Digidexo.com

Alkoholisme Detox Symptomer

En alkoholiker er en som er fysisk avhengig av alkohol. Selv om giftig for kroppen, har alkohol vært en del av hennes kjemisk system så lenge at brå seponering av drikking kan skape kaos med kroppen hennes. Avgiftning kan være mild eller livstruende med brå endringer i fysiske og psykiske forhold, noen ganger oppstår uten forvarsel. Ti prosent av folk som går gjennom tilbaketrekning utvikler alvorlige symptomer. De som utvikler delirium (eller delirium tremens) er på en 5 prosent til 25 prosent risiko for dødelighet. Det er avgjørende å detox under direkte behandling av en lege eller sykehus.

Milde Abstinenssymptomer

De oppstemthet nerveceller i hjernen har redusert funksjon i kombinasjon med alkohol. Brå alkoholabstinens kan gi hjerne oppstemthet, som fører til angst, søvnløshet, nervøsitet, skjelving, skjelvinger og hodepine. Folk viser ofte dyptgripende humørsvingninger, inkludert hyperaktivitet og depresjon. Andre milde symptomer kan omfatte gastrointestinal opprørt og hjertebank. Milde abstinenssymptomer kan forekomme så tidlig som 12-24 timer etter at noen slutter å drikke.

Tilbaketrekking Beslag

Nitti prosent av anfall som oppstår under alkohol detox skje innen de første 48 timene. Beslagene er Grand Mal anfall, som betyr beslaget aktiviteten er over. Et beslag som er lokalisert til et bestemt område av kroppen, slik som i ansiktet eller et ben, er vanligvis en indikasjon på en annen tilstand. Det er spesielt viktig å ha den personen rundt kvalifisert medisinsk personell bør anfall utvikle. Personen kan skade seg selv ved å falle, treffer hodet eller biting tungen forårsaker hevelse og luftveisobstruksjon.

Delirium tremens (DTS)

Delirium tremens er vanligvis et resultat av langvarig daglig tunge alkohol eksponering eller drikke i kombinasjon med andre legemidler. Folk som er eldre eller har vært gjennom gjentatte detox har større risiko for å utvikle delirium. Symptomer på DTs inkluderer forvirring, hallusinasjoner (visuell, taktil eller auditiv), paranoia, rikelig svette, delirium, rask pust og rask puls. Personen kan se edderkopper krypende på dem, føler at folk er "ute etter å ta dem," har alvorlige panikkanfall eller forsøk på selvmord. DTs kan oppstå uten forvarsel i noen går gjennom detox, så det er viktig at personen er beskyttet i et sykehus fra å skade seg selv eller å ha komplikasjoner. Mange ganger må folk som går gjennom DTs bli bedøvet med bruk av Benzodiazepams å få dem gjennom dette stadiet. Denne fasen vanligvis ikke varer mer enn 48-72 timer, men kan vare i opptil en uke.

Opptenningsved Phenomenon

Tenningen fenomenet oppstår når det er langsiktige endringer i nervecellene etter gjentatt avgiftning. Dette fenomenet er preget av økte tvangstanker og krav til alkohol. Dette gjør gjentatte detox symptomer verre hver gang personen har å gå gjennom dem og gjør utvinning fra avhengighet som mye vanskeligere.

Andre ting å se opp for

I tillegg til de akutte symptomer på alkoholabstinens, kan en person har flere alkoholrelaterte komplikasjoner. Pankreatitt, leversvikt og skrumplever, hjertesvikt, gastrointestinal blødning, infeksjoner, underernæring, nervesystemet verdifall og dehydrering kan alle være et direkte resultat av alkoholisme. Disse forholdene presentere sitt eget sett av symptomer som kan sees i sammenheng med alkohol detox symptomer allerede diskutert. De fleste av disse forholdene kan være livstruende i seg selv; Men kombinert med akutt detox, kan bringe ytterligere fare for personen. Disse forholdene kan faktisk også forverre symptomene på detox.

Etter den akutte fasen

Mens de fleste detox symptomer avta i løpet av en uke, kan noen få milde symptomer vare opp til et år. Tretthet, søvnløshet, anoreksi og humørsvingninger er svært vanlig samt depresjon. Alkohol detox er bare første skritt. Fortsatt støtte til nøkternhet, sammen med emosjonelle og fysiske velvære, er aldri slutt.