Digidexo.com

Antibiotikum behandling for revmatoid artritt

Revmatoid artritt er en av de mest vanlige og svekkende former av artritt. For år leger og farmasøytiske selskaper har skapt medisiner for å lindre symptomer, eller for å minske smerten; imidlertid en oppblomstring i antibiotikabehandling for revmatoid artritt skjer.

Tidlig forskning

I 1939 isolerte forskere en unormal type bakterier som kalles mykoplasma i cellene i pasienter med revmatoid artritt. Forskere, opp til det punktet, visste at mycoplasma forårsaket leddgikt i kyllinger, rotter, geiter, kyr og mus. Dessverre ble denne forskningen forlatt. Resurgences skjedde på slutten av 40-årene og begynnelsen av 60-tallet, men tradisjonelle former for behandling overskygget muligheten for en bakterie som forårsaker denne ødeleggende form for leddgikt og bruk av antibiotika for å kurere det.

Behandling

Med moderne teknologi, har ny forskning ført til antibiotikabehandling for revmatoid artritt. Denne behandlingen involverer bruk av lave doser av minocyklin (vanligst), doksycyklin, tetracyklin eller (den mest kostnads ​​affektive av de tre antibiotika) til å drepe celler som lever i mycoplasma pasientene. Dosen er lav, fordi behandlingen ikke herde over natten. Mange ganger pasienter vil oppleve en lessening i symptomer og deretter en plutselig flairup; imidlertid over tid mange pasienter har angitt remisjon, avhengig av alvorlighetsgraden av artritt.

Oral / IV Inntak

I mindre til moderat tilfeller er et oralt inntak av en av disse legemidlene nok til å begynne å infiltrere mycoplasmaer. I avanserte eller ekstreme tilfeller kan en IV drypp være nødvendig. Den helbredende prosess for disse pasientene kan ta lengre tid; er det viktig å huske at helbredelsesraten avhenger av hver person, og alvorlighetsgraden av sykdommen.

Tradisjonell behandling med antibiotikabehandling

Tradisjonell behandling med medisiner rettet mot symptomene, men det gjør faktisk ikke behandle sykdommen. Antibiotikabehandling vil behandle sykdommen, men symptomene kan bli liggende til helbredelse begynner. Under antibiotikabehandling, kan ta av symptomdempende medikamenter være nødvendig. Det er viktig å snakke med en lege om hvilke medisiner vil arbeide sikkert i forbindelse med antibiotikabehandling.

Side Effects

Som med alle typer medisiner, er det registrerte bivirkninger med antibiotikabehandling. Gjær infeksjoner er ofte rapportert med antibiotikabehandling, spesielt med kvinner. En økt følsomhet for sollys er noen ganger oppleves av noen pasienter. Sjelden, kan diaré forekomme.

Minocycline

Det er viktig å merke seg at minocyklin er den mest effektive av de antibiotika. Dette antibiotikum er mer effektive i å infiltrere det bakterielle celle. Noen antibiotika kan ikke være i stand til å trenge gjennom celleveggen som minocycline er i stand til å gjøre. Spørsmålet i å avgjøre hva antibiotika behandling som er best for deg er noe du trenger å diskutere med legen din. En antibiotikabehandling er et spennende gjennombrudd i leddgikt behandling; med mer forskning dukker opp, kan antibiotikabehandling muligens blitt den vanligste behandlingen for revmatoid artritt.