Digidexo.com

Naturlig Progesteron Cream & polycystisk ovariesyndrom

Naturlig Progesteron Cream & polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en endokrin, metabolsk tilstand som påvirker 6 til 10 prosent av kvinner, ifølge Dr. Samuel Thatcher. Selv om det er ingen kur for syndromet, har noen kvinner funnet lindring fra sine symptomer ved å bruke naturlig progesteron krem.

Progesteron og PCOS

Kvinner med PCOS har ofte kronisk lavt progesteron nivå, noe som kan føre til manglende menstruasjon og infertilitet.

Progesteron Cream

Kvinner med PCOS kan bruke naturlig progesteron krem ​​for å forbedre nivået av progesteron i kroppen, i motsetning til å bruke progesteron stikkpiller eller mikstur progesteron behandling.

Velge en Cream

Mens det er mange progesteron kremer tilgjengelig, eksperter som Dr. John Lee anbefaler kremer som inneholder 450 mg til 500 mg av progesteron per unse.

Hvordan den brukes

Kvinner påfør en liten mengde progesteron krem ​​til huden på ulike tidspunkter i løpet av sine sykluser, avhengig av hva de håper å oppnå: å menstruere, eller for å opprettholde en graviditet.

Virker det?

Lite empirisk bevis eksisterer som til effektiviteten av progesteron krem ​​i behandlingen av PCOS, men anekdotiske bevis er det nok av. Mange kvinner slår til progesteron krem ​​etter besøk til sine leger har vært unhelpful.

Selvmedisinering

Ifølge Dr. Jeffrey Dach, "The progesteron krem ​​kan lykkes gjenopprette sykluser i mange tilfeller. Imidlertid er selv-medisinering anbefales ikke." Han oppfordrer kvinner til å se sine leger for behandling og oppfølging.