Digidexo.com

Hvordan spise for å øke hjertefrekvensen

Ifølge Mayoclinic.com, "For en voksen, en normal hvilepuls varierer 60-100 slag per minutt (bpm). For en godt trent idrettsutøver, en normal hvilepuls kan være så lav som 40 til 60 bpm. " Noen faktorer som påvirker hjertefrekvens inkluderer kondisjon, aktivitet, følelser og spise stiler. En lavere hjertefrekvens er et tegn på en sunn utføre hjerte. Med mat å være en så sentral del av hverdagen, er det viktig å spise riktig type mat for å opprettholde ditt hjerte helse. Spise riktig kan være en givende opplevelse hvis du er engasjert og bestemmer seg for å gjøre helse en del av din livsstil.

Hvordan spise for å øke hjertefrekvensen

•  Spis mat som inneholder næringsstoffer som omega-3 fettsyrer, B-vitaminer, fiber og kalsium. Alle disse er hjerte-sunne næringsstoffer. Velg mat som frokostblandinger, brød, rødt kjøtt, bær og ris, som inneholder B-vitaminer.

Spis mer nøtter, frø, frukt og grønnsaker for å få fiber. Pasta og tørkede bønner som Pinto bønner er også gode kilder til fiber. I tillegg kjøper flere meieriprodukter som melk, ost og yoghurt for å øke kalsiuminntaket.

Grill laksen i en lys marinade av ditt valg. Laks er rik på omega-3 fettsyrer. Dette næringsstoffet hindrer blodpropp og reduserer åreforkalkning. Velge andre fisk som makrell, sardiner og sverdfisk for omega-3 fettsyrer også.

Sett linfrø i matvarer som yoghurt, frokostblandinger og kaker. Linfrø er en god kilde til fiber, som senker blodtrykket og reduserer kolesterol. Du kan også hakke opp grønnsaker som brokkoli og gulrøtter og legge dem til en bolle med brun ris. Alle disse ingrediensene er gode kilder til fiber.

Bland nøtter og frø inn i din favoritt havremel. Disse matvarer inneholder både fibre og magnesium. Magnesium styrer blodtrykket og bidrar til å opprettholde en jevn hjerteslag.

Hint

  • Sørg for å spise en rekke næringsrike matvarer. Å spise for å øke hjertefrekvensen betyr ikke at du trenger å sulte deg selv. Spis mindre måltider, men øke antall måltider du spiser en dag. Fem til seks måltider om dagen er et rimelig antall. Også, forstår at du fortsatt kan ha overbærende mat du liker og samtidig opprettholde hjertefrekvensen. Bare sørg for å spise dem med måte.