Digidexo.com

Hvordan redusere BMI

Hvordan redusere BMI


BMI, eller kroppsmasseindeks, er en måte å avgjøre hvor nær du er en sunn vekt. Mens BMI-indeksen ikke fungerer for alle mennesker, for eksempel idrettsutøvere med betydelig muskelmasse og gravide kvinner, er det et nyttig verktøy for de fleste. En BMI mål på 18,5 til 24,6 regnes som sunt med noe større enn 31 merket vektige. Her er hvordan du kan redusere din BMI.

Hvordan redusere BMI

eliminere inntaket av meieriprodukter og bruke lavere fett versjoner. Drikker skummet eller 1 prosent melk i stedet for helmelk vil kutte kalorier med liten endring i livsstilen din.

Spis magert kjøtt. Hvis du spiser fett kjøtt, som kjøttdeig, sørg for å skylle dem etter bruning å kutte ut noe av fettet. Hold deg til skinn kylling og fisk. Du kan også velge å gå vegetarianer et par netter i uken for å redusere fett.

•  Tren regelmessig. Selv om trening kan øke din samlede vekt hvis du utvikler en god del muskelmasse, vil det hjelpe deg å forbrenne fett raskere ved å gi stoffskiftet et løft.

Skjær ut brus og andre drikker med kalorier. Stick med vann når det er mulig.

Spis fullkorn. Disse korn - hvete, havre og bygg - er utmerket for å gi deg fiber, som hjelper på fordøyelsen og vekttap, og de er velsmakende også. Begynn ved å erstatte én matvare om gangen, for eksempel grovbrød for hvitt brød, inntil du spiser hele korn så ofte som mulig.

Hint

  • Endre en usunn vane i uken for å hjelpe deg selv holde seg til en plan.