Digidexo.com

Lindring av smerte og kløe på grunn av myggstikk

Myggstikk hovedsak er allergiske reaksjoner som at du føler ubehag så lenge de holder reaktiv. Dreven skrape forårsaker hevelse, som til slutt bryter huden. Dette kan føre til infeksjoner og resultere i stygge arr. Når biter blir stående uten riper, de krymper. Selv om myggstikk er uunngåelig i sommermånedene, og spesielt i tungt skogkledde og fuktige miljøer, det finnes løsninger for lindring du kan prøve å fremme raskere helbredelse.

Såpe og vann

Såpe og varmt vann fungerer godt for å lindre kløe i områder der du har blitt bitt av mygg. Under en dusj, skumme opp et bad såpe bar og gni det på myggstikk. Skyll av overflødig såpe med varmt vann. Såpen vil reagere med giften fra bitt og lindre kløen.

Tannkrem

En annen løsning som fungerer godt er tannkrem. Vask hendene grundig før påføring. Klem halvparten av en ert størrelse av tannkrem på fingeren og gni direkte over bittet, som dekker hele området. Den beste tiden å bruke tannkrem er i løpet av natta timer, før du går til sengs. Hvis du ikke vil at tannkrem for å få over din ark, bruke en en-tommers Band-Aid over bittet. Dette vil holde tannkrem på plass samt motet bevisstløs skrape over natten. Påfør daglig etter behov til bite området ikke lenger føles kløende.

Kremer og lotions

Fordi myggstikk er et resultat av allergiske reaksjoner på huden, histamin jagerfly som finnes i produkter som Benedryl eller Cortizone 10, og andre anti-klø aktuell kremer eller lotion, kan tilby hjelp på berørte områder inntil biter krympe.

Aloe Vera

Saften inni en aloe vera plante også vil lindre kløe. Bryt av en enkelt blad fra en aloe planten, deretter delt bladet. Gni aloe juice direkte på bittet. Kast etter at du har dekket berørte områdene. Når du begynner å føle kløe på bite området, bruke saften fra en annen aloe blad. Aloe vera gel hud produkter fungerer godt for å berolige kløe og hevelse i tillegg.

Midlertidig Relief

Løsningene som er nevnt ovenfor vil gi bare midlertidig lettelse for myggstikk. De bidrar til å redusere hevelse og kløe slik at bittet helbreder raskere. Hvis du føler behov for å klø en matbit, klø rundt den ytre omkretsen av bite området. Dette vil sikre at du ikke bryter huden, som et åpent sår kan føre til infeksjon. Gå til en lege dersom kløe fra biter ikke leges etter mer enn en uke.