Digidexo.com

Bivirkninger av Caverject

Caverject brukes til hjelp i diagnostikk og behandling av erektil dysfunksjon. Alprostadil er fellesbetegnelsen på Caverject. En lignende merkevare Edex og Caverject er begge brukes ved injeksjon; Muse, som også er lik Caverject, blir brukt som et suppositorium som er satt inn i penis.

Langvarig ereksjon

Caverject kan forårsake en langvarig ereksjon etter bruk. Langvarig ereksjon er kjent som priapisme. Det finnes to typer av langvarig ereksjon, venocclusive og arteriell. Venocclusive regnes som en nødssituasjon; Dette er forårsaket av blodet ikke drenering fra penis. Arteriell er en uregulert tilsig av blod til penis. Langvarig ereksjon er en ereksjon som har vart i mer enn fire timer. Menn som opplever en ereksjon i mer enn fire timer rådes til å kontakte lege så snart som mulig.

Arytmier

Noen mennesker som har brukt Caverject har opplevd hjerterytmeforstyrrelser. Arytmier er unormal hjerterytme. Hjertebank som føles som om hjertet slår for fort eller sakte, eller som om hjertet hopper over et slag er tegn på en arytmi. Kortpustethet eller svimmelhet kan skje med arytmi.

Penile Pains

Om 37percent av menn klaget over har mild til moderat penile smerter på injeksjonsstedet etter å ha tatt Caverject. Selv om smertene er forklart som å være ubehagelig, har mange menn fortsatte å ta Caverject, men om lag 3 prosent valgte å avslutte det.

Body Function

Caverject bivirkninger kan bestemmes av kroppsfunksjoner. Noen har klaget over hjerte og nervesystemet forhold. Mange bivirkninger kan knyttes til mange av kroppens funksjoner som arytmier og muskel kramper. Informere lege når det antas en bivirkning har oppstått, vil hjelpe til å hindre langtids plager.

Søker legehjelp

Farmasøyter og leger anbefaler pasienter som tar Caverject å søke lege hvis de har en bivirkning som er en utslett, elveblest, hevelse i ansiktet, muskelkramper, blod i urinen, hvit utflod ved vannlating eller blødning fra penis. Antallet pasienter som oppgitt de hadde bivirkninger var under 1 prosent av de 294 mennene som deltok i studien.