Digidexo.com

Diet Progresjon for Lap Band Surgery

For noen mennesker som er overvektige, kosthold og trening rett og slett ikke gjøre triks. For disse menneskene, kan lap band kirurgi bidra til å få vekten under kontroll. Lap band kirurgi kommer, men med en helt bestemt diett som den enkelte må følge. Denne dietten har tre hovedtrinn gjennom som den enkelte må fremgang.

Væsker

Konsumere klare væsker. Etter lap band kirurgi, kroppen kan ikke tolerere fast føde, både på grunn av sjokk for kroppen og på grunn av de smertestillende medikamenter som ofte er foreskrevet etter inngrepet --- ville forbruket av faste stoffer føre til mange komplikasjoner, inkludert oppkast, svimmelhet og kvalme. Klare væsker (væsker som er gjennomsiktig) og dermed er det eneste som den enkelte kan ha for dag eller to etter operasjonen er fullført. Den enkelte må starte med bare rent vann, men de deretter kan utvikle seg til elementer som buljong og juice som er lav i sukker. Kort tid før du går hjem fra sykehuset, er det tillatt å ha tykkere væske, for eksempel protein shakes.

Puréer

Bland opp pureer. På rundt to uker etter utskrivning fra sykehuset, kan personer som har hatt lap band kirurgi har myke matvarer som eggerøre eller smoothies. Lav fett kjøtt som kylling er fine på dette punktet, forutsatt at de har blitt kjørt gjennom en blender eller food prosessor. Å kunne ha pureer kan hjelpe den enkelte bli motivert til å spise sunt, siden de fleste matvarer som er lett blandet inkludert frukt og grønnsaker. Tilsetningen av pureer bidrar også den enkelte føler mindre belastede, siden matvarene smaker bedre enn mye av det som er tillatt på den flytende del av dietten.

Normal Diet

Spis hva du vil, forutsatt at det er sunt. På rundt to måneder etter kirurgi, er de fleste runde band pasienter gitt grønt lys til å spise hva mat de kan tolerere fra de store matvaregrupper. Den enkelte har noen begrensninger, men. Matvarer må være forberedt på bestemte måter (for eksempel stekt mat er dårlige valg fordi de forårsake sure oppstøt, grønnsaker må være kokt på grunn av sin høye fiberinnholdet, etc.), og noen godbiter som brus og godteri måtte bli slått ned på grunn av det høye sukkerinnhold. Måltidene må også være ganske små og forbrukes i løpet av dagen mer som snacks, og væsker må tas separat fra måltider fordi det ikke er plass til både faste stoffer og væsker i magen måltid samtidig.