Digidexo.com

Hvordan snakke til en hudlege

Hvordan snakke til en hudlege


Hudleger (leger som behandler sykdommer i negler, hår og hud) se pasienter for forhold som strekker seg fra vedvarende spiker sopp til eksem. Enten du lider av akne utbrudd uhåndterlig med over disk behandlinger, eller legge merke til en mistenkelig føflekk som fortjener videre undersøkelser, må du finne en hudlege som er kvalifisert og erfaring i behandling av din lidelse.

Bruksanvisning

•  Spør legekontoret personalet om hans legitimasjon før du gjør en avtale. Planlegge en eksamen bare dersom legen er sertifisert av American Board of Dermatology.

Lær om din tilstand før møte legen, slik at du kan stille informerte spørsmål og diskutere grundig behandlingstilbud. Hvis du har vært behandler deg hjemme, skrive ned navnene på produkter som brukes i det siste sammen med deres effekt på helsen din.

Spørre om legens erfaringsnivå med din tilstand. Hvis han mangler spesialisert kunnskap i det nødvendige området, be ham om å gjøre en henvisning. Hvis din hudlege biopsier en muldvarp og diagnostisering deg med hudkreft, kan han henvise deg til en onkolog for videre behandling.

Snakk med hudlege om reseptbelagte medisiner. Hvis hun foreskriver en resept krem ​​for å behandle akne, for eksempel, spør om bivirkninger. Noen muntlige medisiner for alvorlig akne kan forårsake svimmelhet eller følsomhet for solen, så det er viktig å diskutere din livsstil med legen din for å finne ut hvilken type behandling som er best for deg.

Spør om forberedelse, utvinning og suksessrate hvis tilstanden krever kirurgisk inngrep. Legen skal informere deg om alle mulige komplikasjoner og risiko involvert. Hudleger utfører ofte små prosedyrer på kontoret ved hjelp av lokalbedøvelse.

Watch tett hvis hudlege utfører en hud eksamen. Hvis du har føflekker som har endret størrelse eller form, kan legen fjerne dem på kontoret hennes. Hun kan be deg om å se på bestemte områder av huden, så diskutere med henne hvordan å få øye på mistenkelige føflekker.

Se på før og etter bilder for inngrepet. Husk at alle reagerer forskjellig på behandlingen og at utfallet ikke kan ligne på de i legens portefølje. Snakk med legen om hvordan han tror resultatene vil sammenligne med de i bildene.

Tips og advarsler

  • Direkte forsikring og betalings spørsmål til legens kontor. Din tid med legen er best brukt diskutere medisinsk pleie.
  • Legen kan vite av kliniske studier relatert til din sykdom. I så fall, spør henne om du er en kandidat for am eksperimentell medikament eller behandling.