Digidexo.com

Nær og langkjøring Aktiviteter for synshemmede

Nær og langkjøring Aktiviteter for synshemmede


Å være synshemmede er å ha dårlig eller ingen visjon som ikke kan korrigeres med briller, kontaktlinser eller kirurgi. Nær eller avstand visjon, eller begge deler, kan bli svekket. Synshemming påvirker evnen til å fungere i samfunnet. Opplæringsaktiviteter for synshemmede er levert av organisasjoner over hele landet. Disse aktivitetene fokuserer på å gi ferdigheter som fører til selvstendig liv hjemme, i verden utenfor, og eventuelt på arbeidsplassen.

Low-Vision Evaluering

En lav-visjon evaluering av en øyelege trent i feltet er nødvendig før du bestemme riktig trening aktiviteter, Cincinnati Blindeforbundet og synshemmede stater. Foreningen bruker begrepet "svaksynte" som et synonym for synshemmede. Det er definert som en person med delvis visjon som har problemer med å lese, skrive, se på TV eller kjører motoriserte kjøretøy. Dette blindhet kan ikke korrigeres medisinsk. Når evaluert, kan den enkelte fortsette med å lære å bruke ulike hjelpemidler for både nær og avstand visjon.

Kommunikasjonsevner

En treningsaktiviteten fokuserer på å utvikle kommunikasjonsferdigheter av synshemmede. Vision Aware rapporter finnes en rekke aktiviteter inkludert i dette området. Personer med nedsatt syn kan trenes til å lese og skrive med hjelpemidler, for eksempel filter linse for å kontrollere blending, spesielle lamper, store-trykte bøker og håndholdte forstørrelsesglass. En annen kommunikasjon ferdigheter innebærer bruk av datamaskiner med enheter som skjerm forstørrelser. Keyboarding og bruk av programvare med adaptiv teknologi gjør det mulig for synshemmede å kommunisere.

Kjøring

Opplæring er tilgjengelig for synshemmede å kunne kjøre, melder The Eye Digest. Denne treningen innebærer å lære å bruke bi-optisk teleskop, som er generelt gitt for bedre øye. Denne enheten bistår på avstand, som gir evnen til å lese veiskilt, f.eks. Likevel er kjøre begrenset til dagtid timer, kjente steder, godt vær og lite trafikk ganger.

CCTV (CCTV)

Video forstørrelsesglass, eller CCTV, gi en enhet for svaksynte enkeltpersoner til å lese. Et videokamera prosjekter en forstørret versjon av lesestoff på skjermen eller dataskjerm. Dette gir tilsvarende en stor-print bok på en skjerm. Ifølge The Eye Digest, mange svaksynte mennesker foretrekker denne metoden for å lese til andre alternativer som en håndholdt lupe. I tillegg til bøker, nesten alle materialer kan forstørres av kameraet, som retninger, medisin etiketter eller finansielle poster.