Digidexo.com

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry


Enhver tid er riktig tid å starte arbeidet med å utvikle en sexy kropp som Halle Berry. Vi vet alle Halle er en av de mest sexy kvinnene i live, og her er noen trinn for å hjelpe deg med å utvikle en sexy kropp som Halle Berry har.

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry

Shape baken med lunges. Stå med begge føttene sammen, tærne pekende framover. Begynn med venstre ben og stå frem, skulder meter fra hverandre, med hælen landing på bakken. Skift-tyngdepunkt til midtpunktet av kroppen, bakbenet heve hælen med ball av foten i kontakt med bakken. Underkroppen ved å bøye begge knærne til begge knærne er i rett vinkel. Front kne skal ikke gå utover front tå. Tilbake til den opprinnelige stående posisjon ved å skyve tilbake på forfoten. Har tre sett med tolv per etappe.

Stram opp foran og bak lårene ved å gjøre knebøy. Flytt ned til lårene er nesten forbi parallelt med gulvet. Utvid knær og hofter til bena er rette. Gjenta denne bevegelsen og gjøre så mange som mulig i ett minutt. Gjenta for tre til fire minutter.

Eliminer at rygg fett ved å utføre rader. Ta tak i hånden vekter. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre og helle forover over bekkenet. Strekk armene forover, slik at brystet ditt er opp og skuldrene er nede. Klem skulderbladene sammen som du tar med albuene tilbake bak deg, holde dem gjemt mot sidene av kroppen. Gjenta og gjøre tre sett med 25 reps.

flat din abs med planker. Planker jobbe hele mageregionen mens elongating og stabilisere ryggraden. Legge ned i push up posisjon, balansere kroppen på underarmene og tærne. Holde kroppen i en rett linje. Hold stillingen i 10 til 30 sekunder i tre reps.

Jiggle frigjøre armene med vektede kryss jabs. Ta tak i hånden vekter. Stå med føttene i skulderbreddes avstand med armene bøyd slik at hendene er opp nær skuldrene. Snu overkroppen til venstre som du slå ut med høyre hånd. Ta med din høyre arm tilbake til startposisjon og snur kroppen mot høyre som du slå med venstre hånd. Har to sett med tjue reps.

Hint

  • Ikke start noen nye treningsprogram uten å rådføre deg med legen din.