Digidexo.com

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method


Metoden skissert her for hvordan å ha en baby gutt er basert på observasjoner av Dr. Landrum Shettles om forskjellene mellom sperm bærer X-kromosomet ("jente sperm") og sperm bærer Y-kromosomet ("boy sperm"). Boy sperm er lettere og raskere enn dets X-bærende motstykke, siden den inneholder mindre genetisk materiale. Jente sperm, på den annen side, er langsommere, men kan motstå strenge forhold i kroppen. Hvis du vil vite hvordan du har en gutt, holde lesing.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

For å maksimere sjansene for hvordan å ha en baby gutt bruker Shettles metoden, ikke har sex i en uke før kvinnen er ventet å eggløsning. Dette bidrar til å tippe balansen mot å bli gravid en gutt på to måter. Først øker det en manns sædkvalitet, og andre, det øker sannsynligheten for at Y-bærende sperm vil slå jenta sperm til egget.

For å unnfange en gutt, ha sex bare en gang i løpet av kvinnens fruktbare tid, helst på dagen for eggløsning. Det beste tidspunktet er 12 timer før eggløsningen skjer, hvis du er i stand til å finne det som tett. Kartlegge din fruktbarhet eller bruke en ovulation Predictor kit kan hjelpe deg med å finne ut når eggløsningen er sannsynlig å skje.

Hvis du vil bruke Dr. Shettles 'teorier for hvordan å ha en baby gutt, prøv posisjoner som gjør at sædcellene skal deponeres så nær cervix som mulig. Dette vil gi gutten sperm en bedre sjanse til å komme til egget uten å overleve de tøffe forholdene og lang tur gjennom kvinnens vaginal kanalen.

Hvis du vil øke sannsynligheten for å bli gravid en gutt, skal kvinnen få orgasme, hvis mulig. Dette fører til at utgivelsen av alkaliske stoffer i skjede, og muskelsammentrekninger som følger det vil hjelpe fart gutten sperm mot egget.

Konsumere mat som fremmer alkalitet i kvinnens kropp, siden sure forholdene er vanskeligere på gutt sperm.

Hint

  • For mer informasjon om fruktbarhet kartlegging og hvordan du har en gutt ved hjelp av Shettles metoden, bør du vurdere å lese Toni Weschler populære bok "Taking Charge of Your Fertility" samt Dr. Shettles 'bok "Hvordan velge kjønnet på babyen din."
  • Mens disse tipsene for hvordan å ha en nyfødt gutt kan hjelpe veie oddsen i favør av en gutt, er det ingen garantier. Være forberedt på å ta imot en baby av begge kjønn.