Digidexo.com

hvordan utløses rosacea

Kan Rosacea utløses av Heat?

Rosacea er en tilstand som forårsaker rødhet og annen irritasjon av huden i ansiktet. Den har en rekke utløsende faktorer, og for noen mennesker, er varmen en av disse.

Sun Eksponering

Eksponering for varmen og lyset fra solen er identifisert med både Mayo Clinic og Medline Plus som triggere i rosacea.

Andre Heat Triggers

Andre former for varme kan også utløse rosacea. Ifølge Mayo Clinic, kan varmen fra kilder som bad, badstuer og til og med varm mat og drikke utløse rosacea symptomer.

Unngå Triggers

I rosacea, er det viktig å kjenne igjen og unngå triggere som for eksempel varme. I tillegg til å unngå spesifikke triggere som varm mat og badstuer, anbefaler Medline Plus iført solkrem og ikke gjøre hardt arbeid i varme forhold.

Medisinsk behandling

I tillegg til å unngå triggere, rapporterer Mayo Clinic at reseptbelagte medisiner, inkludert muntlig og aktuelle antibiotika samt isotretinoin kan brukes til å behandle symptomer.

Betraktninger

Selv om det er mulig å behandle rosacea ved å unngå varme og andre triggere og gjennom bruk av reseptbelagte medisiner, er det ingen kur for rosacea.

Hvordan bli kvitt rosacea Hevelse

Rosacea er en medisinsk behandling som ikke kan kontrolleres, men med de riktige trinnene kan det behandles og vedlikeholdes. Det er mange trinn som kan følges for å gjøre det hvis du lider av rosacea hevelse.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt rosacea Hevelse

•  Først må du bestemme hvilken behandling kan hjelpe deg ved å snakke med legen din om din tilstand. Noen mennesker reagerer godt på muntlige medisiner mens andre finner kremer og salver fungere bedre.

Start med en resept salve, for eksempel metrocream eller Metrogel, som lege eller hudlege kan foreskrive for deg. Bruk denne til ansiktet ditt et-to ganger per dag etter første rensing.

Du kan også prøve en antibakteriell behandling på rosacea hevelse, for eksempel en azelainsyre.

Oral antibiotika kan være nødvendig hvis din rosacea hevelse er for alvorlig og reagerer ikke på kremer og salver. Behandlinger som disse kan vare opptil seks måneder. Legen din kan forskrive en for deg, for eksempel Dynacin eller Flagyl.

Laser behandlinger kan bidra til å bli kvitt de blodårene som rosacea hevelse årsaker. Snakk med legen din eller hudlege om dette alternativet.

Tips og advarsler

 • Hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid, snakk med legen din før du tar noen muntlig eller aktuelle medisiner.

Hvordan identifisere Akne Rosacea

Acne plager millioner av voksne rundt om i verden. Acne rosacea er en svært vanlig form for akne som er forårsaket av en kronisk betennelse i huden rundt ansiktet. Mens det er sett av og til på andre områder av kroppen, synes det å lokalisere seg i pannen, haken og kinnene, og mest spesielt nesen. Mens acne vulgaris er mer vanlig for tenåringer og unge voksne, har en tendens til akne rosacea å påvirke voksne mellom 30 og 50 år gammel. Det er mer vanlig hos menn enn kvinner, men menn synes å lide mer alvorlige tilfeller av akne rosacea. Akne rosacea kan ikke forebygges, men ved å identifisere tegn og symptomer, kan enkeltpersoner forsøke å forebygge og unngå fakkel-ups og begynne behandling før et utbrudd blir alvorlig.

Bruksanvisning

•  Acne rocasea fører til en rekke symptomer hos individer, og mange mennesker vil reagere ulikt på symptomer som kan variere fra mild til alvorlig. En av de viktigste symptomene på akne rosacea er utseendet på rødme eller Rødming på kinnene. Denne vedvarende rødhet fører til en følelse av varme til suffuse kinnet området.

Utvikling av fortykkede områder av huden på nesen og kinnene er en annen symptomer på akne rosacea, som kan eller ikke kan være ledsaget av utseende av små blodkar som er synlige på overflaten av huden.

Utseende av små humper, eller papler, så vel som små blemmer forårsaker overflaten av huden for å virke grovt og inflammed. Disse støt eller blister-lignende pustler vanligvis vises på pannen, haken og kinnene til de som lider av akne rosacea.

Kløe og en tørr, stram følelse i huden er et annet vanlig symptom på akne rosacea. Dette kløe kan oppleves som en brennende eller stikkende følelse i mange mennesker. Symptomene forverres når en person riper eller gnir huden.

rennende øyne som kan vises blodskutte er også et vanlig symptom på akne rosacea som er gjort verre av å gni.

Følg instruksjonene for alle over disk flekk behandling kremer. De fleste behandling kremer vil gi lindring innen 3 til 5 dager. Påfør et tynt lag over berørte området som skal behandles og motstå poking eller prodding kviser for optimale resultater.

Tips og advarsler

 • Unngå mat som kan utløse utbrudd, som for eksempel krydret mat, alkohol og varme væsker. Bruk unscented hudpleieprodukter, se soleksponering og unngå varme bad.
 • Unngå bruk av ikke-reseptbelagte kortisonkremer eller salver uten å søke lege først, da de kan forårsake betingelser for acne rosacea å forverres.

Hvordan behandle Adult Rosacea

Rosacea er en ansikts hud tilstand som ikke har noen kur. Rosacea er provoserende i naturen, og det er et problem for så mange som 14 millioner amerikanere. Ifølge Mayo Clinic, personer mellom 30 og 60 år er mest utsatt for å utvikle det. Rosacea kan utløse pus-fylt røde nupper som ligner kviser i ansiktet, føre til en persons ansikt å ta på seg en rødlig farge, eller gjøre huden i ansiktet tykkere i enkelte områder. Symptomene vanligvis blusse opp og deretter forsvinne, bare for å dukke opp igjen.

Bruksanvisning

•  Ta godt vare på deg selv. Unngå triggere som kan føre til en oppblussing av rosacea. Selv om den nøyaktige grunn til at det oppstår rosacea er fremdeles ukjent, kan det gjøres mye verre når blodstrømmen til ansiktet blir øket. Det betyr at ting som for eksempel krydret mat, varm drikke og alkohol kan forverre rosacea. De bør unngås hvis du har opplevd slike symptomer i det siste.

Utnytte solkrem når du skal være utendørs. Direkte sollys er en annen av de triggere som kan gjøre rosacea verre. Du bør også holde ut av ekstrem varme eller sterk kulde; Begge disse forhold kan påvirke negativt rosacea. Ikke gå i badstuer eller ta varme bad.

Hold klar av eventuelle ansikts produkter som inneholder alkohol eller andre potensielle hud irritanter. Disse irritanter inkluderer slike forbindelser som astringenter, mentol og kamfer. Les etiketten nøye før du kjøper noe for ansiktet ditt.

Påfør aktuelle medisiner til ansiktet ditt til å behandle dine rosacea symptomer. Bruk produkter som Nicomide T, som kombinerer vitaminer med sink og kommer i kremform. Nicomide lindrer betennelse ved å undertrykke immunsystemet. Andre topiske kremer som inneholder benzoylperoksyd, antibiotika og azelainsyre kan anvendes i tillegg.

Spør legen din om Isotretinoin hvis du har alvorlig rosacea. Dette er en sterk stoff som er tatt av munnen. Det er en reseptbelagte medisiner med bivirkninger, og det er brukt kun når andre behandlinger for rosacea er ikke i stand til å produsere resultater. Andre stoffer - for eksempel antibiotika, minocycline, tetracyklin og erytromycin - brukes i mindre ekstreme tilfeller av rosacea hos voksne.

Tips og advarsler

 • Alltid legen din før du prøver å behandle en tilstand som rosacea.

Hvordan å utløse Kroppens naturlige glad narkotika (endorfiner)

Hvordan å utløse Kroppens naturlige glad narkotika (endorfiner)


Forbløffende gaver fra gudene, endorfiner som finnes i hjernen, er kroppens naturlige smertestillende og humør enhancer. Stress og smerte er triggere for endorfiner. Ville det ikke være flott om du kunne være i en euforisk stemning hele tiden uten bruk av illegale rusmidler? Du er på hell er det måter å lokke fram kroppens eget naturlige glad narkotika, og du trenger ikke å bekymre deg for at det er ulovlig.

Bruksanvisning

Fanger strålene: Naturlig sollys utløser flere endorfiner. Selv bare tanken på en solrik dag øker humøret i motsetning til en tanke av en trist og regnfull dag.

Ta en sjokoladebit for å be dine endorfiner. Sjokolade fungerer som et rusmiddel når det spises det utløser frigjøring av endorfiner. Når du føler deg stresset, vil bare spise en sjokoladebit gir deg en god følelse. Bare en liten brikke er nok. Nå trenger du ikke å bekymre deg for å få vekt og kan bli lykkeligere også.

Spis krydret mat som chili peppers. Spicier maten jo flere endorfiner kroppen din vil frigi.

Trening er en flott måte å aktivere glad stoffet. Har du noen gang lagt merke til hvordan løpere synes å være avhengige av å kjøre? Årsaken til denne høye er mengden av endorfiner som frigjøres når du trener. Du ikke bare føler deg bra du vil se bra ut også.

Meditasjon er en effektiv måte å utløse endorfiner. Folk har rapportert følelse av lykke gjennom praktisering av meditasjon.

Tips og advarsler

 • Sex er en annen innflytelsesrik trigger av endorfiner.
 • Ha en god latter for å frigjøre mer endorfiner
 • Roller Coaster rides er populær på grunn av endorfiner det utløser når du rir.
 • Hvis du er bekymret for eksponering for solen bruke en UV-beskyttende.

Hvordan utløse Fat brenner hormoner

Hver person butikker og brenner fett annerledes. Lipotropics er stoffer med evne til å oppløse og forbrenne fett, noe som gjør det lettere for kroppen å bruke den som en energikilde. Thermogenics er stoffer som bidrar til å heve kroppstemperaturen og bidra til å brenne fett, ofte med den ekstra effekten av å bidra til å dempe appetitten. I tillegg kan etter en konkret spising plan utløse fettforbrennende hormoner som både mobilisere lagret fett og deretter bidra til å skylle den ut av kroppen.

Hvordan utløse Fat brenner hormoner

•  Reduser kalorier for å forbrenne fett. Spiser færre kalorier enn du vanligvis gjør. En daglig kaloriunderskudd tillater kroppen å reagere ved å trekke på fettreservene.

•  Reduser mengden smør, oljer, salatdressinger og sauser du spiser. Fjern skinnet fra kyllingen før steking. Spis fisk, spesielt laks, oftere.

•  Reduser karbohydrater. Halvere karbohydrat inntaket ved å spise mindre porsjoner. Spis deler mindre enn 100 gram for to påfølgende dager annenhver uke. Tilbake til litt større porsjoner etter to dager.

Spis moderate mengder protein og fett fordi de støtter vitamin absorpsjon og hjelp produserer hormoner. Den termiske effekten av mat er forårsaket av kroppen din brenner mer kalorier ved behandling av protein. Magert kjøtt, fisk, eggehviter og lav-fett cottage cheese er gode matvarer for å utløse fettforbrennende hormoner.

Før du trener, spiser matvarer som havrekli, havregryn, rug eller hel-hvete brød eller frukt.

Du bør spise innen en time etter trening. Kombiner karbohydrater slik som en bakt potet eller brød med protein og små mengder fett. Dette bidrar til å forsinke nedbryting og fordøyelse av karbohydrater.

Spis mindre, mer hyppige porsjoner. Protein er best for middag. Kyllingbryst og cottage cheese er ideelle. Ikke spis tre til fire timer før sengetid.

Gjør minst tretti minutter med kardiovaskulær trening først i morgen. Morgenkaffe er bra fordi det vil hjelpe kroppen forbrenne mer fett. Tar 6 til 10 gram blandede aminosyrer eller en liten mengde whey protein pulver blandet i vann før du drikker kaffen vil også bidra til å forhindre muskelnedbrytning under cardio trening økter.

drikke urtete i løpet av dagen. Misteltein fordeler hele kjertelsystemet og hjelpemidler metabolisme. Det stimulerer også bukspyttkjertelen. Misteltein te er laget som en kald infusjon av soaking en toppet teskje i en stor kopp med kaldt vann over natten. Noen varmt vann kan tilsettes følgende dagen hvis en varmere drikk er foretrukket.

Hint

 • Andre ideer for å utløse fettforbrenning hormoner:
 • Naturopathic behandlinger
 • Kjertel og protomorphogen tilskudd
 • Terapeutisk trening
 • Massasje
 • Pusteøvelser
 • Aromaterapi
 • Refleksologi

Hvordan bli kvitt rosacea hevelse fra Mine Øyelokkene

Hvordan bli kvitt rosacea hevelse fra Mine Øyelokkene


Rosacea er ofte funnet på huden til mange mennesker rundt om i verden. Symptomene er hevelse og kløe og kan forårsake store ubehag for dem som lider av denne tilstanden. Selv rosacea er generelt tenkt som en hud sykdom, det kan også bli funnet i øynene. Når dette er tilfelle det er klassifisert som okulær rosacea. Behandlingen er mulig og med vedvarende applikasjon den kan redusere eller forhindre symptomene.

Hvordan bli kvitt rosacea hevelse fra Mine Øyelokkene

Start ut ved å drikke 34 gram vann om dagen. Vann gir forbedret tåreproduksjon, og dette kan bidra til å rense øyet av buildup som kan være felles med okulær rosacea.

Legg en varm komprimere på øynene for å åpne hudens porer og for å lindre trykket som bygger seg opp i de infiserte øyelokkene. Dette vil hjelpe til å lindre hevelse og føre blodet til å sirkulere mer fritt innenfor den svellede vev.

Vask ansiktet med en aktuell cleanser spesielt formulert for rosacea behandling. Disse finner du på helsekostbutikker for en rimelig pris. Opprettholde en tidsplan som gir mulighet for rensing av ansiktet minst to ganger om dagen. Fokusere på øyet områder når du vasker og sørg for å skylle løsningen grundig fra ansiktet for å hindre overdreven tørking og mulig øyeirritasjon.

Ta et daglig tilskudd for rosacea behandling. Alle naturlige kosttilskudd kan også kjøpes fra helsekostbutikker. Ta den anbefalte daglige tilskudd eller legemet vil virke ingrediensene av sitt system, og tillegget vil ikke ha de ønskede effekter.

Unngå soleksponering. Solen kan øke rødhet og betennelse. Bruke solbriller på lyse dager når utenfor.

Hint

 • Hvis raskere resultater er ønsket da en avtale med en hudlege og / eller optiker bør gjøres.

Hvordan naturligvis behandle Rosacea

Rosacea er en vanlig hudlidelse som involverer betennelse og rødhet i huden. Det er noen ganger referert til som en type akne, men det har ingen relasjon til hudormer og kviser. Det er en ganske enkel tilstand å behandle, og du trenger ikke å ty til medisiner som inneholder giftstoffer å gjøre det.

Bruksanvisning

•  Legg merke til de første tegn på rosacea. Det begynner med utseendet på rødmende enkelt og sprer derfra. Etter hvert vil det være permanente røde klatter i ansiktet ditt og huden din vil trolig være hoven i disse plassene. Kjenner disse symptomene slik at du nøyaktig kan begynne behandlingen.

•  Gå til legen din for å få en fast og solid diagnose. Rosacea må bekreftes av legen din før du begynner behandlinger for å sørge for at huden rødhet er ikke et symptom på noe annet.

Legg til mer svovel til kosthold eller til din daglige regime. Svovel er en vanlig behandling for rosacea og mange leger ville bruke det selv over antibiotika. Du kan ta en rekke kosttilskudd som inneholder svovel, eller se etter spesielle aktuelle kremer som har svovel i dem. Svovel evne til å behandle rosacea ble funnet i en studie med tittelen "Symposium on behandling av solskadet hud. Den Behandling av perioral dermatitt, acne rosacea og Seborrheic Dermatitis"

Bruk en salisylsyre creme gang om dagen som en naturlig behandling for betennelse forårsaket av rosacea. Ikke bruk det mer enn en gang om dagen, og slutte med å bruke det hvis det tørker ut huden din for mye, så det kan noen ganger gjøre. En undersøkelse utført av National Rosacea Society fant at de som lider av rosacea vanligvis funnet lindring fra å bruke salisylsyre.

Bruk kremer som også inneholder ekstrakter fra golden kamille, eller Chrysanthellum indicum. Dette er en av de beste naturlige rosacea behandlinger og bidrar til å behandle ulike utslett også. En studie utført av Martin og Associates undersøker anti-inflammatorisk påvirke av denne urten og dens innvirkning på rosacea.

Tips og advarsler

 • Se etter kremer som inneholder golden kamille og svovel for å spare penger og tid.

Hvordan utløse kvinnelige hormoner hos menn

Hvordan utløse kvinnelige hormoner hos menn


Hvis du er interessert i å øke kvinnelige egenskaper, vurdere å ta hormoner. Noen ganger brukes av transseksuelle, kan disse hormonene bidra til å blokkere testosteron, vokser brystene, endre stemmen din og gjøre din kroppsfasong ser mer feminin. Hvis du har bestemt at denne behandlingen er riktig for deg, ta østrogen, progesteron og androgen-stopper for å hjelpe med transformasjon. Noen av disse hormonene eksisterer allerede naturlig i menn, men tar ekstra mengder kan øke dine feminine egenskaper.

Bruksanvisning

•  Øke kvinnelige egenskaper med østrogen, den grunnleggende kvinnelige hormonet. Produsert i kvinnens eggstokker, vil østrogen hjelpe forstørre brystene dine og utvide hoftene og bekkenet. Flere typer av østrogen eksisterer. Prøv konjugert østrogen (Premarin), østradiol valerates (syntetiske kopier av naturlig østrogen fra grønnsaker) eller phytoestrogen, som kommer fra planter.

Ta progesteron sammen med østrogen. Brukes til å forberede en kvinnes kropp for graviditet og graviditet vedlikehold, progesteron - sammen med østrogen - kunne hjelpe bryst utvikling. Du kan prøve en syntetisk form av progesteron, som Duphaston eller Provera. Non-syntetiske alternativer finnes også.

3-blokkere effekten av testosteron med et anti-androgen medikament. Ta Spironolactone eller finasteride å blokkere effekten av testosteron. Hvis du allerede har hatt en operasjon for å fjerne testiklene, kan du ikke finne disse stoffene er nødvendig, da testiklene produserer store mengder testosteron hos menn.

Tips og advarsler

 • Budsjett ca $ 100 i måneden for dine hormoner.
 • Trans Kjønn Care sier til forvente endringer fra kvinnelige hormoner for å forekomme i ca seks til åtte uker. Du bør først merke stemmeforandringer og begynnelsen av brystutvikling. Forvent resten av endringene å skje innen seks til 24 måneder, selv om det kunne ta lengre tid.
 • Diskutere eventuelle medisinske behandlinger av hormonbehandlinger med legen din før du prøver dem. Han eller hun kan gi deg mer informasjon om muligheten for bivirkninger, og hvorvidt disse hormonene som er aktuelle for deg.
 • Noen av effektene av inntak av kvinnelige hormoner er irreversible.
 • Hvis du begynner å vokse brystene mens du tar hormoner, kan du oppleve noen smerte i brystene.
 • Mens syntetiske hormoner kan være billigere, har de mer kjente bivirkninger.

Hvordan behandle papulopustuløs Rosacea

Papulopustuløs rosacea er preget av rødhet og små, pus-fylt kviser i ansiktet. Det er en kronisk tilstand som følger en syklus av fakkel-ups etterfulgt av perioder når symptomene er ikke så alvorlig. Behandling er nødvendig for å holde rosacea blir verre. Foreløpig er ingen kur tilgjengelig og behandlinger som mål å kontrollere utbrudd. Visse egenomsorg forslag er også gunstig for å behandle denne tilstanden. The Mayo Clinic og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilby forslag til behandling papulopustular rosacea.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om tilgjengelige medisiner. De tar sikte på å lindre betennelser som utløser rødhet og humper. Du kan få aktuelle medisiner som tretinoin, benzoylperoksid eller azelainsyre. Antibiotika og Accutane er også vanlige behandlinger. Roaccutane er vanligvis forbeholdt alvorlige tilfeller som ikke har respondert på andre behandlinger. Ta alle medisiner nøyaktig som anvist, og så lenge legen din anbefaler. Lengden på behandlingen vil avhenge av alvorlighetsgraden av din tilstand. Du vil sannsynligvis merke bedring om en til to måneder etter at du startet medisinering.

Akt legens råd om produkter til personlig pleie. Han vil fortelle deg hvilke typer produkter og ingredienser som er aktuelle for din tilstand og hva de du bør unngå. Felles irritanter inkluderer alkohol og dufter. Bruk vannbasert, oljefrie hudpleieprodukter.

Beskytt ansiktet fra utsiden elementer. Bruk solkrem med minimum solfaktor 15 daglig og beskytte ansiktet med et skjerf når det er kaldt.

unngå å bli overopphetet og ikke drikker alkohol; både vil utløse eller forverre rødhet.

Combat betennelse gjennom kostholdet ditt. Dr. Andrew Weil anbefaler en anti-inflammatorisk kosthold for alle som arbeider med forhold som utløses eller forverres av betennelse, inkludert rosacea. Kutte ned på hvitt mel matvarer, sukker, kjøtt, meieriprodukter og noe med delvis hydrogenert olje oppført som en ingrediens. Øke forbruket av kaldt vann fisk, nøtter, frø, frukt, grønnsaker, bønner og helkorn.

Lær å identifisere triggere. Du kan finne visse ting bidra til rosacea eller forverre den. Det kan være spesielle matvarer, overdrevent stress eller en rekke faktorer. Betalende oppmerksomhet til disse tingene kan hjelpe deg med å administrere din tilstand.

Hvordan identifisere symptomer på rosacea

Hvordan identifisere symptomer på rosacea


Rosacea er en kronisk inflammatorisk hudsykdom som vanligvis påvirker huden i ansiktet, spesielt områdene rundt panne, nese, kinn og hake. Årsaken til dette hud tilstand er ukjent, og forekomsten kan være forbigående, tilbakevendende eller vedvarende. Det påvirker middelaldrende og eldre individer (vanligvis mellom alderen 30 til 60 år), med kvinner er mer utsatt enn menn. Rosacea kan være genetisk i noen tilfeller, og vises oftere blant de med lys hud. Les mer nedenfor for å finne ut symptomene på rosacea.

Bruksanvisning

•  Observer hvor ofte huden i ansiktet ditt vises rødt. Med rosacea, kan du oppleve hyppige Rødming eller flushing, som kan utløses av noen faktorer som for eksempel for mye soling eller alkoholinntak. For kvinner, vises rødhet vanligvis i nesten alle deler av ansiktet inkludert panne, nese, kinn og hake. Som for menn, ofte vises rødhet rundt nesen. Denne ansikts rødmende kan oppstå midlertidig, forsvinne og komme tilbake. I noen tilfeller kan det utvikle seg til å være vedvarende, spesielt rundt det sentrale området av ansiktet.

Se etter noen røde støt på ansiktet ditt. Utseendet av små og røde runde nupper som ser mye ut som kviser er en av de viktigste symptomene på rosacea. Disse humper vises selv uten ansikts rødhet eller rødmende og de kan komme ut som små røde hud papler eller kan inneholde puss inni den (pustler).

•  Se i speilet for å se om det er synlige web-lignende blodkar rundt ansiktet ditt. Telangiektase er typisk blant rosacea pasienter. Dette er preget av utseendet på røde eller blålige linjer som faktisk er overfladiske blodkar som ligger rett under hudens overflate. Disse synlige små blodkar kan synes som et edderkoppnett og er vanligvis sett rundt huden på nese og kinn.

Legg merke til hvor følsom ansiktet ditt er. Når du har rosacea, blir altfor sensitiv ansiktet. Det viser ofte røde, acompanied med brennende og stikkende følelse, når du har brukt noe på face-- som sminke, ansiktskrem og selv solkrem.

Inspiser for noen fortykket hud rundt nesen. Rosacea er ofte forbundet til rhinophyma - som innebærer gradvis utvidelse og fortykning av oljekjertlene rundt området av nesen, noe som gjør overflaten av nesen ujevnt oppsvulmede og rødt. Det kan påvirke andre områder i ansiktet, også, men det er vanligvis sett rundt nesen. Rhinophyma er typisk blant menn med rosacea.

Prøv å følge nøye med for noen tegn på okulær rosacea. Noen tilfeller av rosacea kan involvere området av øynene. Talgkjertel rundt margene i øynene kan virke betent og hoven. Øynene dine kan bli irritert og alvorlig blodsprengte og vippene kan falle av. Du kan også føle deg som om du har sand inne øynene dine. Som et resultat av alle disse, kan din visjon muligens bli svekket, noe som gjør synet uklart.

Tips og advarsler

 • Hvis du tilfeldigvis har noen av symptomene som er nevnt her, kontakt din hudlege umiddelbart.
 • Hvis du har rosacea, bør du unngå følgende faktorer for å hindre ytterligere komplikasjoner: Sunlight, alkohol, røyking, varm og krydret mat, ekstremt fuktige og varme omgivelser (som badstuer) og medisiner som Utvid blodkar.
 • Når du trener, prøv å gjøre det i et kjølig område for å unngå overoppheting selv og forverring din rosacea.
 • Unngå å legge på astringents eller noen kosmetikk og ansikts produkter som inneholder alkohol.
 • Alltid beskytte deg selv mot varmen fra solen når du er utendørs. Bruk en hatt og bruke noen solkrem som er utstyrt med en solfaktor (SPF) på 15 eller høyere.

Hvordan virker Rosacea Progress?

Hvordan virker Rosacea Progress?

Introduksjon

Rosacea er en kronisk nevrovaskulær og dermatologisk lidelse som påvirker ansiktet og øynene. Rosacea forårsaker rødlig ansiktshuden, kviser, øyebetennelse og til slutt synlige blodårer og fortykket hud. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, ca 14 millioner mennesker i USA i alderen 30 og 60 år gamle har rosacea. Lidelsen er mer vanlig blant postmenopausale kvinner enn menn. Personer med rettferdige complexions er mer utsatt for rosacea enn folk med mørkere hudfarge.

Årsaken til rosacea er ukjent. Men visse aktiviteter, følelser og mat ser ut til å utløse rosacea episoder i plagede mennesker. Brå temperaturendringer som for eksempel kald vind, sterk varme, svette, krydret mat og alkohol er noen av de mange triggere for rosacea episoder.

Tidlig Rosacea symptomer

En person opplever tidlige rosacea symptomer kan legge merke til ansiktsrødme i kinnene, pannen, nesen og haken. Skyllingen kan være ledsaget av en brennende følelse og liten hevelse. Ansiktshuden blir ekstra følsom for kosmetikk og temperaturendringer. Mat og aktiviteter som trener start å utløse rødming episoder. Huden kan virke normale mellom episodene.

Mild rosacea symptomer

Mild rosacea utvikler seg når symptomene oppstår oftere enn de tidlige stadier av rosacea. Som mild rosacea utvikler, vaskulære forstyrrelser føre til hyppige flushing og rødhet. Inflammatoriske symptomer kan også utvikle seg i form av kviser og pustler (pus-fylt kviser). Kviser kan ligne en akne break-out. Men rosacea kviser er ofte røde uten hudormer eller whiteheads, og er begrenset til nese, hake, kinn og panne. Øyeirritasjon kan også forekomme. Når okulær rosacea skjer, øynene er ofte tørr, uskarpt eller utvikle styes. Mild rosacea episoder veksler mellom perioder med hud forbedring og kviser.

Moderate Rosacea symptomer

Vaskulær rosacea er fullt til stede når moderate symptomer. Blodårene i ansiktet kan forstørre og være synlig gjennom huden som tynne røde linjer. Ansiktet har kviser og pustler med en vedvarende rødhet i pannen, kinn, nese og hake. Huden er ekstremt tørr til tross for kviser. Flushing episoder er hyppige og kan være smertefullt.

Alvorlig Rosacea symptomer

Venstre ubehandlet, kan rosacea videre til en alvorlig stadium hvor ansiktet blir lyse rødt. Ansiktshuden blir tykkere, særlig på nesen. Rhinophyma kan utvikle seg, noe som gir nesen en humpete, oppsvulmede og hoven opptreden. Røde årer er synlige i ansiktet og huden er generelt brutt ut i kviser og pustler. Flushing episoder er hyppige, intense og smertefull.

Rosacea Treatment Options

Mens det er ingen kur for rosacea, plagede mennesker reagerer godt på behandling. Noen mennesker trenger antibiotika for hudinfeksjoner. De fleste mennesker trenger å bruke hudpleieprodukter for sensitiv hud. Leger kan foreskrive aktuell Kortison kremer til behandling av betent hud. Laser behandlinger kan også redusere kapillærene i ansiktet for å redusere rødhet.

Hvordan kan jeg forebygge astma utløst av Sawdust?

Astma er en lungelidelse. Astmaanfall er kan være forårsaket av en rekke støv og allergener, inkludert sagflis, kjæledyr dander og pollen. Når kroppen reagerer på irriterende som forårsaket angrepet, kan den berørte persons luftrom bli betent og hoven, forårsaker pustevansker.

Det er mulig å forhindre at noen astmaanfall ved å identifisere årsaken til angrepet før angrepet starter. Når årsaken til angrepet er blitt identifisert, kan astmasyke ta tiltak for å unngå elementer som utløser deres astma ved å erstatte elementer med ikke-irriterende substitutter eller iført munnbind for å unngå å puste i irriterende.

Bruksanvisning

Forhindre Astma utløst av Sawdust

•  Unngå irriterende. Hvis din astma utløses ved å puste i sagflis, unngå steder der sagflis er ofte til stede, eller som brukes er en god måte å redusere sjansene for lidelse et astmaanfall.

Hvis du må skrive inn et område der sagflis brukes, prøve å begrense eksponeringen ved å bo i områder med god luftstrøm og holde avstand fra irriterende.

Bruk en erstatning. Hvis du har astma som utløses ved eksponering for sagflis og du vanligvis trenger sagflis for noe, bør du se etter mulige alternativer til å bruke. Sagflis kan noen ganger være erstattet med små oppkuttede stykker av gummi-up eller pellets.

Bruk en maske. Astmaanfall blir ofte utløst ved å puste i allergen. Hvis du har til å komme i kontakt med allergenet, bære en kirurgisk maske eller en klut foran munn og nese for å unngå å puste inn avtrekkeren.

Dette er ikke en idiotsikker metode for å hindre astma angrep, men det kan bidra til å redusere eksponering for sagflis som kan føre til angrepet.

Pass alltid på å ta alle lege-foreskrevet medisin for din tilstand. Manglende doser av forebyggende medisiner kan øke sjansene dine for å lide et astmaanfall når de utsettes for irritanter.

Som med alle helsetilstand, jo bedre fysisk form du er i, jo mindre berørte vil være ved et astmaanfall. Hvis lungene dine er friske og du kan puste dypt uten å bli omstendelig mens du utfører vanlige oppgaver og aktiviteter, er du bedre rustet til å håndtere astmaanfall og eksponering for irritanter som kan føre til astmaanfall.

Tips og advarsler

 • Det finnes ingen kur for astma. Ideene som presenteres i denne artikkelen kan bidra til å unngå å utløse astmaanfall, men bør ikke anses som medisinske råd.

Hvordan skjule og redusere Rosacea Rødhet

Hvordan skjule og redusere Rosacea Rødhet


For å holde et friskt utseende, er det viktig å ikke bare skjule den stygge rødhet i rosacea, men for å helbrede det, og unngå irritasjon så mye som mulig. Her er en enkel diett for å forebygge, behandle, og dekke opp rosacea.

Bruksanvisning

En får diagnosen:
Vær sikker på at det du har er faktisk rosacea. Har legen din undersøke deg. Forklare dine symptomer, inkludert eventuelle andre ting du har lagt merke til med kroppen din. Din rødhet kan skyldes en rekke forhold, og legen din kan utelukke disse ut.

Cleanse:
Bruk en mild cleanser på ansiktet morgen og kveld, anvendt i sirkulære bevegelser med fingertuppene. Holde vannet varmt, ikke varmt eller kaldt, og enten lufttørke eller tørk med et håndkle. Ikke gni! Bruk en mild rensemelk fra et kvalitetsmerke som du stoler på, spesielt en som sier det er for sensitiv hud og reduserer rødhet, som Eucerin eller aveeno.

Fukte:
Så snart du er ferdig med rensing, sette fuktighetskrem på mens ansiktet er fortsatt litt fuktig og varm til hjelp i absorpsjon. Bruk en fuktighetskrem spesielt for sensitiv hud og / eller rødhet reduksjon som har solbeskyttelse. Et eksempel er Aveeno Ultra Calming eller Aveeno Clear Complexion hvis du har kviser.

Camouflage:
Nå som ansiktet ditt er ren og fuktig, har du et stort lerret for makeup. Bruk en kvalitet mineral foundation påføres i en sirkulær rasping bevegelse med en myk kabuki børste eller den myke puten som kan komme innebygd. Filosofi og almay dekselet godt ennå se naturlig. Du kan deretter bruke skimmerpudder som vil skjule rødhet enda mer ved å reflektere lys. Pop har en utheving pulver som har flere farger sammen i en container, slik at du kan skjule det du trenger å samtidig legge dimensjon til ansiktet ditt. Gjør din øye og leppe makeup hvordan du ønsker.

Protect:
Forhindre rosacea angrep ved å bo ut av direkte eller langvarig sollys, brå temperaturendringer som for eksempel komme inn i en varm bil eller la kald vinter vinden treffer ansiktet ditt. Det er også godt å holde vann til dusj og ansikt rensing fra å bli veldig varmt eller veldig kaldt. Observer dine reaksjoner til visse matvarer, drikke, kjemikalier eller andre aktiviteter for å lære hva du selv trenger å holde seg borte fra. Når du finner de riktige produktene, riktig sminke, og lære hvordan unngå din rosacea triggere, skal det ta bare en uke eller to for å merke en forbedring. Etter noen måneder med å holde seg med riktig diett for deg, kan huden din bli så klar og sunn at du ikke trenger noen makeup!

Tips og advarsler

 • Alltid lytte til legen din.

Hvordan behandle Menstrual Migrene

Hvordan behandle Menstrual Migrene


Migrene som utløses av hormonelle endringer knyttet til menstruasjonssyklusen er den enkleste typen til å diagnostisere og behandle. Den forutsigbare menstruasjonen kan triggere som skal spores og forebyggende metoder foreskrevet. Om lag 60 prosent av kvinner som lider av migrene gjør denne linken. Mange finner lindring med livsstilsendringer, p-piller eller andre medisiner. Du kan også behandle symptomene dine hjemme eller med alternative behandlingsformer. Les videre for å lære hvordan å behandle menstruasjons migrene.

Hvordan behandle Menstrual Migrene

Hindre Menstrual Migrene

•  Skaff deg oversikt over hormoninduserte migrene. Du må hjelpe legen beregne frekvens og eventuelle eksterne triggere. Utdanne deg selv om årsakene slik at du vet hva du skal se opp for i fremtiden.

Ta din migrene dagbok for å vise legen, som avgjør forebyggende alternativer for å behandle din tilstand.

Ta noen resept eller over-the-counter narkotika anbefalt av legen din som anvist. Dette kan omfatte aspirin, ibuprofen, østrogenplaster eller andre medisiner. Orale prevensjonsmidler kan benyttes for å avbryte menstruasjonssyklusen og hindre at hormonelle endringer som fører til migrene.

Vær oppmerksom på eventuelle eksterne triggere, slik koffein eller visse matvarer, og unngå dem før menstruasjonssyklusen.

Unn Menstrual migrene symptomer

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller ibuprofen i fem til syv dager rundt menstruasjonssyklusen. Disse kan lette smerter og redusere anfallshyppigheten.

Prøv alternative behandlinger som massasje, kiropraktikk eller akupunktur for å se hva som fungerer for deg. Les om fordelene med disse og andre måter å behandle migrene i "Kvinne Migrene Survival Guide." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Migrene kan vare fra fire til 72 timer.
 • Graviditet kan påvirke intensiteten av migrene.
 • Hold en migrene dagbok av hendelser som fører til angrepene dine, så legen beste kan evaluere og diagnostisere tilstanden.
 • Forebygging er den optimale behandlingen, så lær deg hva du kan gjøre for å hindre menstrual migrene.
 • Hvis du opplever hodepine smerte etter mer enn 72 timer, kan du se en lege.
 • Orale prevensjonsmidler kan alvorlig påvirke helsen til røykere.
 • Se med helsepersonell før du tar eller endre dosering av medisiner for å behandle hodepine.

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray


Migrene kan utløses når som helst, dag eller natt. Det er vanskelig å si hvor vondt de vil være og hvor lenge de vil vare. Stadol (butorphal tartrate) er en reseptbelagte medisiner som er tilgjengelig for behandling av migrene. Stadol er ett av flere medisiner som du kan bære med deg for å stoppe migrene smerte.

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Stadol for migrene

•  Diskuter din interesse i å prøve Stadol for migrene med legen din. Stadol er ikke en over-the-counter medisiner. Denne medisinen er bare tilgjengelig med en resept fra legen din.

Finn ut hva slags Stadol produktet er riktig for deg. Stadol er tilgjengelig i en nesespray og en injeksjon medisinering.

Spør på apoteket dersom eventuelle medisiner du er i dag vil negativt samhandle med Stadol.

Bruke Stadol nesespray umiddelbart ved utbruddet av en migrene hodepine å minske din smerte og ubehag.

Lær når og hvordan å administrere Stadol nesespray produktet. Sjekk alltid med lege eller apotek for riktig dosering hvis du er usikker. Typisk dosering er en enkelt spray i bare ett nesebor ved angrep av migrene. Overskridelse av denne dosen kan forårsake svimmelhet og døsighet. Denne behandlingen kan bli gjentatt 60 til 90 minutter etter den første dose ble tatt hvis migrene smerte ikke er blitt løst.

Rist Stadol nesesprayflaske før bruk. Puss nesen før den har blitt klarert. Senk hodet litt fremover og plasser Stadol medisin dispenser i det ene neseboret. Plugg den andre neseboret med hånden. Pust inn sakte mens sprøyting nesesprayen. Lene hodet bakover for å la medisinen renne inn i nesen.

Hvile og la medisinen virke. Om nødvendig, ta en ny dose av Stadol som anbefalt av legen din.

Hint

 • Stadol er tilgjengelig i en nesespray, injeksjon og IV former. Pasientens vekt, alder, tilstand, fysisk tilstand og andre faktorer spiller en rolle i å bestemme riktig dosering. Informasjonen ovenfor er en generell retningslinje for dosering. Ring legen din eller gå videre til legevakten for overdreven smerte. Gå til legevakten og motta Stadol gjennom en IV administrasjon. Dette anbefales for ekstremt smertefulle migrene som ikke blir vellykket behandlet hjemme. Bivirkninger kan inkludere, men er ikke begrenset til, følgende: tørr munn, oppkast, magesmerter, svimmelhet, angst, hoste, hodepine, varmefølelse, tåkesyn, og øresmerter.
 • For din egen sikkerhet, kan du bruke denne medisinen som foreskrevet av legen din. Dette produktet kan bli vanedannende hvis brukt i mer enn tre måneder ved maksimal dose.

Hvordan spore Migrene Hodepine

Det finnes ingen kjent kur for migrene hodepine. Sporing hva som utløser deres debut er en alternativ eller supplerende tilnærming til behandling med reseptbelagte medisiner. Vanlige triggere inkluderer stress, koffein og mangel på søvn. Hver person som lider av migrene har individuelle følsomhet. Spor migrene ved å holde en dagbok for å finne ut dine spesifikke triggere. Redusere smertefulle og re-forekommende episoder ved å analysere din dagbok for mønstre. Del det med din lege eller alternativ helse utøveren for faglige råd.

Hvordan spore Migrene Hodepine

Hvordan spore Migrene Hodepine

Husk hvordan du følte fysisk før hodepinen. Skriv det i dagboken din som en del av episoden posten. Ifølge University of Maryland Medical Center, "du kan ha andre faresignaler i perioden før hodepinen starter (kalt prodrom), for eksempel et sug etter søtsaker, tørste, tretthet, eller depresjon." Forutse eller forebygge migrene ved å lære å gjenkjenne fysiske utbruddet symptomer.

Vær oppmerksom på miljømessige utløsere og holde styr på dem i det daglige dagbok. Delaware Bioteknologi Institute sier "Eksempler på miljømessige utløsere (for migrene) inkluderer lukt, skarpt lys, støy og andre dreven sensoriske stimuli." I tillegg kan endringer i vær og barometertrykk egge migrene. Spor daglige temperaturer, fuktighet og høyt eller lavt trykk systemer.

Hold styr på hva du spiser for å forebygge migrene. De vanligste mat utløser er gjæret mat, som alderen ost og vin, samt matvarer som inneholder stoffer som ligner nevrotransmittere, som koffein, mononatriumglutamat (MSG) og nitrater. Opprettholde en daglig matdagbok over alt du spiser og den tiden du spiste den. Marker likheter i kosthold på de dagene du har migrene episoder, men også undersøke din meny fra foregående dagene. Mat triggere kan være en enkeltstående komponent eller en kombinasjon av ingredienser i en eller flere matvarer. For ytterligere å komplisere saker, kan de mat utløser forårsake en migrene hodepine umiddelbart eller ikke produsere utbruddet i flere dager. En sertifisert ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert kan hjelpe deg med å analysere din diett for matvarer som utløser migrene.

Pre-eksisterende forhold og medisiner må være en del av din daglige migrene dagbok. Migrene hodepine utbruddet kan utløses når andre helsemessige forhold blir forverret. Smerter i muskler og ledd i nakken og ansiktet er en vanlig kilde til migrene. Hold styr på pre-eksisterende smerte ved å ansette en sammenlignende smerteskala. Velg et tall fra 0 (ingen smerte) til 10 (i sjokk eller besvimelse).

Hint

 • Hvis du mistenker at maten utløser migrene hodepine, kan du prøve en eliminasjonsdiett for å isolere de skyldige.
 • Alvorlige og re-forekommende migrene hodepine kan være et symptom på alvorlig helsetilstand.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er preget av intense smerter i ulike "triggerpunkter" i hele kroppen. Det er ingen kjent årsak til fibromyalgi, men for noen mennesker, er tilstanden utløses av en bilulykke, ekstremt stress eller plutselig sykdom. Selv om det ikke er noen spesifikk test for å diagnostisere fibromyalgi, er lidelsen meget reell. Nyere forskning viser at fibromyalgipasienter føler smerte mer akutt; PET-skanner og MRI viser at personer med fibromyalgi har ulike mønstre av blodgjennomstrømningen i hjernen som respons på smerte eller berøring. Behandling av fibromyalgi kan være svært vanskelig, skjønt; for mange pasienter, tradisjonell vestlig medisin tilbyr svært lite hjelp. De fleste leger plassere Fibromyalgi pasienter på antidepressiva for å behandle smerte. Mens dette kan være nyttig for noen pasienter, mens andre opplever alvorlige søvnmangel og krever søvn hjelpemidler for å hjelpe kortslutte våkenhet / smerte syklus. Noen leger er å snu til mer naturlige tilnærminger i behandling av fibromyalgi, og L-theanine er ett av verktøyene. Les videre for å lære hvordan du bruker L-theanine for fibromyalgi smerter.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

•  Snakk med legen din om å ta L-theanine for fibromyalgi smerter før du begynner. L-theanine kan samhandle med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler du tar, så en konsultasjon med legen din er veldig viktig.

•  Gå til en lokal helse-mat butikk og snakke med en av de funksjonærer. Spør om deres tilførsel av L-theanine. Du ønsker å ta ren L-theanine, og ikke en blanding som inneholder L-theanine og andre stoffer.

Ta en kapsel av L-theanine før sengetid, med 8 oz. vann. L-theanine ikke bare har smertereduserende egenskaper, men også hjelper deg til å synke inn i restorative søvn. Bedre søvn settes til mindre smerte for folk flest. Øke dosen etter behov.

Drikk grønn te med jevne mellomrom i løpet av dagen. Grønn te har en liten mengde koffein i det (ca 20g per kopp) og inneholder L-theanine også. I mange kulturer, drikker 10, 20 eller flere kopper grønn te er vanlig, og grønn te er en immun booster.

Vær ekstra L-theanine i perioder med stress eller økt smerte - eller for kvinner, rundt menstruasjon. Den ekstra L-theanine vil hjelpe land opp kroppen og kjempe mot smertene.

Hint

 • Ikke ta mer enn anbefalt dose av L-theanine.

Hvordan er Diabetes diagnostisert hos barn?

Det er så mye å bekymre seg når oppdra et barn i disse dager. Du prøver å huske alt du leser i foreldre magasiner og se i nyhetssendinger foreldre stykker, men det kan bli overveldende. Nå tror du barnet ditt har symptomer vanlig i diabetes, og du husker at du har et par forskjellige slektninger diagnostisert med noen form for diabetes.

Diabetes er en alvorlig sykdom, spesielt hos barn. Selv om symptomene synes å dukke opp ut av ingenting, har sykdommen faktisk vært fremme i barnet ditt for en mye lengre tid. Du ønsker å vite om barnet ditt er i fare for å utvikle diabetes. Du må vite om det er noe du kan gjøre for å forebygge diabetes hos barnet ditt. Du bør være klar over hva symptomer å se etter og hvordan du har barnet ditt diagnostisert når du mistenker at barnet ditt har diabetes.

Betydning

The American Diabetes Association definerer diabetes som "en sykdom der kroppen ikke produserer eller skal bruke insulin." Barnets bukspyttkjertelen, som er ansvarlig for å produsere insulin, ikke lenger fungerer som den skal. Derfor, sukker og stivelse blir ikke skikkelig omdannet til energi barnet trenger i hennes hverdag. Ingen kjenner den eksakte årsaken til diabetes. Genetikk er definitivt en bidragsyter, men barnets miljø, kosthold og aktiviteter også figur i om hun vil være en av de millioner diagnostisert med diabetes. Diabetes påvirker 23,6 millioner mennesker (barn og voksne), i henhold til ADA. Dette tallet fortsetter å vokse uten kur i sikte.

Typer

De to typer diabetes som effekt barn er kjent som Type 1 (tidligere kjent som juvenile diabetes) og type 2 diabetes (tidligere kjent som voksen angrep diabetes). Type 1 diabetes vanligvis forbrenner hos barn og unge voksne. For en rekke grunner, en å være genetikk, stopper bukspyttkjertelen produserer insulin. Type 2 diabetes historisk hadde bare blitt diagnostisert hos voksne, som regel voksne over 45. Men med fedme - spesielt overvektige barn - å bli en epidemi, Type 2 diabetes er funnet hos barn og unge voksne i alarmerende tall. I type 2, blir kroppen motstandsdyktig mot insulin. I et forsøk på å produsere nok insulin til å gjøre opp for dette, blir bukspyttkjertelen overveldet og ikke kan produsere nok insulin.

Symptomer

Før du tar barnet til en lege for å bli diagnostisert dere har sikkert lagt merke til noen av disse klassiske symptomene på type 1 diabetes, som er oppført av ChildrenWithDiabetes.com: "overdreven tørste, overdreven vannlating, overdreven sult, vekttap, tretthet, tåkesyn, høyt blodsukker, sukker og ketoner i urinen, Kussmaul puste (rask, dyp og tung pust av folk som har ketoacidose eller som er i en diabetisk koma), vaginal gjær infeksjoner hos jenter (selv spedbarn og småbarn). "

Med Type 2 diabetes, er barnet ditt mer sannsynlig å bli overvektige og å ha opplevd noe vekttap, ingen uvanlig tørst og ingen keotones i hennes urin. Hun vil ha en familiehistorie med diabetes, og ifølge ChildrenWithDiabetes.com, "Rundt 90% av barn med type 2 har mørke blanke flekker på huden (acanthosis nigricans), som oftest funnet mellom fingrene og mellom tærne og på baksiden av halsen ("skitne hals") og i armhulen bretter. "

Hvis du mistenker at barnet ditt har diabetes, få henne til en lege så snart som mulig for å stille diagnosen. Det er veldig farlig å forlate diabetes ubehandlet.

Diagnose

Det er tre tester som legene bruker til diagnosen diabetes. The National Diabetes Information Clearinghouse viser disse som en fastende plasma glukose test (FPG), en oral glukosetoleransetest (OGTT) og en tilfeldig eller uformell plasma glukose test. Alle tre måle blodsukkernivået - hvor mye sukker er i blodet ditt - fordi dersom bukspyttkjertelen ikke produserer insulin som det skal, vil du ha mer sukker i blodet enn det som er normalt.

Den FPG test, gjort etter en åtte timers rask, "er den foretrukne test for diagnostisering av diabetes på grunn av sin brukervennlighet og lav pris. Men det vil gå glipp av noen diabetes eller pre-diabetes som kan bli funnet med OGTT. Den FPG testen er mest pålitelige når du er ferdig i morgen, "ifølge National Diabetes Information Clearinghouse.

Den OGTT er mer nøyaktig, men det krever en åtte timers rask samt drikkevann en glukose drikke to timer før testen. Den uformelle plasma glukose test kan gjøres når som helst, men er den minst nøyaktige av de tre.

Hvis barnet ditt er i faresonen for type 2 diabetes, anbefaler ChildrenWithDiabetes.com du ha barnet testet annethvert år ved hjelp av FPG test.

Forebygging / løsning

Type 1 diabetes har ingen kjent forebygging. Det er genetisk forhåndsbestemt og deretter utløses av miljømessige forekomst. Hva du kan gjøre som forelder er å være klar over de klassiske symptomene og få barnet til lege så snart som mulig hvis hun utvikler disse symptomene.

Type 2 diabetes kan forebygges med et sunt kosthold og mosjon. Det er fortsatt noen genetisk disposisjon for å vurdere. Men hvis dette familiehistorie med diabetes eksisterer, er det desto større grunn til å sørge for at barnet spiser en sunn diett lav på sukker og enkle karbohydrater, samt å få rikelig med mosjon.

MedicalNewsToday.com sier av diabetesomsorgen hos barn, "Tidlig diagnose av diabetes er derfor viktig hos barn og ungdom til å etablere tilstrekkelig kontroll av sykdommen på et tidlig stadium."

Hvordan stoppe et konsekvent Hoste

Hvordan stoppe et konsekvent Hoste


Perioder med hoste kan utløses av anfall av astma, allergier, forkjølelse eller influensa virus eller som en bivirkning fra noen stoffer - spesielt fra ACE-hemmere, som er betablokkere. Mens disse midlertidige hoste er irriterende for deg og de rundt deg, de er en mild inntrufne. Konsistente hoste, men kan bli en ødeleggende problem. Den Astma Center-nettstedet forklarer hvordan syke kan ende opp med brukne ribben, muskelsmerter, sykdom, stress inkontinens og mangel på søvn. Utmattelsen fra søvnløshet fører til problemer på jobben. Hele deres liv er påvirket på negativt ved hoste. Årsaker til vedvarende hoste ofte inkluderer røyking, astma, sure oppstøt og bihulebetennelse.

Hvordan stoppe et konsekvent Hoste

•  Finn ut årsaken til vedvarende hoste. Uten å gjøre dette vil du bare være å behandle symptomene, som bør være en siste utvei, ikke første. Spør legen din for å gjøre en kiste skanne hvis du og han har utelukket alle de åpenbare muligheter.

Unn dine symptomer med over telleren medisiner mens du arbeider med legen din for å løse det underliggende problemet. Som et alternativ behandling for symptomene, hogge litt løk veldig fint og legg dem i en krukke med lag av brunt sukker i mellom dem. La blandingen til du har en sirup-lignende løsning. Ta en ørken skje hver time og tilsett litt hakket opp timian til løsningen hvis hosten er tickley.

Unn din vedvarende hoste i henhold til årsaken bak det. Hvis årsaken er røyking, eller allergi, for eksempel gi opp røyking eller eliminere irritanter fra miljøet. Eventuelle lungesykdommer oppdaget av legen din vil bli behandlet med medisiner eller du kan trenge å bli innlagt på sykehus for mer intensive behandlinger. Hvis en av dine nåværende reseptbelagte medisiner som forårsaker hoste må du bytte til en annen. Medisiner og kosttilskudd endringer vil bli brukt dersom din konsistente hoste er forårsaket av en syre reflux problem.

Alle disse behandlingene vil ta en stund å jobbe så, i mellomtiden fortsette å behandle symptomene. Spør legen din om hjelp hvis du har problemer med å sove i løpet av denne tiden.

Hint

 • Hvis du ikke liker smaken av din vanlige hoste medisin, spise litt sjokolade i stedet. Det er riktig. Faktisk, spise så mye du vil. The Science Daily nettside melder at forskning funnet teobromin i kakao var nesten en tredjedel mer effektivt enn kodein som en behandling for vedvarende hoste. Også, som teobromin ikke har noen uønskede bivirkninger dosen ikke trenger å være begrenset, er en faktor som begrenser effektiviteten av andre behandlinger.
 • Mellom 35 prosent og 50 prosent av røykerne ende opp med kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) sier Health Central nettsiden.