Digidexo.com

Hjelp til leddsmerter

Leddsmerter er forårsaket av en rekke forhold, inkludert revmatoid artritt, slitasjegikt, senebetennelser og muskelskader. Med disse forholdene, kan folk oppleve alt fra en mild ubehag for smerte så tyngende det forstyrrer daglige gjøremål. Heldigvis finnes det mange muligheter for hjelp, inkludert medisiner, kosttilskudd og fysioterapi øvelser.

Joint Pain medisiner

Det er flere anti-inflammatoriske medisiner tilgjengelig som kan lindre leddsmerter. Før du bruker noen av disse medikamentene, er det viktig å snakke med legen din for å finne årsaken til smertene.

Paracetamol, aspirin, Advil, Motrin og Aleve blir ofte brukt for mindre leddsmerter og de alle kan kjøpes over disk. For mer alvorlige smerter, sjekk ut en kraftigere steroide anti-inflammatorisk medikament kalt Toradol, som er tilgjengelig på resept, og brukes til å behandle de mest alvorlige leddsmerter.

Se opp for bivirkninger som kan inkludere kvalme, diaré, forstoppelse, endringer i appetitt, hodepine og væskeretensjon. De mest alvorlige bivirkningene av disse medikamentene er leversvikt og magesår. Snakk med legen din hvis du har noen endringer i helse etter å ha tatt smertestillende medikamenter for leddene.

Joint Pain Supplements

Selv om mange bedrifter markedsføre kosttilskudd for leddsmerter, ifølge Mayo Clinic (se Ressurser), er det lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter deres krav. En supplement, glukosamin sulfat, er blitt undersøkt. Dette er naturlig finnes i kroppen din og styrker din brusk, noe som er viktig for sterke skjøter. The Mayo Clinic forklarer at resultater fra studier er blandet, men noen pasienter opplever lettelse. Snakk med legen din før du bruker dette tillegget.

Naturlige behandlinger for Joint Pain

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, soaking i et varmt bad og utføre styrkeøvelser regelmessig kan bidra til å lindre leddsmerter. En lisensiert fysioterapeut kan lære deg øvelser for å styrke musklene rundt leddene (se Ressurser for Physical Therapy Directory).