Digidexo.com

Vekttap tips uten tabletter

Slankepiller er markedsført som en rask og enkel vei til vekttap, men sannheten er at det er ikke noe slikt som rask og enkel vekttap. Det tar tid, hardt arbeid, disiplin og langsiktig satsing for å oppnå alle vekttap mål. Dessuten har de fleste slankepiller ikke blitt evaluert av Federal Drug Administration (FDA), og dermed påstandene produsenter er svært mistenkelig. De beste vekttap tips uten piller er å gjøre noen form for mosjon regelmessig og å spise i moderate mengder.

Diet

Et sunt og balansert kosthold er en av de viktigste faktorene i vellykket vektreduksjon. Men dette må ikke forveksles med å sulte seg selv eller frata deg av de tingene du liker. Ernæringseksperter som Kathleen Goodwin av The Diet Channel anbefaler å spise en favoritt mat som sjokolade eller stekt kylling i moderate mengder i stedet for å fjerne det helt fra kostholdet ditt. Ved å eliminere visse matvarer, er det mer sannsynlig å føle fratatt og binge på usunn mat enn hvis du unne deg selv en gang i blant.

Et annet forslag er å erstatte visse matvarer for andre. For eksempel, hvis du nyte høy-kalori brus, erstatte dem for deres kosthold, null-kalori kolleger. I stedet for å helle melk i frokostblanding, velge lettmelk. Denne teknikken vil tillate deg å spare et par hundre kalorier om dagen uten å ofre noen favoritter.

Så langt som ditt daglige kosthold er opptatt av, prøver å spise grønnsaker, hele korn og magert kjøtt som kalkun og laks. Arbeid med en lege eller ernæringsfysiolog for en diett plan som passer dine individuelle behov.

Trening

Selv etter den strengeste dietten er kanskje ikke nok til å miste en betydelig mengde vekt. En moderat mengde trening vil hjelpe brenne fett, bygge muskler og gi kroppen en samlet tonet utseende. Aerobic, eller hjerte, er trening best for maksimal vekttap. For de uinnvidde, kan styrketrening være vanskelig og til og med farlig. Lett aerob trening som jogging eller rask gange er både effektivt og relativt enkelt å gjøre med folk som kan ha vært stillesittende for en stund.

Begynn sakte ved å gjøre minst 30 minutter av noen form for aerobic trening omtrent tre ganger i uken. Som kroppen justerer seg til bevegelse og belastning, kan du enten øke tiden, intensitet eller frekvens av øvelsen. Prøv å veksle mellom forskjellige typer trening, som fotturer, løping og sykling, for å holde ting interessante slik at du ikke risikerer å slutte på grunn av kjedsomhet.

Andre tips

Spis sakte. Det tar noen minutter for hjernen å registrere når du er full. Hvis du spiser sakte, vil du være mindre sannsynlighet for å overspise, og i stedet vil stoppe når du er full.

Gjør gradvise endringer i stedet for dykking hodet først inn i en helt ny diett. Det kan være skremmende å starte en helt ny diett fra bunnen av. Lettelser i en ny diett sakte vil gjøre det mindre vanskelig

Drikk rikelig med vann, spesielt før hvert måltid. Ifølge Dr. Brenda Davis, professor i ernæring ved Virginia Tech, drikke minst to glass vann før du spiser frokost, lunsj eller middag hjalp dieters miste mer vekt raskere.