Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom CoQ10 & Tocoq10?

Hva er forskjellen mellom CoQ10 & Tocoq10?


Aktuell forskning tyder på at den mektigste supplement for hjertet helse ikke kan være koenzym Q10, det er heller ikke vitamin E, som en gang trodde. Det er en kombinasjon av de to, slått seg sammen i en dynamisk duo av en formel for å gi energi til hjertet og holde blodet flyter fritt.

Hjerte Energy

Q10 er en vitamin-lignende forbindelse vesentlig til energiproduksjon. Det er tennpluggen som hjelper konvertere maten vi spiser til ATP (adenosin trifosfat), i form av drivstoff kroppen vår trenger for å fungere. Hjertet krever mer energi enn noe annet organ i kroppen.

Antioxidant Extraordinaire

Vitamin E har hatt popularitet i flere tiår. Først og fremst er det en første sats antioksidant, beskytter lipid (eller fettstoffer) ytre membran av celler.

Tokoferoler og tokotrienoler

Vitamin E består av åtte komponenter: fire tokoferoler merket alfa, beta, gamma og delta; og fire tokotrienolene liknende merket.

Vaskulær Helse

Begge tokoferoler og tokotrienoler bidra til å holde det vaskulære systemet fri for plaque-lignende avsetninger, slik at hjertet kan pumpe blodet enkelt til alle deler av kroppen. Tokotrienoler også bidra til å senke LDL kolesterol.

ToCoQ10 fra Vitacost

ToCoQ10 er merkenavnet på et supplement markedsført under NSI etiketten fra Internett-forhandler Vitacost. Alle ToCoQ10 formler inneholder naturlig gjæret koenzym Q10 pluss de åtte tokoferol og tokotrienolforbindelser av vitamin E. VitaCost tilbyr 15 formuleringer av ulike potenser og størrelser.