Digidexo.com

Hvordan bruke Kelp å forbedre din helse

Hvordan bruke Kelp å forbedre din helse


Tare bare kan være et rart supplement med alle sine helsemessige fordeler. Tare er et hav ugress som vokser langs havet veggen og i skogen av Nova Scotia, og kan spises rå, men vanligvis finnes i pulver, væske, granulert eller tablettform. Ved å inkludere tare i din daglige diett du kan være med å kjempe leddgikt smerte, hjertesykdom, kreft, senke kolesterolet, reduserer håravfall og selv miste vekt.

Hvordan bruke Kelp å forbedre din helse

•  Gå ned i vekt med tare. Tare har blitt vist å kontrollere appetitt og øke metabolismen hjelpe til å eliminere overskytende butikker av fett og væsker. Strø en spiseskje av tare på mat som et krydder og legge et kick til vekttap plan.

Legg tare til sauser og såper å eliminere forstoppelse og fordøyelsesbesvær. Hele familien kan dra nytte av denne fantastiske tang, og de vil ikke engang vet det er der.

øke energinivået med en tare smoothie. Legg en spiseskje med Tare organisk pulver til din favoritt smoothie oppskrift og drikke i morgen og har energi hele dagen.

Ta en Kelp tablett supplement for å øke immunforsvaret og bekjempe de ekle forkjølelser og andre plager. Ta tare i flytende form hvis du ikke liker å ta tabletter.

Hint

  • Tare er høy i jod, kalsium, kalium og andre mineraler, spesielt vitamin B.
  • Tare er farlig i store mengder på grunn av jod den inneholder. En liten dose daglig er alt du egentlig trenger.