Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med sunn mat og uten piller

Hvordan å miste vekt med sunn mat og uten piller


Hvis du prøver å gå ned i vekt, er det ikke nødvendig å ty til dyre slankepiller som gjør løfter om raske vekttap. For å gå ned i vekt naturlig, bør du inkludere en regelmessig mosjon rutine inn i din livsstil og du bør gjøre sunn mat valg. Å spise usunn mat som pommes frites, hamburgere, kjeks og kaker vil bare føre til vektøkning. Læring hvilke matvarer du skal spise og hvordan du bytter usunn mat med sunn mat er en god måte å begynne å spise sunnere og fremme vekttap.

Hvordan å miste vekt med sunn mat og uten piller

•  Reduser kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier daglig for et vekttap på én til to kilo. per uke. Dette er en sunn måte å gå ned i vekt og holde den av.

Hold blodsukkeret stabilt og holde stoffskiftet aktiv ved å spise et lite måltid hver tredje time i løpet av dagen. Prøv å spise opptil fem eller seks måltider daglig.

•  Unngå å kutte ut karbohydrater helt, fordi de gir deg energi hele dagen. Velg gode karbohydrater, som fordøye sakte, over dårlige karbohydrater som fordøye raskt og la deg sulten igjen raskt. Se etter hele korn, fiberrike produkter. Bytt ut hvitt brød med hel-hvete brød; spise brun ris over hvit ris og hel-hvete pasta enn raffinert pasta.

Legg til mer farge til kosthold ved å legge en rekke grønnsaker og frukt som fremmer vekttap og sunn fordøyelse fordi de er generelt lav i kalorier, høy i vann og høy i fiber.

Unngå transfett, ofte finnes i cookies og kaker, og begrense mettet fett som kommer fra animalske kilder. Les produktetiketter og se etter umettede "hjerte-sunt" fett som olivenolje, avokado, og rå nøtter.

Sett fettholdig kjøtt, for eksempel svinekjøtt, med magre proteiner som kylling, fisk og kalkun. Drikk en lav kalori protein shake hvis du ikke er en stor kjøtt eater fordi protein gjør at du føler deg mett, og er nødvendig for å bygge muskelvev.

Spis mindre enn 1500 milligram natrium daglig, som anbefalt av American Heart Association, for å unngå vannretensjon og oppblåsthet som kan skjule noen vekttap fremgangen du har gjort.

Ta en daglig multi-vitamin for å garantere at kroppen får alle vitaminer og mineraler den trenger for å fungere skikkelig.

Drikk vann i stedet for kalori-laden alkohol, brus og sukkerholdige drikkevarer. Ifølge Clemson University, friske voksne trenger mellom åtte til 12 glass vann for å holde kroppen hydrert, fremme fordøyelsen helse og for å skylle ut giftstoffer.