Digidexo.com

Hvete-fri diett for Kids

Hvete-free dietter er en ofte ettertraktet element innen kosthold og mosjon. Enten barna er allergisk, eller du heller vil eliminere hvete fra kostholdet sitt andre grunner, barn kan enkelt og effektivt fungere uten. Faktisk, fjerne hvete fra et barns kosthold tidlig kan bidra til å ingrain sunne matvaner fra en ung alder, å sette ham opp for en levetid på kosten fortreffelighet.

Caveman Diet

Den beste hvete-fri diett for barn er Caveman, eller Paleo, Diet designet av Dr. Ben Balzer, en familie lege som forstår godt diettbehov av både barn og voksne. Til tross for sin primitive-klingende navn, er den Caveman Diet en perfekt sunn måte å fungere året rundt og inkorporerer mange avanserte ernæringsmessige prinsipper i et forsøk på å returnere dieter til ren, funksjonell enkelhet når det gjelder måltid utvalg.

Hovedregelen av Caveman Diet er å begrense ens matforbruk til bare de elementene som våre forfedre ville ha hatt tilgang. Dr. Balzer opines at menneskets kosthold begynte å utarte når korn ble først introdusert, som korn inneholder en rekke giftstoffer som aldri var ment for konsum av mennesker. Eliminere korn fra kostholdet helt vil slippe bebygde giftstoffer i kroppen og dieter vil vende tilbake til en mer naturlig tilstand av helse. Selv om denne dietten tar "hvete-fri" tilnærming ett skritt videre, vil personer som allerede vurderer hvetefrie dietter for sine barn ha stor nytte av ytterligere restriksjoner anbefalt av Dr. Balzer i Caveman Diet. Faktisk, presenterer denne dietten prinsipper som er best hvis overholdt av alle medlemmer av husstanden. Tross alt, barn se etter gode eksempler i sine foreldre, så hvem bedre til å instruere dem i riktig kosttilskudd samsvar?

Reglene av Diet

Reglene i Caveman Diet er enkle. Barnet (og forhåpentligvis resten av familien i tillegg) avstår fra korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. I stedet begrenser hun forbruket til kjøtt, fisk, egg, fjærkre, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Med hensyn til nøtter, husk at peanøtter og cashewnøtter er utelukket, som peanøtter er bønner og cashewnøtter er i en kategori av sine egne.

Hvis barnet ditt balks på gjennomgår en slik radikal kosttilskudd endring, bør du vurdere avvenning henne inn i kosthold ved sakte å fjerne uønskede matvalg og erstatte dem med huleboer-kompatible valg. Som hele sitt utvalg av mat valg er under direkte kontroll, fjerne problem elementer fra husholdningen helt vil fungere best for å holde henne sunn og spise riktig mat. Holde en "hemmelig stash" av utvalgte forbudte elementer i huset er også dårlig råd. Uansett hvor hemmelighet du tror det skal være, kan barna være ganske utspekulert og vil vanligvis fritte det ut i rett tid.

I tillegg, mens den Caveman Diet er laget for å være en total pakkeløsning for helse og vektkontroll, man trenger ikke følge dietten i sin helhet for å høste fordelene. Selv om 100 prosent etterlevelse vil resultere i 100 prosent av fordelene, stikker til en regel i 80-20 eller annen forsvarlig Fordelingen kan også gi et solid median tilnærming til Caveman slanking. For eksempel kan du holde barnet ditt til dietten ganske strengt i løpet av uken, men tillater en eller to off-diett elementer i helgen for å lette den psykologiske traumer av kosttilskudd omprogrammering.

Selv om Caveman Diet er en sterk avgang fra våre vanlige matvaner, husk at det var våre vanlige matvaner som forårsaket disse problemene i første omgang. Bryte syklusen og oppnå reell helse for deg selv og neste generasjon.