Digidexo.com

Lidokain Prilokain Cream Vs. Lidokain Cream

Lidokain Prilokain Cream Vs.  Lidokain Cream


Selv om begge lidokain / prilokain og lidokain krem ​​krem ​​inneholder den samme hovedbestanddel, tilsetning av prilokain gjør det mulig for en krem ​​som skal benyttes i en mer avansert medisinsk behandling. Hvis et lokalanestetikum er nødvendig, er det viktig å forstå forskjellene mellom de to kremer.

Ingredienser

Lidokain / prilokain krem ​​inneholder to viktigste ingrediensene, som begge er anestesiologi: lidokain og prilokain. Lidokain krem ​​bare inneholder den viktigste ingrediensen lidokain.

Funksjon

Både lidokain / prilokain krem ​​og lidokain krem ​​funksjon som lokalanestetika. Når den påføres på huden, hindrer de nerver fra å sende signaler av smerte til hjernen.

Bruksområder

Lidokain / prilokain krem ​​blir brukt til å bedøve huden før medisinske prosedyrer, for eksempel skin grafts eller innsetting av linjene IV. Lidokain fløte brukes til å behandle smerte eller kløe i huden og slimhinnene; det er en vanlig behandling for eksem, insektbitt, mindre brannskader og hemorroider.

Søknad

Lidokain / prilokain Kremen skal påføres direkte på huden, men bør ikke gnis inn. Legg inn en lufttett bandasje over området, som skal bli renset grundig like før medisinsk prosedyre. Lidokain krem ​​er også påføres direkte på huden, selv om det skal gnis lett inn i huden, men området skal ikke tildekkes eller bandasjert mindre spesifikt bedt om av en lege.

Side Effects

Begge typer bedøvende krem ​​kan gi bivirkninger, slik som rødhet, hevelse, svie eller uvanlige opplevelser på stedet av søknaden. Hvis det oppstår en alvorlig allergisk reaksjon (utslett, pustevansker, hevelser), er det viktig å søke legehjelp umiddelbart.