Digidexo.com

Hair Gjengroing med honning

Hair Gjengroing med honning


Alopecia, en autoimmun sykdom der kroppen angriper friske hårsekkene ved en feil kan være forårsaket av hormonell ubalanse, medisiner, alder eller hudsykdommer. Hårets tilstand gjenspeiler ofte kroppens indre helse. Naturlig rettsmidler kan hjelpe kontroll alopecia.

Årsaker Alopecia

Hår faller ut som reaksjon på alvorlig betennelse, kløe og skrape forbundet med psoriasis eller atopisk dermatitt og eksem, ifølge Dermadoctor.com. Alopecia areata (AA), består av flekkvis håravfall hvor som helst på kroppen og påvirker ca 1 prosent av befolkningen.

Honning, Hår og historie

Bruk av honning på håret har blitt viden kjent gjennom historien. En blanding av honning og alkohol er antatt å fremme hårvekst, i henhold til Ayurveda, en 5000-år gamle registrering av naturlig helsevesenet.

Forskning

En medisinsk studie fra Dubai, De forente arabiske emirater, i 2001 på lokal applikasjon av råolje honning for eksem og flass fant at honning er antibakteriell, soppdrepende og antioksidantegenskaper kan kurere skalering, kløe og håravfall. Studien brukte 90% honning fortynnet i varmt vann daglig på lesjoner. Hudens tilstand forbedres i løpet av uker og håravfall redusert.

Innhold av Honey

Ifølge Pioneer Tenker, har honning proteiner, fett, vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer. Alle disse er avgjørende for en sunn hodebunn og hår vekst.

Søknad

Several hjem applikasjoner kan lages og brukes direkte til hodebunnen og hårrøttene for å fremme vekst. Noen inkluderer honning blandet med løk juice, olivenolje, kanel eller sitronsaft.