Digidexo.com

Hvordan bruke Agave Sirup med Master Cleanse Diet

Hvordan bruke Agave Sirup med Master Cleanse Diet


The Master Cleanse Detox Diet, først oppfunnet av Stanley Burroughs i tidlig 1940-tallet, er tradisjonelt gjort ved å blande lønnesirup med sitronsaft, vann og cayenne. Men det kan gjøres like effektivt ved å erstatte lønnesirup med Agave nektar. Agave er søtere enn både honning og lønnesirup, og kan anvendes i en mindre mengde enn enten. En ressurs for Master Cleanse Diet er at Agave ikke endrer smaken av sitroner så hardt som lønnesirup, og skaper en mer klassisk lemonade smaken og dermed gjør drikken mer fornøyelig.

Hvordan bruke Agave Sirup med Master Cleanse Diet

Kombiner ½ kopp agave nektar med 3/4 kopp sitronsaft, ½ ts kajennepepper og 2 liter varmt vann. Rør til det er helt oppløst. Varmt vann vil oppløse sirup lettere. Fordi Agave er søtere enn lønnesirup og inneholder mer sukker, må den brukes i en mindre mengde enn vanlig ¾ kopp lønnesirup. Men du vil fortsatt motta basen mengden kalorier kroppen din trenger for å fungere.

Hell saften inn i 2 1-liters flasker, for eksempel store Nalgene flasker. Fest lokkene og gi en god shake. Dette er din eneste matkilde for dagen, så rasjon det nøye gjennom dine våkne timer. Ta de to flaskene med deg uansett hvor du går.

•  Drikk juice hver gang du føler deg sulten. Drikk ett stort jafs av juice etterfulgt av to store slurker av ferskvann. Pass på at du ikke spiser noe annet i løpet av dagen bortsett fra juice og vann.

Fullfør de to flaskene før sengetid sammen med minst to liter ferskvann. Formålet med Master Cleanse er å tømme kroppen av uønskede kjemikalier og avfall, og all rengjøring av alle fag (selv gryter og panner) krever vann. Sørg for å holde deg hydrert eller rens vil bli forkrøplet og smertefull.

Fortsett rens som man ville gjort med lønnesirup juice ved å skylle tarmen med saltvann hver kveld før sengetid. Så er det ingen fast føde i kostholdet ditt, må du hardt utløse avføring. Bland 1 liter varmt vann med en spiseskje med naturlig havsalt. Drikk blandingen på en gang hvis du kan uten å smake den. På første forsøk vil du sannsynligvis kaste opp. Hvis du smaker den, prøv å plugge nesen. Dessverre, flytende dietter ende med flytende avføring, så ikke bortkommen langt fra toalettet etter at saltvann potion.

Begynn å spise mat igjen. Etter 10 til 15 dager etter rens regime (avhengig av målet ditt) må du begynne å sakte introdusere mat inn i systemet igjen. Hvis du ikke begynner å spise fast føde i sakte tempo, vil du sannsynligvis gjøre deg syk. På den første dagen av reintroduksjon, begynner ved å drikke appelsinjuice. På den andre dagen introdusere grønnsaker og kyllingkraft, og den tredje begynner å spise frukt og grønnsaker. Til slutt på den fjerde dagen all mat kan gjeninnføres, men vær forsiktig hva du putter inn din ren kroppen slik at du ikke trenger å gjøre inngrepet om igjen.