Digidexo.com

Ringorm Behandling: Band-Aid

Ringorm Behandling: Band-Aid


Ringorm er en soppinfeksjon i huden forårsaket av bakterier. Det er svært smittsom, og er overfør ved hud-til-hud kontakt via personer eller kjæledyr-til-mennesker. Vanlige kroppssteder er hodebunnen, føtter, lysken, spiker eller underarm. På grunn av høy risiko for menneske-til-menneske-overføring, som dekker det berørte området med en bandasje ville virke ideelt. Men ikke nødvendigvis.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor (ringorm) er en soppinfeksjon i huden ofte kontrahert av barn i skolealder og / eller ungdom. Uttrykket "versicolor" er indikativ for misfarging det fører til det berørte området. I utseende, er tinea versicolor rødt, sirkulær i form med små blemmer (væskefylte humper) innenfor kjerneområdet av sirkelen, noe som resulterer i skalering og / eller skorpedannelse på omkretsen. Tinea er svært kløende. Skrape det berørte området ikke bare forverrer infeksjon, men også overfører det til andre i kontakt. Mens de fleste barn er berørt med ringorm, voksne er ikke unntatt. Ifølge Medicine Net, tinea versicolor er forårsaket av en gjær kalles Malassezia furfur funnet i huden hos voksne. Mens de fleste mennesker med gjær er relativt sunt, økt fuktighet eller immunal kompromiss øker ens risiko for infeksjon.

Diagnose

Selv om sopp-, er tinea ennå antatt å være parasittiske, i henhold til Medicine Net, som forårsaker lesjoner på det øvre laget eller dermis av huden. Men dette er ikke slik, som det er spesielt forårsaket av sopp. Diagnostisering av tinea innebærer fysisk inspisere mistenkt lesjon. Det kan imidlertid hende at ringorm kan ligne andre hudlesjoner (eksem, psoriasis) hud avskraping bestilles og inspisert via et mikroskop av en hudlege. Hud kulturer vil hjelpe legen i å gjøre en nøyaktig diagnose, opplyser Medicine Net.

Medisinsk behandling og bandaids

Soppdrepende kremer er foreskrevet, og den brukes lokalt. Kremer som klotrimazol, lotrimin, Mycelex, klotrimazol, Lotrisone og betametason kan være anbefalt av en hudlege eller fastlege. Legene foreslår forlater ringorm lesjon avdekket (uten plaster) for å hindre ytterligere sopp. Mens mange kan sverge ved bruk av plaster i behandling av deres ringorm, er det ikke medisinsk anbefalt.

Homeopatisk behandling og bandaids

Ifølge Cure Ringorm nå, bruk av eddik, hvitløk, ingefær, sitron, jod, salt og / eller Vicks Vaporub kan redusere kløe, videre hjelpe i helbredelsesprosessen av den berørte huden. "Rå papaya sies å være en av de mest effektive hjem rettsmidler for ringorm. Kan Frukten være skiver og gned på ringorm utslett. En annen hjem middel som folk har brukt for å kvitte seg med ringorm er forskjellige pastaer laget separat fra sennepsfrø, butea frø eller Cassia blader. Noen mennesker har også sverget at de kan bli kvitt ringorm ved å gni litt rett blekemiddel på utslett, "informerer CRN. Mens det er ideelt å plassere en bandasje eller bandaid på lesjonen, er det ikke profesjonelle anbefalt av leger, som lesjonen må forbli tørr og blottet for høy fuktighet, som fukt foreviger soppvekst og utvikling. Avstå fra å dekke ringorm lesjoner. Bare bruke den anbefalte aktuell agent og unngå å berøre den berørte huden. Slitasje lang ermet (løstsittende) skjorter / bluser dersom lesjonene er plassert på armene. Hvis lesjonen er i hodebunnen, bære en løstsittende skjerf, eller gre håret på en måte som ikke vil utsette lesjonen.

Annen informasjon

Ringorm kan vises på ulike deler av kroppen, ringorm på kroppen (tinea coroporis), i hodebunnen (tinea capitis), av føttene (tinea pedis), av lysken (tinea cruris) er alle vanlige former. "De sopp som forårsaker ringorm tendens til å vokse i varme, fuktige områder av kroppen, for eksempel områder med hyppig svetting," informerer Medicine Net. Av forsiktighets formål, avstå fra å dele bad eller badehåndklær, dusj sko, joggesko eller svette sokker, og unngå kontakt med personer som er identifisert eller mistenkt for å være smittefarlig. Ironisk nok, er dyr også infisert av ringorm, en sykdom identifisert som en av mange zoonotiske sykdommer, eller sykdommer som overføres mellom dyr og mennesker. Som mennesker, dyr har en tendens til å vise lignende symptomer som mennesker (kløende, flassende, rød, sirkulær lesjoner). I motsetning til mennesker, diagnostisering dyr for tinea er mer kompleks, sier Cure Ringorm nå.