Digidexo.com

kosthold etter gastrectomy

Sunt kosthold Etter Colon Cancer Operation

Colon reseksjon operasjonen er utført på en pasient når kreften har spredd seg inn i vevet av tykktarmen. Operasjonen fjerner en del av tykktarmen som er infisert med kreft til å hindre spredning av sykdommen. Umiddelbart etter operasjonen vil du ikke få mat eller drikke før kolon funksjonen gjenopptas. Kosthold er en del av din sunne bedring etter tykktarmskreft kirurgi når du forlater sykehuset.

Midlertidige begrensninger

Du må kanskje unngå noen matvarer midlertidig etter tykktarmskreft kirurgi. Rå grønnsaker, meieriprodukter, sukkerholdig mat og høy-fett eller frityrstekte matvarer er for vanskelig å fordøye etter operasjonen, og det kan ta litt tid før din kolon kan håndtere disse matvarene. Noen pasienter må helt eliminere disse matvarer fra kostholdet sitt etter kolon kirurgi.
Dietten gitt til tykktarmskreft kirurgi pasienter er svært annerledes enn det som ble brukt til å forebygge kreft i tykktarmen. Det inkluderer raffinert korn som finnes i hvitt brød og frokostblandinger. Vanligvis disse matvarene unngås, men de anses lav-rester matvarer som vil gi din kolon tid til å leges etter operasjonen.

Forebygging av tilbakefall

Ditt kosthold etter kolon har fullstendig helbredet bør unngå raffinert sukker og korn. Når fordøyelsessystemet fungerer som det skal, vil disse matvarene være lett tolerert. Et sunt kosthold etter tykktarmskreft kirurgi bør unngå rødt kjøtt og fettrike matvarer. Inneholde rikelig med hele korn og høy-fiber matvarer, sammen med frukt og grønnsaker. Bruk fet fisk for protein i stedet for rødt kjøtt så ofte som mulig.
Overvåke hvor godt du tåler disse matvarene etter operasjonen. Du kan inkludere meieriprodukter når tykktarmen er helt leget, men noen pasienter opplever at de har blitt laktoseintolerante etter tykktarmskreft kirurgi. Hold orden på matvarene som plager deg og arbeide med din kostholdsekspert og lege for å sikre at du får riktig næring fra kosten din.

Balansert kosthold

Dietten du spiser etter tykktarmskreft kirurgi er ikke annerledes enn den som folk flest bør spise hver dag. Velg magre proteinkilder, komplekse karbohydrater fra frukt og grønnsaker, og omfatter hele korn for fiber. Unngå sukker og bearbeidet mat sammen med transfett og mettet fett.
Dette sunt kosthold vil hjelpe kroppen din gjenopprette fra kirurgi og unngå en rekke andre helseproblemer.

Hva kan jeg spise på en klar væske kosthold etter Lap Band Surgery?

Legen din vil forskrive en klar væske diett for deg etter den første dagen eller to av din Lap-Band drift. De fleste pasientene følger den klare væsken kosthold i flere dager, og deretter gå videre til en "full" flytende diett som inneholder mer mat. Etter flere dager pass, kan du deretter legge enda flere matvarer i kostholdet ditt. Gitt den strenge arten av den klare væske diett, de første få dager er ofte de vanskeligste.

Den klare væsken Diet

En klar væske kosthold består av mat og drikke som er ekstremt lett for fordøyelsessystemet å behandle og vil forlate ingen ufordøyd spor i tarmen. Det er svært begrenset i naturen, slik at det bare kan brukes i noen dager, og bare av de som er vel-ernært; det vil ikke gi nok kalorier eller ernæring for kroppen din til å fungere i lengre perioder av gangen.

Etter Lap-Band prosedyre, vil en klar væske diett gjeninnføre fordøyelsessystemet til mat som er lett å fordøye. Dietten gir også sårt tiltrengte elektrolytter, hydrering og små mengder energi, slik at du kan gjenopprette.

Matvarer tillatt på en klar væske diett

Elementer som du kan konsumere på din post-prosedyre klar væske diett inkluderer rent vann, cellulose-fri fruktjuicer, cellulose-fri lemonade eller frukt punch, sportsdrikker, vanlig gelatin uten frukt eller andre tilsetningsstoffer, vanlig klar buljong, honning, vanlig frukt juice is spretter gratis frukt biter eller andre tilsetningsstoffer, svart kaffe og vanlig te.

Noen klar væske diett planer tillater brus som skal forbrukes, men dette vil ikke være sant for deg etter at du har hatt Lap-Band prosedyre. Carbonation i brus kan forstyrre din Lap-Band og forårsake ubehag.

Hvorfor en klar væske diett er foreskrevet

En klar væske diett vil bli skrevet ut til deg etter at du mottar Lap-Band prosedyre fordi magen trenger tid til å gro og bli vant til Lap-Band selv. "Ekte" mat vil bli innført svært langsomt tilbake i kostholdet ditt.

Den klare væsken kosthold følges vanligvis for bare et par dager. Etter dette vil du sannsynligvis fortsette til en "all-flytende diett", som vil tillate meieri elementer som kumelk og iskrem, most frukt, pudding, smør, juice med fruktkjøtt, kremet suppe, havregryn, protein shakes og havregrøt eller krem av hvete.

Barnas Diet Etter Adenoid Surgery

Adenoid kirurgi er en vanlig prosedyre utført på barn. Adenoids må fjernes hvis de er så store at de forstyrrer nasal pusting eller forårsake tilbakevendende ørebetennelser. Det er normalt få komplikasjoner og utvinning tid er ganske rask. Noen barn kan føle fine og i stand til å spise en normal diett i løpet av 24 timer. For andre kan det ta flere dager.

Væsker

Gi barnet væske så snart han vil ha dem, og så ofte som han ønsker dem for å hindre dehydrering. Han vil trolig oppleve smerter eller feber etter operasjonen og har et økt behov for væske. Prøv å få ham til å drikke fire glass væske hver dag for et par dager etter operasjonen. Vann og is chips er fine. Frosne Popsicles er også bra fordi kald væske kan bidra til å lette ubehag i halsen. Unngå varme væsker eller kullsyreholdige drikker fordi dette kan irritere halsen. Så serverer ikke sitrus drikker som appelsinjuice eller saft til en uke etter operasjonen fordi syrer kan gi irritasjon og forverre smertene.

Hvis tynne væsker gå opp barnets nese, tjene tykke drikker som milkshake eller smoothies. Hvis barnet opplever oppkast etter operasjonen er det best å bare tjene klare væsker, slik at du kan se etter blødninger. Hvis barnet ditt har oppkast som varer i 24 timer, eller hvis han ser ut til å bli dehydrert, ringe legen din med en gang. Kvalme og oppkast noen ganger oppstå som en bivirkning av medisiner som brukes i kirurgi og bør rydde opp innen 24 timer.

Soft Food

Serve barnet myk mat så tidlig som kvelden for kirurgi hvis han ønsker å spise dem, og han er i stand til å holde nede væsker uten oppkast. Begynn med pudding, nudler, egg, yoghurt, Jello eller iskrem. Det er best å holde seg til kjøle mat først. Innføre varm eller romtemperert bløt mat når barnet kan svelge det uten irritasjon. Unngå krydret mat eller noe varmt.

Solid Food

Mate barnet fast føde så snart han er i stand til å spise myk mat uten ubehag. Så lenge halsen er ikke sår, og han er i stand til å svelge, er det greit å gjeninnføre fast føde så tidlig som dagen etter operasjonen. For et par dager er det best å unngå skarpe mat som chips, pizzabunner, tørre korn eller toast. Velg matvarer for ditt barns kosthold etter adenoid kirurgi etter de samme retningslinjene du ville bruke hvis barnet hadde en sår hals. Tilbyr rikelig med væske, tjene kul myk mat og gjenoppta fast føde når halsen smerte har sunket.

Kosthold for ammende mor

Kosthold for ammende mor


Sunn mat stopper ikke når babyen er født. Det er viktig for amming moms å fortsette et sunt kosthold etter sine babyer ankommer --- tross alt, hva du spiser går rett over i morsmelken og inn i babyens mage. Å gjøre smarte valg for ammingen diett vil gagne deg og din baby.

Mat å spise

Generelt bør ammende kvinner følger samme sunt kosthold de fulgte under svangerskapet.

The American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler ammende kvinner får minst 1000 mg kalsium hver dag mens du ammer. Gode ​​kilder til kalsium inneholder melk og melkeprodukter, samt brokkoli, laks, grønnkål og tofu.

Protein er også et viktig næringsstoff for helse og melkeproduksjon, så gravide kvinner bør få rikelig med magert kjøtt, egg, peanøttsmør og tofu.

Ammende mødre trenger også rikelig med hele korn, slik som hele korn brød og brun ris.

Den AAP sier at komplekse karbohydrater er en av de viktigste komponentene i en sunn diett amming. Grønnsaker, som brokkoli og blomkål, og frukt, som epler og bær, har komplekse karbohydrater og sunne vitaminer.

En overraskende tillegg til en sykepleier mors kosthold er fett. Siden kroppen din trenger fett for å hjelpe til med melkeproduksjonen, anbefaler AAP ammende mødre får tre til fem porsjoner med fett hver dag, for totalt 1 unse av fett.

Matvarer for å unngå

Ta hensyn til barnets signaler for å vite hvilke matvarer du bør unngå.

Hver baby er forskjellig. Noen babyer har ikke noe problem med mamma spise krydret mat; andre kan få gassy med de enkleste eim av hvitløk. Hvis barnet ditt får problemer med magen etter at du har spist en bestemt måltid, kutte at mat ut av kostholdet ditt for en liten stund.

Generelt er det en god idé for ammende mødre for å unngå alkohol og tobakk, samt noen matvarer med store mengder sukker eller koffein.

Å miste vekt etter fødselen

Å miste vekt etter fødselen


Mange kvinner er ekstatisk etter fødselen, men denne gleden kan noen ganger falme etter at de ser i speilet. De fleste kvinner opplever noen left vekt fra svangerskapet og bekymre deg for hvordan å ta den av. Selv om slanking og en øvelse diett er viktig, er det også viktig å holde seg frisk. Følge noen enkle trinn vil sikre at du tar av den ekstra valpefett på en trygg og sunn måte.

Å miste vekt etter fødselen

Å miste vekt etter fødselen

•  Sørg for at du spiser en godt balansert kosthold etter å ha barnet ditt. Ikke begynne en vekt-tap programmet før om tre måneder etter å ha et barn. Dette vil gi menstruasjonssyklusen tid til å normalisere. A

Start med en øvelse regime, men ikke overanstrenger seg. Hvis du ikke var trener under svangerskapet, så er det spesielt viktig å starte sakte. Start med å vandre rundt i nabolaget ditt, og du kan selv ta det nyfødte med deg. Dette vil prime kroppen for en strengere rutine når kroppen din har grodd.

Spis flere sunne, men små, måltider hver dag. Dette vil holde stoffskiftet primet og energien opp. Dette er spesielt viktig hvis du ammer.

Fatty og svært bearbeidet mat bør unngås. Å spise hele korn, magre meieriprodukter, frukt og grønnsaker vil hjelpe deg å miste vekt.

Ikke mist motet hvis andre mødre synes å miste sin baby vekt raskere.

Hint

  • Sjekk med legen din før du starter noen nye dietter eller trening regimer.
  • Ikke start noen krasje dietter eller trene rutiner. Dette er ikke bare usunt, men kan øke forekomsten av strekkmerker.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap


Du har endelig gjort det - mistet overflødig vekt som har vært plager deg i noen tid. Men, du da merke at huden din ser saggy i de områdene som vekttap har oppstått. Vurdere disse metodene for å behandle saggy hud etter at du har mistet en betydelig mengde vekt.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

•  Begynn med cardio trening. Fortsett å trene etter at du mister vekt. Du bør utføre minst 30 minutter med cardio trening tre ganger i uken eller mer.

Mix i vekttrening med cardio trening. Bruk vekten til firmaet opp de områdene som har den hengende hud. Hvis du har hengende hud rundt mage, utføre sett med sit ups.

Bulk opp på protein. Protein kan brukes til å bygge muskler. Legg et protein shake eller bar til kosthold etter at du har trent.

Snakk med en plastisk kirurg. Hvis øvelsen er ikke effektiv på å fjerne den hengende hud, ta kontakt med en plastisk kirurg. La henne vite hvor mye hud du ønsker å ha fjernet fra kroppen din.

gjennomgå den anbefalte prosedyren. De fleste vekttap pasienter velger en mageplastikk eller en heis for å behandle saggy hud som har dukket opp.

Hint

  • En måte å hindre hengende hud er å miste vekt gradvis i stedet for raskt. Gradvis vekttap er også en effektiv måte å opprettholde vekten.
  • Hvis du bestemmer deg for å få plastisk kirurgi for å behandle saggy hud, vente seks måneder til et år før konsultere en kirurg. Dette gjør det mulig å opprettholde vekten din i noen tid før under operasjonen.

Hvordan å miste vekt raskt etter en VBG

Hvordan å miste vekt raskt etter en VBG


Vertikal banded gastroplasty (VBG) er vekt-tap kirurgi som innebærer å redusere størrelsen på magen for å hjelpe enkeltpersoner miste vekt raskt. Etter at operasjonen er magen bare i stand til å holde en liten mengde mat. På grunn av den betydelige reduksjon i størrelsen av magesekken, er det mye lettere å spise mindre mengder. Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt etter VBG kirurgi, er det noen tips du kan følge.

Hvordan å miste vekt raskt etter en VBG

•  Drikk bare Væsker for to uker etter VBG kirurgi. Dette er den anbefalte prosedyren etter operasjonen for å unngå komplikasjoner. En diett som inneholder grønnsaksbuljong / juice og fruktjuicer vil hjelpe deg å forbli frisk i løpet av den raske vekttap. Hold deg unna drikker som inneholder sukker. Velg gelatin og sherbet stedet for iskrem for en søt godbit. I tillegg drikker minst 64 gram vann per dag for å holde seg hydrert og redusere sultfølelse.

Spis mat som er most i en food prosessor eller blender etter de første to ukene av flytende slanking. Unngå bearbeidet eller fet mat. Blend rå grønnsaker, magert kjøtt og egg. Unngå karbohydrater. Ikke spis pasta, brød, poteter eller andre matvarer som inneholder høye nivåer av karbohydrater. Hold deg unna mettet fett som finnes i kaker, iskrem og chips.

inkludere protein i hvert måltid. Spis matvarer som yoghurt, egg og magert kjøtt for å miste vekt raskt. Spis mat i svært små mengder og tygge maten du spiser sakte. Drikk vann før hvert måltid for å gjøre magen føles full før du spiser.

Gradvis legge fast føde til kosthold etter fire eller flere uker etter VBG kirurgi. Spis bare nok mat til å føle deg mett. Sett mat på en liten plate for å gi inntrykk av mer mat. Vent minst 30 minutter etter å ha spist for å gi deg selv tid til å føle full. Ikke ting selv, eller du vil strekke magen og redusere effektene av VGB kirurgi.

Øke aerob trening. Walking spesielt er god øvelse etter VBG kirurgi for å øke kaloriforbrenningen og øke vekttap. Sørg for å rådføre seg med legen din før du starter et treningsprogram.

Foods Unngå Etter naet Behandlinger

Foods Unngå Etter naet Behandlinger


Nambudripad allergi eliminering teknikker, naet, "er en ikke-invasiv, medikamentfri, naturlig løsning for å eliminere allergi av alle typer og intensiteter ved hjelp av en blanding av selektive energibalansering, testing og behandling prosedyrer fra akupunktur / akupressur, allopati, kiropraktikk, ernæringsmessige, og kinesiological disiplinene medisin, »melder NAET.com. Naet behandlinger hjelpe en pasient vinne allergier og andre plager ved gjentatt eksponering for allergenet, og alle naturlige teknikker. Naet kan brukes til mange forskjellige allergier, så som mat og pollen eller for lidelser som depresjon eller irritabel tarmsyndrom.

Rule of Thumb

Den generelle regelen for kosthold etter naet behandlinger er å unngå all kontakt med hva du ble behandlet for i 25 timer etter behandling. Du må ikke spise, puste, berøre eller komme innenfor 5 meter av allergenet du ble behandlet for. Av denne grunn er forutgående planlegging er nødvendig, og du må ta spesielle forholdsregler og forberede huset ditt, slik at alle allergenet er ute av ditt miljø.

Egg Mix

En av de mest vanlig behandlet allergen grupper kalles egg blanding, som omfatter; eggeplomme, eggehvite, kylling, tetracyklin og fjær. Du må ikke spise eller røre eggehvite, eggeplomme, kylling, tetracyklin, eller noen matvarer som inneholder egg eller kylling. Dette inkluderer mat som kjeks, kaker, brød, kaker, salatdressinger, og mat stekt eller bakt i egg batter. Du må også unngå fugler, fjær puter, vitaminer og protein shakes laget med egg, dyner, sjampo, balsam og kremer laget med eggprodukter. Du er fortsatt lov å spise ris, pasta uten egg, frukt, grønnsaker, oljer, storfekjøtt og melkeprodukter.

Melk / kalsium Mix

Den kalsium blanding av allergener inkluderer: kalsiumkarbonat-, kalsium-gluconate, kumelk, geitemelk, kalsium-askorbat, melk kasein og melk albumin. Hvis dette er allergen gruppen du har blitt behandlet for, må du unngå melk og melkeprodukter, egg, kylling, rå grønnsaker, mørke-grønne grønnsaker som salat, brokkoli, sesamfrø, ost, havre, valnøtter, fisk, kalsiumtilskudd , de fleste nøtter, fiken, bær og tomater. Du kan spise kokt ris, pasta, kokte ikke-bladgrønnsaker, rødt kjøtt, olivenolje, fersken, kaffe og te uten melk eller fløte og nektariner.

Vitamin C Mix

Den tredje mest vanlige allergen gruppe er vitamin C-blanding, som omfatter askorbinsyre, sitron blanding, oksalsyre, vegetabilske blanding, frukt blanding, eddik blanding, klorofyll, rutin, hesparin og bioflavinoids. Hvis du blir behandlet for vitamin C-gruppen, må du unngå all kontakt med frisk frukt og grønnsaker, sitrusfrukter, tørr frukt, sauser, juice, fruktdrikker, vitamin C-tilskudd, kunstige søtstoffer og tannkrem. Du har lov til å spise kokt ris, saus-mindre pasta, kokte eller posjerte egg, bakt eller stekt kylling, rødt kjøtt, fisk, brun toast, pommes frites, fritert mat, oljer, salt, kaffe og vann. Du kan også spise noe mat som ikke inneholder vitamin C eller eventuelle vitamin C derivater.

Sukker Mix

Den endelige felles allergen gruppen er sukkerblandingen. Sukkeret blanding består av rørsukker, roesukker, brunt sukker, mais sukker, ris sukker, lønnesirup, melasse, honning, fruktsukker, sukrose, glukose, dekstrose, laktose, maltose, drue sukker og dato sukker. Du må unngå all kontakt med og inntak av noen av de nevnte sukker, drikke med sukker og sauser. Unngå pulverisert krydder i ferdigpakkede beholdere, munn-vaskevæsker og tannkrem. Du kan fortsatt spise hvit ris, grønnsaker, pasta, vegetabilske oljer, kylling, egg, vann, kaffe og te uten melk.

Vegetarisk kosthold for leddgikt

Felles råd for mennesker sliter med leddgikt symptomer er å spise sunnere. For noen kan dette bety vurderer et vegetarisk kosthold. Selv om det er ingen bevis på at å spise et vegetarisk kosthold bidrar til å lette leddgikt symptomer, noen mennesker som bytter til vegetarisk kosthold etter å ha blitt diagnostisert med denne smertefulle sykdom se forbedring.

Fordeler

Det er mange fordeler med å spise et vegetarisk kosthold. For vegetarianere ikke bruker noen dyrefett, deres dietter redusere den totale mengde av fett som forbrukes, så vel som å endre sammensetningen av de fett. Dette reduserer drastisk eller til og med eliminerer mengden av mettet fett som vegetarianere forbruker. Denne reduksjonen og endring av fett ofte hjelper folk ned i vekt, som er en av de beste tingene du kan gjøre hvis du er overvektig og diagnostisert med leddgikt. Jo mindre kroppsvekt du har, jo mindre stress du setter på dine bein og ledd. Vegetariske dietter også bidra til å øke mengden av omega-3 fettsyrer som folk får fra mat på grunn av den økte mengden av grønnsaker som vegetarianere spiser.

The National Institute of leddgikt og muskel og Skin Disease hjemmeside inneholder en rapport fra Surgeon General tittelen "Andre næringsstoffer og Bone Health at a Glance». Det viser noen næringsstoffer vegetarianere generelt får mer av enn kjøttetere og som kan hjelpe leddgikt pasienter. Disse næringsstoffer omfatter:
Jern, som finnes i mange frukter, grønnsaker og kornprodukter og hjelper form og styrke bein.
Isoflavoner, som har en beskyttende virkning på dyret benstyrke. (Flere tester er nødvendig for å sikre at isoflavoner har samme effekt på menneskebein.) Isoflavoner finnes utelukkende i soyaprodukter.
Magnesium, som forbedrer den generelle beinkvalitet og finnes i grønne grønnsaker som spinat og grønnkål.

Hva skal unngås

Grønnsaker nytte bein, men mange kjøttetere få essensielle næringsstoffer fra grønnsaker også. Men noen mennesker velger å adoptere et vegetarisk kosthold fordi ikke bare grønnsaker å opprettholde bein helse, men det er også beviser for at animalske produkter kan skade beinhelse. I en 1989 undersøkelse av mer enn 1000 leddgikt pasienter, mange merke en markant forbedring etter bytte til et vegetarisk kosthold. De matvarer som folk flest trodde laget deres symptomer verre inkludert rødt kjøtt, sukker, fett, salt, koffein, og grønnsaker fra søtvier familien, for eksempel tomater og auberginer.

I Surgeon General rapport "Mulige bivirkninger på Bone," dietter som inneholder for mye protein er sagt å gjøre kroppen produserer for mye sulfat, som får den til å miste kalsium.

The Mayo Clinic anbefaler å unngå innmat, sardiner og ansjos hvis du faktisk ønsker å unngå å få leddgikt i første omgang.

Etter kål suppe Diet

Kål suppe Diet er en ekstremt restriktiv diett plan, som varer i syv dager, og i denne tiden kan du miste alt fra fem til 15 lbs. Siden dette er et relativt kortvarig diett, vil du ønsker å ha en handlingsplan for overgang av kål suppe Diet tilbake på et normalt kostholdsplan så smidig som mulig, slik at du ikke få vekten. Finn ut hva du kan forvente i din første ukene av dietten og hvordan du kan holde vekten av for godt.

Gjenoppta normal spising

Som kål suppe Diet er en så restriktiv plan, vil du ikke ønsker å overstress kroppen din ved å flytte fra et så lavt kaloriinntak til vanlig spising plan raskt. Etter endt Kål suppe Diet, bør du sikte på å overgang tilbake til "vanlig" å spise gradvis, langsomt økende kalorier slik at de ikke overarbeid fordøyelsessystemet, som det vil ha blitt vant til lavere inntak av mat levert av dietten.

Bærekraftig vekttap

En annen tangentiell fordel for sakte øke kaloriinntaket ditt er at du vil være mer sannsynlig å holde vekten av lang sikt. Hvis du umiddelbart gjenoppta normal spising regime etter fullført Kål suppe Diet, vil kroppen søke å umiddelbart gjenvinne tapt vekt. Kroppen din vet ikke at du ønsker å holde vekten av - det vet bare at det var "sultne" mens du var på diett, så det vil prøve å bruke noen ekstra tilstrømningen av kalorier for å gjenvinne sin "normal" uttalelse -I andre ord, pre-diett vekt.

Livsstil endringer

Etter en uke med savn, kan du være engstelig for å komme tilbake til forbruker "ekte mat." Men ikke vær så rask til å plukke opp dine gamle vaner. Etter kål suppe Diet er en perfekt tid å ta din nyvunne tilnærming til ernæring og kjøre med den, å skape sunne vaner som vil vare livet ut. Ved å fortsette å eschew bearbeidet mat mens fokus måltidet plan rundt naturlige elementer som magre proteiner, frukt og grønnsaker, vil du sikre at du aldri trenger en streng diett plan som kål suppe Diet igjen.

Fordeler

Fordelene til overgangen til et sunt, balansert kosthold etter endt Kål suppe Diet er tredelt. Først vil du stivne vekttap prestasjoner, gi kroppen din ekstra tid å venne seg til den nye deg. Sekund, vil du få frem den psykologiske disiplin du har lært i løpet av kål suppe Diet, slik at du kan lage sunn å spise din standard oppførsel. Til slutt vil du unnslippe evigvarende syklus av yo-yo slanking, rev seg løs fra den tilsynelatende endeløs syklus av vektøkning etterfulgt av krasj diett etter krasj diett.

Betraktninger

Selv gjør endringer i kostholdet er vanskelig, det optimale tidspunktet for å gjøre fremskritt er etter gjennomføring av en enda strengere rutine som kål suppe Diet. Det viktigste er å hindre deg fra binging og rebounding umiddelbart når du stopper Kål suppe Diet. For å sikre dette, gå gjennom skap og tømme dem alle junk mat som ikke er i samsvar med din nye sunne livsstil.

Hva bør en person spise etter en Vaskulær Stroke?

Ditt kosthold etter en vaskulær hjerneslag er avgjørende for utvinning og forebygging av fremtidige slag. Det er viktig at du spiser et variert kosthold som inkluderer mat fra alle de viktige matvaregrupper. Det er også svært viktig å unngå matvarer som inneholder mye kolesterol og salt. Ved å spise et riktig kosthold, vil du føle deg så mye bedre.

Frukt, grønnsaker og fullkorn

Ditt kosthold må være rik på frisk frukt og grønnsaker fordi de er lave i fett, har svært lite natrium, og de inneholder ikke kolesterol. Kolesterol er en substans som bidrar til innsnevring av blodårene, og er en ledende årsak til hjerteanfall og slag. Hvis du kjøper hermetiske grønnsaker og frukt, sjekke etikettene for å sørge for at de er lav i natrium. Høye nivåer av natrium i kosten vil sette deg på en større risiko for å få et nytt slag. Når du koker grønnsaker, ikke heap hauger av smør på dem. Spis grønnsaker vanlig, tilsett litt salt-free krydder til dem, eller wok dem med olivenolje. Inkluder hele korn brød produkter og kornblanding i kosten daglig. Havregryn og kli frokostblanding er fantastiske valg.

Fett

Det er svært viktig å begrense mengden av fett i kostholdet ditt. Trans fett er mest farlig fordi de øke dårlig kolesterol nivået og sette deg i en større risiko for en tilbakevendende slag eller hjerteinfarkt. Du må være forsiktig når du handler fordi mange av produktene som selges i butikkene har disse transfett i dem. Selskaper bruker transfett fordi de gjør maten ser bedre og varer lenger, så les etikettene. Du vil finne transfett i pommes frites, smultringer, bakevarer, småkaker, kjeks, og mange andre rike matvarer. Prøv å bruke lite fett melk og melkeprodukter, olivenolje i stedet for vegetabilsk olje, og unngå å spise rik mat, for det meste.

Kjøtt og fisk

Det er også viktig å kjøpe magert storfekjøtt og trim alt av fett av kylling før du koker den. Grilling, baking eller langsom matlaging kjøtt i stedet for steking det er den beste måten å tilberede maten. Du kan gjøre det uten å bruke en olje eller fett, som er farlig for helsen din. Pass og spise fisk minst to ganger i uken. Fisk er lastet med protein, som er så viktig for kroppen din akkurat nå. Stek fisken i ovnen med litt olivenolje og sitron.

Hvordan Raise God Kolesterol Fast Med kosthold og trening

De fleste antar at det er best å holde kolesterolnivået lavt. Det finnes imidlertid to forskjellige typer av kolesterol, og deres roller i kroppen er meget forskjellige. Heve den gode typen kolesterol kan faktisk nytte for din helse. Det er mange måter å gjøre dette bare gjennom ditt daglige kosthold, vaner og aktiviteter.

Hva er bra kolesterol?

God kolesterol blir referert til som HDL (high-density lipoprotein). HDL kolesterol er bra fordi det hjelper klart ut fettpartikler i blodet og holder dem fra å bygge opp på blodårene. Leger anbefaler at du opprettholder en HDL nivå mellom 40 og 59 mg / dL. Selv gå litt høyere enn dette er bra, fordi det vil redusere risikoen for hjertesykdom.

Fedme

Opprettholde en sunn kroppsvekt for å holde HDL nivået høyt. Fedme spiller en stor rolle i dine kolesterol tall. Spise et sunt kosthold er viktig, men det alene ikke kan heve gode kolesterolet. En av de viktigste måtene å øke dine HDL nivå er å få nok kardiovaskulær trening. Å være fysisk aktiv på de fleste dager for 30 til 60 minutter kan bidra til å få dine HDL tallene opp igjen.

Diett

Ta hensyn til kosthold etter måter å øke HDL nivå. HDL nivå kan være litt vanskeligere å heve gjennom kosten enn LDL nivåer er å senke. Men det er definitivt noen endringer du kan gjøre til kosthold som vil bidra til å øke dine tall.

Mange tror at for å opprettholde et sunt kolesterolnivå de bør holde seg borte fra fett av alle slag. Dette er usanne. Sunt fett, kalt umettet fett, er bra for kroppen din, og kan heve gode kolesterolet. Mono og flerumettet fett som finnes i mange nøtter og belgfrukter er en av de enkleste måtene å få disse essensielle fettsyrer. Spesielt cashewnøtter, paranøtter og macadamia nøtter kan ha mer sunt fett enn peanøtter og andre nøtter. Vær forsiktig, skjønt: Nøtter kan legge en masse kalorier --- alt du trenger er en håndfull.

Foods å unngå

Unngå visse matvarer som kan senke HDL nivå. Trans fett, dårlig slag av fett, bør unngås så mye som mulig. Denne typen fett finnes i mat som er tilberedt med hydrogenerte oljer som stekt mat og bakevarer. Mange bearbeidet mat inneholder dem også. For å være trygg, hold deg til nylaget mat som er fri for hydrogenerte oljer.

Stop Smoking

Sette ut at sigarett å øke gode kolesterolet. Ikke bare røyke lavere HDL kolesterol, også gjør det blodet mer utsatt for blodpropp. Røyking endrer strukturen av eksisterende HDL kolesterol, slik at det ikke lenger er i stand til å gjøre jobben sin skikkelig. Bare ved å slutte, kan du heve HDL nivå opp så mye som 10 prosent.

Diet Etter tarmkreft

Diet Etter tarmkreft


Det er svært avgjørende for tarmkreftpasienter for å opprettholde en sunn diett før og etter behandling tarmkreft. Kreft Hjelp råder pasienter til å holde en matdagbok for å holde en oversikt over hva de spiser, når de spiser, og effekten av slike matvarer på sine tarmer. For dietter etter tarmkreft, er det ikke handler om å spise hva som er næringsrik, men enda viktigere er det å være i stand til å identifisere og fjerne matvarer som forårsaker fordøyelsesproblemer.

Diet Etter Cancer

Etter tarmkreft behandling, vil det ta litt tid før fordøyelsen går tilbake til normal tilstand. Etter kreftbehandling, kan matvarer som inneholder mye fiber som grønnsaker og frukt gi pasientene løs mage eller diaré. For de som har gjennomgått colostomies, vil det ta flere måneder før avføring normaliseres.

Matvarer som er mer sannsynlig å uroe fordøyelse og avføring inkluderer høy-fiber frukt og grønnsaker, kullsyreholdige drikker, fet, rik og fet mat, kål og løk.

Diett etter operasjonen

Etter operasjonen for tarmkreft, kan pasienter ikke spise noe. Når de kommer hjem for å komme seg, bør de gå tilbake til normale matvaner. For de som har hatt deler av sin kolon kirurgisk fjernet, vil avføring sannsynligvis være mer løs siden kolon absorberer vann. Noen kan også oppleve diaré. Det er derfor viktig å forbruke mye væske for å unngå uttørring.

Tarmer vil gå tilbake til normalt etter flere uker. Dette er tiden for å holde en matdagbok for å identifisere hvilke matvarer opprørt tarmer. Matdagbøker vil hjelpe dietitians identifisere hvilke matvarer for å eliminere fra kostholdet.

Kosthold etter stråling og kjemoterapi

Strålebehandling fører ofte pasienter å oppleve diaré. Det vil vanligvis ta noen uker etter behandling før tarmer slå seg ned. Pasienter kan bli gitt medisiner for å behandle diaré.

Mens gjennomgår strålebehandling, må pasientene være religiøs i å ta sine medisiner mot diaré. Pasientene vil bli bedt av legene når man skal redusere mengden av medisiner de tar.

På samme måte med kjemoterapi, er diaré fortsatt en vanlig tilstand for pasienter. Disse bivirkninger er imidlertid bare midlertidig og kan forsvinne etter behandling.

Hva Foods Kan jeg spise etter galleblæreoperasjon?

Galleblæren kirurgi, også kjent som kolecystektomi, er en prosedyre for å fjerne galleblæren og lindre smerter fra gallestein eller andre problemer med orgel. Galleblæren er et unødvendig organ som kontrollerer strømmen av galle, en fordøyelseskanal hjelpemiddel, inn i tarmen. Uten galleblæren, frigjør leveren en konstant vedlikeholdslading av galle. Dette kan føre til fordøyelsesproblemer, men et riktig kosthold etter operasjonen kan lindre mange av disse problemene.

Ting å spise

Utvinne pasienter bør spise lav-fett, høyt fiber matvarer, inkludert hele korn, frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Hva skal unngås

Etter galleblæreoperasjon, bør pasientene unngå høyt mettet fett, fet eller vanskelig å fordøye mat som krembaserte supper, meieri eller rask mat. Matvarer som forårsaker gass, som brokkoli og kål, og høy syre matvarer, som for eksempel grapefrukt og kaffe, bør også unngås.

Frekvens

Spise hyppige, små måltider som er store nok til å lindre sult, men liten nok til å unngå fylde. De vanligste planene omfatter fem eller seks mini-måltider, men måltider kan være mer eller mindre hyppig grunnlag av preferanse.

Væsker

Det er svært viktig å holde seg godt hydrert, helst med rent vann. Men, drikke kalori væske, for eksempel buljong eller juice, hvis det er vanskelig å holde maten nede.

Alkohol

Pasienter bør aldri konsumere alkohol, i noen mengde, mens de er utvinne fra galleblæren fjernes.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene av galleblæren kirurgi er diaré, oppblåsthet og gass. Disse bivirkningene kan i stor grad unngås ved å følge et rent, sunt kosthold.

Vedlikehold av prostata Etter en Transurethral reseksjon

Når du har BPH, eller benign prostata hypertrofi, som er utvidelsen av prostata, kan det noen ganger presse urinrøret til det blir vanskelig for deg å urinere. Mange ganger er det nødvendig å ha en fremgangsmåte som kalles en TURP eller transuretral reseksjon prosedyre. Dette er en kirurgisk prosedyre hvor legen forstørrer urinrøret, hvor blærehalsen og urinrøret møtes, slik at urin kan passere lettere.

Medisiner

Etter en transuretral reseksjon, er flere medisiner som vanligvis brukes. Noen av medisiner er for smerte, mens andre bidrar til å forhindre smitte. Du kan også være foreskrevet en medisin for å holde tarmer flytte ordentlig.

Din smertestillende medikamenter kan inkludere B & O stikkpiller. Dette er et sterkt smertestillende medikamenter som inkluderer beladonna og opium. Det er også kjent å avlaste blæren spasmer, som er vanlig etter denne fremgangsmåten. Detrol er en annen smertestillende medikamenter ofte foreskrevet. Det er ikke så sterk som beladonna, men det hjelper også kontrollere ufrivillige blærekontraksjoner.

Mange ganger en bulk dannende avføringsmiddel er foreskrevet. Etter inngrepet må du kanskje et avføringsmiddel for å bidra til å regulere og reformere dine avføringsmønster. Du vil også være foreskrevet en antibiotika. Den vanligste foreskrevet er Macrobid. Dette antibiotika bidrar til å hindre urinveisinfeksjoner. Pyridium er en resept som bidrar til å lindre symptomene på smerter, svie, haster og frekvens, blant annet urinveis ubehag problemer.

Kateter

Etter inngrepet vil du gå hjem med et kateter. Et kateter blir satt inn i penis og går direkte til blæren for å samle urin. Det samles i en pose som du vil ha på kroppen din.

Blodpropp kan danne og passere gjennom kateteret. Dette vil kreve at du vanne kateteret. Når blodpropper har stoppet forming, kan du ha kateteret fjernes. Dette foregår vanligvis i to dager til en uke.

Kosthold og aktivitet

Du kan umiddelbart gå tilbake til et normalt kosthold etter inngrepet. Men du bør avstå fra å spise krydret mat, drikke alkohol eller inntak koffein. Disse matvarer kan irritere urinveiene og føre til hyppige vannlating. Det anbefales også at du drikker åtte til 10 glass vann hver dag for å hjelpe prevent.constipation.

Du vil bli bedt om å redusere aktiviteten i minst de to første ukene etter operasjonen. Typiske retningslinjer å følge: Ikke løft objekter som veier mer enn 10 pounds, ikke kjøre bil, begrense lange bilturer, ikke engasjere seg i hard trening, og begrense trapp-klatring til et minimum. Ikke press for å ha avføring. Du kan ta avføringsmidler etter behov. Du bør avstå fra samleie inntil legen gir greit. Vanligvis vil du bli bedt om å avstå fra sex i fire til seks uker etter operasjonen, når blødningen har stoppet helt.

Etter Care for nyrestein fjerning

Nyrestein kan være svært smertefullt og føre til komplikasjoner. Under utvinning av nyrestein fjerning, må du endre kostholdet, ta medisiner og ta det sakte. Dersom pasienter følge legens råd, er normalt en full gjenoppretting.

Medisinering

Pasienter som har nyrestein fjernet vil trolig bli foreskrevet flere medisiner. Du bør holde en liste over medisiner du nå tar og medisiner legen forskriver for etter stein fjerning vise på apoteket.

Du bør ta alle dine medisiner som anvist. Hvis noen av dine medisiner gjør deg døsig, er det spesielt viktig å ta hensyn advarsler som "ikke operere tungt maskineri" og aldri drikke alkohol mens du tar disse medikamentene. Ta alltid antibiotika som anvist, selv om du føler deg bedre. Bare den fulle dose av antibiotika vil forhindre infeksjon. Også ta smertestillende medikamenter på foreskrevet intervaller. Hvis du venter for lenge med å ta smertestillende medikamenter, kan de ikke være like effektivt.

Aktivitet

For mye aktivitet etter nyrestein fjerning kan hindre din utvinning. I løpet av de første dagene, ting som blod i urinen og milde til moderate magesmerter er vanlig, noe som gjør aktivitet smertefull. Få nok hvile under utvinning. Gjør bare litt mer hver dag, men ta det rolig og ikke presse deg selv. Vanligvis kan pasientene tilbake til arbeid når de føler seg i stand.

Diett

Pasienter kan ha behov for å endre sitt kosthold etter å ha en nyre stein fjernet for å hjelpe utvinning og bidra til å forhindre nye nyrestein fra forming. Spise sunn mat kan hjelpe deg å føle deg bedre og har mer energi. Du må kanskje unngå eller begrense kjøtt, fjærkre og fisk fordi de øker syre i urinen. Du trenger å drikke rikelig med væske og unngå koffein, som kan gjøre deg dehydrert. Du vil også være lurt å oppfordre regelmessig avføring ved å få tilstrekkelige mengder fiber.

Når å se din lege

Legen din vil trolig planlegge en oppfølging avtale en uke eller to etter å ha fjernet en nyre stein. På denne avtale, vil legen sørge for at du er utvinne som planlagt, og hvis du har en stent, vil det trolig bli fjernet på dette tidspunktet. Alltid holde oppfølgings avtaler.

Etter nyrestein fjerning, kan komplikasjoner oppstå. Vanlige komplikasjoner er blodpropp i nærheten nyrene, nerve palsies, pankreatitt og obstruksjon forårsaket av left nyre stein fragmenter. Du bør oppsøke lege hvis du mistenker at noen av disse komplikasjoner. Du bør også oppsøke lege umiddelbart hvis du har problemer med vannlating, har du en økende mengde blod i urinen, er uhåndterlig din smerte, du har brystsmerter, har du feber eller du oppkast.

Hvordan Heal Raskere Etter navlebrokk Surgery

Ifølge informasjon fra American College of Surgeons, oppstår en brokk der et hull åpner i slimhinnen i bukveggen, slik at en liten del av fordøyelseskanalen å sive gjennom. En navlebrokk er rett og slett en type brokk som oppstår nær navlen (navle eller navle). Fordi alle brokk nødvendig kirurgisk reparasjon for å eliminere problemet, ville det behoove deg å forstå hvordan å akselerere utvinning prosedyre.

Bruksanvisning

Følg legens ekspress instruksjoner for å bo på føttene og unngå anstrengende aktiviteter etter navlebrokk operasjon. Selv om operasjonen selv er på poliklinisk basis, kan utvinning ta flere uker. I løpet av denne tiden, bør du unngå å gjøre noe for å forverre det berørte området --- dette kan omfatte trapper, kjøring og alle typer trening. Fordi utvinning kan ta 1 til 6 uker, ikke anta at du er fullt restituert og gå tilbake til normale aktiviteter uten uttrykkelig samtykke fra legen din.

Elect å ​​gjennomgå tension-free mesh reparasjon der det er mulig å redusere utvinningen tid. Tension-free mesh kirurgi unngår å trekke magemusklene tilbake på plass under operasjonen, i stedet velger å dekke hullet med en liten bit av menneskeskapte mesh. Dette alternativet, i sin tur fører til mindre skade og belastning til omkringliggende muskelvev, øke utvinningen tid.

Følg et riktig kosthold etter operasjonen for å minimere utvinning tid. Dette betyr konsumere en diett som er rik på antioksidanter (fra frisk frukt og grønnsaker), sammen med å gi kroppen en tilstrekkelig tilførsel av protein for å reparere skadet vev. Generelt sett, tar sikte på å konsumere både en frukt og en grønnsak til hvert måltid, alternerende mellom ulike typer å unngå å mette kroppen med ett vitamin. I tillegg spiser en porsjon av magre proteiner fra kjøtt eller magre meieriprodukter kilde til hvert måltid for å sikre at systemet har byggesteinene den trenger for å skikkelig gjenopprette fra navlebrokk kirurgi.

Ernæring Etter en nyretransplantasjon

Det er viktig å opprettholde et sunt kosthold etter en eventuell operasjon, spesielt en organtransplantasjon, for eksempel en nyretransplantasjon. Sår trenger riktig ernæring for å hjelpe dem å helbrede, og bivirkninger av etter kirurgi medisiner kan være en utfordring. Et godt kosthold er viktig for en rask utvinning.

Protein

Den første måneden etter operasjonen er en veldig viktig tid for helbredelsesprosessen. Sørg for å få nok protein og kalorier for å hjelpe de kirurgiske sår leges skikkelig. Protein er også viktig for muskel utvikling hvis du er på medisinering prednison. Spis mat med høyt protein, som kjøtt, fisk, melkeprodukter, egg, nøtter, bønner og tofu.

Sukker

Noen etter kirurgi medisiner kan redusere kroppens evne til å bruke blod sukker som energi, forårsaker høye blodsukkeret, en tilstand som kalles hyperglykemi. Hvis du tar steroid medisiner, er det viktig å holde en lav-sukker, lav-karbohydrat diett. Dersom du utvikler hyperglykemi, setter legen din du på en spesiell diett.

Natrium

Prednison og andre medisiner kan øke natrium og væskeansamlinger i kroppen og føre til høyt blodtrykk. Begrense inntaket av natrium ved å unngå mat som inneholder salt. Unngå også å legge til salt til maten når matlagingen hjemme.

Kalium

Visse medisiner kan øke kaliumnivået i blodet ditt, og andre kan senke nivåene av kalium. Snakk med legen din om bivirkninger av dine spesielle medisiner. Hvis du trenger for å unngå høyt kalium matvarer, de inkluderer tørket frukt, appelsiner og deres juice, tomater og deres juice, avokado, meloner, bananer, nektariner, bladgrønnsaker, poteter, tørkede bønner og erter, melkeprodukter, nøtter og sjokolade.

Langsiktige spørsmålene

Mange transplanterte pasienter, over tid, opplever vektøkning og høyt kolesterol som et resultat av steroider og andre medikamenter. Det er viktig å følge en sunn diett lav i fett og kolesterol og engasjere seg i regelmessig mosjon.

Hvordan Diet Etter Gastric Bypass Surgery

Hvordan Diet Etter Gastric Bypass Surgery


Etter gastrisk bypass operasjon kosthold vil endre seg. Du vil være i stand til å spise mindre, og du vil også være mindre i stand til å tolerere visse matvarer. I tillegg vil gastric bypass operasjon ikke automatisk løse vektproblemene. Du må lære å spise annerledes for å holde av vekten at du vil miste som følge av operasjonen. Les videre for å lære hvordan kosthold etter gastric bypass operasjon.

Bruksanvisning

•  Forstå at dine spisevaner vil endres drastisk og for alltid.

vie tid til måltider. Prøv å spise uten distraksjoner slik at du kan nyte din mat. Ta mindre biter og tygge godt.

Avstå helt fra alkohol.

Vær forberedt på å eliminere de fleste av sukker fra kostholdet ditt. Sukker kan utløse dumping syndrom. Dumping syndrom inkluderer et bredt utvalg av ubehagelige mage og tarmsymptomer, som diaré.

Supplement inntaket av jern og vitamin B12, som begge vil bli mindre lett absorberes etter operasjonen.

Spis mye mindre, mer næringsrike måltider på mye mer hyppige mellomrom. De mest alvorlige former for gastric bypass operasjon redusere størrelsen på magen med så mye som 90 prosent. Unnlatelse av å spise ofte nok eller riktig kan føre til underernæring.

Spis protein i begynnelsen av måltidet. Magen vil fylle opp mye raskere etter gastric bypass operasjon, noe som gjør det viktig at du får mest mulig ut av hvert måltid.

Unngå fete kjøtt, fett av alle slag og stekt mat.

Kutt ned på bearbeidet mat. Magen vil holde betydelig mindre mat. Ikke kaste bort plass på produsert mat som gir liten næringsverdi.

Drikk væske mellom måltidene ikke med måltider. Drikker kan gi deg en full følelse som fører til å spise færre fast føde under måltid tid. Færre faste stoffer spist med måltider kan føre til dårlig ernæring.

slutte å drikke kullsyreholdige drikker. De forårsaker oppblåsthet og rane dine bein av kalsium og kroppen av kalium.

Inntar færre fruktjuicer som er søtet med høy fruktose sirup (HFS) og høyt kalori drikker som milkshake og tunge kaffedrikker.

Carry en flaske vann med deg til enhver tid mellom måltidene.

Ta kontakt med en kostholdsekspert. Som navnet tilsier, denne operasjonen faktisk går utenom deler av tarmen, som tar viktige næringsstoffer i kroppen. En kostholdsekspert vil hjelpe deg å formulere kosten planer som vil ta tapet av tarmfunksjonen i betraktning.

Tips og advarsler

  • Gastric bypass operasjon går rundt tolvfingertarmen, effektivt kutte den av. Kalsium er absorbert inn i kroppen gjennom tolvfingertarmen. Som et resultat, etter gastric bypass kirurgi, pasienter har økt risiko for osteoporose. Legen din vil diskutere kalsiumtilskudd for å redusere denne risikoen.

Alle Natural Cures for magesmerter hos barn

Når barnet lider av en magesmerter, ønsker du å finne en løsning så raskt som mulig. I stedet for å kjøre til legen, er det flere naturlige kurer og hjem rettsmidler som kan lette barnets vondt i magen. Mange av disse tiltakene kan være i pantry, og kan administreres enkelt og trygt for barn.

Identifikasjon

Før administrering av noen helt naturlig hjemme bøte for en magesmerter for et barn, er det godt å vite årsaken til magesmerter. Ifølge americanchronicle.com, behandling av abdominal smerte hos et barn, avhenger av de underliggende årsakene. Den beste måten å behandle en fordøyelses problemet er å rense fordøyelsessystemet og fortsette med et fornuftig kosthold etter rensing.

Varme og Juice

Plasser en varmeflaske over barnets mage området. Ifølge naturlig-homeremedies.com, vil dette hjelpe til å lette fordøyelse og hjelpe eliminering prosessen. Americanchronicle.com funn begynner barn med all naturlig frukt juice når de klager over magesmerter kan hjelpe rense fordøyelseskanalen og også begynne eliminering prosessen. Appelsinjuice er foreslått, etterfulgt av en diett av frisk naturlig frukt og grønnsaker for en dag eller to.

Brokkoli og Honey

Yogawiz.com funn øke mengden av brokkoli og honning i et barns kosthold bidrar til å holde fordøyelses infeksjoner og magesmerter unna. Ifølge yogawiz.com, reduserer brokkoli mengden av H. pylori eller bakterier kalt Helicobacter pylori som infiserer magen. Honning har antibakterielle egenskaper, noe som bidrar til å holde magen arbeider i et sunt manor. Honning stimulerer også galleproduksjon i leveren. Bile er avgjørende for riktig arbeidet i magen.

Ginger

Ifølge americanchronicle.com, er ingefær en av de beste all naturlig hjemme rettsmidler for å bruke avhjelpe en magesmerter hos barn. Ingefær er nyttig i lettelser magesmerter og smerter på grunn av dyspepsi, kolikk, kramper i tarmer og generell mageproblemer når de ikke er ledsaget av feber. Americanchronicle com foreslår å blande en kvart teskje av fersk ingefær juice med en 1/2 ts. av honning og administrering til et barn to ganger daglig til tilstanden forsvinner.

Yoghurt

Yoghurt er også svært nyttig i lettelser magesmerter hos barn. Å gi et barn med vanlig yoghurt som inneholder levende og aktive kulturer vil fungere som en naturlig avføringsmiddel. Natural-homeremedies.com finner yoghurt er et kjølemiddel og kan bidra til å avgjøre magen og lette smerter. Yoghurt inneholder levende og aktive kulturer, noe som er en viktig kilde til bakterier for magen. Dette er den gode typen bakterier som hjelper en barnets mage fordøye skikkelig og bekjempe infeksjoner. Legge bananer til yoghurt vil hjelpe med forstoppelse og bistå med eliminering prosessen.

Når skal ringe legen

Hvis et barns mage ikke lette i et par dager, er det en god idé å kontakte en lege. Hvis et barn synes å være i akutt smerte, kan et besøk til legevakten være klokt. Noen barn kan ha tilbakevendende fordøyelsesproblemer som er forårsaket av psykologiske faktorer. Anytime et barns magesmerter virker unormale eller tvilsom, ta kontakt med en lege for å diskutere symptomer og løsninger.