Digidexo.com

normal urin protein nivå

Normale Urin pH-nivåer

Urin pH indikerer om urinen er sur eller basisk. På pH-skalaen, er 7 nøytral. Jo lavere pH-tall, jo mer surt, mens en høyere pH-verdi indikerer mer alkalitet.

Normale pH-nivåer

Urin normalt har en tendens til å være litt surt. Normale verdier varierer mellom 4,6 til 8,0.

Faktorer som påvirker pH

Kosthold kan ha en betydelig innvirkning på urin pH. Spise masse sitrusfrukter, belgfrukter og grønnsaker produserer urin som er mer basisk og har en høyere pH. En diett høy i kjøtt eller tyttebær har en tendens til å redusere urin pH. Urin er også svært sure på å våkne på grunn av tregere puste når du sover.

Tilstander forbundet med lav pH

Sur urin (urin med lav pH-nummer) kan være en indikasjon på flere tilstander eller sykdommer. Disse inkluderer acidose, ukontrollert diabetes, gikt, sult og dehydrering. Sur urin kan bidra til dannelsen av nyre og blærestein.

Tilstander forbundet med høy pH

Urin med høy pH kan være en indikasjon på en urinveisobstruksjon, pylorusstenose, urinveisinfeksjon, nyresvikt og aspirin overdose.

Testing urin pH

Testing urin pH er enkel og kan også gjøres hjemme ved hjelp av billig pH-indikatorstrimler. Det er viktig å huske at urin pH alene er ikke nok informasjon å basere en diagnose.

Hva er årsakene til lavt protein nivå?

Proteiner består av aminosyrer og er essensielle næringsstoffer for kroppen. Proteiner er nødvendig for vekst, vedlikehold og reparasjon av celler. De kan finnes i hele kroppen i muskler, vev, organer og blod. Det er viktig å opprettholde en sunn nivå av proteinet i blodet, og endringene i dette nivået kan indikere en rekke forhold.

Blood Protein

Den store protein i blodet er albumin, som produseres i leveren. Albumin er en viktig metabolsk komponent. Det er en kraftig antioksidant, som betyr at det bidrar til å hindre eller reparere oksidativ skade på vev. Det hjelper også å bære vitaminer, mineraler og hormoner for å distribuere dem i hele kroppen. Albumin regulerer også vannet i vevet. Albumin binder seg til giftstoffer og avfall i blodet til å bidra til å eliminere dem.
Selv om nivået av protein i blodet ikke kan fastslå sykdom, kan det indikere tilstedeværelse av et underliggende tilstand.

Underliggende betingelser

En av de mest vanlige betingelser forårsaker lavt blodprotein er nefrotisk syndrom. Nefrotisk syndrom er en gruppe av symptomer inkludert lav blod protein, protein i urinen, hevelse og høyt kolesterol. Nefrotisk syndrom er forårsaket av en rekke sykdommer som kan skade på nyrene.
Lavt protein nivå kan også være forenlig med leversykdommer, underernæring og fordøyelsessykdommer som for eksempel cøliaki og inflammatorisk tarmsykdom.

Proteiner i urin

Det er flere forhold som forårsaker overflødig protein i urinen, derfor forlate blodet lavt. Forhold som påvirker nyrene, som fungerer som filtre i kroppen, kan føre til protein for å lekke ut i urinen. Sykdommer som glomerulær sykdom skade glomeruli, deler av nyren som bidrar til å filtrere blodet. Når disse blir skadet, kan protein og røde blodceller lekke ut i urinen. Dette kan forårsake problemer, inkludert systemisk ødem, siden en av de funksjoner av albumin er den ta overskytende væske fra kroppen som skal elimineres via nyrene.

De som i faresonen

Forekomsten av lav blod protein er mer vanlig hos personer med visse risikofaktorer. Disse inkluderer de som lider av alkoholisme. Inntaket av overdrevent alkohol påvirker funksjonen av leveren, som er hvor albuminet er produsert. Også kvinner som er gravide er utsatt for å ha lave proteinnivåer. De med autoimmune sykdommer er også i fare, siden de vil typisk ha en høyere immunoglobulin nivå, noe som korrelerer til en lavere blod protein nivå.

Boost Blood Protein

Siden det er korrelasjoner av lav blodproteinnivåer og sykdom, er det viktig å holde blodproteinnivåer på sitt optimale. Det er to viktige faktorer for å hjelpe med dette.

Utøve god hygiene. De fleste bakteriene blir innført i kroppen ved berøring av ansiktet, inkludert øyne, nese og munn, med hendene. Introduksjon av fremmede mikroorganismer i kroppen øker immunglobulin, eller antistoff, nivå. En økning i nivået korrelerer direkte immunoglobulin med en reduksjon i blod protein eller albumin nivå. Forsikre deg om at protein er optimalisert. Mange prøver å kutte ned på kolesterol og fettinntak, noe som utilsiktet minker proteininntaket også. Det finnes mange sunne proteinkilder, inkludert fisk, fjærkre, bønner, nøtter og hele korn. Hvis blod albuminnivå forbli lav, kan tilskudd av aminosyrer bidra til å gjenopprette dem.

Normal Diabetes Sugar nivå

Diabetes er en kronisk medisinsk tilstand som rammer millioner av mennesker over hele verden. Vanlige årsaker til tilstanden inkluderer livsstilsvaner og genetisk predisposisjon. Diabetes oppstår når det er en økning på blodsukkernivået i kroppen. Dette er et resultat av feil eller mangel på insulin, som er et hormon som produseres i bukspyttkjertelen. Dens funksjon er å regulere mengden av sukker i blodet og beholder den ved normale nivåer.

Akseptabel eller Normal Blood Sugar nivå

Det er mulig å vite blodsukkernivået ved å utføre bestemte tester. Mengden av blodsukker avhenger av visse tilstander, slik som tid testen tas. Dette er også påvirket av maten spist før gjennomføring av testen. Det er blodsukkernivået som er akseptabelt, og sies å være normal.

The Range

Når han våkner opp og før du spiser noe, bør blodsukkeret være om 80 til 120, og som et resultat noen tester, tatt før noen måltider bør resultere reflektere det samme nivået. Ved gjennomføring av testen etter ethvert måltid, bør blodsukkernivået være 160 eller mindre. Ved sengetid, er det akseptabelt nivå rundt 100 til 140. Blodsukkernivået under eller over dette området bør være en årsak til varsling.

Testing

Den blodsukkernivået blir testet ved anvendelse av en blodprøve tatt fra spissen av pekefingeren. Dette kan gjøres på et sykehus under tilsyn av lege. Prøven tas til et laboratorium hvor mer analysen er utført. Dette blir vanligvis utført under en Lege ordrer. Det er mulig å utføre tester hjemme ved hjelp av en blodsukkermåler. Dette er en enkel å bruke hjemme kit som er designet for enkel testing. Den lar folk til å overvåke blodsukkeret regelmessig og sammenligne med hva som er akseptabelt.

Opprettholde normal blod sukker nivå

Det finnes egnede måter å holde blodsukkeret på et normalt nivå. Dette oppnås ved å følge en sunn livsstil. Det innebærer først og fremst å spise sunn og naturlig mat som ikke pigg eller forårsake drastisk endring i mengden av sukker i blodet. Det anbefales å spise en balansert diett bestående av hele måltid karbohydrater, ferske og naturlige grønnsaker og gode kilder til protein. En vanlig og konsekvent fysisk treningsprogram kan hjelpe opprettholde normale sukker i blodet som det styrer mengden av glukose i kroppen.

Livsstil

De fleste mennesker lider av diabetes som følge av dårlige valg i kosthold og leve et stillesittende livsstil. Det er viktig å ha regelmessige legekontroller. Å se en lege og gjennomføre en detaljert analyse av blodsukkernivået hjelper i å arrestere et problem før det blir alvorlige.

Hva å gjøre

Det er trinn som kan følges for å opprettholde normale sukker i blodet. Slitasje riktig sittende sko, som feil størrelse sko kan føre til alvorlige fotproblemer hos diabetikere. En sår på føttene som ikke leges raskt eller effektivt kan være et tegn på tilstanden. Søker legehjelp så snart symptomene viser seg kan hindre tilstanden fra å bli alvorlig.

Hva gjør en lav Protein nivå Angi?

Hva gjør en lav Protein nivå Angi?


Den viktigste protein i blodet er albumin, en antioksidant laget av leveren. Siden albumin er viktig for transport av næringsstoffer til cellene i kroppen, kan en lav proteinnivå i blodet indikere flere tilstander eller sykdommer.

Underernæring

Et lavt proteinnivå i enten små barn, den gamle eller den fattige kan indikere feilernæring. Når kroppen ikke får nok protein, som kjøtt, meieriprodukter, nøtter eller bønner, vil blodnivåene være lav.

Nyrer

Nyrene er konstruert for å filtrere ut avfallet fra blodstrømmen og holde nyttige næringsstoffer, slik som proteiner; Hvis nyrene ikke fungerer som de skal, kan proteiner spyles ut med avfallet, en indikasjon på nyresykdom.

Protein i urinen

Når høye nivåer av protein påvises i urinen, er lavt protein nivå forventes i blodet; filtreringssystem av nyrene ikke fungerer som det skal og protein blir spylt fra kroppen i urinen.

Infeksjon

Når blodproteinnivået er lavt hos barn syk av dårlige sanitærforhold eller forurensede vannforsyninger, bruker kroppen opp næringsstoffer og protein for å bekjempe infeksjonen.

Cure

Legge proteinrik mat til kosthold vil øke nivåene av protein i blodet. Hvis nyresykdom eller infeksjon er årsaken, og deretter behandling av sykdom eller infeksjon med antibiotika er avgjørende.

Hvordan Raise lavt protein nivå

For å opprettholde en sunn kropp og muskelsystemet du trenger å innta protein i løpet av dagen. Motta en minimal mengde protein kan føre til at musklene i kroppen til å krympe og visne. Øke lavt proteinnivå kan gjenoppbygge musklene dine til en sunn form, og øke protein-nivå betyr ikke at du trenger å øke kalori- og fett inntak.

Bruksanvisning

•  Drikk en protein shake til frokost. Dette er en enkel måte å øke proteinnivået og start på morgenen med en sterk metabolisme. Bland protein pulver med vann eller lettmelk, og du kan lett innta 20 gram protein til frokost (daglig anbefaling er rundt 50).

Spis kylling eller kalkun produkter til lunsj. Fjørfe har vanligvis en høy protein teller med en minimal kalori og fett teller, slik at alt du spiser er sunt protein.

Snack på ost eller yoghurt i løpet av dagen. Å spise et par skiver ost eller en liten kopp yoghurt mellom måltidene kan holde stoffskiftet opp samtidig som det gir deg en ekstra boost til din lavt proteinnivå.

Spis magert kjøtt eller fisk til middag. De fleste kjøtt kommer til å ha en høy mengde protein og fisk kommer til å ha store proteinnivåer mens husing siden ingen fett.

Drikk et annet protein shake noen timer før du går til sengs. Dette kommer til å holde deg fra snacking i løpet av natten og gi deg en siste puffet til protein nivå.

Hva er normal urin Renonss?

Unormale urin hulrom kan være en indikasjon på at du opplever et helseproblem. Å vite hva normale urin hulrom er kan hjelpe deg med å overvåke helsen din for negative endringer.

Urin Renonss

En urin tomrommet oppstår når du tisser for å tømme blæren. Normale urin hulrom varierer med alder.

Voksne

Normal urin utgang hos voksne utgjør ca 1400 ml per dag for både menn og kvinner.

Barn

Barn mellom barndom og i en alder av to void ca 500 ml per dag. Normale urin tomrom øke til 700 ml per dag i en alder av fem og 1000 ml etter alder åtte. Mellom åtte og 14, barns normale urin hulrom matche de av voksne.

Unormale Hulrom

Økt vannlating kan være et symptom på en betent prostata eller diabetes. Hvis du har mindre, mer hyppige urin hulrom enn vanlig, kan du ha en urinveisinfeksjon.

Betraktninger

De fleste voksne trenger ikke å annullere løpet av natten. Hvis du trenger å komme opp i løpet av natten for å tømme blæren, kan du snakke med legen din om løsninger.

Normale T-celle nivåer

Normale T-celle nivåer


Normale T-celle-nivåer varierer i henhold til typen av T-celle. Det finnes tre forskjellige typer: helper, cytotoksiske og forskrifter. T-celler er en type hvite blodlegemer kalles en lymfocytt. Lymfocytter omfatter 10 til 45 prosent av de hvite blodlegemer.

Helper

Normale nivåer av T-hjelpeceller (også kalt CD4 T-celler) er 500-1500 millienheter per milliliter. Hjelpeceller er første responders. De gjenkjenner når infeksjon er til stede og fortelle fighter celler.

Cytotoksiske

Normale nivåer av cytotoksiske celler måle 300-800 millienheter per milliliter. Cytotoksiske eller CD8 T-celler, er først og fremst ansvarlig for å drepe virus.

Regulatory

Disse spesialiserte lymfocytter forteller immunsystemet når man skal slutte å slåss. De er en undergruppe av CD4 T-celler, i henhold til Merck Manual.

Høye nivåer

Når blodprøver viser T-celle nivåer er forhøyet, kan det tyde på en av mange sykdommer. Høy T-cellenivå kan være et tegn på akutt lymfatisk leukemi, kyssesyke eller myelomatose, ifølge National Institutes of Health.

Lave nivåer

Hvis T-celler har falt under normalområdet, kan det tyde på tilstedeværelse av Hodgkins sykdom, en akutt viral infeksjon eller AIDS. Når diagnostisere AIDS, gis det spesiell oppmerksomhet til mengden T-hjelpeceller.

Normal LDL kolesterol nivå

Når du har for mye LDL kolesterol i blodet, kan det begynne å tette blodårene, noe som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er viktig å forstå hva som utgjør en "normal" LDL kolesterol nivå.

Optimal LDL

Kolesterol nivåer under 100 mg / dL er optimale for menn og kvinner som har høy risiko for hjertesykdom. Kolesterol nivåer under 70 mg / dL er optimale for menn og kvinner som er på svært høy risiko for hjertesykdom.

Nær Optimal og Above Optimal LDL

For den gjennomsnittlige person, er kolesterolnivået mellom 100 og 129 mg / dL anses nær optimal.

Borderline høy LDL

For den gjennomsnittlige person, kolesterolnivå mellom 130 og 159 mg / dL anses borderline høy.

Høyt LDL

Personer med kolesterolnivået i 160-189 mg / dL serien er i de høye tonene.

Svært høy LDL

Personer med kolesterol nivåer over 190 mg / dL utvalg er i svært stor rekkevidde.

Hvordan Raise Low Urin kreatinin nivåer

Hvordan Raise Low Urin kreatinin nivåer


Kreatinin er et nedbrytningsprodukt av kreatin, som er en viktig del av energiproduksjonen i musklene. Omtrent 2 prosent av kroppens kreatin omdannes til kreatinin hver dag og transporteres til via nyrene i blodet der det er filtrert fra kroppen som urin. Fordi muskelmasse er relativt stabilt fra dag til dag mengden av kreatinin i blodet bør forbli stabil i tillegg. Nyrene opprettholde kreatinin nivå innenfor et visst område, så lenge de fungerer normalt. Det er visse ting som kan gjøres for å øke urin kreatinin nivå.

Bruksanvisning

•  Unngå å drikke alkoholholdige drikkevarer. Alkohol interfererer med nyrer mulighet til å filtrere kreatinin fra blodet. Hvis du avstå fra å drikke alkohol, du eliminere dens virkninger på nyrene og kreatinin nivået i urinen bør øke som resultat.

Kutte ned på vannforbruket i løpet av 24 timer før til å gi urinprøven. Store mengder av vann vil fortynne urinen, å redusere mengden av kreatinin per enhet av urin. Ved å kutte ned på vann, er mindre urin produsert, men samme mengde kreatinin vil bli fjernet fra kroppen via nyrene, noe som betyr at det vil være mer kreatinin per enhet av urin.

Hard fysisk trening vil øke muskelmassen som igjen vil kreatin øke.

Spis et riktig kosthold hvis du har nyreproblemer. Det kan hjelpe nyrene fungerer bedre som i sin tur vil øke mengden av kreatinin i urinen. Kreatinin er ikke direkte berørt av kosthold, derimot, er riktig funksjon av nyrene påvirkes av kostholdet.

Stopp tar medisiner som har en negativ effekt på nyrene evne til å tømme kreatinin fra blodet. Rådfør deg med legen din før du avbryter eventuelle medisiner.

Beste dietter for diabetikere med høy Urin Protein

Proteinuri er en tilstand karakterisert ved en overdreven mengde protein i urinen. Feilfungerende nyrer sliter med å filtrere avfallsstoffer og protein, som kan føre til nyresvikt. Ifølge The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, diabetes er den ledende årsaken til end-stage renal sykdom. Finn ut hva den beste dietten er for deg å hindre proteinuri og opprettholde friske nyrer.

Protein og Dairy

Animalsk protein legger utilbørlig stress på dårlig fungerende nyrer. The National Kidney Foundation anbefaler begrense all protein og salt. Faktisk, National Institutes of Health foreslår får bare 0,6 gram protein per dag. Matvarer med lave nivåer av proteinet inkluderer grønnsaker, soyaprodukter tofu og tempeh, og kjøtt alternativer. Meieriprodukter er høy i fosfor. Personer med nyresykdom har et høyt nivå av fosfor i blodet, noe som fører til lave nivåer av kalsium og bentap. Erstatte melkeprodukter med soyamelk, mandel ost og kokos iskrem. Fettfattig yoghurt, cottage cheese, geitost og fetaost er gode alternative muligheter.

Natrium

En diett høy i natrium øker væskeretensjon, som allerede er forsterket av funksjonsfeil nyrer. Nyrer som er i stand til å skille ut saltet begynne å bygge opp et toksisk nivå av avfall og fluidum i kroppen. Ødem er en tilstand som oppstår når nyrene produserer mindre urin. Kroppen begynner å hovne opp, og giftstoffer kan hope seg opp i blodet. Forhindre denne tilstanden ved å unngå alle natrium-rik mat, slik som bearbeidet mat, hermetisert suppe, fet og fritert mat, saus, sauser, chips, kjeks og saltet fisk. Begrens spise ute, fordi de fleste forberedt mat inneholder salt. All mat som ble gjort med en gni eller er panerte bør unngås, også. I stedet for salt, bruker friske urter og krydder for å legge liv til mat.

Kalium

Problematiske nyrer kan ikke fjerne kalium fra kroppen, og for mye kalium kan føre til uregelmessige hjerteslag. Matvarer med kalium inkluderer appelsiner, bananer, poteter, nøtter, lima bønner, avokado, blomkål og tørket frukt.

Karbohydrater

Fordi diabetikere må opprettholde normale blodsukkernivået, kan karbohydrater trenger å være begrenset i sitt kosthold. Den typiske beløpet anbefalt av American Diabetes Association er mellom 45 og 65 gram per måltid. Folk på friske nyre dietter, men bør få de fleste av sine kalorier fra karbohydrater. Dette kan utgjøre et problem for diabetikere. Sjekk med legen din for å finne ut hvor mange karbohydrater du trenger daglig.

Normal serum PSA nivå

Prostatakjertelen er en mannlig organ som er under blæren og omgir urinrøret. Et serum PSA-test måler mengden av prostata-spesifikt antigen i blodet. PSA er et protein som finnes i prostata celler. Denne testen er primært beordret til å screene for prostatakreft, men er også dømt til å diagnostisere benign prostatahyperplasi (BPH), diagnostisere prostatitt, overvåke endringer i prostatakreft, evaluere effektiviteten av prostata kreft behandling og sjekk for gjentakende prostatakreft.

Test

En blodprøve for en PSA-test blir sendt til et laboratorium for prosessering. Fasting før en PSA-test er unødvendig. Bivirkninger av en blod uavgjort er vanligvis milde og inkluderer lett til moderat smerte og en bankende følelse.

Normalt nivå

Ifølge den niende utgaven av Mosby sin Diagnostic and Laboratory Test Reference, er en normal serum PSA-test mindre enn fire nanogram per milliliter eller fire mikrogram per liter. Hvis du er mindre enn 50 år, kan din lege vurdere en PSA-nivå større enn to nanogram per milliliter for høy og kan foreslå ytterligere testing. Enkelte laboratorier kan ha litt en annen definisjon av en normal PSA-test, og legen din vil avgjøre om PSA-test er unormal.

Betraktninger

PSA nivåer kan være forhøyet etter en rektal undersøkelse, etter en prostatabiopsi, etter en transuretral reseksjon av prostata (TURP) eller hvis utløsningen kommer innen 24 timer etter blodprøvetaking. PSA nivåer kan være forhøyet opp til fem ganger den normale for opp til seks uker etter en urinveisinfeksjon (UVI) eller prostatitt. Visse medisiner som finasterid (Propecia, Proscar) og diethylstilbestrol (DES) kan redusere PSA nivåer.

Unormale nivåer

Forhøyede PSA nivåer kan indikere prostatakreft, benign prostatahyperplasi (BPH) eller prostatitt. Symptomer som kan indikere en prostata lidelse er smerter eller en brennende følelse med vannlating, smertefull ejakulasjon, ryggsmerter, manglende evne til å urinere eller en økt hyppighet av vannlating. Diagnostisering av prostata lidelser innebærer en fysisk undersøkelse, tilstedeværelse av symptomer, imaging tester og muligens en biopsi av prostata vev. Ikke alle tester er angitt for hver person.

Screening

The American Urological Association anbefaler en PSA-test og prostata eksamen for menn 40 og over. Videre rutinemessig testing vil avhenge av flere faktorer, blant annet resultatene fra grunnlinjen, alder, forventet levealder og prostata kreftrisiko faktorer. Ifølge American Urological Association, er prostatakreft den nest største årsaken til kreftdød hos menn. Tidlig påvisning av prostatakreft kan forbedre utfallet.

Normal alkalisk fosfatase nivå

Alkalisk fosfatase er en enzymatisk protein som finnes i lever, tarm, placenta og bein. Normal voksen spekter av alkalisk fosfatase er 41-133 IU per liter blod, og disse verdiene varierer mellom laboratorium og metode, ifølge "The Pocket Guide to diagnostiske tester."

Prosedyre

For å bestemme en alkalisk fosfatase-nivå, blir en blodprøve oppnådd og analysert ved et klinisk laboratorium.

Høy alkalisk fosfatase

Forhøyet alkalisk fosfatase kan skyldes obstruktive sykdommer i gallesystemet, leversykdom, bein sykdommer og skjelettmetastaser, hyperparatyreoidisme, rakitt, hyperfosfatemi, gastrointestinale sykdommer, hypertyreose, og med bruk av legemidler som er giftig for leveren.

Lav alkalisk fosfatase

Alkalisk fosfatase er redusert i underernæring, overskytende forbruk av vitamin D, pernisiøs anemi, Wilson sykdom, hypotyreose, sinkmangel, og i arvelig hypophosphatasia.

Normale Økning

Alkalisk fosfatase er normalt forhøyet hos barn på grunn av bein vekst, i tredje trimester av svangerskapet på grunn av morkake produksjon og med healing benbrudd på grunn av beinremodeling.

I leversykdom

Alkalisk fosfatase er moderat forhøyet i nesten alle leversykdommer. Imidlertid nivåer som er fire ganger større enn normalt eller høyere indikerer cholestatisk leversykdom.

Grunner for lavt protein nivå i blod

Grunner for lavt protein nivå i blod


Blodproteiner er også kalt serumproteiner og tjene til å transportere materialer gjennom blodet og og regulere cellulær aktivitet. De to hovedtyper av protein i blodet er albuminer og immunglobuliner.

Typer av Blood Protein

Albumin er det viktigste type protein i blodet, og er opprettet hovedsakelig i leveren. Albumin bidrar til å stoppe blodet siver ut av blodårene. Det hjelper også transport stoffer gjennom blod og bistår med vev vekst og helbredelse. Globulin er den andre hovedtypen av blodprotein og er bygget opp av forskjellige proteintyper. Mange globulins er skapt i leveren, og andre er skapt av immunsystemet. Noen globulins transport materialer som jern i blodet og bidra til å bekjempe infeksjonen.

Årsaker

Nefrotisk symptomet er ofte en viktig årsak til lave proteinnivåer i blodet. Det er forårsaket av ulike lidelser som skader nyrene. Leversykdommer kan også være en underliggende årsak til lave proteinnivåer i blodet.

Side Effects

Når de totale blodproteinnivået er lavt, kan ødem føre. Lave nivåer av protein i blodet forekommer ofte hos personer med hjertesvikt, alkoholisme, immobilisering, underernæring og graviditet.

Grunner

Hvis en persons kosthold mangler i protein eller aminosyrer, kan kroppen hans har problemer med å produsere albumin og globulin, noe som resulterer i lav blod protein. I tillegg kan alvorlige brannskader, autoimmun sykdom, ukontrollerte diabetes og hypertyreose også være grunner til at noen har lav proteinnivåer i blodet.

Høy blodprotein Levels

Ifølge en 1989 studie publisert i Lancet at anmeldt 7735 middelaldrende menn over en ni-års periode, menn som hadde lav blodproteinnivåer utviklet sykdommer og hadde en mye høyere dødelighet enn de med normale nivåer.

Normal Blood-Sugar nivå for en nondiabetic

Normal Blood-Sugar nivå for en nondiabetic


Blodsukkernivå må overvåkes, hvis en eller annen grunn, er en blod-glukosetest tatt og blod-sukker nivå er vist å ha piggete. Spiked blodsukkernivå er ikke noe å le og må bringes ned til et akseptabelt nivå.

Amerikanske Standards

Det normale nivået for blodsukkeret i USA i enhver person, diabetiker eller nondiabetic, er 70 til 100 mg / dl.

Canadian Standards

I Canada er systemet for å måle blodsukkeret annerledes. Måleenheten er forskjellig og så er standard tall for normalitet. Normale blodsukkernivåer for Canada er 4 til 7mmol / l.

Hvordan å opprettholde Normalitet

En måte for en nondiabetic person til å holde henne blod-sukker nivå normalt er, først og fremst, for å unngå å konsumere store mengder sukkerholdig mat.

High Blood Sugar Ligner Drukkenskap

Spiked blodsukkeret gjøre en person etterligne oppførselen til en alkoholiker. Spise godteri med måte og holde seg borte fra alkohol så mye som mulig.

Karbohydrater er sukker, Too

Noter karbohydrat inntaket. Balansere eller erstatte karbohydrater i kosten med matvarer rike på fiber og protein.

Normal Urin Analyse

Hvis du besøker et legekontor eller et sykehus med visse symptomer eller er det for en rutinesjekk, vil du ofte bli gitt en urinprøve. Testen er veldig normalt og administreres enkelt uten smerte.

Viktig

Urinanalyse er viktig fordi det er en rask og enkel måte å screene for sykdommer. Det kan bidra til å avgjøre om du er syk. Det kan også bestemme om du er i faresonen for en sykdom som diabetes, og dermed bidra til å forhindre det.

Grunnleggende

Urin analyse, eller urinanalyse, er flere tester av urin som er nyttig for å bestemme din helse. Vanligvis blir du bedt om å besøke stedet badet for å produsere en prøve, men noen leger eller klinikker kan tillate prøver å bli brakt hjemmefra.

Forberedelse

Før du tar en urinprøve, er det viktig å slutte å ta noen medisiner som Chloroquine, jerntilskudd og Levodopa, ifølge Medline Plus. Disse kan påvirke måleresultatene. Spør legen din om medisiner du bør unngå.

Hva er testet

Under normal urinanalyse fargen og åpenbare utseende av urinen, så vel som det som er ut som under et mikroskop, evalueres. Den kjemiske make-up er også analysert.

Normale Resultater

Fargen på urinen din kan variere basert på kostholdet ditt, men så lenge det varierer fra nær fargeløs til annen variant av gul, er det fint. Ifølge Medline Plus, mangel på hemoglobin, nitritter, røde blodceller og hvite blodceller er normalt.

Normal Blood Sugar nivå for en ikke-diabetiker pasient

Blodsukkeret måles enten ved et laboratorium eller hjemme. Blodsukkermålinger er et viktig verktøy for å opprettholde normal blodsukkeret varierer vanligvis mindre enn 100 mg / dL (milligram per desiliter).

Hjem Blood Glucose Monitoring

Ved hjelp av en glukosemåler (blodsukker testing av maskinen), kan en person ta en prøve for å teste blodsukkeret. Før måltider, blodsukkernivået varierer 70-130 mg / dL. Etter måltider området bør være mindre enn 180 mg / dl.

Fasting Blood Glucose

Normale fastende blodsukkernivået varierer 70-99 mg / dL. Når fasten, er enkeltpersoner som kreves for ikke å konsumere mat minst åtte timer før testing.

Oral glukosetoleransetest (OGTT)

En oral glukosetoleransetest (OGTT) utføres to timer etter å ha drukket en 75 gram glukose drikke. De normale nivåer etter en OGTT testen er utført er 140 mg / dL eller mindre.

Svangerskapsdiabetes Screening

Svangerskapsdiabetes screening er utført i løpet av uke 26 til 28 i svangerskapet. Etter å ha drukket en 50 gram glukose drikke, er en blodprøve utført én time etter inntak med normale nivåer blir mindre enn 140 mg / dL.

Svangerskapsdiabetes Diagnostic: OGTT

På fastende, bør normalt nivå være mindre enn 95 mg / dl. Etter fastende blodprøvetaking, er en 100 gram glukose drikke konsumert og blodet trekkes ytterligere fire ganger. Områder for en time er mindre enn 180 mg / dL, er to timer mindre enn 155 mg / dL og under 140 mg / dL etter tre timer.

Normale Fasting sukker nivåer for en diabetiker

Fastende blodsukker nivåer er en av de beste måtene å overvåke diabetes. En test for å måle disse nivåer er vanligvis tatt etter at en pasient har gått uten mat i 12 timer. Derfor utfører testen i morgen etter en natt uten mat er ansett som en optimal tilnærming.

Ideell Fasting Blood Sugar nivå

Den ideelle blodsukkeret for ikke-diabetikere friske individer er 83 milligram per desiliter.

Normal Range

Blodsukkernivået mellom 70 og 100 mg / dl regnes som normalt. Ifølge fastingbloodsugar.org, en fastende blodsukkernivået er større enn 125 mg / dl er en indikasjon på diabetes.

Mål for diabetikere

Den ideelle blodsukkernivå for en behandlet diabetisk er identisk med den ideelle blodsukkernivå for en frisk person.

Overvåking Fasting blodsukkernivået

Diabetikere oppfordres til å overvåke sine fastende blodsukkernivået på daglig basis. Mønsteret av nivåene kan indikere problemer med diett eller medisiner.

Medisinsk behandling

Pasienter bør arbeide med sin lege eller medisinsk faglig til å forstå og tolke målingene, og bruke dem til å avgrense behandlingen.

Normal sunn skjoldbrusk nivåer Vs. Farlige Levels

Det er mye forvirring om hva en normal skjoldbrusk-nivå er. Siden det er mer enn én type av thyroid sykdom, skjoldbrusk nivåer som anses som farlig variere mellom hver type. Derfor er det tester som er utført som bestemmer hva en persons skjoldbrusk-nivå er, og riktig behandling kan gis før slike farlige nivåer føre til alvorlige helseproblemer.

Fakta

Det finnes to typer skjoldbrusk sykdom: hypertyreose og hypotyreose. Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen er overaktiv, og hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen er under aktiv. Testing av skjoldbrusk stimulerende hormoner (TSH) avgjør om man faller inn under noen av disse tilstandene, eller hvis deres skjoldbrusk aktivitet er innenfor normalområdet. Slike tester er også utført på nyfødte.

Funksjon

Hypofysen produserer TSH. Skjoldbruskkjertelen reagerer deretter ved å lage hormoner som kalles trijodtyronin (T3) og tyroksin (T4). Disse hormonene påvirker mange kroppsfunksjoner, som for eksempel stoffskiftet, blodstrømmen til hjertet, blodtrykk og vekt. En lav TSH resultatet indikerer at skjoldbruskkjertelen er overaktiv, og produserer for mange hormoner. En høy TSH Resultatet er en indikasjon av hypotyroidisme, fordi skjoldbruskkjertelen ikke reagerer riktig på hypofysen, og således ikke er å skape nok hormoner.

Typer

Normale nivåer TSH anses å være hvor som helst mellom 0,4 til 4,0 mlU / L. Disse nivåene tyder på at det ikke er skjoldbrusk dysfunksjon stede. Personer som er under behandling for enten hypotyreose eller hypertyreose bør ha TSH nivåer av 0,5 til 3,0 mIE / L. Eventuelle nivåer lavere indikerer at skjoldbruskkjertelen er overaktiv. Høyere nivåer indikerer at skjoldbrusk er under aktiv, og at hormonerstatnings medisinering er nødvendig. Hvis medisinen allerede er i bruk, så doseringen økes.

Forebygging / løsning

Innledende blodprøver er gjennomført for å lese TSH nivåer, og noen ganger T3 og T4 nivå også. Når en person er diagnostisert med hypo- eller hypertyreoidisme, blir deretter regelmessige blodprøver gitt for å sikre at den riktige mengde for behandling blir gitt. For eksempel vil en hypothyroid individ tar Levothyroxine gis månedlige tester og dosen vil bli justert tilsvar til TSH nivåene komme tilbake normal.

Advarsel

TSH nivåene kan nå et farlig nivå når en skjoldbrusk lidelse ikke blir behandlet på riktig måte, eller går undetected for en betydelig mengde tid. En studie av 3000 mennesker ble gjort av epidemiologer for Journal of American College of Cardiology i 12 år for å avdekke mulige farer forbundet med høye nivåer av TSH. Studien viste at personer som hadde en TSH nivå på 10 mIU / L eller høyere var på dobbelt så stor risiko for hjertesvikt enn personer som hadde lave TSH-nivåer. Dermed avslører undersøkelsen at det er en direkte kobling mellom TSH nivåer og hjerte helse.

Hva er normal urin utgang for en voksen?

Normal Urinutsondringen forstås best når diskutert i forbindelse med inntak av vann.

Vann i kroppen

Vann er den viktigste kjemiske bestanddelen i kroppen, noe som gjør opptil 60% av kroppsvekten. Syklusen av vann gjennom legemet omfatter fjerning av giftstoffer via urinering.

Mangel på vann

Dehydrering oppstår når legemet ikke har tilstrekkelig vann. Lav energi og en nedgang på Urinutsondringen oppstå når du er dehydrert.

Vanninntaket

Det er ingen bestemt mengde anbefalt for vanninntaket. Generell helse, aktivitetsnivåer, og klima alle faktor i behovet for å konsumere vann.

Urin -utgang og erstatning

Ifølge Mayo Clinic, er den gjennomsnittlige urin utgang for en voksen 6,3 kopper per dag. Med andre faktorer inkludert (som svetting), tar det ca 8 kopper vann per dag for å erstatte vanntapet.

Betraktninger

En lege bør konsulteres dersom en bemerkelsesverdig, langvarig endring i urin utgang oppstår. Riktig inntak av vann er relatert til urin utgang, og den rette balansen er en faktor i generell fysisk helse.

Hva er en normal T4 Thyroid nivå?

Hva er en normal T4 Thyroid nivå?


Den skjoldbrusk er kjertelen i kroppen din som regulerer stoffskiftet. Det produserer to hormoner - T4 og T3. Den normale lesing for Total T4 anses å være mellom 4 og 11. Men den T4 nivået alene ikke viser om du har en skjoldbrusk problem. Testen må kombineres med en test for TSH (thyroid-stimulerende hormon).

Siden skjoldbruskkjertelen regulerer stoffskiftet, symptomer på en overaktiv skjoldbruskkjertel inkluderer søvnløshet, irritabilitet, nervøsitet, vekttap og økt avføring. Symptomer på en underactive skjoldbruskkjertelen er tretthet, vektøkning og mangel på motivasjon. En test utenfor de normale områder kan også indikere skjoldbruskkjertelkreft.

Hva er T4

T4 er en skjoldbrusk hormon som har fire jod enheter. Jod brukes av skjoldbruskkjertelen i produksjon av skjoldbruskkjertel hormon og inntas gjennom maten vi spiser. Det er mer T4 i kroppen enn T3, men det er T3 som er det aktive hormonet.

Endokrinologi

Hvis du tror du har en skjoldbrusk problem, spør din lege for å anbefale en spesialist, kjent som en endokrinolog. Disse legene er spesialister i saker med endokrine kjertler (hormon-produksjon kjertler) og er bedre rustet til å hjelpe deg med å administrere en skjoldbrusk problem enn en generell praksis lege. Han eller hun vil teste dine T4 thyroid nivåer samt T3 og TSH.

Overaktiv skjoldbrusk

Hvis du mistenker at du har en overaktiv skjoldbruskkjertel, kan det hende at T4 thyroid nivå og TSH hormoner testes samtidig. Legen din kan bestille en test kalt Total T4 eller Total Thyroxine. Hvis resultatene viser at Total T4 thyroid nivået er over normalområdet (4-11) og at TSH er under normalområdet (0,5 til 5,5), så du kan ha en overaktiv skjoldbruskkjertel. Dette kalles også hypertyreose.

Ved hjelp av en test kalt Free T4, er det normale området 0,8 til 1,8. Hvis testen viser T4 thyroid nivået er over 1,8, kan det hende du har en overaktiv skjoldbruskkjertel.

Active Thyroid

Bruke Total T4, testresultater som viser ditt T4 thyroid nivået er under normalområdet (4-11) og at TSH er over normalområdet indikere en underactive skjoldbruskkjertelen. Dette er kjent som hypotyreose.

Bruke Free T4 test, hvis resultatet er mindre enn 0,8, så du kan ha en underactive skjoldbruskkjertelen.

Rettsmidler

Hvis du er diagnostisert med en overaktiv skjoldbruskkjertel, behandlinger inkluderer medikamentell behandling, kirurgi eller radioaktivt jod. De to sistnevnte vil redusere størrelsen av skjoldbruskkjertelen, i sin tur reduserer mengden av T4-utgang. Medikamentell behandling kan bidra til å hemme produksjonen av skjoldbrusk hormoner, men er vanligvis ikke betraktet som en langsiktig løsning. Med den kirurgiske alternativet, blir hele eller en del av skjoldbruskkjertelen fjernet. Med radioaktivt jod alternativet, vil du ingest radiojod, og i løpet av uker eller måneder, det vil ødelegge hele eller deler av skjoldbruskkjertelen. Hverken den kirurgiske alternativ heller radiojod alternativet er en eksakt vitenskap og mange pasienter ende opp med en aktiv skjoldbruskkjertel, som deretter blir regulert gjennom medisinering.

Hvis du er diagnostisert med en underactive skjoldbruskkjertelen (eller ende opp på den måten etter fjerning av skjoldbruskkjertelen), vil du få foreskrevet et hormon erstatning medikament som skal tas daglig for resten av livet ditt.