Digidexo.com

Hvordan trene for å senke høyt blodtrykk

Aerob trening, eller utholdenhetstrening, er en stor og effektiv måte å senke blodtrykket. Med legens hjelp, kan du bruke øvelsen i seg selv til å senke blodtrykket, eller kombinere trening med blodtrykket medisiner for å få blodtrykket til et sunt nivå. Dette how-to guide vil gi deg riktig type trening for å bruke, og hjelpe deg å sette dine treningsmål.

Bruksanvisning

Trene for å senke blodtrykket

•  Du må aerobt trener, eller utholdenhet tog, for å senke blodtrykket. Selv om styrketrening, spurter, yoga (fleksibilitet) og andre typer trening er gunstig for helsen, er de ikke vist seg å effektivt redusere blodtrykket.

Velg en aerobic trening som du liker, som det vil være lettere å holde seg til en øvelse. Noen eksempler kan være turgåing, sykling, basketball, eller dans. En enkel måte å trene er å ta en øvelse klasse, bli med i en gå eller løpe gruppe, eller bli med i en basketball liga.

Sett et mål for ditt treningsprogram. Vær konkret når du skriver ned dine mål. De må være målbare, realistiske og tidsspesifikke. Et godt eksempel kan være: Jeg kan sykle på et middels tempo i 15 minutter tre ganger per uke. Jeg ønsker å være i stand til å sykle på et middels til raskt tempo i 30 minutter 4-5 dager per uke.

Arbeid deg fra tre dager med aerobic trening per uke opp til 4-6 dager per week.Can't passe på at mange økter eller 30 minutter på en gang? Selv 10 minutter økter 2-3 ganger per dag kan bidra til å senke blodtrykket.

Kombiner ditt treningsprogram med en lav-natrium diett og lett vekttrening.

Hint

  • Aerob trening er trening som du kan opprettholde over lengre perioder av gangen.
  • En av de beste måter å fortelle hvis du er aerobt trener er hastigheten hvor lett øvelsen virker på en skala fra 1 til 10 (RPE-skalaen). Hvis du rangere øvelse fra en 5-7, så er du aerobt trener i riktig sone! Hvis du rangere det fra 7-10, deretter sakte ned.
  • Sjekk med legen din før du starter et treningsprogram.
  • Hvis blodtrykket er over 200/120, så du bør ikke delta i noen øvelse testing på treningsstudio eller med en personlig trener.
  • Du bør ikke løfte vekter om blodtrykket er farlig høy (over 200/120) eller hvis blodtrykket ditt er ukontrollert, som det i stor grad øker risikoen for hjerteinfarkt, aneurisme og / eller hjerneslag.