Digidexo.com

Triks som sette noen til å sove

Triks som sette noen til å sove


Søvn er ingen tvil viktig, og hvor mye søvn du får i en natt vil bestemme hvor du møter resten av dagen. Hvis du ikke får nok søvn, vil den begynne å påvirke ditt humør, ditt arbeid, sosialt liv og dine hobbyer. Bekymring for sengen-mate eller å bli vekket av sin konstante bevegelsen vil begynne å påvirke dere begge. Det finnes mange metoder og triks for å sette deg selv, til barnet eller noen andre sove.

Pressure Points

Den indre delen av håndleddet, undersiden av skallen og like nedenfor den indre ankelen er alle trykkpunkter som kan nås trygt å slappe av eller sette noen til å sove. Bruk begge tomlene og legge trykk på disse områdene. Hvis du praktiserer trykkpunkter på noen andre til å hjelpe dem å sove, sørg for å spørre om du blir for fast eller milde.

For spedbarn

Hvis du er en forelder, så vet du at hvis barnet ikke sover, er du ikke sover. Blir holdt, rocka, nynnet eller sunget til er alle avslapping metoder som brukes til å sette barn til å sove. Fordi friske spedbarn ikke har stress som har en voksen, søvnproblemer er sannsynlig på grunn av miljøet. Triks for å sette barnet til å sove vil avhenge av hennes preferanse. Prøv å forlate en nattlampe på for en natt. Neste kveld, holde rommet i stummende mørke, og deretter måle hvilke natten hun sov bedre.

White Noise

Tro det eller ei, de cheesy "lyder av natur" album som du en gang spottet faktisk kan gjøre en forskjell i søvnvaner. Akkurat som noen mennesker sover med fans blåser for hvit støy, kan du bli lullet inn i avslapning av lydene av regn over vann, en mild tordenvær eller lyder av regnskogen. Lyden av regn, for eksempel, er kjent og ikke-påtrengende, og når de spilles på repeat, vil dens konsistens slappe av deg til å sove. Dette er spesielt nyttig for husholdninger som har et stort antall mennesker i dem, spesielt hvis de er alle på en annen sovende tidsplan.

Slappe av

Har noen kile armene eller ryggen lett med fingertuppene, eller gi deg en massasje før sengetid. Enhver metode for konsistent avslapning vil snart har du sover.

Forholdsregler

For å unngå å måtte gjøre triks for å holde deg snoozing, prøve å holde seg borte fra karbohydrater før leggetid. Som karbohydrater fordøye, de slår til sukker, som vil holde deg våken i løpet av natten. Det samme kan sies om noe med sukker i den, slik som brus og alkohol. Før sengetid, unngå å se noe stimulerende, eller diskutere emner som vil få deg jobbet opp følelsesmessig.

Varm melk

Nesten alle har hørt til å drikke varm melk hvis du ikke får sove. Dette er fordi melk har tryptofan i den, som er den samme bestanddel som finnes i kalkun som sies å indusere søvnighet. Selv om dette er sant, er det ikke nok tryptofan i enten melk eller kalkun til å faktisk sette deg til å sove. Likevel, mange føler trøtt etter en tilfredsstillende varmt måltid og varmen av melken kan gjøre det samme for deg.