Digidexo.com

Hvor kan jeg kjøpe en veske for pneumatisk komprimering?

Kirurgi eller bare inntak av en pille kan ikke kontrollere eller behandle hver sykdom. For eksempel, pneumatisk kompresjonsbehandling for tilstander som lymfødem syssels ermene laget spesielt for terapeutisk bruk.

Identifikasjon

Lymphedema refererer til opphopning av lymfe væsker - som skal returnere til de celler eller blodstrømmen - at basseng inne ekstremiteter, for eksempel armer eller ben, forårsaker betydelig svelling. Pneumatisk kompresjonsbehandling gjelder trykkmodulering på den ytterste ende for å behandle tilstanden.

Funksjoner

Online og utstillingsvinduet medisinsk forsyne butikkene selger spesialiserte ermet for pneumatisk kompresjon. Slike slanger variere i størrelse, avhengig av den individuelle kroppsdelen hvor den er tiltenkt, og hvorvidt den behandler hele eller en del av den ytterste ende.

Betydning

Selv om ikke betraktet som en kur for lymfødem, pneumatisk kompresjons ermene gjør avlaste smertefull hevelse, sier det amerikanske National Library of Medicine. Slik behandling kan bremse tilstanden før det blir ukontrollert og krever kirurgi.