Digidexo.com

Hva Foods Har Vitamin B-17?

Vitamin B17, som også går under navnene amygdalin og laetrile, er et næringsstoff som finnes i overflod fra en rekke ulike mat kilder. Mange av disse er matvarer som er lett tilgjengelig fra din lokale dagligvaremarkedet eller bønder. Skissert nedenfor er noen av de matvarer som har vitamin B17.

Frukt

Kjøttet av mange forskjellige frukter som epler, aprikoser, fersken og kvede er gode kilder til B17 vitamin. Jordbær, bringebær, bjørnebær og tyttebær er også rik på B17. Hjemmelaget fruktjuicer, smoothies og fruktsalater er to forskjellige måter som disse fruktene kan legges til din diett.

Frø

De frøkjerner av en rekke frukter, så vel som olje presses fra dem, er en god kilde for vitamin B17. Aprikoskjerner er en spesielt rik kilde til dette vitaminet. Andre frukter som bærer B17-rik frø inkluderer fersken, nektariner, kirsebær og svisker. Mange av disse frøene kan kjøpes i en naturlig tørket form på helsekostbutikker. De kan legges til kosthold ved å drysse tørket frø i løpet av salater eller bakervarer oppskrifter, eller du kan bare spise frukt komplett med sine frø. Oljen fra disse frø kan brukes som salatdressing.

Nøtter

Bitre mandler er nøtter som inneholder spesielt høye nivåer av B17. Andre nøtter som inneholder dette vitaminet inkluderer cashewnøtter, macadamia nøtter, pekannøtter og valnøtter. De kan stekes og spises som snacks, lagt til baking oppskrifter eller lagt til stir-frites å legge en knase samtidig som det gir en kilde til B17.

Korn og knoller

Dette er en annen type mat som inneholder vitamin B17, og inkluderer brun ris, bygg, bokhvete og hirse. Mel laget av disse korn kan brukes til baking varer eller lagt til kylling og fiskeretter å legge til en nøtteaktig smak, lagt til supper som fortykningsmiddel, blant annet matlaging bruker. Yams, søtpoteter og kassava er en god kilde til vitamin B17, og gjøre allsidige ingrediensene til side retter.

Skudd og spirer

Bambusskudd er en utmerket kilde til vitamin B17, som kan også bli funnet i bønnespirer. Disse kan spises rå som snacks eller lagt til dine vegetabilske salater eller stir-frites. De kan også legges til supper og stuinger.

Belgfrukter og grønne greener

Belgfrukter som linser, Lima bønner, fava bønner og kikerter er gode kosten kilder til B17 vitamin. Spinat, grønnkål og andre bladgrønnsaker kan også inneholde vitamin B17 og kan legges til din diett som en kilde til vitamin.