Digidexo.com

temperatur menstruasjonssyklus

Menstruasjonssyklus Informasjon



Menstruasjonssyklusen er noe som de fleste kvinner er ikke glad i. Fra tante Flo sin månedlige besøk til kramper, humørsvingninger og mat cravings, kan menstruasjonssyklusen skape kaos i noen kvinners liv. Men så ubehagelig som det kan være, er det syklusen av liv og er en viktig del av din fruktbarhet.

Fakta

Menstruasjon, bedre kjent som en periode, er den månedlige blødninger som oppstår hos kvinner i fertil alder. Jenter vanligvis begynner menstrua rundt en alder av 12. Hver måned du ikke blir gravid, kroppen din kaster den indre slimhinnen i livmoren. Når impregnert, vil et befruktet egg implanteres inn som fôr, men hvis egget ikke blir befruktet, er det ikke behov for det. Menstruasjonsblod strømmer fra livmoren gjennom livmorhalsen og ut gjennom vagina.

Menstruasjonssyklus

Menstruasjonssyklusen bør være rundt 28 dager lang. Imidlertid kan sykluser temperatur fra 21 til 45 dager i tenårene og 21-35 dager hos voksne. Du beregne lengden av menstruasjonssyklusen ved å telle fra den første dagen i en menstruasjon til første dag i neste. Kroppen styrer menstruasjonssyklusen ved å produsere hormoner, nivåer av som varierer i løpet av måneden.

Premenstruelt syndrom

Premenstruelt syndrom er mer kjent som PMS. Symptomene på PMS vises vanligvis en til to uker før menstruasjonen begynner og vanligvis forsvinne når menstruasjonen starter. Mesteparten av tiden, er PMS bare en generell irritasjon, men for noen kvinner kan det være ødeleggende. Noen symptomer på PMS inkluderer: bryst hevelse og ømhet, akne, tretthet, søvnløshet, hodepine, ryggsmerter, urolig mage, diaré, forstoppelse, oppblåsthet, mat cravings, endring i appetitt, ledd- eller muskelsmerter, problemer med konsentrasjon, angst, depresjon, spenning , irritabilitet, gråt staver og humørsvingninger. Det er over-the-counter medisiner som du kan ta for PMS, men du bør snakke med legen din dersom symptomene forstyrrer dagliglivet.

Problemer med menstruasjonssyklusen

Menstruasjonssykluser pleier å være uforutsigbar. Noen problemer at kvinner opplever med sine månedlige sykluser er amenoré, dysmenoré og unormal livmor blødning. Amenoré er fraværet av en menstruasjon og kan være forårsaket av graviditet, amming, spiseforstyrrelser, alvorlig sykdom, stress, overdreven trening eller hormonelle problemer. Dysmenoré er en tilstand der kvinner opplever alvorlige kramper og smertefulle perioder. Unormal livmor blødning består av svært kaste blødning, uvanlig lange perioder, blødning mellom perioder og perioder som er for nær hverandre.

Menopause

Når du permanent stoppe eggløsning og er ikke lenger i stand til å bli gravid, er du går gjennom overgangsalder. Menopause oppstår vanligvis hos kvinner mellom 45 og 55. Ifølge Mayo Clinic, er gjennomsnittsalderen for utbruddet av overgangsalder i amerikanske kvinner 51. Tidlig menopause kan forekomme, så er det viktig å snakke med legen din hvis du haven 't hadde en periode i mer enn 90 dager. På den måten kan han utelukke hormonelle ubalanser og tidlig overgangsalder. Noen symptomer på overgangsalder inkludere vaginal tørrhet, søvnløshet, hetetokter, humøret svinger, tynt hår, økt magefett og tap av bryst fylde.

Hvordan sjekke din egen Temperatur

Hvordan sjekke din egen Temperatur


Tar din egen temperatur ved hjelp av et termometer er en enkel oppgave som er enklere enn å ta temperaturen på noen andre. Kontrollere barnet ditt for en feber, for eksempel, kan være utfordrende fordi barnet kanskje ikke lykkelig holde termometeret er hans munn. Når du sjekker din egen temperatur, vil du holde termometeret i munnen så lenge det er nødvendig for å få lesing.

Hvordan sjekke din egen Temperatur

•  Desinfiser termometeret med rubbing alkohol eller varmt vann og såpe. Skyll den med kaldt vann, og deretter gni termometeret tørr med et rent håndkle.

Trykk på det digitale termometeret er "Power"-knappen, plasser tuppen av enheten under tungen og hold den der så stille som mulig til enheten bemerker en lesning. Mens hvert termometer er litt annerledes, digitale modeller vanligvis få en temperatur lesing etter 10 sekunder. Mange vil også pipe når de logger lesingen.

Fjern termometeret og legg merke til lesing. En gjennomsnittlig kroppstemperatur er 98,6 F. Ifølge Cleveland Clinic, kroppen din kan trygt registrere en temperatur 1 grad over eller under det gjennomsnittlige.

Hint

 • Hvis termometeret har en lesning av mer enn 100 F, oppsøke lege.
 • Gammeldags, glass termometre er ikke ideelt. Ikke bare er det en fare for at du ved et uhell bite termometeret og kutte deg selv på glass, men mange inneholder kvikksølv.

Hvordan ta en aksillær temperatur

Hvordan ta en aksillær temperatur


Den temperaturen i armhulen er en metode som brukes for å måle kroppstemperaturen ved å plassere et termometer under armhulen (armhulen). En aksillær temperatur kan utføres for å sjekke etter en feber, noe som er en økning i kroppstemperatur. Den normale kroppstemperatur er 98,6 grader Fahrenheit. En feber kan være et tegn på infeksjon eller annen sykdom. Det er mulig å sjekke temperaturen i armhulen ved hjelp av en kvikksølv eller digitalt termometer.

Hvordan ta en aksillær temperatur

Mercury termometer

•  Rengjør kvikksølv termometeret før bruk. Sug en bomullsdott med isopropyl eller teknisk sprit, og tørk av sølv tuppen av kvikksølvtermometer.

Rist kvikksølv termometeret ned til kvikksølvnivået faller under 96 grader Fahrenheit.

•  Plasser enden av kvikksølvtermometer i sentrum av armhulen. Kontroller at armhulen er gjemt tett inntil kroppen. Vent fem minutter før du fjerner den fra armhulen.

Drei kvikksølv termometeret under god belysning til du kan se kvikksølv linje og tall. En normal kroppstemperatur er 98,6 grader Fahrenheit. Noe høyere indikerer en feber.

Rengjør kvikksølvtermometer med alkohol etter bruk, og returnere det til sin sak.

Digital termometer

Rengjør det digitale termometeret før bruk. Sug en bomullsdott med isopropyl eller teknisk sprit, og tørk av tuppen av digitalt termometer for å fjerne eventuelle nåværende bakterier.

•  Finn strømknappen, og trykk for å slå den på. Plasser enden av digitalt termometer i sentrum av armhulen. Kontroller at armhulen er gjemt tett inntil kroppen. Vent til det digitale termometeret piper et par ganger.

8. Fjern det digitale termometeret fra armhulen etter at det har sluttet å pipe. Les resultatene av temperaturen i digital skjerm.

Rengjør digitalt termometer med alkohol etter å ha brukt den, og deretter returnere det til sin sak.

Hva er måter å fortelle Temperatur?

Hva er måter å fortelle Temperatur?


Selv om en feber, noen temperatur over 98,6 grader, kan være skremmende for foreldre til små barn, feber generelt ikke indikere en alvorlig medisinsk tilstand hos ellers friske barn; Det er imidlertid alltid nyttig å overvåke en feber ved å ta en temperatur. De vanligste måter å ta en temperatur omfatter i øret, under tungen, i rektum, og på undersiden av armen. Ved rapportering feber til en lege, alltid inkludere metoden som brukes til å ta barnets temperatur.

Ear Temperatur

En måte for å ta en temperatur på er å bruke et trommehinnetermometer i øret. Termometeret fungerer ved å lese de infrarøde varme måter trommehinne utgivelser. For å ta temperaturen, trekke øret litt bakover og stikk termometeret spissen rett innenfor øregangen. Denne metoden er ideell for små barn, som de vanligvis krever en liten mengde av samarbeid og ikke forårsaker ubehag; Men tromme termometre er vanligvis dyrt og noen ganger gi en unøyaktig lesing.

Oral Temperatur

En annen måte for å ta en temperatur på er å bruke et termometer under tungen. Denne metoden krever et barn å holde termometeret presses godt under tungen med munnen lukket i to til tre minutter. Denne fremgangsmåte for måling av temperatur er ideell for eldre barn som er i stand til å samarbeide mens termometeret er i munnen. Unngå å gi barnet noe varmt eller kaldt å drikke 30 minutter før du tar temperaturen, da dette kan føre til en unøyaktig lesing.

Rektaltemperaturen

Den mest nøyaktige måte å ta en temperatur på er å bruke et termometer i endetarmen. Vanligvis vil en lege anbefale å ta endetarms temperaturer for barn under 3 år for å få det mest nøyaktige resultatet. For å ta en rektal temperatur, bruke vaselin på termometeret og på endetarmen. Ligg barnet ned på magen og sett termometeret 1 tomme inn i rektum. Etter to til tre minutter, ta ut termometeret for å se lesing.

Armhulen Temperatur

Du kan også ta en temperatur ved hjelp av et termometer under armhulen. Selv om denne metoden gir minst nøyaktig lesing, er det ideelt for lite samarbeidsvillig barn. Før du tar temperaturen, sikre underarm området er tørt. Plasser tuppen av termometeret under armen og holder armen nær den side i omtrent fem minutter.

Hvordan kartlegge en temperatur Record

Hvordan kartlegge en temperatur Record


Før du slår til leger om hjelp bli gravid, mange kvinner forsøke å forstå deres kroppens naturlige sykluser ved å kartlegge deres basal kroppstemperatur for et par måneder. Hormonelle endringer skjer i en kvinnes kropp etter eggløsning, forårsaker basal kroppstemperatur til å stige litt. Kartlegging disse endringene kan bidra til å forutsi eggløsningen og øke suksessen av arbeidet med å bli gravid. Kartlegging en temperaturrekord er svært enkel og krever bare noen få minutter hver morgen. Hvis du fortsatt ikke kan bli gravid etter noen måneder, ta disse listene med legen din eller naturlig familieplanlegging rådgiver for å få råd.

Hvordan kartlegge en temperatur Record

Gjør klar en tom Graf

Tegn en boks på millimeterpapir som er 40 kvadrater bred og 25 rutene høye bruke blyant og linjal. Tillat plass over og til venstre for esken for merking.

•  Etikett den øvre kanten (dvs. x-aksen) av boksen med dag tall fra 1 til 40, å skrive et tall i hvert kvadrat over den øvre horisontale linje.

Label venstre kant (dvs. y-aksen) av esken med temperaturer i trinn på 0,1 grad. Skriv nummeret 99,0 på den første horisontale linjen under toppen av boksen og fortsette å merke hver horisontal linje (f.eks, 98,9, 98,8, 98,7) til du kommer til siste linje før bunnen av boksen.

Stake ut en temperatur Record

Begynn opptaket på den første dagen av menstruasjonen. Skriv en "M" nedenfor den nederste linjen på grafen på første, andre, tredje og fjerde dagene av menstruasjonen.

Ta din basal kroppstemperatur umiddelbart etter å ha våknet på den femte dagen i menstruasjonen. Fortsett å indikere varigheten av menstruasjon ved å skrive en "M" på bunnen av tabellen før menstruasjonen.

Spill inn temperaturen på forberedt grafen ved å opprette en prikk i skjæringspunktet mellom den horisontale linjen som tilsvarer din temperatur og den vertikale linjen til venstre for dag nummer fem.

Mål og registrere temperaturen på den sjette og påfølgende dager i syklusen din og trekke linjer mellom etterfølgende punkter ved hjelp av en linjal.

Lag og begynne å bruke et nytt diagram i begynnelsen av neste menstruasjon.

Hint

 • Last ned og skriv ut en gratis fruktbarhet diagram (se Ressurser) i stedet for å lage din egen.

Hvordan Chart Basal Temperatur

Hvordan Chart Basal Temperatur


Basal kroppstemperatur (BBT) er temperaturen i kroppen din mens du i ro, og holde styr på det kan hjelpe deg å finne den dagen du har eggløsning. Mens hver kvinne er forskjellig i den eksakte dagen hun ovulates, de fleste kvinner har eggløsning rundt samme tid hver måned. Når du har kartlagt dine temperaturer for noen sykluser, vil du begynne å se mønstre i diagrammet, og vet hvor lang tid når du er forventet å eggløsning. Dette hjelper deg å vite når du skal ha samleie for å øke sjansene for unnfangelse.

Hvordan Chart Basal Temperatur

•  Forbered kartlegge materialer natten før du tar ditt første temperatur. Kjøp en basal kroppstermometer og enten bruke diagrammet som følger med det, skrive ut en ut eller lage din egen. Plasser figuren, en penn eller blyant og termometeret på nattbordet i å nå avstand. Hvis det blir mørkt når du våkner opp om morgenen, kan det hende du trenger en lommelykt også.

Still vekker for samme tid hver dag. Velg et tidspunkt som passer deg og at du vil være i stand til å holde seg til for hele menstruasjonssyklusen.

ta temperaturen umiddelbart etter våkner. Ikke snakk, komme seg ut av sengen, spise, drikke eller bruke toalettet før du tar din temperatur.

Spill inn temperaturen på diagrammet under kolonnen for den aktuelle dagen.

Se etter en temperaturskifte. Dine temperaturer vil vise en økning i minst tre sammenhengende dager etter at du har hatt eggløsning. Den første dagen av økningen vil være dagen etter at du har hatt eggløsning, også kjent som en-DPO (en dag tidligere eggløsning). Tidsperioden mellom når du har eggløsning og når neste periode starter er kjent som lutealfasen.

Tegn en coverline for å vise din temperatur skift. En Coverline er en horisontal linje som går på tvers av diagrammet for å vise punktet hvor temperaturene steg og indikerte eggløsning. Start rekke direkte over din høyeste temperaturen i follikkelfasen (tiden mellom når menstruasjonen startet og du eggløsning) og trekke den rett over siden.

Fortsett å kartlegge temperaturen hver morgen på samme tid gjennom syklusen. Når graviditet oppstår, kan du vise en annen temperatur skift rundt tidspunktet for implantasjon, men dette skjer ikke alltid etter unnfangelsen.

Hint

 • Hvis du av og til våkner opp på et annet tidspunkt, fortsatt rekord temperaturen, men skrive et notat om din faktiske wakeup tiden for denne dagen.
 • Unngå å drikke alkohol i dagene før eggløsning. Alkohol kan føre til at temperaturen å stige og negativt påvirke diagram mønster for å finne din eggløsning nøyaktig.
 • Bruk en digital basal kroppstermometer, som de er lettere å lese.

Hvordan ta en barnets temperatur under armen

Selv om en aksillær (eller under-armen) temperaturen er ikke så nøyaktig som en rektal eller oral temperatur, kan det være nyttig å få en omtrentlig anslag over hvor høy barnets temperatur er. Tar temperaturen på et barn under armen kan være en enklere måte å sjekke for feber, spesielt for spedbarn og små småbarn, som kanskje sliter for mye for en nøyaktig rektal temperatur for å bli tatt.

Hvordan ta en barnets temperatur under armen

Fjern eventuelle lag med klær blokkerer armhulen (f.eks, jakke, skjorte, undertrøye).

Slå termometeret på og vente på startskjermen for å gå på, hvis du bruker et digitalt termometer. For gammeldagse termometre (anbefales ikke av sikkerhetsmessige grunner), riste ned kvikksølvet før det er godt under kroppstemperaturen.

•  Plasser metall enden av termometeret i lomma på barnets armhulen, og redusere barnets arm, slik at den trykker mot brystet hans. Hold på den andre enden av termometeret tett.

Hold barnets arm presset mot brystet til termometeret piper. Dette bør både holde termometeret på plass (sammen med hånden) og sørge for at sirkulerende luft ikke påvirker lesing.

Når termometeret piper, fjerne det og skrive ned resultatet. En lesning av 99 grader eller høyere regnes som en feber, ifølge kidshealth.org.

Hint

 • Når du ringer legen din, sørg for å angi at du tok barnets temperatur under armen i stedet for rektalt eller muntlig.
 • Ikke ta barnets temperatur rett etter et varmt bad eller etter å ha blitt overbundled. Dette vil forskyve resultatene av lesningen.

Hvordan sjekke en barnets temperatur

Hvordan sjekke en barnets temperatur


Metoden du bruker til å ta barnets temperatur vil avhenge noe av hvilken type termometer du skal bruke. Hovedtypene av termometeret er enten en vanlig glass-termometer, en standard digitalt termometer eller et digitalt termometer øret. Digitale termometre har en tendens til å være mer pålitelig og nøyaktig, og mindre tilbøyelige til å bryte enn glass og kvikksølv slag. Det er også smokk termometer og termometere som leser temperaturen fra barnets panne.

Hvordan sjekke en barnets temperatur

•  Kontroller temperaturen rektalt. Dette er en av de mest nøyaktige måter å sjekke barnets temperatur og brukes vanligvis for barn opp til 3 måneder gammel. Bruk vaselin for å smøre ende av termometeret. Når barnet ligger på hans / hennes rygg og heve bena og sett termometeret ikke mer enn 1 cm.

Kontroller in-ear temperatur. For eldre barn og småbarn, in-ear temperaturen kan være den mest praktiske måten å ta temperaturen. Det bør bemerkes at dette ikke er den mest nøyaktige måte til å lese av temperaturen. Dersom barnet har en overdreven mengde ørevoks, bør et øre termometer ikke brukes. Hvert øre termometer fungerer annerledes, men de fleste inneholder engangsspisser som bør kastes etter hver bruk. Sett termometeret i barnets øre, tar seg ikke å nå trommehinnen.

Ta en underarm temperatur. Bruk en vanlig termometer, og plasser den i armhulen. Sørg for at den berører huden direkte og er ikke hindret av klær.

Ta en muntlig temperatur. Muntlige temperaturer tendens til å være mer nøyaktig enn øret og armhulen temperaturer. Smokk termometer kan være nyttige verktøy for å få en muntlig temperatur fra små barn. Eldre barn vil være i stand til å holde en standard termometer i munnen. Sørg for å vente til 15 minutter etter at barnet spiser eller drikker noe før du tar en muntlig temperatur.

Hint

 • Sørg for å lese instruksjonene som følger med termometer for å sikre at du bruker den riktig.

Hvordan redusere et barns Temperatur

Hvordan redusere et barns Temperatur


En temperatur på 99,5 grader Fahrenheit eller høyere, identifiserer en feber i et barn. En feber, selv om det ofte ubehagelig, er en god ting, fordi det er et tegn på at kroppen kjemper infeksjonen forårsaker bakterier. Kroppen skaper ekstra varme, noe som gjør det vanskelig for fremmede organismer å overleve. Barn er utsatt for temperatursvingninger, fordi den delen av hjernen som styrer deres kroppens temperatur ikke har fullt utviklet. Du kan gjøre flere ting for å redusere barnets temperatur.

Hvordan redusere et barns Temperatur

•  Gi barnet rikelig med væske å drikke som vann og klare supper. Et barn med feber svetter mye. Å fylle opp de tapte væsker, så han trenger å konsumere væske. Disse vil holde kroppen hydrert og å kjøle barnets kropp. Unngå Colas og koffeinholdige drikker; disse dehydrerer kroppen. Så lenge barnet drikker nok væske, trenger du ikke å bekymre deg hvis han ikke spiser så mye som vanlig.

Dekk barnet ditt med et teppe hvis han begynner å skjelve. Du ønsker å stabilisere kroppstemperaturen. Fjern teppet når skjelver stopper. Du ønsker å holde barnet fra svette og holde henne kjølig. Dressing barnet ditt lett eller i bare undertøyet hans vil bidra til å unngå svetting.

Gi barnet ditt paracetamol eller ibuprofen i henhold til pakken instruksjoner og doser som passer for ditt barns alder. Hvis barnet ditt er under to, spør legen din hvor mye du skal administrere og hvor ofte.

Gi barnet ditt en karbad eller en svamp bad. Bruk lunkent vann. Bruk aldri kaldt vann fordi det kan øke barnets kroppstemperatur og føre ham til å skjelve.

Gir en behagelig romtemperatur for barnet ditt. Hvor som helst 70-74 grader Fahrenheit bør gjøre. Ikke gjør det for kaldt eller for varmt.

6 Vent barnet rikelig med hvile. Ikke tving henne til å sove hvis hun ikke vil, men sørg for at hun tar det med ro.

Hvilke forholdsregler bør jeg ta når jeg tar en barnets temperatur?

Hvilke forholdsregler bør jeg ta når jeg tar en barnets temperatur?


Det er viktig å være i stand til å få et nøyaktig anslag av barnets temperatur når han føler seg syk. Etter de riktige forholdsregler når du tar et barns temperatur innebærer å bruke riktig termometer for barnets alder, rengjøring og sterilisering av utstyr, og bruke de riktige prosedyrer.

Barn yngre enn 3 måneder

Bruk en rektal termometer for beste resultat på et barn denne unge. I denne alderen barn ikke er i stand til å holde noe i munnen, så det er lettere å forårsake mindre ubehag fra en digital rektal termometer. Slå på det digitale termometeret og dekker tuppen med vaselin før du setter det 1/2 til 1 cm inn i barnets endetarm. Tillat termometeret å pipe for å signalisere at temperaturen har blitt lest før forsiktig fjerne. Temperaturen avleses på displayet på termometeret.

Barn mellom 3 måneder og 4 år gammel

Den beste termometer for å bruke for denne aldersgruppen er et digitalt øre termometer. Digital smokk og temporal arterien termometre har ikke så nøyaktige resultater som et øre termometer. Sørg for at øret termometeret er riktig sterilisert før du setter den inn i barnets øre etter anvisningen på pakken. Termometeret kan steriliseres ved å gni tuppen med en bomullsdott dynket i sprit, og la tørke.

Barn 4 år og eldre

Barn som er eldre enn fire kan vanligvis holde et digitalt termometer under tungen lenge nok til å få en avlesning. Bruk termometer deksler eller rengjøre termometeret med såpe og vann før hver bruk for å sikre renslighet. Slå det digitale termometeret på og be barnet om du kan plassere den under tungen. Fortell barnet å lukke munnen og holde termometeret under tungen inntil termometeret piper for å signalisere at temperaturen har blitt lest.

Andre hensyn

Når du tar et barns temperatur muntlig, vent i minst 20 minutter etter at barnet har spist eller drukket, som mat og drikke kan påvirke temperaturen lesing. Når du tar et barns temperatur rektalt, må du ikke sette termometeret mer enn én centimeter inn i endetarmen for å unngå unødig smerte eller skade. Sterilisere et termometer etter hver bruk ved å vaske med såpe og vann og deretter swabbing med en bomullsdott dynket i isopropanol.

Hvordan Trygg Bring Down en pjokk Temperatur

Hvordan Trygg Bring Down en pjokk Temperatur


Når en pjokk har feber, er det ikke nødvendigvis en indikasjon på noe alvorlig, opplyser Dr. William Sears på "Foreldre" nettsted. Mange feber skyldes forkjølelse eller virusinfeksjoner. Så lenge barnet ikke viser tegn til økende sykdom --- for eksempel manglende respons, problemer med å puste, gråt ved berøring eller flyttet, kramper eller smerter ved vannlatning --- kan du administrere behandling trygt få ned en pjokk temperatur uten å se en lege.

Hvordan Trygg Bring Down en pjokk Temperatur

•  Gi barnet ditt riktig dosering av Paracetamol eller Ibuprofen for sin alder og kroppsvekt. Sjekk dosering diagram på flasken.

Kle henne i lett, ikke-sammentrekkende bomull klær. At varmen å forlate kroppen hennes. Ikke dekk henne i tepper. En lett teppe er tillatt hvis hun ønsker det.

tilbyr vann eller juice for å holde ham hydrert. Limit aktivitet så mye som mulig for å holde sin temperaturen stiger.

Svamp barnet med lunkent vann --- 85 til 90 grader --- i 20 til 30 minutter hvis feberen overstiger 104 grader, og hun reagerer ikke Ibuprofen eller Paracetamol. Ring henne barnelege å råde ham til feberen.

Plasser en kald klut på baksiden av halsen hans. Det området fungerer som en naturlig termostat for kroppen, og den kjølige stoff bør senke temperaturen raskt.

Hint

 • Ikke gi barn med feber aspirin grunn av risikoen for Reyes syndrom --- en sjelden, men potensielt dødelig sykdom som påvirker leveren og hjernen.
 • Feber kan være det eneste symptomet for de første 24 timer av en sykdom.
 • Ring legen din dersom feberen varer mer enn 24 timer med ingen andre symptomer til stede.
 • Ring legen din dersom din pjokk har feber på 104 grader eller høyere selv med feber medisiner.
 • Ring legen din dersom din pjokk opplever feber i mer enn to dager.

Hvordan ta en barne Temperatur Muntlig

Hvordan ta en barne Temperatur Muntlig


Hvis du mistenker at barnet ditt har feber, er det første du bør gjøre ta sin temperatur for å bekrefte. Tar en gutt temperatur muntlig eller gjennom munnen, er like effektivt som å ta sin temperatur rektalt, men er mindre påtrengende. Et barns kroppstemperatur skal være mellom 95,9 og 99,5 grader C, så noe høyere enn 99,5 grader F indikerer feber. Hvis barnet ditt viser andre symptomer som slapphet eller utslett, eller har hatt feber i over 72 timer, bør du oppsøke lege.

Hvordan ta en barne Temperatur Muntlig

•  Vask termometeret med såpevann og skyll den ren.

•  Plasser tuppen av termometeret under barnets tunge, mot baksiden av munnen hennes. Få henne til å holde munnen lukket inntil termometeret er ferdig med å ta henne temperatur.

Vent til termometeret piper; Dette bør være etter omtrent ett minutt.

Fjern termometeret fra barnas munn og lese temperaturen fra det digitale displayet på siden.

Hint

 • Det kan være mer korrekt å ta babyer eller yngre barnas temperaturer rektalt eller under armhulen, som de kanskje ikke forstår å holde munnen lukket mens du venter på termometeret til å fungere.
 • Unngå å bruke glass termometre fordi de er mindre nøyaktige enn de digitale og de har også kvikksølv inni dem, som er giftig, så det er farlig hvis termometeret pauser.

Hvordan ta en baby temperatur under armhulen

Tar en babyens temperatur er aldri en morsom ting å gjøre, men det er nødvendig hvis du mistenker at barnet kan ha feber. Å vite hvordan du skal ta en baby temperatur under armhulen kan hjelpe deg til å konkludere hvis du trenger å ringe legen for feber av det barnet ditt ikke kjører en feber.

Hvordan ta en baby temperatur under armhulen

Bruk et sondedeksel over spissen av termometeret.

•  Hold termometeret mellom tommelen og de ​​andre fingrene. Slå på termometeret og sørg for at den er nullstilt i henhold til instruksjonene for termometeret.

Plasser tuppen av termometeret høyt oppe i babyens nakne armhulen. lover babyens arm og hold den fast over brystet til termometeret piper når den er ferdig.

Se på digital avlesning og skriv ned lesing og tid på døgnet. Kast probedekselet.

Vask spissen av termometeret med kaldt vann og såpe. Tørk den med alkohol og erstatte den i det tilfellet

Hvis temperaturen var over 99.0F, vil du ønsker å ringe babyens lege. Inntak av temperaturen på en baby under armhulen har vanligvis omtrent 1 grad mindre enn hva den faktiske kroppstemperaturen er.

Hint

 • Bruk denne metoden for å ta en baby temperatur mindre annet er bedt av legen din.
 • Pass på at når du kaller babyens lege, at du la dem vite at du tok temperaturen under armhulen.

Hvordan ta en underarm Temperatur

Den lille ser ikke ut til å bli helt bra. Siden han ikke kan snakke mye ennå, hvis i det hele tatt, kan det være vanskelig å avgjøre hvor syk barnet ditt er. En av de beste indikatorene på hvor syk baby eller smårolling kan være er hans temperatur. Selv om denne metoden ikke kan være så presis som å ta en temperatur oralt eller rektalt, ved hjelp av underarm metoden er en enkel, ikke-invasiv måte å finne ut om den lille har feber eller ikke.

Hvordan ta en underarm Temperatur

Ta barnets skjorte eller andre klær rundt underarm du ønsker å bruke til å ta sin temperatur.

Løft barnets arm og sørge for at underarmen er tørr.

•  Plasser "pære" eller tuppen av termometeret forsiktig under barnets arm. Sørg for at pæren er nær sentrum av hennes underarm og at det er så nær flippen på underarm som mulig.

Beveg barnets arm ned til hans side. Hold den tett ennå forsiktig mot kroppen hans mens du tar hans temperatur.

Hold termometeret på plass for 3 til 4 minutter. Hvis du bruker et digitalt termometer med en innebygd timer, vente til termometeret piper. Ellers satt en annen tidsur, for eksempel en på ovnen eller se. Du kan også bruke en klokke til å holde styr på tiden.

Fjern termometeret fra barnets underarm og se på lesing. En lesning på 97 til 98,6 grader Fahrenheit er normalt. En underarm lesing, men kan være så mye som en grad lavere enn en muntlig lesing, så sørg for å ta hensyn til dette.

Hvordan få ned et barns Temperatur

Hvordan få ned et barns Temperatur


Visse faktorer som overdressing et spedbarn, tenner, sykdom og vaksinasjoner kan føre til feber hos et spedbarn. Hvis du legger merke til spedbarn føles varmt å ta på, kan dette tyde på en mulig feber. Til nøyaktig ta barnets temperatur, ta henne temperatur rektalt. Visse teknikker kan bidra til å redusere barnets feber. Men hvis du har et spedbarn yngre enn 3 måneder med feber på 100,4 grader Fahrenheit eller høyere, varsle lege. Spedbarn over 3 måneder som har feber over 102 grader Fahrenheit eller høyere, samt en feber som varer i mer enn en dag, vil også kreve rask behandling.

Hvordan få ned et barns Temperatur

Spedbarn under tre måneder

•  Tilby dine baby væsker via breastfeeding eller formel (avhengig av dine fôring metoder). Mens det er normalt for spedbarn å bli masete med feber, varsle legen din hvis han nekter å spise i flere feedings. Dehydrering kan bli farlig hos spedbarn.

Fjern overflødig klær fra spedbarn til å få ned hennes kroppstemperatur. Gi barnet ditt en baby teppe hvis hun begynner å skjelve.

Gi barnet ditt en lunken bad, spesielt hvis han lider av feberkramper (kramper) Bruk en vaskeklut fuktet i lunkent vann og gni kluten over babyens hud kan også gi lindring. Feberkramper kan bringes videre av feber.

Spedbarn over 3 måneder

Tilbud rehydreringsvæsker til eldre spedbarn med legens anbefaling. Barn yngre enn 1 år gamle kan dra nytte av muntlige elektrolyttløsninger.

La barnet ditt til å hvile. For mye aktivitet vil øke kroppstemperatur.

gi avlastning for barnet ditt ved å gi paracetamol. Men spør legen din for anbefalt dosering for spedbarn i henhold til vekten hennes.

Hint

 • Varsle barnelege hvis barnet ditt ikke har en våt bleie i en seks-timers tidsramme, hvis hans soft spot synker eller om han gråter uten å produsere tårer. Dette kan være et tegn på dehydrering.
 • Aldri gi spedbarn under 3 måneder paracetamol eller andre febernedsettende medisiner.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet ditt slutter å reagere, vedvarende brekker eller har problemer med å puste.
 • Ikke bruk kaldt vann eller alkohol for å ta med barns feber ned. Dette kan forverre tilstanden hennes.

Hvordan ta en temperatur

Hvordan ta en temperatur


Tar barnets temperatur, eller din egen, krever litt øvelse. Et termometer er en av de beste Hjemme diagnostiske verktøy tilgjengelig. Bruk den når du lurer på om noen i familien din er "kommer ned med noe."

Hvordan ta en temperatur

For voksne

•  Rengjør glass termometer med isopropyl alkohol før du bruker den, så dyppe tuppen inn noen kule vann, eller tørk med en klut, for å fjerne smaken av alkohol.

Rist ned ditt glass termometer til kvikksølv linjen er under 96,6 grader F.

Skyv spissen av termometeret under den ene side av tungen, godt inn i den bakre delen av munnen.

Lukk munnen rundt termometeret med leppene dine - ikke biter på glass termometer med tennene. Pust gjennom nesen, med munnen lukket.

La termometeret under tungen i 3 hele minutter.

Fjern termometeret og hold det under et sterkt lys, så du kan se hvor høy kvikksølv har økt. En pil vil peke til normal temperatur, noe som er 98,6 grader F.

For barn

•  Plasser enden av termometeret under barnets tørr armhule til å ta det som kalles en aksillær temperatur. Armhulen bør være tørr.

8. Hold termometeret på plass ved å trykke forsiktig barnets albue mot siden av brystet hans.

Fjern termometeret etter 4 minutter. For å sikre nøyaktighet, kontrollere temperaturen av den motsatte armhulen.

Les under et sterkt lys.

Tenk temperaturstrips og temperaturfølsomme smokker. Men disse har blitt funnet å være mangelfull og unøyaktig, så bruke dem med forsiktighet, bare når ingen annen metode er tilgjengelig.

Hint

 • For en muntlig temperatur for å være nøyaktig, må du ikke har hatt noe varmt eller kaldt å drikke i minst 10 minutter før du setter inn termometeret.
 • Det er også disponibel kjemiske-dot muntlige strips for å ta temperaturen av ungdommer. De er noe nøyaktig, men må holdes ved siden av tungen for hele 60 sekunder.
 • I de fleste sykehus, pediatriske sykepleiere bruker elektroniske øret termometre.
 • Bruk et termometer spesielt utviklet for å ta en muntlig temperatur. Ikke bruk samme termometer for muntlig og endetarms temperaturer. En rektal termometer har en slutt som er mer traust og Stumpy.
 • Normal oral lesing er 98,6 grader F og normal aksillær temperatur er 97,6 grader F.
 • Varm aldri et termometer, enten under varmt vann eller ved å plassere den på en varm overflate.

Kald temperatur hjernefunksjoner

The Brain and Cold

Når temperaturen av en menneskekropp faller under det nivå som kreves for helse, forskjellige reaksjoner forekommer for å beskytte kjernen - det vil si, de abdominale organer og hjerne - mot skade, selv på bekostning av ekstremitetene. Hjernen er bokstavelig talt isolert mot ekstrem kulde, og det vil begynne å lide symptomer på skade bare på det punktet av avansert hypotermi, lenge etter muskulære symptomer som skjelving første vises. Dette forutsetter at kjernetemperaturen ikke synker meget hurtig, for eksempel når en person er neddykket i kaldt vann

Hypotermi

Den gjennomsnittlige friske temperatur på en menneskekropp er 36,1 til 37,5 ° C, eller 96,9 til 99,5 ° C. Hypotermi er definert som en hvilken som helst temperatur under 35 ° C eller 96 ° C. Dette er begynnelsen av trinn 1 hypotermi. Hjernens funksjon blir merkbart svekket bare under trinn 2, som starter på rundt 33 ° C eller 93 ° F. Personen kan utvise forvirring. Mange av symptomene som kan fremkomme potensielt nevrologisk, inkludert mangel på koordinering, snubler og anstrengt tale, er faktisk muskel i naturen. Som en del av kroppens forsøk på å beskytte de indre organer, constricts vasomotorisk respons blodårer i og nær huden. Derfor hender, ansikt og ben mister funksjon, selv om hjernen er i stor grad upåvirket.

Stage 3 Hypotermi

I stadium 3 hypotermi (begynner rundt 32 ° C eller 89,6 ° F), begynner kulden å trenge inn i kroppens forsvar og nå hjernen. Legemet vil fortsette å sende varm blod til hjernen, selv på bekostning av andre kjerneorganer; men på stadium 3, det er rett og slett ikke nok varmt blod til å gå rundt. Tenker bremser, tale og Walking blitt svært vanskelig, og mest treffende, irrasjonelle oppførsel begynner å dukke opp, for eksempel combativeness, desorientering, paradoksalt avkledning (fjerning av elementer av klær til tross for kaldt) og terminal gravende (søker lukkede rom eller grave etter Ikke langt unna snø, løv eller annet rusk). Dvale setter inn på et tidspunkt under stadium 3.

Den kalde begynner å stenge cellulær aktivitet, noe som betyr at selv om legemet har nå led enorme skader fra nedkjøling og svært lite blod strømmer, er sann hjernedød forsinket.

Paradoksal Undressing

Paradoksal avkledning er potensielt ikke-nevrologiske i naturen. Selv om det irrasjonelle handling av å fjerne ens klær når man frysing kan være et resultat av kulde skade på hypothalamus (den delen av hjernen som er ansvarlig for temperaturregulering), kan det også være et resultat av utmattelse av vasomotoriske muskler som hadde vært å holde blod vekk fra overflaten av huden. Hvis dette er tilfellet, fjernes den fryse person klærne ikke på grunn av hjerneskader, men på grunn av den plutselige tilstrømning av varme blod til overflaten av huden, noe som fører den allerede forvirret enkelte til å tro at han er varm.

Hvordan holde Fingers Varm ved temperaturer under null

Hvordan holde Fingers Varm ved temperaturer under null


Enten du står fast utenfor eller velge å være ute i ekstrem kulde, er det viktig å holde ekstremiteter varm. Fingrene dine kan fryse svært raskt, forårsaker frostskader som noen ganger kan føre til tap av sifrene. Identifisere måter å beskytte deg hvis du forventer å være i kulden, og sørg for å bli kjent med teknikker for å varme fingrene og hendene hvis du er i en uventet situasjon.

Hvordan holde Fingers Varm ved temperaturer under null

Klargjør for kaldt hvis en tur er forventet. Pakke og bruke egnet håndredskap for å holde hendene og fingrene varm. Hansker er praktisk for bruk i ski eller fotturer i snøen, men votter kan være et bedre valg. Votter tillate fingrene å være tett sammen, og holder hele hånden varm.

kjøpe og bruke håndvarmere inni hansker eller votter. Håndvarmerne er små pakker som avgir varme når flyttet rundt. En kjemisk reaksjon i dem får dem til å varme opp, og de kan lagres inne hansker eller votter.

Varm fingrene med din egen kroppsvarme. Hvis du står fast ute i ekstreme temperaturer uten hansker eller votter, bruke kroppsvarmen til å holde fingrene fra å fryse. Legg hendene i armhulene, lysken eller bak knærne. Dette er noen av de varmeste stedene på kroppen din, og de vil bidra til å holde frostskader unna.

Hold kroppen varm. Selv om det kan være vanskelig å gjøre i kulde, er det viktig å holde kroppen beveger seg. Gå i et jevnt tempo, men fungerer ikke opp en svette; svetting kan føre til hypotermi. Det er ideelt for å holde blodet i bevegelse og sirkulerer i kroppen din, noe som vil hjelpe til å varme fingrene.

Varm fingrene ved en brann. Hvis du er heldig nok til å være i stand til å starte en brann mens strandet, bruke varmen til å varme kroppsdeler. Hvis fingrene er nummen før du setter dem på bålet, bruke ekstrem forsiktighet for ikke å forårsake brannskader på huden din. Det er mulig at frostskader har satt i, og du ville ikke være i stand til å føle at huden din er veldig varmt og brennende.

OSHA & Arbeid Temperaturer

OSHA & Arbeid Temperaturer


Occupational Safety and Health Administration (OSHA) setter standarder for å redusere risikoen for skade eller sykdom på arbeidsplassen. Mens OSHA gjenkjenner varmestress som en betydelig arbeidsplass problem, trenger spesifikke arbeids retningslinjer temperatur ikke eksisterer.

Innetemperatur

Spesifikke OSHA forskrifter ikke eksisterer for regulering av innendørs kontor temperaturer. Imidlertid OSHA anbefaler en innendørs temperaturområde på 68 til 76 grader og fuktighetskontroll i området fra 20 til 60 prosent.

Utetemperaturer

Flere faktorer påvirker risikoen forbundet med utendørs varmeeksponering inkludert strålevarme, fuktighet, aktivitetsnivå og bruk av nødvendig personlig verneutstyr. De mange faktorer som bidrar til risikoen for varmestress hindre standardisering av sikker arbeidstemperaturområder for friluftsliv.

Betraktninger

Standarder finnes for utdanning, opplæring og oppfølging av ansatte som arbeider i miljøer sette dem i fare for varmestress. Videre krever Occupational Safety and Health Act arbeidsgivere til å gi en arbeidsplass fri fra anerkjente farer, inkludert høye temperaturer, i situasjoner der det ikke er noen OSHA standard.

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser


Denne tilstanden kalles amenoré, og det må behandles av en lege for å være sikker på at kroppen din er i tip top form. Hvis å bli gravid er målet, deretter en vurdering av en lege vil være nødvendig.

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

Hvordan bli gravid med uregelmessige menstruasjonssykluser

•  For å bli gravid, må du bli behandlet for amenoré, bedre kjent som uregelmessig menstruasjon. Denne tilstanden kan være forårsaket av noe så enkelt som din diett, overdreven trening eller anoreksi. Fysisk stress av noe slag kan også være en årsak til syklusen din ikke kommer hver måned. Den aller viktigste grunnen til å oppsøke en profesjonell er å finne ut nøyaktig hvorfor syklusen er uregelmessig.

Legen vil selvsagt først må utelukke fibroids, cyste og endometriose, som alle er noen ganger årsaken til amenoré. For alle disse forholdene, inkludert bare understreke det finnes en kur. Leverandøren kan foreskrive medisiner for å regulere syklusen. Men det er nøkkelen til å bli vurdert på riktig måte for å få den beste pleie.

eggløsning perioden er også et godt middel til å bli gravid, men igjen, må du vite når du har eggløsning for å prøve å bli gravid da. Den store nøkkelen til en baby er å regulere mensen så snart som mulig. Dette vil få deg på rett vei. Når mensen er regulert du kan kjøpe en eggløsning kit fra butikken. Les bruksanvisningen nøye. Dette vil hjelpe deg å avgjøre når den magiske må skje.

Vær oppmerksom på at hver persons eggløsning perioden er forskjellige, så det er viktig å få din ned til en vitenskap. Noen ganger fire til fem dager før selve eggløsning dato er når noen mennesker bli gravid. Prøver å holde tritt med whens og hows kan bare skape mer stress, så hold det i tankene også.

Hint

 • Søke behandling fra en OBGYN.
 • Spør om regulering av mensen.
 • Få informasjon om noen test legen ønsker å utføre.
 • Vennligst selv ikke diagnostisere. Oppsøke en leverandør som kan hjelpe