som sulfasalazin, Methotrexate og kortikosteroider.

Biologiske legemidler, eller TNF-hemmere, er den nyeste medikamentell behandling for AS. Enbrel, Remicade og Humira kan være nyttig i behandling av både leddgikt i ledd og rygg leddgikt.

Andre behandlinger

Andre symptomkontroll verktøy inkluderer: god holdning, stretching og pusteøvelser, aspirin, massasje, vektkontroll, og bruk av varme til stive ledd og kalde til betente områder.

Advarsel

Alvorlige hofte og kne misdannelser kan kreve kirurgiske erstatninger. Mer risikabelt med en lang rekonvalesens og sjansen for ryggmargsskade, kan alvorlig spinal misdannelse nødvendig spinal kirurgi for å skille og reposisjonere ryggvirvler.

New Morgellons sykdom behandling

New Morgellons sykdom behandling


Også kjent som uforklarlig dermopathy, er Morgellons sykdom en sjelden lidelse som først og fremst påvirker huden. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), årsaken til sykdommen er fortsatt ukjent som i 2010.

Morgellons Funksjoner

Hyppigst rapporterte symptomer på Morgellons sykdom inkluderer biting, krypende og stikkende følelse på huden; fibre, granuler, flekker eller tråder under eller på huden; utslett; og sår. Sekundære symptomer inkluderer ofte forvirring, tretthet, leddsmerter, dårlig konsentrasjon, midlertidig hukommelsestap og visjon endringer.

Historie

Oklahoma State University rapporterer at en lege ved navn Sir Thomas Browne beskrevet åpen tilfeller av Morgellons sykdom blant barn i 1674. "New Scientist" tilstander behandling ikke var nødvendig fordi symptomene forsvant uavhengig.

Morgellons Treatment

Ifølge Mayo Clinic, behandling for Morgellons generelt innebærer å konsultere lege for å finne ut andre mulige årsaker til symptomene, som for eksempel rusmisbruk eller psykiske lidelser, og deretter behandle disse betingelsene.

Fordeler

Selv om behandlingen ikke kan løse alle Morgellons symptomer, kan det bidra til å administrere symptomer før forskning avslører mer informasjon om sykdommens opprinnelse og behandlingstilbud.

Advarsel

Noen nettsteder fremme produkter som angivelig kurere eller behandle Morgellons. CDC validerer ikke slike nettsteder eller anbefale eller godkjenner noen behandlinger for Morgellons som i 2010.

Tips for Juvenile Huntingtons sykdom behandling

Huntingtons sykdom er en genetisk sykdom som kan arves og det fører til degenerering av hjernevevet. Sykdommen gradvis blir verre og til slutt fører til livstruende komplikasjoner som lungebetennelse, infeksjoner og hjertesvikt. Barn født av foreldre med Huntingtons sykdom har en 50 prosent sjanse for å få sykdommen. Sykdommen starter vanligvis sin progresjon i voksen alder, men om lag 10 prosent av de med genet for Huntingtons sykdom begynne å utvikle symptomer på sykdommen i barndommen så tidlig som alder to.

Forvaltning av Beslag

Beslag og kramper er vanlig hos barn med Huntingtons diease. Anti-covulsant narkotika brukes til å kontrollere både anfall og kramper. Det er ofte vanskelig å finne riktig medisinering og den riktige doseringen for å behandle kramper. Flere medisiner studier kan være nødvendig for å finne den beste medisin for et bestemt barn. Vanligst, leger i utgangspunktet prøver å bruke Dilantin eller Tegretol å behandle anfall. Dessuten kan anti-myoklone medisiner være foreskrevet for å kontrollere alvorlige myoklone rykk.

Andre behandlinger

Medisiner kan være foreskrevet for barn med Huntingtons sykdom for å hjelpe dem å sove. Dessuten kan de trenger medikamenter for å bekjempe muskelstivhet. Barn og deres familier kan også få rådgivning for å hjelpe dem å håndtere sykdommen. Behandlinger for barn med Huntingtons sykdom varierer fra barn til barn og må være tilpasset for å best møte hvert barns behov.

Fysioterapi

Fysioterapi er ofte anbefalt for å holde musklene fleksible og forebygge muskel atrofi. En vellykket fremgangsmåte for barn med Huntingtons sykdom er bassenget terapi. Å arbeide i et basseng er spesielt nyttig fordi vannets oppdrift gjør utføre oppgaver enklere. Også, varmet bassenger hjelpe lindre og slappe av stive muskler.

Lyme sykdom behandling

Lyme sykdom er en bakterie-forårsaket infeksjon som oppstår hos mennesker etter at de er bitt av hjort flått som bærer sykdommen. Alle med Lyme sykdom forstår kompleksiteten av symptomene og hvor komplisert Lyme sykdom er å behandle. Lyme sykdom kan behandles på ethvert stadium med lege-foreskrevet antibiotika, selv om du kan være plaget med reoccurring symptomer gjennom livet ditt.

Symptomer

Under den første fasen av Lyme sykdom --- innen uker for å bli bitt --- du kan ikke oppleve noen symptomer. Hvis du gjør det, de første tegn er influensalignende symptomer og et rødt utslett som oppstår på huden rundt området av bite. Den utslett, kjent som erythema migrans, vokser i størrelse daglig inntil den er behandlet. Den primære utslett området kan utvide 2 inches rundt bittet. Ubehandlet, disse primære symptomer kan fortsatt gå bort etter en uke eller to.

Større lesjoner på huden kan vises som sykdommen sprer seg. Noen av disse sekundære lesjoner vokse så store som fotballer.

Sekundære Lyme sykdom symptomer kan oppstå når som helst etter de primære Lyme sykdom symptomer og kan være ganske alarmerende. Avhengig av hvor du er bitt, kan du oppleve delvis lammelse i ansiktet, hodepine, feber og en stiv nakke. Nerve betennelse kan oppstå, forårsaker prikking eller nummenhet i armer og ben. Brain hevelse har blitt sett hos noen pasienter, noe som gjør det vanskelig å fokusere og ofte forårsaker forvirring og demens.

Hvis ikke behandles i det hele tatt, kan Lyme sykdom symptomer påvirke andre vitale organer som hjertet, muskler, ledd (artritt) og nervesystemet.

Behandlinger

Lyme sykdom behandlinger kan være vanskelig på grunn av inkonsekvens av symptomer og påvirker de har på dine organer. Noen ganger Lyme sykdom ikke er diagnostisert med en gang. Men hvis du vet at du har vært i skogen i løpet av de siste tre ukene, og har opplevd utslett, bør du oppsøke lege med en gang. Ikke prøv å behandle symptomene dine på egen hånd. Bare en lege kan diagnostisere og behandle Lyme sykdom.

Etter en nøyaktig diagnose er gjort gjennom en blodprøve, begynner legen å behandle deg med antibiotika. Noen vanlige antibiotika til bruk i behandling av Lyme sykdom inkluderer doksycyklin, penicilliner eller erytromycin.

Vær forberedt på å ta intravenøs antibiotika dersom legen mener at sykdommen utvikler seg aggressivt. Og hvis du opplever smertefulle hodepine på grunn av Lyme sykdom, kan legen din foreslå en Spinal Tap å undersøke effekten av sykdommen på nervesystemet.

Følger nøye med på tilstanden din og kommunisere eventuelle nye Lyme sykdom symptomer til legen din med en gang. Legen din vil kreve flere oppfølgingsbesøk for å spore din tilstand og for å få nye anbefalinger for behandling.

For å lindre smerter i muskler og ledd, ansette en fysioterapeut eller lisensiert massør, og prøve en diett av skånsom trening. Ikke bare vil terapi og trening holde vitale systemer sunt, men de vil lindre stress og gjøre det enklere for deg å sove om natten.

Chrones sykdom Symptomer

Chrones sykdom Symptomer


Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom. Det kan føre til betennelse i slimhinnen i tarmen som kan føre til alvorlige symptomer som forårsaker en redusert livskvalitet. Symptomene kan føre til at annen alvorlig sykdom, som for eksempel underernæring, noe som tærer på kroppen din. Som symptomene forverres, kan de føre til at du blir svekket, og du kan ha til å drastisk forandre livet ditt.

Smerter og kramper

Som inflammasjon øker, fører det til sår på kolon vegger. Ifølge Mayo Clinic, denne betennelsen og sårdannelse årsaker hevelse og etterlater arrvev. Hevelse og arrvev kan føre til problemer med hvor godt avføring beveger seg gjennom tarmen. Dette kan føre til sterke smerter og kramper som bare forverres som tilstanden utvikler seg. Du kan også lider av abdominal oppblåsthet. En person med alvorlig tilfelle av Crohns sykdom kan også lider av en blokkering i tarmen, noe som kan føre til kvalme, oppkast og, i noen tilfeller, sykehusinnleggelse.

Blod i avføring

Som Crohns sykdom forverres og fører til sår i tykktarmen, kan dette også føre til blødninger i tarmkanalen. Ifølge Mayo Clinic, kan du se lyse-rødt blod i toalettet etter avføring. Du kan også se en mørk avføring som er veiledende av tørket blod. Det kan også være en annen type blødning som du aldri kan se, og er referert til som okkult blødning. Tap av blod i tarmen kan føre til andre medisinske tilstander, så som anemi.

Appetitt og vekttap

Crohns sykdom kan føre til tap av appetitt, og til slutt alvorlig vekttap. Lider av Crohns sykdom kan også føre til at du blir stadig mer avmagret som sykdommen utvikler seg. Dette kan være på grunn av den økte betennelse i tarmen og tarmer manglende evne til å oppta næring. Også noen mennesker som har appetitt og vekttap blitt veldig kvalm og kan selv kaste opp, noe som bare øker vekttap. Det er en ond sirkel som kan være vanskelig å stoppe.

Eye betennelser

Øyebetennelse (uveitt) er et annet symptom på Crohns sykdom. Når et organ i kroppen blir infisert, kan infeksjonen overføre til øynene gjennom blodet. Øyebetennelse er ofte funnet i en person med moderat til alvorlig Crohns sykdom. "The Journal of the Royal Society of Medicine" rapporterer at øyebetennelse kan også oppstå i de som tar rifabutin for treament av deres Crohns sykdom. Umiddelbart rapportere øyebetennelse med legen din. Behandling er vanligvis gitt gjennom kortikosteroider øyedråper.

Leddgikt

Ifølge AM Reimold i "The Journal of Postgrad Med," leddgikt forekommer i 23 prosent av pasienter med Crohns sykdom. Leddgikt starter vanligvis i løpet av de første årene av Crohns sykdom og treffer barn spesielt hardt. Det vanligvis påvirker knær og ankler i sine pasienter og vanligvis varer mindre enn 10 uker før bedring er sett. Reimold rapporterer også at 70 prosent av joint flares sammenfallende med forverring av tarmsykdom.

Crohns sykdom behandling på sykehuset

Crohns sykdom er en type inflammatorisk tarmsykdom der slimhinnen i fordøyelseskanalen blir betent. Det kan føre til sterke smerter, blodig avføring, sår, nedsatt appetitt, diaré og underernæring. Det finnes ingen kur for Crohns sykdom, men behandlinger hjemme eller i medisinske fasiliteter kan lette symptomer. Sykehusinnleggelse er nødvendig når sykdommen ikke svare på behandlinger eller forverres til tross for intervensjoner.

Utholdenhet til tross for behandling

Hvis en pasient ikke responderer på steroider eller antistoff (infliksimab) behandling, kan pasienten må legges inn på sykehus for overvåking eller for å motta jevnlige doser av parenterale (injisert) steroider.

Intestinal obstruksjon

Ved mistanke om en abdominal masse eller intestinal obstruksjon, bør Crohns pasienter legges inn på sykehus for å avgjøre alvorlighetsgraden av hindringen. Abdominaltumor krever ultralyd eller CT-skanning for å vurdere pasientens tilstand.

Peritonitt

Peritonitis krever sykehusinnleggelse i behandlingen av Crohns sykdom. Dette er en bakteriell eller soppinfeksjon av magen som kan kreve intravenøs antibiotika eller kirurgi basert på alvorlighetsgraden av symptomene. Kirurgi er brukt for å fjerne infiserte vev for å hindre den fra å spre seg til andre steder i kroppen.

Bevis på abcess

Etter å bestemme plasseringen av en masse gjennom radiografiske teknikker, kan kirurgisk fjerning av en masse eller fistel være nødvendig.

Andre tegn på sykdom

Pasient sykehus kan også være nødvendig i behandlingen av Crohns sykdom hvis operasjon er nødvendig for behandling av refraktær sykdom, lukking perforeringer, dempe blødninger og behandling perianale sykdommer. Ofte er disse betingelsene angitt ved feber, oppkast eller andre symptomer.

Infant Peyronies sykdom behandling

Peyronies sykdom oppstår når det er en skarp kurve i penis. For noen spedbarn, oppstår Peyronies sykdom uten symptomer, men kan føre til problemer med ereksjon senere i livet. Den unormalt innebærer akkumulering av fibrøst vev i penis og forårsaker varierende grader av dysfunksjon.

Progresjon

Peyronies ofte begynner med en følelse av fasthet i penis. Den arrvev kan øke i størrelse og føre til penis for å bøyes langs det området av fasthet. Misdannelse av penis kan øke over tid og kan gjøre samleie vanskelig. Mengden av inflammasjon og alvorlighetsgraden kan endres. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, kan det føre til en permanent deformitet av penis.

Årsaker og symptomer

Årsaken Peyronies sykdom er ikke kjent, noe som ofte gjør behandlingen vanskelig og kan føre til avkorting av penis. Arrvev utvikler seg i penis, forårsaker den til å bøye. En kraftig bøy, en skade eller et kateter kan fungere som kilder til Peyronies. Noen ganger kan smertene oppstå, spesielt hvis penis er erigert. Andre symptomer er herdet områder på penis og snor-lignende lesjoner under huden.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, vitamin E og noen stoffer kan redusere hevelse. Selv kortison eller steroid injeksjoner blir ofte anvendt direkte i arr, er denne behandlingsmetoden sjeldent vellykket. Kirurgi hjelper ofte et barn med Peyronies sykdom ved å fjerne noe av arrvev, og å skape en pode fra et annet sted i kroppen. En av de andre alternativene for behandling kan innebære en penisprotese senere i livet å hjelpe i vinkelen på penis.

Risikofaktorer

Hvis en far eller bror har Peyronies sykdom, har et barn en høyere sannsynlighet for å ha Peyronies. Forekomsten av Peyronies sykdom øker med alderen. Andre risikofaktorer inkluderer bindevevssykdom, diabetes, bruk av tobakk og bekkenskade.

Diagnose

Legen vil ta en helse historie av barnet og familiemedlemmer, samt gjennomføre en fysisk eksamen. Leger vil kontrollere penis for å finne mengden av arrvev, så vel som dens område. Noen leger også måle penis å bruke begynnelsen lengde som et utgangspunkt for å bestemme om penis har forkortet som følge av Peyronies. En ultralyd kan også hjelpe sjekke penis ved å se etter abnormaliteter og graden av krumning.

Vertigo sykdom behandling

Vertigo fører til en person til å føle seg ustødig eller tror at ting rundt dem er i bevegelse. Vertigo er forskjellig fra vanlig svimmelhet som alle opplever fra tid til annen. Benign paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV) er den mest utbredte lidelse som fører til svimmelhet. Når hodet beveger seg inn i visse stillinger, oppstår mild til moderat svimmelhet. Visse partikler kile seg fast i deler av øret, hvor de forårsaker følsomhet for bevegelse og ikke er absorbert i det indre øret fluid. En annen vanlig årsak til svimmelhet er Ménières sykdom, en tilstand der problemer med det indre øret forvrenge sanseopplevelser. Mange behandlinger finnes for vertigo.

Canalith Reposisjonerende Prosedyre for BPPV

Den Canalith Reposisjonerende prosedyren er utført i et legekontor og innebærer å bevege hodet sakte inn i ulike posisjoner. Disse bevegelsene hjelpe overføre partiklene forårsaker svimmelhet fra den ene delen av øret til en annen del der de ikke vil være belastende og hvor det indre øret væske lettere kan absorbere dem. Noen mennesker opplever lindring innen ett eller to økter, mens andre kan ha behov for flere besøk før følelsen bedre. Legen vil lære deg hvordan du utfører bevegelsene hjemme.

Canalith Prosedyre for BPPV

Den canalith prosedyren er vanligvis effektive for behandling av BPPV; Men, betyr det ikke alltid fungerer. Hvis fremgangsmåten unnlater å arbeide, blir en kirurgisk prosedyre anvendt under anvendelse av et bein plugg for å stenge av den delen av det indre øret forårsaker svimmelhet. Denne fremgangsmåten sørger den halvsirkelformede kanalen fra å reagere på partikkelbevegelser, eller en hvilken som helst form for bevegelse av hodet. Nitti prosent av folk er vellykket behandlet, mens færre enn 5 prosent erfaring hørselstap.

Vertigo medisiner for Ménières sykdom

Legemidler som brukes for reisesyke kan hjelpe behandle svimmelhet brakt videre av Ménières sykdom. De mest vanlige medisiner er meclizine (Antivert) og diazepam (Valium). De kan redusere den roterende følelse og forebygge kvalme og oppkast. Anti-kvalme medisiner som proklorperazin er også brukt.

Mellomøret injeksjoner for Ménières sykdom Induced Vertigo

Visse medikamenter kan bli injisert inn i det indre øret for å lindre symptomer av vertigo.

Gentamicin er et antibiotikum som kan redusere antall vertigo angrep så vel som deres intensitet. Gentamicin er giftig for det indre øret, og det er en risiko for ytterligere hørselstap. Steroider også redusere episoder. Steroider er ikke så effektiv som gentamicin, men presentere en redusert risiko for hørselstap.

Kirurgi for Ménières sykdom Induced Vertigo

Mange kirurgiske alternativer er tilgjengelige for personer med Ménières sykdom som ikke opplever lindring fra vertigo angrep gjennom annen behandling.

Endolymphatic sacs er ansvarlig for å kontrollere væskenivået i det indre øret. Endolymphatic sac kirurgi behandler vertigo ved å redusere væskeproduksjonen og øke absorpsjonen.

Labyrinthectomy er en mer drastisk fremgangsmåte under hvilken en del av eller hele det indre øret er fjernet. Dette vil eliminere høre i de berørte øret og brukes bare i tilfeller der en person nærmer seg komplett hørselstap eller allerede har det.

Vestibulære nerve seksjon operasjon skjærer nerven som forbinder sensorene med balanse og bevegelse i øret til hjernen. Det behandler vertigo og kan bevare hørselen i de berørte øret.

Huntingtons sykdom behandling

Huntingtons sykdom diagnose kan være en ødeleggende. Det er en progressiv, degenerativ sykdom hvor nerveceller i hjernens dø av. Huntingtons er forårsaket av en unormal genet som du arver fra en forelder. Vanlige symptomer på Huntingtons omfatte nedsatt kognitive evner, personlighetsforandringer, balanse vansker, ufrivillige bevegelser, utydelig tale og demens. Det finnes ingen kur for Huntingtons, men det finnes medisiner som kan bidra til å minske symptomene. Du kan også prøve terapi for å hjelpe deg å takle, samt innlemme sunne valg i din livsstil.

Tetrabenazin

Tetrabenazin har blitt godkjent av FDA for behandling av symptomer på Huntingtons sykdom. Det øker dopamin i hjernen, som kan redusere de ufrivillige bevegelser assosiert med tilstanden. Imidlertid bør folk med depresjon eller selvmordstanker ikke ta tetrabenazin. I tillegg bærer det en viss risiko for bivirkninger, som rastløshet, kvalme, søvnløshet og tretthet.

Andre medisiner

Det er noen andre medisiner som pasienter kan prøve. Beroligende midler (som klonazepam) kan bidra til å kontrollere symptomer, som hallusinasjoner, rykninger og utbrudd. Antipsykotika som haloperidol og klozapin kan også hjelpe med dette. Imidlertid kan disse medikamenter forårsake sedasjon, stivhet og rigiditet. Pasienter med Huntingtons sykdom opplever ofte depresjon og tvangs tvang atferd. Stoffer som sertralin, fluoksetin og nortriptylin kan hjelpe med disse symptomene. I tillegg kan pasienter diskutere bruken av litium for å kontrollere humørsvingninger.

Terapi

Huntingtons sykdom kan gi talevansker. Du kan bestemme deg for å prøve tale terapi. I tillegg, hvis du finner ut at din familie, venner eller omsorgs snakke annerledes rundt deg, kan du forsiktig minne dem om at du likevel forstå miljøet og at de bør snakke normalt til deg. Du kan også finne at fysioterapi kan bidra til å holde musklene sterke og fleksible, noe som reduserer risikoen for skader ved å falle. Som sykdommen utvikler seg, kan ergoterapi hjelpe deg med å utføre daglige rutiner, som å spise og dressing. Du kan også velge å møte med en psykolog for å veilede deg i å komme til enighet med sykdommen din.

Livsstil

Når du først oppdager at du har Huntingtons sykdom, kan du føle deg overveldet og hjelpeløs. Det kan hjelpe deg å holde opp styrke ved å opprettholde så sunt en livsstil som mulig. Øvelse på regelmessig basis; sørg for å regulere intensiteten i henhold til din evne. Drikk rikelig med vann og andre sunne væsker, som grønnsak juice eller te. Sykdommen kan gjøre deg spesielt utsatt for dehydrering. Sørg for å mate kroppen tilstrekkelig beløpene av de næringsstoffene den trenger. Diskuter med legen din om du bør legge kosttilskudd eller vitaminer til kosthold.

Om Chron sykdom

Crohns sykdom er en autoimmun lidelse som påvirker fordøyelses mage-tarmkanalen, som forårsaker svelling, smerte og ubehag, og løs avføring. Mens det ikke er noen kjent årsak til Crohns sykdom på dette tidspunkt, og det er noncontagious, har forskere oppdaget at det ofte er en genetisk historie av sykdom i en pasient familie. Crohns sykdom har en tendens til å være mer utbredt hos personer av jødisk herkomst og mindre sannsynlig i svarte mennesker. Sigarett røykere kan også øke sjansene for å utvikle Crohns sykdom.
På dette tidspunktet er det ingen kur for Crohns sykdom og behandling består vanligvis av kosttilskudd restriksjoner, symptom overvåking og tiltak for å forhindre irritasjon av tilstanden.

Symptomer

Symptomene på Crohns sykdom likne symptomene på ulcerøs kolitt og irritabelt tarmsyndrom, og kan ofte bli feil diagnose. Symptomer kan være smertefulle magekramper, diaré og / eller blodig avføring, uforklarlig vekttap, gass og oppblåsthet. Fra tid til annen, pasienter utvikler munnsår, blokkerte tarmer, tårer i anal fôr og åpninger mellom organene. Små barn med diagnosen Crohns sykdom opplever ofte forsinket vekst.

Diagnose

Hvis en pasient som viser tegn til Crohns sykdom, må en rekke medisinske tester utføres for å diagnostisere sykdommen. Testing kan inkludere bloodwork, avføring analyse, gastrointestinale røntgen og en koloskopi eller sigmoidoskopi. Legen vil se etter tegn på blodmangel i bloodwork, noe som kan tyde intestinal blødning. Avføringsprøver vil bli undersøkt for blod eller infeksjon. Gastrointestinale røntgen vil avdekke hevelse i tarmen, og en koloskopi eller sigmoidoskopi brukes til å undersøke tykktarmen.

Komplikasjoner

En rekke helsemessige risikoer og komplikasjoner er forbundet med Crohns sykdom, inkludert tarmobstruksjon, perforasjon og blødninger. Enkeltpersoner kan også lider av underernæring og min kreve hjelp av en kostholdsekspert for å planlegge sunne måltider. En økt risiko for intestinal og tykktarmskreft foreligger grunn til konstant irritasjon og hevelse. Noen pasienter kan kreve kirurgi for å fjerne abscessed og infiserte tarmen passasjer.
Kvinner som lider av Crohns sykdom kan oppleve komplikasjoner under svangerskapet på grunn av gastrointestinal ubehag og kombinasjonen av medisiner som kreves av pasienter kan være skadelig for fosteret. Det kan også være vanskeligere for en kvinne med aktiv Crohns sykdom for å bli gravid.

Behandling

Det er tre typer behandling vanligvis forbindes med Crohns pasienter: ernæringsterapi, medisiner og kirurgi. Noen pasienter kan ha behov for å ansette hjelp av en profesjonell kostholdsekspert for å skape en håndterbar diett for å skaffe seg ikke bare de nødvendige næringsstoffer, men også regulere fordøyelsen. Medisinsk behandling kan omfatte antibiotika, anti-inflammatoriske, steroider, kortikosteroider, immunsystem dempere og anti-diaré medisiner. Det finnes også en rekke eksperimentelle medikamenter på markedet. På dette tidspunkt, er det vanskelig å måle effektiviteten av legemiddelterapier grunn av de lange perioder av remisjon at noen Crohns pasienter opplever.

I tilfelle at ernærings eksperimentering og medikamentell behandling ikke har kontroll over symptomene på Crohns sykdom, kirurgi kan være den eneste utvei. Kirurgi er ikke en kur for Crohns sykdom, og det er sannsynlig at mange som lider av Crohns vil trenge mellom to og tre operasjoner i løpet av sin levetid.

Cure

Det finnes ingen kjent kur for Crohns sykdom. Men folk som lider av Crohns ofte går gjennom lange perioder med remisjon, som tillater dem å leve et relativt normalt liv. Foundations som American Crohns og kolitt Foundation og National Institute of Diabetes og Digestive og nyresykdom gjennomføre regelmessige undersøkelser i håp om å finne en kur.

Oppsummering av narkotika mål i Alzheimers sykdom behandling

Oppsummering av narkotika mål i Alzheimers sykdom behandling


Alzheimers sykdom (AD) eller senil demens av Alzheimers type (SDAT) er den vanligste formen for demens, som for tiden er det ingen kur. Alzheimers sykdom er utbredt i eldre populasjoner, og minst halvparten av alle nye tilfeller av demens i et år er AD. Selv om ingen medikamenter har en indikasjon for å utsette eller stanse utviklingen av Alzheimers, har fire medikamenter godkjent av offentlige instanser som for eksempel den amerikanske FDA for å behandle kognitive påvirker av AD.

Årsaker

Det er tre hypotese om årsaken til AD. Den eldste hypotesen antyder at AD er forårsaket av redusert syntesen av neurotransmitteren acetylkolin, men denne teori støttes allment fordi medikamenter for behandling av acetylkolin-mangel ikke vært svært effektive i behandling av Alzheimers. Den hypotesen antyder at amyloid beta-amyloide avleiringer er årsaken til sykdommen, mens den siste teori antyder at en nær slektning av beta-amyloid protein i stedet for proteinet i seg selv kan være den viktigste årsaken.

Funksjoner

Alzheimers sykdom er preget av et tap av nevroner og synapser i hjernebarken. Tapet i hjernens struktur er spesielt degenerative i tinninglappen og isselappen (den delen av hjernen som er ansvarlig for tale, syn og integrering av sanseinformasjon) samt deler av frontal cortex (den delen av hjernen som er ansvarlig for oppmerksomhet , langtidshukommelse, bevisst planlegging og andre dopaminsensitive nevroner). Videre hjernen hos Alzheimer pasienter har en høyere forekomst av amyloid plakk og nevrofibrillære floker, som kan være relatert til sykdommen og dens progresjon.

Biokjemi

Den eksakte årsaken til AD er ukjent, selv om en rekke kliniske forsøk har hjulpet leger å forstå biokjemi av sykdommen. To problemer i hjernens funksjon har blitt identifisert som mulige årsaker til AD. Først, amyloid forløper protein (APP), som er kritisk for neuron vekst og overlevelse så vel som etter skade reparasjon, synes å være en eller annen måte fragmenterte i Alzheimers pasienter i mindre stykker, som danner klumper som kalles senile plakk som synes å være forbundet med AD. Dernest, break-up av proteinet tau fører til nevrofibrillære floker og spalter etablert neuron transportsystemene; disse nevrofibrillære floker er også assosiert med AD.

Farmasøytiske behandlinger: ACH og kolinerge nevroner

Fire medisiner er foreløpig godkjent for å behandle de kognitive manifestasjoner av AD; tre er acetylcholinesterase-inhibitorer, og en er en NMDA-reseptorantagonist. Acetylkolinesterase hemmere (som donepexil, galantamine og rivastigmin --- merkenavn Aricept, Razadyne, og Exelon, henholdsvis) prøve å redusere hastigheten som acetylkolin (ACH) er brutt ned, bekjempe tapet av ACH og død av nerveceller som bruker ACH. Imidlertid har bruken av disse acetylkolinesterase-inhibitorer ikke vist noen signifikant effekt i å forsinke utbruddet av avansert AD og alvorlig demens.

Pharamceutial Behandlinger: Memantin og NDMA reseptorer

Den fjerde medikament som brukes for å bekjempe AD er memantin (merkenavn Akatinol, Axura, Ebixa, Memox og Namenda), en NMDA reseptor antagonist. Overskytende nivåer av nevrotransmitteren glutamat kan føre til celledød gjennom over-aktivitet, gjennom en prosess som kalles eksitotoksisitet. Memantin blokkerer NMDA-reseptorer og hemmer deres overstimulering av glutamat og har vist seg å være moderat effektivt ved behandling av moderat til alvorlig AD. Bruk av både memantin og donepezil (ovenfor) har vist seg å være minst marginalt effektive ved behandling av de kognitive manifestasjoner av AD.

Natural Sea sykdom behandling

Sjøsyke er en form for reisesyke oppleves av noen folk når du reiser på vann. Det påvirker en persons følelse av likevekt og kan være en ødeleggende tilstand. Ofte det fører til en person til å kaste opp og føle seg kvalm. Heldigvis er det noen naturlige sjøsyke behandlinger som kan hjelpe mennesker som lider av denne tilstanden.

Årsaker

De viktigste årsakene til sjøsyke er bevegelse, visuell forvirring og forstyrrelser i det indre øret. Balanseringssystemet som ligger i det indre øret er ansvarlig for en persons følelse av likevekt. Sjøsyke oppstår når hjernen mottar forskjellige meldinger fra det indre øret, kropp og øyne. Når du er på et bevegelig skip, kan en persons øyne oppfatter en slags bevegelse, mens kroppen og indre øret forstand annen. Symptomene på havet sykdom oppstår når hjernen prøver å behandle disse motstridende signaler.

Symptomer

De tidligste tegn til sjøsyke kan være slapphet, økt spyttsekresjon, gjesping, svetting og blek hudfarge. Mer alvorlige symptomer er kvalme, oppkast og svimmelhet. De fleste mennesker kan ta over-the-counter medisiner, for eksempel Dramamine, for denne tilstanden; Det er imidlertid naturlig havet sykdom behandlinger som kan være nyttig.

Urter

Tradisjonelle urtemedisiner kan være et første regress ved behandling av sjøsyke eller reisesyke. Ingefær, peppermynte og svart horehound er urter som vanligvis brukes for kvalme, oppkast og mageproblemer.
Ginger kommer i ulike former, inkludert kapsler, tinkturer, te og pulver. En person kan lindre symptomene på kvalme ved å ta 250 milligram av ingefær tre ganger om dagen, ifølge University of Maryland Medical Center, og te laget av peppermynte eller svart horehound blader og tatt tre ganger daglig kan også være gunstig.

Akupressur

Ifølge University of Maryland Medical Center, det finnes studier som tyder på at legge press på visse akupressurpunkter kan hjelpe med symptomer på reisesyke. Legge press på akupressur punkt P6, eller hjerteposen 6, som ligger på håndleddet (se Ressurser), kan hjelpe med kvalme. Akupressur håndleddet armbånd, designet for å legge trykk på dette punktet, kan også være nyttig som en naturlig sjøsyke behandling.

Homeopati

Homeopatiske midler er vanligvis en utvanning av naturlige ingredienser som planter og mineraler. Homeopatiske utøvere vurdere en persons generelle fysiske og psykiske tilstand før forskrivning rettsmidler. Men noen homøopatiske midler ofte foreslått for bevegelse eller sjøsyke er Cocculus og tabacum.

En annen homeopatisk middel som heter Trip Brukervennlighet kan også være gunstig. Alle disse rettsmidler kommer i pilleform og er lett tilgjengelig på nettet (se Ressurser).

Forebyggende tiltak

Hvis du er utsatt for sjøsyke, det finnes måter å redusere eller forebygge forekomsten. Naturlig forebyggende tiltak for sjøsyke inkluderer å holde øynene fokusert på horisonten da ombord i en båt eller skip; bor så nær som mulig til midten av fartøyet; minimere hodebevegelser; og unngå alkohol og store måltider før en tur.

Holistisk Lyme sykdom behandling

Lyme sykdom resultater fra en bakteriell infeksjon. Et bitt fra en hjort tick, som bærer den fornærmende bakterier, vil be en infeksjon. The University of Maryland Medical Center antyder visse behandlinger kan bidra til å bekjempe bakterier direkte og lette symptomer.

Betraktninger om naturlige behandlinger

Du trenger flere runder med antibiotika for å fjerne infeksjonen. Ikke forsøk å behandle Lyme sykdom med alternativ behandling alene.

Redusere bivirkninger av antibiotika

Antibiotika dreper både gode og dårlige bakterier i kroppen. Tar en probiotiske supplement kan fylle opp kroppens tilførsel av gode bakterier. Dette kan bidra til å forhindre diaré, gjær infeksjoner og andre problemer som stammer fra bruk av antibiotika.

Tradisjonell kinesisk medisin

Vurdere å konsultere med en utøver av tradisjonell kinesisk medisin (TCM). Han kan hjelpe deg med å utforme en behandlingsplan som bruker en kombinasjon av akupunktur og urtemedisiner som kan lette tretthet, leddsmerter og andre symptomer.

Urter og Homeopati

Universitetet antyder at enkelte kosttilskudd kan ha en fordel i behandling av Lyme sykdom. De inkluderer grønn te, ginkgo, kattens klo, reishi sopp, oliven blad, hvitløk, Arsenicum album, Carcinosin, lac canimum, Ledum, Mercurius og Syphilinum.

Konsultere med Kunnskapsrike utøvere

Lyme sykdom kan føre til alvorlige komplikasjoner. Hvis du er interessert i å bruke naturlige behandlinger, jobbe med helsepersonell med erfaring i å bruke alternativ medisin. Hun kan tilby veiledning om doseringer og andre aspekter av naturlige behandlinger.

Bekhterevs sykdom Behandling

Ankyloserende spondylitt (AS) er en kronisk tilstand som fører til en persons ledd for å bli smertefullt og betent. Personer med Bekhterevs sykdom erfaring hevelse i bein og ledd i ryggraden og bekkenet. Alvorlighetsgraden av denne provoserende form for leddgikt varierer fra person til person --- er det ingen kjent kur for sykdommen.

Symptomer

Ifølge sykdom Association of America, symptomer på AS vanligvis først vises i løpet av slutten av tenårene eller tidlig voksen alder. En person med AS kan føle stivhet og smerter i nedre rygg og rumpe, feber, tap av appetitt og øyebetennelse (uveitt). Over tid kan en person utvikle kronisk stivhet og smerter i hele ryggen og nakken og smerter og ømhet i andre ledd i kroppen, som for eksempel ribbe, skulderbladene, hofter, lår og hæler. Trøtthet er også et vanlig symptom på AS.

Risikofaktorer

Den primære risikofaktor for AS er genetisk: å ha et nært familiemedlem med sykdommen indikerer en person er utsatt for høyere risiko. Det er anslått at 95 prosent av kaukasiske mennesker som utvikler AS test positivt for et protein som kalles HLA-B27. Personer under 35 år, og menn er mer sannsynlig å utvikle Bekhterevs sykdom. Den sykdom Association of America rapporterer det er også en sammenheng mellom å ha hyppige gastrointestinale infeksjoner og utvikling av AS.

Diagnose

Revmatologer --- leger som er spesialister i leddgikt og andre sykdommer i bein, muskler og ledd --- spille en nøkkelrolle i å diagnostisere AS. For å stille diagnosen, vil en revmatolog gjennomføre en medisinsk historie og fysisk undersøkelse for å sjekke for smerter, betennelse, ømhet og problemer med felles mobilitet. Leger kan også bruke røntgen og magnetisk resonans imaging (MRI) for å sjekke for seg bort eller betennelse i sacroiliac felles, skjøten mellom sacrum og ilium i ryggraden. Denne typen erosjon er et kjennetegn på mennesker med AS, og kan hjelpe til med å diagnostisere sykdommen. Leger kan også bruke blodprøver for å diagnostisere AS.

Behandling

Det finnes ingen kur for AS --- behandle AS innebærer lindre smerter og betennelser i forbindelse med sykdommen. Personer med AS blir ofte bedt om å trene hver dag for å lindre betennelser og holde leddene mobil og fleksibel. En fysioterapeut kan hjelpe en person med AS praktiserer god holdning, som kan hjelpe ham eller henne å unngå smerte og krumning av ryggraden som kan utvikle seg over tid i AS-pasienter. I tillegg kan ved hjelp av is eller kalde omslag redusere hevelse assosiert med AS, mens du tar varme bad og dusj kan redusere samlede stivhet og gjøre det enklere å flytte. Noen ganger folk med AS også gjennomgå leddprotesekirurgi i knær og hofter eller kirurgi for å korrigere spinal kurvatur som en form for behandling.

Medisiner

Den sykdom Association of American bemerker at de første medisiner foreskrevet for å behandle AS er ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Disse stoffene bidra til å lindre smerte og stivhet skyldes AS. Hvis NSAIDs ikke virker eller slutter å virke, kan en person være foreskrevet medisiner som kalles "sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler", inkludert sulfasalazin, metotreksat og kortikosteroider. Leger kan også foreskrive en type medisin som kalles "tumornekrosefaktor-stopper", som bidrar til betennelser og smerter i leddene.

Dead Sea Mud sykdom behandling

Dødehavet er verdenskjent som et sted å søke helse og velvære. De sjeldne tilstander tilstede ved Dødehavet har vist seg å helbrede plager i huden og leddene samtidig som det gir mental forfriskninger og foryngelse. Det er ikke mulig for alle å ta turen til Dødehavet, men du kan kjøpe den mineralrike gjørmen og vann online.

Dødehavet

Dødehavet ligger i Judea-ørkenen mellom nasjoner Israel og Jordan. Det ligger 400 meter under havoverflaten og har bare en elv som renner ut i det: Jordan-elven. Jordanelven er lei av mineralrike kilder og bærer disse mineralene til Dødehavet. Dødehavet er en terminal innsjø, noe som betyr at vann forlater den, riktignok via fordampning. Dette sikrer at Dødehavet er den mest saltholdig vann i verden, har mellom 20 og 30 ganger mer salt enn havet. Atmosfæren over Dødehavet inneholder større mengder av oksygen, samt et ekstra beskyttende lag mot Suna € ™ s stråler.

Dead Sea Mud

Dødehavet gjørme er den alluviale sedimenter som omgir bredden av vannet. I dette slammet ligger alle de nødvendige mineraler for hydratisert hud: brom, kalsium, kalium og magnesium; Dødehavet har den høyeste konsentrasjonen av brom i verden. Gjørma, som er mørk brun til svart i fargen, er også en utmerket leder av varme fordi den inneholder mange lag av leire fra det omkringliggende landskapet. Leiren gjør også gjørme ekstremt elastisk. Dødehavet slam er mest effektive ved behandling av tilstander i huden, og leddene.

Hudproblemer

Den første hud tilstand som skal behandles ved Dødehavet i moderne tid var psoriasis i 1958. De røde, skjellende flekker i huden som er karakteristiske for psoriasis forsvinne helt i noen tilfeller, men i det minste kløe er lettet med bad og mudpacks . Dødehavet slammet er også effektive for behandling av eksem, akne, atopisk dermatitt, vitiligo og mycosis fungoides. Ifølge the Dead Sea Research Center, stimulerer gjørme blodsirkulasjonen, bistår i helbredelse av sår og renser huden fjerner skitt, bakterier og giftstoffer.

Felles betingelser

Fordi Dødehavet gjørme leder varme, gjørme pakker effektivt lindre leddsmerter, inkludert revmatisme, fibromyalgi, senebetennelse, bursitt og alle former for leddgikt som artrose, revmatoid artritt og juvenil revmatoid artritt. Gjørma har smertestillende egenskaper, men er mest effektive når de brukes i kombinasjon med medisinsk massasje.

Betraktninger

Kommersielt solgte kosmetiske produkter inneholder ofte giftige elementer som tas opp av huden og havner i blodbanen, og på grunn av nylige potash gruvedrift rundt elven Jordan, forbrukerne har reist bekymringer om Dødehavet gjørme. Åtte giftige elementer har blitt funnet og samlet inn fra Dødehavsregionen, spørre testing av 16 kosmetiske produkter som inneholder Dødehavet gjørme. Produktene har blitt funnet å være trygg for forbrukerne.

Graves 'sykdom behandling for utstående øyne

I Graves 'øyesykdom, musklene og vevet rundt øynene angrepet av autoimmune systemet forårsaker protrusion av øynene og tilbaketrekking av øyelokkene. Denne tilstanden kan føre til blindhet. Men det finnes behandlinger for å lindre symptomer og reparere endringene.

Hornhinnen Protection

I Graves 'øyesykdom, er det ofte redusert blinke og tåreproduksjon. For å beskytte hornhinnen, er kunstige tårer eller smøre salver ofte brukt og noen ganger øyelokkene er teipet stengt om natten.

Prednison

For noen pasienter kan hevelse i muskler og vev bli redusert med prednison. Imidlertid kan denne behandlingen forårsake alvorlige bivirkninger, spesielt hvis det brukes i lang tid.

Stråleterapi

Selv om det ikke brukes så ofte nå, kan stråling av muskler og øyet vev forbedre symptomene på Graves 'øyesykdom.

Orbital Dekompresjon

Et øye kirurgen kan slippe noe av trykket inne i øyehulene ved å fjerne deler av benet for å gi den svellede vev plass til å ekspandere. Denne fremgangsmåten blir vanligvis utført ved begynnelsen stadier av sykdommen.

Muscle Surgery

Når musklene rundt øynene hovne opp, kan de forårsake dobbelt syn. Kirurgi kan utføres etter at betennelsen har gått ned for å jevne ut justeringen av musklene.

Briller med prismer

Prismer kan hjelpe med dobbelt syn. En øyelege kan foreskrive briller med prismer for pasienter med dobbelt syn fra Graves 'øyesykdom.

Metotreksat for Ulcerøs kolitt behandling

Ulcerøs kolitt er en kronisk betennelse i tykktarmen, som følge av dannelsen av sår langs kolon fôr. Hevelse og sår forårsake symptomer som diaré, magesmerter og anal blødning. Flere medisinske alternativer eksisterer for å behandle ulcerøs kolitt, inkludert metotreksat.

Hvordan Methotrexate Works

Metotreksat tilhører en klasse av medikamenter som kalles immunmodulatorer, som er medikamenter som med hensikt svekker immunsystemet. Dette kan virke counterintuitive, men det kan hjelpe pasienter med ulcerøs kolitt. Kroppens immunsystem reagerer på sår som en utenlandsk materiale, forårsaker betennelse og en økt immunforsvar. Denne type reaksjon er vanlig og sunt når svarer til en midlertidig fremmed materiale, slik som en bakteriell infeksjon. På grunn av den kroniske naturen til ulcerøs kolitt, denne respons bevirker et konstant nivå av økt immunaktivitet. Metotreksat slapper immunsystemet, kjemisk hindrer funksjon av proteiner og celler som brukes til å bekjempe utenlandske enheter. Ved å redusere immunresponsen mot magesår, hevelse og symptomer blir redusert.

Indikasjoner for behandling

Metotreksat kan anbefales hvis du har ulcerøs kolitt i forbindelse med Chrons sykdom. Det er også gunstig for pasienter som er svarer til andre behandlingsformer, som for eksempel anti-inflammatorisk kortikosteroider.

Side Effects

Siden metotreksat er en immunomodulator, er det en komplikasjon av svekket immunsystem, noe som kan føre til en farlig lavt antall hvite blodlegemer. Den farligste potensiell bivirkning av metotreksat er skrumplever, som kan utvikle seg etter år med jevn behandling. Hvis du lider av alkoholisme eller fedme, risikoen for å utvikle skrumplever er betydelig høyere. For å unngå å utvikle denne tilstanden, noen pasienter mottar årlige biopsier av levervev å teste for skrumplever.

Behandling Method

Metotrexat kan administreres oralt eller via injeksjon. Injeksjonen, gitt ukentlig, er mer effektivt sluppet ut i blodet enn oral medisin. Spør legen din som behandlingsmetode er riktig for deg og din livsstil.

Parkinsons sykdom og bruk av Aricept

Parkinsons sykdom og bruk av Aricept


Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv hjerne og motorforstyrrelse med degenerasjon av nevroner (nerveceller) i substantia nigra i midthjernen. Disse neuroner produsere den nevrotransmitter (et kjemikalie som bærer impulser fra én nervecelle til en annen) dopamin, og de nigrostriatale fibrene bære dopamin til andre deler av hjernen. Som substantia nigra utarter og fibrene blir svekket, en ubalanse former mellom dopamin og acetylkolin (en annen nevrotransmitter), forårsaker skjelvinger og motorfunksjon. I tillegg, i henhold til de Mayo Clinic, over tid, omkring 30 til 40 prosent av de med PD utvikle demens.

Parkinsons demens

Ifølge meta-analyse av mange forskningsstudier ved Michael J. Fox Foundation for Parkinson Research, har interesse i å bruke narkotika, for eksempel Aricept, til å behandle Parkinsons demens økt som en rekke studier har vist at mild kognitiv svikt kan forekomme innen ett til to år med Parkinsons diagnose, og at verdifallet har en tendens til å utvikle seg. Når symptomene likne de av Alzheimers, hastigheten på utviklingen av demens i Parkinson-speil som ved Alzheimers sykdom.

Parkinsons Behandling

Både Parkinson-behandling, slik som levodopa, og Alzheimers behandlinger, for eksempel Aricept (donezapil), påvirker nevrotransmittere. Typisk Parkinsons sykdom behandling blokkerer effekten av økte nivåer av acetylkolin, slik at balansen mellom dopamin og acetylkolin normaliserer og tillater bedre motorisk funksjon, som symptomer på Parkinsons sykdom blir tydelig når dopaminnivået faller under 80 prosent av det normale.

Aricept

Aricept er et stoff som er utviklet for behandling av demens forårsaket av Alzheimers sykdom, er den vanligste årsaken til demens. Alzheimers sykdom involverer også degenerering av hjernevevet og avbrudd i nevrotransmitteraktivitet, men er assosiert med reduserte nivåer av acetylcholin i stedet for å økes. Aricept hindrer nedbrytningen av acetylkolin og ser ut til å lindre symptomene på kognitiv svikt (fra mild til alvorlig) i noen mennesker med Alzheimers sykdom. Det er også synes å være noe effektiv i behandling av Parkinsons demens. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag har fullført fase IV studier på effekten av Aricept på Parkinsons demens.

Exelon

Ifølge Parkinsons Action Network, exelon (rivastigmin), et stoff som ligner Aricept, er blitt godkjent av FDA for behandling av Parkinsons demens. Exelon kan tas oralt eller via et plaster påføres på huden. Journal Watch rapporterte at en gjennomgang av Exelon kliniske studier viste at betydelig forbedring skjedde bare i fem prosent av folk mens Exelon syntes å hindre ytterligere forverring i 10 prosent, slik at fordelene til stoffet er beskjedne.

Betraktninger

Mens vanlige behandlinger for Parkinsons sykdom har en tendens til å ha motsatt effekt på acetylkolin som Aricept og Exelon, er forholdet mellom Parkinsons behandling og utbruddet av demens ikke klart.

Forstørret Heart & Parkinsons sykdom

En forstørret hjerte, eller kardiomegali, er en medisinsk tilstand som kan være forårsaket av andre helsemessige forhold. Parkinsons sykdom er en medisinsk tilstand som påvirker hjernen og nervesystemet, men er vanligvis ikke er relatert til et forstørret hjerte.

Forstørret hjerte Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan folk med en forstørret hjerte opplever pusteproblemer, svimmelhet eller unormal hjerterytme.

Forstørret hjerte Årsaker

En forstørret hjerte kan være forårsaket av høyt blodtrykk, hjerteventil sykdom eller en svekket hjertemuskelen. Medfødte hjertefeil, unormale hjerteslag eller skjoldbrusk problemer kan resultere i en forstørret hjerte.

Forstørret hjerte Treatment

Leger behandle en forstørret hjerte ved å behandle årsaken. Forstørret hjerte pasienter med høyt blodtrykk eller hjertesvikt kan behandles med diuretika, betablokkere eller andre typer medisiner.

Parkinsons sykdom Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan personer med Parkinsons sykdom merke bremset muskelbevegelser, skjelvinger eller demens.

Parkinsons sykdom Risikofaktorer

Menn, personer med en familie historie av Parkinsons sykdom og personer som har blitt utsatt for sprøytemidler eller plantevernmidler har økt risiko for å utvikle Parkinsons sykdom. Risikoen for å få denne sykdommen øker med alderen.

Parkinsons sykdom behandling

Leger kan behandle lav dopaminnivået hos pasienter med Parkinsons sykdom ved å foreskrive medikamenter som levodopa, dopaminagonister eller MAO-B-hemmere.

Skoliose og Parkinsons sykdom

Skoliose er en skjelettsykdom som fører til at ryggraden til kurven sidelengs og forekommer vanligvis hos barn. Parkinsons sykdom er en nevrologisk tilstand som fører til rystelser og bremset bevegelse og er vanligvis ikke er relatert til skoliose.

Skoliose Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan skoliose pasienter utvikler ujevne skuldre, en ujevn midje og en hofte som er høyere enn den andre hoften.

Skoliose Risikofaktorer

Barn som opplever en vekst sprute før puberteten og personer med en familie historie av skoliose har en høyere risiko for å utvikle denne tilstanden.

Skoliose Treatment

Leger kan foreskrive spesielle tannregulering for å korrigere skoliose eller spinal fusjon kirurgi kan utføres for å behandle alvorlig skoliose.

Parkinsons sykdom Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med Parkinsons sykdom opplever håndskjelvinger, en treghet og problemer med fysisk bevegelse og muskelstivhet. Lut holdning, demens og vanskeligheter med automatiske bevegelser som arm svingende, blinkende eller smilende kan oppstå med denne sykdommen.

Parkinsons sykdom Risikofaktorer

Eldre mennesker, menn og personer med en familie historie av Parkinsons sykdom har større risiko for å utvikle denne lidelsen.

Parkinsons sykdom behandling

Leger kan behandle lav dopaminnivåer i Parkinson-pasienter med rusmidler som levodopa, pramipexol eller ropinirol. Dyp hjernestimulasjon kirurgi og fysioterapi kan anvendes for å behandle denne sykdom.