Digidexo.com

Hvordan få Ear Stifte Akupunktur for vekttap

Hvordan få Ear Stifte Akupunktur for vekttap


Ear stifting akupunktur for vekttap er basert på prinsippene om akupunktur. Delte meninger om hvorvidt praksisen faktisk bidrar med vekttap. Øreakupunktur for vekttap er antatt å fungere fordi de stifter trenge trykkpunkter i kroppen og øre, som sies å utløse en følelse av å føle full. Øret stifter er igjen i flere uker eller måneder, som sies å frembringe en kontinuerlig nedgang i appetitt. Akupunktur for vekttap er også sagt å hjelpe en person slutte å røyke. Øreakupunktur er en alternativ vekttap metode som kan eller ikke kan gi positive resultater. Det er ingen alvorlige risikoer forbundet med øreakupunktur for vekttap, men det er ikke tilrådelig for alle, inkludert gravide kvinner. Ear stifting er lik for å få et vanlig øre piercing. Du kan forvente å betale alt fra $ 50 - $ 100 for hver enkelt.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din og finne ut om akupunktur for vekttap er en hensiktsmessig og trygt alternativ. Legen din kan råde mot teknikken. Øre stifter er ikke for gravide og personer som tar visse typer medisiner, eller noen med et hjerte tilstand eller pacemaker. Hvis du har spørsmål om øret stifting snakke med legen din. Det er ikke tilrådelig å forsøke øret stifting hjemme. Prosedyren bør gjøres av en lisensiert profesjonell til å hindre smitte og redusere smerte.

Planlegge en avtale med en lege utdannet i øret akupunktur teknikker. Du kan også ta kontakt med lisensierte øret stifte utøvere og akupunktører. I det minste, bør du spørre noen øre stifting profesjonell om deres trening og erfaring, og sørge for at de følger hygienepraksis. Ear stifting utstyr bør steriliseres etter hver bruk for å unngå smitte, og operasjonshansker bør brukes. Velge en lege for øreakupunktur er sannsynligvis det beste valget siden en lege vil nøye analysere din vekt og helsetilstand.

Rengjør øret stifter i henhold til legens anbefalinger. Det er best å desinfisere området daglig, spesielt i ukene etter påføring. Folk som har brukt øreakupunktur for vekttap har rapportert en redusert appetitt i de første syv til ti dager etter mottakelse av øret stift. Andre har rapportert å miste vekt i løpet av en måned. Røykere er sagt å oppleve en reduksjon i cravings umiddelbart etter øret stifting akupunktur.

Tips og advarsler

  • Ring legen din dersom du ikke opplever en redusert appetitt i løpet av de første par ukene
  • Ring legen din dersom øret stifting forårsaker smerte eller infeksjon.
  • Akupunktur for vekttap er ikke anbefalt for gravide, eller de med hjerteproblemer og pacemakere. Snakk med legen din for å unngå potensielle helseproblemer.