Digidexo.com

infeksjon helixpiercing

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er alvorlige bakterielle infeksjoner som påvirker mange mennesker hvert år. Staph infeksjoner kan variere i alvorlighetsgrad fra mindre til potensielt dødelig. Hvis en staph infeksjon er diagnostisert, antibiotika vil vanligvis bli foreskrevet for å drepe av infeksjonen, og naturlige antibiotika kan brukes for å bidra til å hjelpe prosessen. En slik naturlig antibiotika er tranebærsaft, som har vist seg i enkelte laboratorietester for å være effektive mot visse stammer av bakterier staph.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

•  Drikk forebyggende. Å drikke tranebærjuice før du noen gang infisert med bakterier vil bidra til å styrke immunforsvaret, reduserer sjansen for stadig å bli smittet i første omgang.

Drikk ren tranebærjuice. Pure tranebærjuice er den kraftigste mot infeksjon, full av vitamin C og antibiotiske egenskaper, men bli advart om at det er også den mest bitter.

Drikk en liten mengde hver dag. Du trenger ikke å endre kostholdet til bare tranebærjuice for å få fordelene. Å drikke ett glass hver dag vil bidra til å avverge infeksjon og holde immunsystemet sterkt.

Hint

 • Pure tranebærjuice kan være ganske bitter, så vurdere å drikke det mens du spiser en søtere frukt å oppveie smak.
 • Hvis du tror du kan ha en staph infeksjon, selv om det synes å være liten, sørg for å se en lege. Staph infeksjoner er en alvorlig bekymring og tranebærjuice er ikke en kur.

Intrauterin Device Infeksjon

Intrauterin Device Infeksjon


En intrauterin enheten er en liten enhet plassert inne i livmoren av en lege med henblikk på å forårsake langtids prevensjon. Det gjør den ved å skrape veggene i livmoren slik at egg ikke kan implantatet. Det er en liten risiko for å utvikle en vaginal eller genital infeksjon når spiralen er på plass, spesielt i løpet av de første tre til fire uker. Denne risikoen er økt hvis kvinnen har flere sex-partnere.

Typer

Vaginal og genital infeksjoner kan være forårsaket av en rekke årsaker, inkludert virus, bakterier, ikke-kreftsvulster, kreft og fremmedlegemer. En intrauterine enhet øker en kvinnes sjanse for å utvikle disse infeksjonene. De omfatter også bakteriell vaginose, candida vaginitt og trichomonas vaginitis.

Symptomer

Symptomer på bakteriell vaginose inkluderer endring av mengde, farge eller lukt av utflod, smertefull vannlating, lys vaginal blødning, vaginal kløe og smerter under samleie. I candida vaginitis, er det vanligste symptom kløe, men det kan også være en tykk utladning som ligner cottage cheese. En grønnaktig hvit skummende utflod er til stede i trichomonas vaginitis.

Advarsel

Du bør sannsynligvis se en lege hvis du har aldri hatt en vaginal infeksjon, særlig hvis du har hatt en spiral satt inn nylig. Se også legen din hvis du har prøvd å behandle symptomene uten hell med over-the-counter medisiner, hvis du får feber eller merke en uvanlig utflod.

Diagnose

En bekken eksamen er nødvendig for å diagnostisere bakteriell vaginose. Dette er nødvendig for å se etter tilstedeværelsen av en utladning og en ubehagelig lukt fishy. Nivået av surhet kan bli målt og prøvene kan bli kontrollert under et mikroskop. Candida vaginitt er også diagnostisert gjennom en bekken eksamen. Surhet eller alkalitet av skjeden blir målt ved en prøve som er tatt, og observert under et mikroskop for gjærceller. I et tilfelle av trichomonas vaginitis, er betennelse i skjeden funnet av en bekken eksamen. Igjen, blir cellene tatt for å bestemme om infeksjon er til stede.

Behandling

Behandlinger for disse infeksjonene kan være fullstendig kurert i noen tilfeller, men i andre, det bare lindrer symptomene og forkorter tiden det påvirker personen. Et eksempel på dette er herpes simplex, som ikke kan herdes; antivirale midler kan redusere virkningen av viruset, selv om. Andre behandlinger for infeksjoner i vulval og vaginal områder er vaginale kremer, en sur løsning for genital warts, frysing eller brenning warts av, eller behandling av seksualpartnere, avhengig av visse betingelser.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Meslinger er en smittsom infeksjonssykdom. Til tross for tilgjengeligheten av trygge og effektive vaksiner 530.000 barn i alderen 15 og yngre døde av meslinger i 2003 Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene for å kontrollere spredningen av denne sykdommen, og behandlingsmetoder for viruset som forårsaker det. Les videre for å lære hvordan å behandle og forebygge meslinger infeksjon.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Innledende trinn

diagnostisere sykdommen nøyaktig. Pass på at du har å gjøre med selve meslinger infeksjon og ikke en look-alike virusinfeksjon.

straks administrere vaksine til alle mottakelige personer dersom det er et utbrudd av meslinger infeksjon. Men folk med fødselsdato før 1957, laboratorieprøver har påvist immunitet mot meslinger virus, dokumentasjon av tidligere tilstrekkelig vaksinasjon fra en lege eller helsevesen anlegget trenger ikke å bli vaksinert.

Holdes vekk alle disse menneskene fra utbruddet innstilling i minst tre uker etter utbruddet av utslett i det siste meslinger tilfelle hvis de nekter å vaksinere på de religiøse eller medisinske grunner. Anbefales ikke karantenetiltak i et utbrudd kontroll.

Administrering av immunglobulin bør foretrekkes for spedbarn som er utsatt for meslinger i husholdningen. Spedbarn utsatt for meslinger i alderen seks til 11 måneder kan også motta levende meslingvaksine, men de må re-vaksinert på 12 år til 15 måneder og igjen før skolestart, siden de har høyere risiko for å anskaffe infeksjonen.

Behandling

behandle infeksjonen supportively. Det finnes ingen spesifikk behandling av påvist nytte. Støttende terapi inkluderer væsker, antipyretika, og behandling av sekundære bakterielle infeksjoner som lungebetennelse, ørebetennelse og hjerneinfeksjoner.

Gi Vitamin A. Verdens helseorganisasjon og UNICEF anbefaler at vitamin A (100.000 til 200.000 IE peroralt) bør gis til alle barn med meslinger i områder der vitamin A-mangel er utbredt eller hvor dødeligheten av meslinger stiger én prosent.

Tenk anti-virus medisiner, ribavirin. Mens det har vært noen randomiserte kontrollerte studier for å vurdere sin fordel noen behandlere vil fortsatt bruke den. Det kan administreres via injeksjon, så vel som aerosoliserte rute (inhalering).

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner


Sopp er levende organismer som er ute av stand til å produsere sin egen mat. De overlever ved å absorbere næringsstoffer fra områdene de okkuperer. Når de invadere menneskekropper, særlig de med lav immunsystem, kan de bli skadelig. Når tilskadekomne disse sopp dvele ved neseganger og sinus hulrom, der de formerer seg og beiter på sine membran fôr. Små hull rundt membranen dannes når de spiser, fangst slimete og hindrer den fra draining.To hindre sopp bihulebetennelse, gjelder følgende sikkerhetstiltak:

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Øvelse god hygiene for å holde et sunt miljø.

Legg rikelig med grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Disse inneholder antioksidanter som vil beskytte kroppen mot infeksjoner.

Ta vitaminer hver dag for å øke immunsystem.

Drikk rikelig med vann og fruktjuice som er rike på vitamin C.

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Det kan inneholde soppgiftstoffer (soppgifter) som vil gjøre deg sårbar for soppinfeksjoner.

Plasser elektrostatiske filtre på varmeovner og air condition enheter. Dette hjelper på å rense luften du puster ved å fjerne luftbårne sopp allergener.

Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, unngå å utsette deg selv for støv, sigarettrøyk og andre forurensende stoffer, for å holde nasal og sinus hulrom sunt.

Pass på å vaske hendene, spesielt etter å berøre mynter eller regninger, skjelvende hender med andre, eller gjør hagearbeid.

innlemme dine daglige øvelser med pusteteknikker. Dette er ikke bare bra for lungene, men vil også stimulere luftsirkulasjon og rensing av bihulene, for å holde dem friske.

Reduser stress så mye som mulig. En godt sinnstilstand fremmer god helse.

Hint

 • Hvis en sopp bihulebetennelse står ubehandlet, alvorlige komplikasjoner som kan påvirke øynene og hjernen.
 • Hvis symptomene vedvarer selv etter behandlinger, kontakt legen din med en gang, spesielt hvis hevelse i ansiktet og kronisk hodepine forekomme.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Akutt pyelonefritt er en infeksjon i de øvre urinveiene. Denne artikkelen vil forklare ved behandling av denne sykdommen. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen noen pasienter kan kreve sykehusinnleggelse, mens andre kan bli behandlet som poliklinisk med oral medisiner. Les videre for noen alternativer for behandling.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Start behandlingen ved å gi antibiotika empirisk (uten å vente på lab-rapporter). Intravenøs antibiotika, spesielt aminoglycosides (Gentamycin) og fluorokinoloner (Levofloxacin), er ofte valgt for innlagte pasienter. Oral fluorokinoloner, som for eksempel ciprofloksacin (500 mg to ganger daglig) eller levofloksacin (250 til 500 mg en gang daglig) er gode første valg for polikliniske pasienter. Ciprofloxacin og levofloksacin bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende. Andre medisiner som kan brukes inkluderer: ceftriaxone (1 gram IV daglig) bare hvis Enterococcus bakterier ikke er mistenkt som årsak. For Enterococcus ampicillin (1 til 2 g IV hver sjette time) pluss gentamycin (1,0 mg / kg IV hver åtte timer er hensiktsmessig.

Send laboratorier spesielt urinanalyse, blodverdier, nyre funksjonsprøver og blodkulturer. Gjør endringer i antibiotika senere basert på resultatene av urin kultur følsomhet.

Opprettholde tilstrekkelig hydrering. Hvis pasienten er oppkast, kan intravenøs væske være nødvendig.

Bruk paracetamol (Paracet) for feber eller smerter.

Pasienter med komplisert pyelonefritt bør forvaltes aggressivt.

Hint

 • Gravide kvinner bør ikke ta floroquinolones som de kan ha alvorlige effekter på barnet.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

De fleste kvinner har hatt, på et eller annet tidspunkt, feminin kløe, lukt og utflod. Dette er en tilstand som kalles en gjær infeksjon. Noen gjær infeksjoner er forårsaket ved å ta en reseptbelagte medisiner med sulfa i den. Sulfa er en ingrediens som finnes i antibiotika. Det finnes et par av forskjellige typer av soppinfeksjon. Den vanligste er forårsaket av en bakterie som heter Candida albicans. Når du har lest denne artikkelen, vil du vite hvordan du skal velge riktig medisin for infeksjon.

Hvordan velge gjær infeksjon Medisin

•  Få en bekreftelse på din tilstand. Hvis det er ditt første gjær infeksjon, kan det være lurt å ta kontakt med lege eller OB-GYN før selv medisinering. Etter å få bekreftelse, eller hvis du allerede vet hva problemet er fordi du opplevd det før, gå til din lokale stoffet butikken.

•  Gå til den feminine hygiene delen og finne gjær infeksjon medisiner. Det finnes flere forskjellige typer, merker og dosering. Noen er en dag behandlinger som høres ut som en god løsning, men noen ganger er det ikke. Det er tre dagers behandlinger og syv dagers behandling. Den mest brukte er de ett-og tre-dagers behandlinger. Noen av legemidlene har samme virkestoff i dem, så det spiller ingen rolle om merke eller type. Du leter etter en med en annen aktiv ingrediens. Dette vil bli skrevet på sidepanelet av pakken.

•  Finn den aktive bestanddel panelet. Du er ute etter en ingrediens som miconazol nitrat, trioconosol eller klotrimazol. Disse er de aktive ingrediensene som dreper infeksjon eller sopp. Du bør være i stand til å finne minst tre forskjellige aktive ingredienser i ulike medikamenter.

Se etter den vanligste ingrediensen, som er miconazol. Det er den mest brukte i denne behandlingen; Men noen gjær infeksjoner ikke svare på det, og du blir nødt til å prøve en av de andre typene av aktive ingredienser. Etter å ha brukt miconazol, hvis infeksjonen ikke er borte, tilbake til butikken og kjøpe en av de andre medisiner med en annen aktiv ingrediens. Dette er en prøve og feile metoden, men når du finner den riktige medisinen, neste gang du får en, kan du starte med en som jobbet den siste tiden.

Bruk medisiner som skiltene anbefaler. Hvis du kjøpte en ett-dagers behandling med ekstra krem ​​til utvortes bruk, bruker den like før du går for å være om natten. For tre dagers behandlinger og syv dags behandlinger, bruke dem om natten også, og bare som anvist av pakken.

Hint

 • Pass på at du rådfører deg med en lege før selv forskrivning hvis dette er din første gjær infeksjon.
 • Pass på at du bruker alle medisiner som du har kjøpt. Du kan føle deg bedre, men infeksjonen kan fortsatt være der.
 • Pass på at du bade etter at du har brukt medisinen.
 • Ikke bruk tamponger under behandling eller hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon.
 • Rådfør deg med lege hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon, og du har aldri hatt en før.
 • Forfatteren av denne artikkelen er ikke en helsearbeider og er ikke ansvarlig for uhell eller skader bør de oppstår mens engasjerende i de foreslåtte løsninger.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

Sepsis er en medisinsk tilstand som kommer med noen form for infeksjon som kommer ut av kontroll i kroppen. Vanligvis er dette en bakteriell infeksjon, men kan være viral eller sopp. Tilstanden, også kalt SIRS (system inflammatorisk respons syndrom) er farlig, og krever umiddelbar sykehusinnleggelse slik at den kan behandles. Sepsis kommer i forskjellige former. Ved alvorlig sepsis, organ dysfunksjon eller svikt resultater. Med septisk sjokk, synker blodtrykket raskt som vitale organer er fratatt oksygen rikt blod når det kardiovaskulære systemet svikter. Sepsis oppstår når infeksjonen kommer inn i blodet i seg selv.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

At Risk

En vite om du er i fare for sepsis. De som i fare inkluderer de helt unge eller veldig gamle, de med en genetisk disposisjon, og de med svekket immunforsvar. Du er også i faresonen hvis du er på sykehuset som pasient, har en pre-eksisterende infeksjon, eller har en alvorlig skade som et skuddsår.

Vet hva de vanlige triggere er for sepsis. Sepsis skjer når en infeksjon kommer ut av kontroll i kroppen. Hvis du har visse infeksjoner, har du større sjanse for å utvikle sepsis. Disse inkluderer urinveisinfeksjoner, lungebetennelse, mage infeksjon som for eksempel blindtarmbetennelse eller peritonitt, infeksjoner i hjernen eller ryggmargen, og hudinfeksjoner (spesielt de som er forårsaket av åpninger laget for katetre og administrere intravenøs væske).

Få regelmessige legekontroller for å se om du har noen av disse risikofaktorer eller vanlige triggere. Hvis du er i faresonen, må du gå til legen oftere.

Ta antibiotika før en operasjon. Hvis du får en operasjon, dette gjør deg mer utsatt for sepsis fordi kroppen bruker mye av sin energi på å hjelpe deg å helbrede, forlater mer utsatt for infeksjoner. Det åpne såret bidrar også til dette sikkerhetsproblemet. Sørg for at legen din starter du på antibiotika før du får operasjonen.

Endring i-bolig kateter og intravenøs nål regelmessig. Sepsis infeksjoner kan stamme med en infeksjon forårsaket av hudinfeksjoner som følge av åpninger laget for kateter og intravenøs nål, så sørg for at disse skiftes oftere hvis du bruker ett.

Gå til legen hvis du tror du har noen form for infeksjon. Generelt, hvis du har feber over 100 grader Fahrenheit, kan du ha en infeksjon. Dessuten kan du ha kalde frysninger eller andre tegn på infeksjon. Du trenger å bli behandlet for en infeksjon, slik at den ikke kommer ut av kontroll og føre til sepsis.

•  Gå til sykehus umiddelbart hvis du begynner å få noen av symptomene for sepsis. Disse symptomene er høy feber, rask puls, risting eller frysninger, lav mengde urin, lav kroppstemperatur, og hyperventilering. Den største ledetråd er forvirring eller delirium. Hvis du behandles umiddelbart for sepsis, kan du være i stand til å hindre det fra å komme inn i blodbanen.

Hint

 • Etter hvert som du blir eldre og har flere medisinske tilstander er det godt å vite om andre forhold som kan utvikle seg som et resultat. Alltid snakke med legen din om ting å se etter at du kanskje ikke er klar over kan være alvorlige medisinske plager som er farlige for kroppen din.
 • Hvis du får sepsis, og du går til sykehuset, vil det første målet være å få kroppen din under kontroll, for eksempel å få blodtrykket opp og få kontroll over den underliggende infeksjon. Du vil få blodtrykket medisiner og antibiotika.
 • Sepsis er en alvorlig medisinsk tilstand som kan være livstruende. Ikke noen gang ta denne tilstanden lett. Søke behandling umiddelbart, og gå med ambulanse om nødvendig. Når feberen blir høy, og du er delirisk og forvirret, har situasjonen fått dårlig og kan være vanskelig å kontrollere.
 • Ikke la en infeksjon gå. Du trenger antibiotika i tilfeller av bakterielle infeksjoner og medisinsk behandling for alle andre typer. En ukontrollert infeksjon kan føre til sepsis eller en annen livstruende tilstand.

Hvordan identifisere symptomer på galleblæren Infeksjon

Galleblæren forhold kan være alt fra plagsomme til alvorlig smertefullt for den lidende. Forstå dine symptomer og å kunne snakke om dem fritt med legen din vil sikre at du får en riktig diagnose og behandling.

Hvordan identifisere symptomer på galleblæren Infeksjon

Hvordan identifisere symptomer på en galleblæren Infeksjon

•  Legg merke til noen spesifikke smerter og rapportere dem til legen din. Når du arbeider med en galleblæren tilstand smertene vil vanligvis være plassert i ryggen mellom skulderbladene, under høyre skulder, eller i øvre del av magen.

Diskuter noen oppblåsthet av magen du kan oppleve med legen din. Dette er et tegn på en galleblæren infeksjon så vel som andre forhold, og bør vurderes av en lege.

Rapporter eventuelle kvalme eller oppkast med legen din, spesielt hvis du har opplevd symptomene for en stund. De kan komme og gå, men vil som regel tilbake.

Fortell legen din om eventuell uvanlig eller overdreven raping eller gass. Mens raping og gass er helt normalt for mennesker, gjør det overdrevet eller en plutselig endring er et tegn til bekymring. Selv om det er flaut, det bør diskuteres med legen din.

Fortell legen din om noen fordøyelse du opplever. Det er veldig lett å skylde dette symptom på en bestemt mat, men det kan også være et tegn på en galleblæren infeksjon.

Hint

 • Galleblæren tilstander kan bli behandlet. Det kan være ubehagelig å diskutere noen av symptomene, men det er viktig å fortelle legen din hver symptom, slik at du kan behandles riktig.

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon i halsen

Gjær infeksjoner i halsen er en type trøske, som er forårsaket av en sopp er kjent som Candida albicans. Soppen akkumuleres i slimhinnen i munnen, forårsaker avslørende hvite lesjoner, som kan spres i halsen. Det er ganske vanlig hos barn og personer som har medisinske tilstander som disponerer for infeksjoner.

Effekter

Gjær infeksjoner i halsen er mest vanlig blant veldig små barn; derimot, kan voksne få denne infeksjonen også. Symptomene er hvite lesjoner som ligner cottage cheese. Disse lesjonene kan være smertefullt og kan blø hvis de blir skrapt eller sprukket. De er vanligvis funnet langs tungen, indre kinnet, og på den bløte gane. Hvis en baby har trost, kan en mor som ammer opplever ømme brystvorter, flassende hud rundt areola og smerte mens sykepleie. Disse symptomene betyr at barnet har passert infeksjon til moren.

Identifikasjon

Gjær infeksjoner i halsen er veldig lett å diagnostisere. Det er ofte nok for legen å ta en titt på lesjoner, mens skinner et lys ned i halsen. I noen tilfeller kan en liten prøve av materialet fra halsen undersøkes under et mikroskop for å bekrefte diagnosen. Dette er mest sannsynlig hvis en annen tilstand, for eksempel strep hals, er også mistenkt.

Betraktninger

Voksne som får trost i munnen eller halsen, spesielt hvis det skjer mer enn én gang, kan ha en underliggende problem. Dårlig kontrollert diabetes og forhold som påvirker immunsystem kan føre til gjentatt gjær infeksjoner i halsen. Noen medisiner kan også gjøre dette mer sannsynlig å skje. Hvis du får trost ofte, kan du kreve testing for å utelukke andre helsemessige forhold.

Betydning

Gjær infeksjoner i halsen er ikke en trussel for friske barn og voksne. Selv om infeksjonen kan returnere, kan et sterkt immunforsvar lett takle problemet. Men folk med nedsatt immunforsvar er sannsynlig å utvikle mer alvorlige komplikasjoner. Lungene, leveren og fordøyelsessystemet kan bli smittet i ekstreme tilfeller, spesielt hos personer som har AIDS.

Forebygging / løsning

Behandlinger for soppinfeksjon i halsen varierer i henhold til pasienten. Hos barn kan en mild infeksjon trenger ingen behandling i det hele tatt. Å spise usøtet yoghurt er ofte anbefalt for å gjenopprette balansen av naturlige bakterier i munnen. Voksne kan bruke usøtet yoghurt og acidophilus i flytende eller kapselform som et hjem behandling. Reseptbelagte soppdrepende medisiner er tilgjengelige og er svært effektive.

Hvordan virker en gjær infeksjon oppstår?

En hårfin balanse

Gjær og bakterier som lever i en delikat balanse i vagina. Tar antibiotika kan drepe de gode bakteriene som holder gjær i sjakk. Mange kvinner opplever vaginal gjær infeksjoner etter å ha tatt et kurs av antibiotika. Noen aktuelle antibiotika kan også ha denne virkning, spesielt på hudoverflaten infeksjoner. Hvis du oppdager at du alltid får en gjær infeksjon etter å ha tatt antibiotika, be legen om å forskrive en gjær infeksjon behandling, bare i tilfelle.
Regelmessig skylling vasker også bort gunstige vaginal bakterier og kan gjøre kvinner utsatt for en overvekst av gjær. For denne og andre grunner, er det aldri en god idé å douche mindre regissert av legen din.

Årsaker

Gjær blomstrer i varme, fuktige forhold, som de i kjønnsorganene. Iført strømpebukse, en våt badedrakt eller svett treningsklær for lange perioder gir den perfekte fuktig habitat for gjær til å trives i. Holde huden ren og tørr, og fjerne skitne, våte klær så snart som mulig vil gå en lang vei mot forebygge en infeksjon.
Du blir kanskje overrasket over å høre at gunstige forhold også oppstå som følge av høyt blodsukker. Ukontrollerte diabetes kan utløse vanlige, vedvarende gjær infeksjoner fordi høyt blodsukker fører til glukose-rik vaginale sekreter som gjær lett lever av.

Vaginal Miljø

For noen kvinner, gjærinfeksjoner tennes hver gang det er en endring i vaginalmiljøet. Disse endringene kan variere fra naturlige hormonelle forandringer i menstruasjonssyklusen, en irritasjon forårsaket av en bestemt stoff eller fargestoff, graviditet, orale prevensjonsmidler eller en ny seksualpartner. Som vagina opplever en hormonell eller endring blir irritert, kan vaginale sekresjoner øke eller redusere, å endre mengden av fuktighet i skjeden samt gjær-to-bakterie-forhold.

Andre årsaker til endring i vaginal miljøet er dårlig hygiene, bruk av parfymerte vaginal renseprodukter eller spray, såpe eller vaskemiddel allergier, dårlig ventilert klær eller undertøy, og overgangsalder eller medisiner bivirkninger.

Svekket immunforsvar

Kroppens immunsystem spark vanligvis i å bidra til å bekjempe spirende infeksjoner, og noen ganger kan dette være nok til å stoppe dem i deres spor. For mennesker som lider av nedsatt immunforsvar, kan det ikke være tilfelle. Personer med immunsystem lidelser som HIV, kan folk på immunsuppressive legemidler, eller personer med visse typer kreft lider av hyppige gjær infeksjoner. I samme grad, kan folk som opplever vanlig tretthet, stress, dårlig kosthold eller mangel på mosjon også finne seg utsatt for gjær infeksjoner på grunn av svekket immunforsvar.
De fleste kvinner vil få minst én gjær infeksjon i sin levetid. Hvis gjær infeksjoner bli tilbakevendende eller vedvarende, identifisere potensialet årsaken (e) av infeksjonen kan gå en lang vei mot fremtidig forebygging.

Om leddsmerter forårsaket av infeksjon

Mange typer infeksjoner kan føre til leddsmerter som spenner fra mild til svært smertefullt. En av de mest anerkjente typer er infeksiøs artritt, som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er imidlertid på ingen måte den eneste infeksjon for å forårsake store felles problemer. Det er mange som bør både kjent og forstått.

Typer

Leddene kan bli betent eller ødelagt av visse typer infeksjoner. Noen av de mest vanlige inkluderer, men er ikke begrenset til, bakterieinfeksjon, gonoré, leddskade, ledderstatning, sjeldne genetiske forstyrrelser, Streptokokker bakterier og vanlige virus.

Funksjoner

Visse typer av bakteriell infeksjon som stafylokokker (staph) ofte resulterer i alvorlige leddsmerter. Dette er delvis på grunn av den ekstra væske bygge opp mellom leddene som til slutt fører til hevelse og betennelse. Gonoré som ikke behandles umiddelbart, eller som fortsatt er ubehandlet kan bli DGI, mer formelt kjent som spres gonococcal infeksjon. Sluttresultatet inkluderer en myriade av vanskelige symptomer som leddsmerter. Felles skader forårsaket av ulykker eller idrettsrelaterte skader kan skade vev, sener og delikat smøre sekker rundt felles områder. Noen av disse problemene kan resultere i svært smertefulle ledd. Felles erstatning i områder av kroppen, slik som kne eller hofte, kan forårsake flere forskjellige typer av infeksjon. Hver og en av dem har én ting til felles - smertefulle ledd. En sjelden genetisk bein tilstand som kalles kniest dyplasia kan også føre til leddsmerter. I tilfellet med denne sykdommen, leddene er uvanlig forstørret og kan ikke virke på riktig måte, hvis i det hele tatt. Fordi de er misformede, kan en hvilken som helst bruk av skjøtområdet resultere i mild til ekstreme smerter. Komplikasjoner fra strep, slik som reumatisk feber, kan også resultere i leddsmerter. Strep bakterier har en tendens til å reise til områder av kroppen som er de svakeste, som i mange tilfeller kan inkludere delikat ledd. Mange virus, fra den felles influensa til en mer alvorlig parvovirus, kan føre til at leddsmerter sammen med en lang rekke andre alvorlige symptomer.

Effekter

Andre enn felles maling symptomer er felles med gonoré. Disse inkluderer smerter i magen og bekkenregionen, problemer med vannlating, vaginal eller straffe utflod som er tykk og gul, anal utflod og kløe. Symptomer relatert til leddskader er smerter som ikke kan løses med is, varme eller over-the-counter smertestillende medikamenter. De omfatter også stivhet, hevelse, ømhet og selv synlige misdannelser. Symptomer på problemer med felles utskifting inkluderer en manglende evne til å betjene felles, utslett, rødhet rundt felles område, stivhet og hevelse og ømhet. Symptomer på kniest dyplasia inkluderer unormale jakt ledd, dårlig dannet hoder, fat brystet, klumpfot, buet rygg, ledd som ikke vil rette ut, og forkortede lemmer eller nakke. Symptomer på strep inkluderer høy feber (over 100 grader F), manglende evne til å svelge normalt, rød og rå hals, hovne lymfeknuter, uforklarlig sår hals (man ikke i forbindelse med en forkjølelse eller virus), og uvanlige flekker funnet i halsen området . Komplikasjoner av strep kan omfatte hals abscess, nyreinfeksjon, ørebetennelse, revmatisk feber og tonsillopharynegeal cellulitus. Viral symptomene varierer sterkt fra virus til virus, men de fleste har feber.

Misforståelse

Mange tror at alvorlig leddsmerter ikke vil skje med dem av ulike grunner. Disse inkluderer en generelt god fysisk helse, det faktum at de tar visse medisiner for å avverge infeksjon, fordi de ser sine leger regelmessig, og fordi de unngår å belaste muskler, sener og ledd. Fordi leddsmerter kan resultere fra en rekke vanlige infeksjoner, kan de fleste individer realistisk forvente å oppleve tilstanden minst én gang i livet.

Time Frame

Leddsmerter kan skje hos personer i alle aldre, fra babyer til små barn til voksne, og, selvfølgelig, de eldre. Det er fordi hver aldersgruppe er utsatt for noen form for infeksjon som kan føre til crippling leddsmerter.

Hvordan håndtere Staph Infeksjon

Staphylococcus, eller staph, er en stamme av bakterier som kan forårsake helseproblemer. Selv om en staph infeksjon kan forårsake ingen problemer og kan helbrede seg selv, kan noen staph infeksjoner være dødelig. Den beste måten å håndtere en staph infeksjon er å ta forebyggende behandling, slik at man ikke oppstår i første omgang. Dette innebærer å betale ekstra oppmerksomhet til hygiene. Siden staph infeksjoner kan spre seg, er det viktig ikke å dele personlige elementer, for eksempel håndklær, og bruke sko i våte områder som andre deler, for eksempel et offentlig basseng. Hvis en staph infeksjon oppstår, det er skritt du kan ta for å håndtere det.

Hvordan håndtere Staph Infeksjon

•  Identifiser området som en staph infeksjon. Med en staph infeksjon, kan det være rødhet, hevelse, en abscess eller et boil.The området kan bli fylt med puss, og drenering kan forekomme. Selv om en staph infeksjon kan forekomme i noen, folk med diabetes, nyfødte, mødre som ammer og rusmisbrukere har høyere risiko. Hvis en hud sår er mindre, kan det være lurt å behandle det hjemme. Hvis du ser mye av misfarging, pus eller annen betennelse, vil du ønsker å gå til legen.

Vask forsiktig berørte området med en mild såpe og vann, og forsiktig klapp tørr. Renhold vil bidra til å forhindre vekst av bakterier.

Påfør et tynt lag med en aktuell antibiotisk salve, for eksempel Neosporin eller Polysporin. Neosporin og Polysporin er tilgjengelig over disk på drugstores. Dekk med et plaster. Dette vil holde bakterier fra å komme inn i det berørte området.

Monitor infeksjonen. Hvis det begynner å bli verre, hvis det blir mer smertefull eller hvis du føler deg dårlig, ring din lege.
Noen staph infeksjoner vil kreve bruk av reseptbelagte antibiotika. I noen tilfeller vil en abscess må være fagmessig drenert. En alvorlig staph infeksjon kan føre til døden, så ikke nøl med å oppsøke lege hvis en hud såret ikke blir bedre, eller hvis tilstanden forverres.

Kroniske gjær infeksjon symptomer

Gjær infeksjoner, også kalt candidiasis eller moniliasis er forårsaket av en sopp som heter Candida albicans og kan oppstå hvor som helst på eller i kroppen din som er varm, fuktig og holdt dekket eller mørk. Menn, kvinner og barn i alle aldre kan ha gjær infeksjoner, og noen mennesker kan oppleve symptomer på hyppige eller kroniske gjær infeksjoner. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på kronisk gjær infeksjoner avhenger av hvor infeksjonen er lokalisert og inkluderer smerte og kløe.

Hudforandringer

Gjær infeksjoner i genital områder, munn eller på brystvortene dine bryster kan forårsake vedvarende hevelse, rødhet og intens kløe i huden din.

Pain

Kroniske gjær infeksjoner i skjeden og kjønnsorganene kan føre til langvarig smerte, spesielt fra friksjon forårsaket av samleie eller skrubbe huden din mens du bader.

Seksuelle Effects

Kvinner med kroniske vaginal gjær infeksjoner kan oppleve en uvanlig mengde utflod, en ubehagelig vaginal lukt, og hevelse som gjør bruk av en tampong eller å ha vaginal sex vanskelig.

Fordøyelses effekter

Babyer og voksne med kroniske muntlig gjær infeksjoner kan ha smertefullt og vanskelig å svelge som følge av hevelse av tungen og betennelse i halsen og spiserøret.

Vekttap

Vekttap kan føre til kroniske infeksjoner i fordøyelsessystemet på grunn av en problemer med å spise og drikke, og kan være et alvorlig helseproblem for babyer og små barn.

Blod Infeksjoner

Hvis soppen kommer inn i blodet, kan kroniske gjær infeksjoner spres gjennom hele kroppen. Uten akutt medisinsk behandling, kan dette være en livstruende tilstand.

Årsaker til MRSA staph infeksjoner

Hvis du må gå inn på sykehuset, eller hvis du spiller på et idrettslag, har du å bekymre deg for å utvikle MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus), en potensielt dødelig bakteriell infeksjon. MRSA kan spre like enkelt som du dele dine eiendeler.

Organismen

Staphylococcus aureus (staph) er en bakterie som kan forårsake alvorlige infeksjoner. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en form av denne bakterien. Det kan spres lett gjennom luften hvis noen med en MRSA-forårsaket lungeinfeksjon hoste og sprer dråper.

Antibiotikaresistens

MRSA er resistent mot antibiotika fordi stafylokokkbakterier muterer lett for å utvikle resistens mot antibiotika som brukes til å behandle den.

Uhygieniske Practices

MRSA kan lett spre seg når helsepersonell ikke vasker hendene etter kontakt med en pasient med MRSA. Når helsepersonell kommer i kontakt med andre pasienter, kan infeksjonen spre seg til dem --- spesielt hvis de lider av en deprimert immunsystem.

Dele Personlige Elementer

Sport gruppemedlemmer har utviklet MRSA-infeksjoner etter bruk av utstyr på en infisert teammedlem; spesielt hvis den enkelte gruppemedlemmer ikke ofte vaske utstyret sitt etter at den har blitt brukt. MRSA-bakterier trives i fuktige, svette miljøer så dette gjør det enda mer viktig å vaske sportsutstyr ofte.

Infiserte sår

Hvis en person med et kutt kommer i kontakt med en infisert overflate eller en person med staph bakterier på kroppen hans, kan hennes såret bli infisert med staph bakterie --- og såret kan utvikle seg til en MRSA-infeksjon, hvis spiren har bygget en en immunitet mot antibiotika.

Hva som forårsaker en blære infeksjon?

Hva som forårsaker en blære infeksjon?


Blære infeksjoner er ubehagelig og kan være pinlig. Hvis du lider av hyppige blære infeksjoner, lurer du kanskje på hva som forårsaker dem og hva, om noe, kan gjøres for å hindre dem.

Årsaker

Blære infeksjoner er forårsaket av bakterier i blæren. Escherichia coli (E. coli) er vanligvis bakterier som forårsaker en blære infeksjon. Blærer har normalt en liten mengde bakterier i dem og urinering hjelper skylle ut bakterier, men noen ganger bakteriene vokser så fort det fører til en blære infeksjon.

Effekter

Blære infeksjoner kan føre til en hyppig eller presserende behov for å urinere. De kan også forårsake smerte, kløe eller svie ved vannlating. Urin kan lukte og se annerledes ut når blæren er infisert. Som andre bakterielle infeksjoner, kan en blære infeksjon også føre til feber, frysninger og tretthet.

Kjønn

Kvinner er mer utsatt for blære infeksjoner enn menn. Dette er fordi urinrøret, røret som går gjennom urin fra blæren til å gå ut av kroppen, er mye kortere i kvinner enn i menn. Dette betyr at bakteriene i urinrøret for Kvinner har større risiko for å nå frem til blæren og forårsaker en infeksjon.

Identifikasjon

En enkel urinprøve kan avgjøre om du har en blære infeksjon, og hvis så, hvilken behandling som er nødvendig for å kurere det.

Behandling / Forebygging

Legen din vil forskrive antibiotika for å behandle blæren infeksjon. Når du har opplevd en blære infeksjon, er det mer sannsynlig å ha en i fremtiden enn en person som aldri har hatt en blære infeksjon. Drikke mye vann og holde underlivet rent kan bidra til å forhindre en blære infeksjon. Noen mennesker opplever at å drikke tranebærjuice, som har antibiotiske egenskaper, hjelper dem hindre en blære infeksjon.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, kan bakteriene forårsaker en blære infeksjon reise til nyrene og forårsake en nyre infeksjon. Nyre infeksjoner kan permanent skade nyrene og føre til nyresvikt og eventuelt død.

Blære infeksjon årsaker og Cures

Blære infeksjon årsaker og Cures


Rundt 30 til 40 prosent av kvinnene og 12 prosent av menn har minst ett blære infeksjon, også kjent som en urinveisinfeksjon (UVI), i sin levetid. Kronisk blære infeksjoner forekommer i 2 til 4 prosent av kvinnene. Mens en blære infeksjon er lett behandles i de fleste tilfeller, kan det bli en farlig helseproblem hvis venstre ubehandlet, fordi det kan spre seg til nyrene. Det er flere årsaker til blæren infeksjoner, og symptomene kan variere. Det er viktig å oppdage en blære infeksjon og forstå hvordan og hvorfor det skjer så behandling kan starte.

Årsaker

Blære infeksjoner oppstå når skadelige bakterier inn i urinrøret gjennom urinrøret, den trange rør som gjør det mulig å passere urin fra blæren, og begynner å formere seg. Siden en kvinnes urinrør er bare 1,5 inches lange i forhold til et menneskes, som er 8 inches lange, gjør denne kvinner mer utsatt for blæreinfeksjoner. Bakterier kan gå inn i urinrøret på en rekke måter, men den mest vanlige måten er gjennom samleie. Jenter og kvinner som ikke er seksuelt aktiv kan også oppleve bakterielle blære infeksjoner fordi kvinnelige kjønnsorgan havner bakterier, de vanligste er Escherichia coli (E. coli).
Blære infeksjoner forekommer hos kvinner for flere andre grunner. Disse inkluderer:

Følsomhet for kjemikalier i produkter som såpe, bad gel, boblebad, hygieneprodukter, smøremidler eller sæddrepende gelé.
Sterk nylon, sateng eller annen stil av ikke-pustende stoff truse i varmt vær. Bakterien vokser raskt i varme, fuktige steder.
Tar lange bad.
Ved hjelp av en membran og sæddrepende middel. Spermicide bryter ned de gode bakteriene i vaginalområdet og tillater bakterier å vokse.
Endringer i hormoner. Nedgangen i østrogen i overgangsalderen bryter ned slimhinne rundt urinrøret gjør den sårbar for bakterier.
Hindringer i blæren som ikke tillater urin å passere som steiner.
Holde urin i blæren for lang tidsperiode.
Graviditet. Blæren blir flat og ikke tømme helt.
Et svekket immunsystem som ikke kan bekjempe bakterier.
Visse medisiner som cellegift ifosfamid og cyklofosfamid.
Utvidet bruk av et kateter.
I menn, den vanligste årsaken til blæren infeksjoner er obstruksjon av blæren eller urinrøret av en stein eller en forstørret prostata.

Symptomer

Det er flere tegn som tyder på en blære infeksjon. Symptomer inkluderer:
En vedvarende trang til å urinere uten lindring.
Svie ved vannlating.
Passerer bare små mengder urin på en gang.
Blodig urin.
Lukt i urinen.
Skyet utseende urin.
Trykk i nedre del av magen.
Verke i korsryggen.
Litt feber.

Diagnose

Blære infeksjoner kan lett diagnostiseres ved symptomer og en prøve urinprøve. Nitrater er tilstede i urinen, så vel som en økning i hvite celler bekjempelse av bakterier, vil bekrefte at det er en infeksjon tilstede. Vanligvis vil legen må prøven dyrket for å se nøyaktig hvor bakteriene er til stede i det tilfelle at infeksjonen er vanskelig å helbrede.

For mer alvorlige tilfeller, eller i tilfelle av kroniske blæren infeksjoner, legen kan være lurt å inspisere blæren med et cystoscope. En cyctoscope er et tynt rør med et lys og et kamera festet som er satt inn i blæren gjennom urinrøret. En vevsprøve kan også tas ut for analyse.

Behandling

I de fleste tilfeller en blære infeksjon behandles med antibiotika, og kan kureres i 7 til 14 dager. For kroniske blæren infeksjoner, kan behandlingen fortsette i 3 til 6 måneder. For pasienter som opplever mer enn to blære infeksjoner i en seks måneders periode legen kan henvise dem til en urolog som spesialiserer seg på disse typer infeksjoner. For menn over 50 år, kan en prostata eksamen utføres for å sikre at det ikke er forstørret og forårsaker infeksjonen.
Legen kan også råde deg til å gjøre noen endringer i livsstil for å hindre blæren infeksjoner i fremtiden. Drikke mye vann for å holde deg hydrert, og legger tranebærjuice til kosthold, tar dusj i stedet for badekar, unngå feminine deodoranter og spray og urinering så raskt som mulig etter samleie er påvist måter å bidra til å forhindre smitte.

Blære infeksjoner kan være smertefullt og ubehagelig, men de kan behandles effektivt hvis du oppsøke lege så snart symptomene vises. Ved å behandle infeksjonen på en riktig måte er du trygg på at infeksjonen ikke vil spre seg og bli et mye større helseproblem senere.

Forebygging / løsning

Legen kan også råde deg til å gjøre noen endringer i livsstil for å hindre blæren infeksjoner i fremtiden. Drikke mye vann for å holde deg hydrert, og legger tranebærjuice til kosthold, tar dusj i stedet for badekar, unngå feminine deodoranter og spray og urinering så raskt som mulig etter samleie er påvist måter å bidra til å forhindre smitte.

Blære infeksjoner kan være smertefullt og ubehagelig, men de kan behandles effektivt hvis du oppsøke lege så snart symptomene vises. Ved å behandle infeksjonen på en riktig måte er du trygg på at infeksjonen ikke vil spre seg og bli et mye større helseproblem senere.

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn


Nevn en gjær infeksjon i et rom fullt av kvinner, og de fleste av dem vil begynne å vri seg. Men menn er utsatt for gjær infeksjoner. Som med kvinner, kan disse infeksjoner føre til en stor grad av ubehag til de er vellykket behandlet.

Genital gjær infeksjoner

I motsetning til populær oppfatning, kan menn få genital gjær infeksjoner akkurat som kvinner gjør. Menn med et svekket immunforsvar, for eksempel fra andre sykdommer, er mer sannsynlig å utvikle en genital gjær infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, presenterer det normalt seg som et rødt, kløende utslett på eller rundt penis. Menn kan bruke en aktuell soppdrepende medisiner markedsført for vaginal gjær infeksjoner å behandle en genital gjær infeksjon.

Oral gjær infeksjoner

En muntlig gjær infeksjon, også kalt candidiasis i munn eller trost, er en soppinfeksjon i munn eller svelg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gjær infeksjoner i halsen er uvanlig. Selv trost er mest vanlig hos spedbarn, kan voksne som nylig har brukt antibiotika eller de med nedsatt immunforsvar (for eksempel eldre) også utvikle denne typen infeksjon. Behandling er normalt med soppdrepende pastiller eller munn.

Skin gjær infeksjoner

Ifølge National Institutes of Health, unge voksne menn og mannlige tenåringer er spesielt utsatt for en type gjær infeksjon på huden som kalles tinea versicolor. Gjær som forårsaker denne infeksjonen oppstår normalt på alles hud. Når gjæren koloniserer og overproduces, kan det skape rosa flekker eller, på mennesker med mørk eller brun hud, hvite flekker og flekker. Det kan behandles med antimykotiske kremer eller salver. En annen populær behandling er å bruke en flass shampoo som en lotion på de berørte områdene for en til to uker, slik at den på i ti minutter og deretter skylle den av.

Systemiske gjær infeksjoner

En systemisk gjær infeksjon er en som har infisert i hele kroppen, inkludert blod. Ifølge CDC, er denne typen infeksjon sjelden hos friske personer. Menn som nylig har hatt operasjon eller har annen sykdom som kompromitterer sitt immunforsvar (for eksempel diabetes eller HIV) er mer sannsynlig å utvikle en systemisk gjær infeksjon. Systemiske gjær infeksjoner kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligne andre typer av sykdom, slik som influensa. Disse inkluderer feber, frysninger og verkende ledd. En blodprøve kan bekrefte om en person har en systemisk gjær infeksjon. Behandlingen kan være gjennom antifungal piller eller som et fluid administreres via IV (intravenøst).

Advarsel

De fleste typer av gjær infeksjoner er ikke smittende, men heller medfører en overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på og i legemet. Imidlertid kan en mann med en genital gjær infeksjon infisere en kvinne som han har hatt ubeskyttet sex. Inntil begge parter har blitt behandlet for gjær-infeksjon, er det mulig for dem å passere infeksjonen frem og tilbake.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Gjær infeksjoner er vanlige, og de er forårsaket av en overvekst av candida sopp. Flere faktorer bidrar til gjær infeksjoner for eksempel lavt immunforsvar, graviditet, stress og ta antibiotika. Og vanligste symptomene er kløe, vaginal ømhet, hvit utflod og smertefull vannlating. Mens ubehagelig, det finnes måter å raskt rette en gjær infeksjon hjemme.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Kjøp OTC soppdrepende kremer. Over-the-counter medisiner inkluderer aktive ingredienser som mikonazol og klotrimazol som dreper infeksjonen og lette symptomer. Bruk medisiner som anvist.

•  Bruk yoghurt. Yoghurt inneholder en bakterie som dreper gjær. Spis yoghurt for å bli kvitt en gjær infeksjon som hjemme eller topically gjelder yoghurt til vaginal området.

Ta hvitløk kosttilskudd. Hvitløk er en soppdrepende middel og en effektiv at-hjem rette for gjær infeksjoner. Spis et hvitløksfedd eller ta hvitløkskapsler for å kurere infeksjonen.

Eksperimenter med tyttebær. Cranberries er mye brukt til å forebygge og behandle urinveisinfeksjoner. Dette er også en effektiv behandling for gjær infeksjoner fordi tyttebær reduserer urin pH-nivåer, og sur urin kan drepe infeksjonen. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd for å bli kvitt en infeksjon.

holde området tørt. Overflødig fuktighet i underlivet kan utløse en gjær infeksjon og forlenge en infeksjon. Fullstendig tørke området etter bading, og slitasje bomull undertøy og løstsittende klær.

Anal Gjær infeksjon behandling

I motsetning til det mange tror, ​​kvinner er ikke de eneste som er mottakelige for gjær infeksjoner. Både menn og kvinner kan kontrakten gjær infeksjoner av alle slag, inkludert trøske og anal gjær infeksjoner.

Anal gjær infeksjoner er vanskelige å oppdage, og symptomene, inkludert kløe og smerter under avføring, ofte feilaktig assosiert med dem som speiler andre fordøyelseskanal problemer. Anal gjær infeksjoner er relativt lett å behandle når de diagnostiseres.

Symptomer

Symptomene på en anal gjær infeksjon varierer fra person til person avhengig av årsaken og lang levetid av infeksjonen. De vanligste symptomene er kløe rundt analområdet, rødhet og blemmer. Noen lider vil finne at huden rundt anal området blir tørr og begynner å skrelle, mens andre vil oppleve smerte eller en brennende følelse under forsøket avføring eller mens du har samleie. Du kan prøve selv-behandling først, men hvis det ikke hjelper, bør du oppsøke lege.

Det er viktig å bestemme gjennom en fysisk eksamen om problemet ditt er en gjær infeksjon eller noe annet, siden lignende symptomer kan være forårsaket av hemorroider, anal sprekker eller parasittinfeksjoner. Legen din kan gjøre det riktig diagnose og avgjøre om du trenger reseptbelagte medisiner.

Over-the-counter medisiner

Mange mennesker som lider av anal gjær infeksjoner slår først til over-the-counter medisiner som kan kjøpes i nesten alle apotek. Over-the-counter medisiner inkluderer suppositorier for å behandle den indre infeksjoner og soppdrepende kremer for å behandle de ytre symptomer. Rådfør apoteket.

Reduser alkohol og sukker inntak

Personer som lider av gjær infeksjoner av noe slag ofte at minimere mengden av alkohol og sukker i kosten bidrar til å rydde opp symptomer. Mange pasienter finner de må eliminere disse matvarer fra sine dietter sammen for å unngå tilbakevendende infeksjoner forårsaket av overvekst av gjær og bakterier, som vanligvis er forsterket av gjær i alkohol og sukker i junk Maten.

Yoghurt

Yoghurt er en populær hjemme bøte for behandling av både vaginal og anal gjær infeksjoner. Probiotika som finnes i yoghurt er i stand til å motvirke ubalanser i tarmen som forårsaker din anal gjær infeksjon. Mens de fleste foretrekker å spise yoghurt for å få denne probiotiske fordel, andre finner at bruk yoghurt direkte til det infiserte området hjelper også.

Reseptbelagte legemidler

Dersom egenbehandling ikke hjelper i et par dager, gå til legen din. Jo lenger infeksjonen varer, jo mer skade det kan føre til fordøyelseskanalen. Spør legen din om forskrivning en resept soppdrepende eller antibiotika. Selv om disse kan ha bivirkninger, vil de til slutt klare opp din anal gjær infeksjon.

Hva er behandlingen for Vendende gjær infeksjoner?

Gjær infeksjoner kan skape kaos med din daglige rutine, spesielt når du har symptomer som tretthet, oppblåsthet, diaré, gass, svimmelhet, humørsvingninger, depresjon og cravings for sukker. Gjær infeksjoner er forårsaket av Candida albicans. Candida vil ikke skade kroppen din i små mengder, men noen ganger enten immunsystemet er undertrykt eller kosthold kan forverre symptomene på Candida celler. Dessuten er de sunne bakteriene i kroppen din noen ganger ikke nok til å balansere den ut, noe som resulterer i en gjær infeksjon. Heldigvis finnes det mange remedier du kan prøve.

Behandlingsprodukter

Det er mange produkter tilgjengelig for å behandle gjær infeksjoner, spesielt vaginal gjær infeksjoner. Produkter som monistat og vagistat tilby en stikkpille, så vel som eksterne anti-kløe krem, med den aktive bestanddel miconzole nitrat. Det er også mange store merker tilgjengelig. Følg produktets instruksjoner for bruk og dosering.

Homøopatiske produkter

I tillegg til medisinske produkter som Monistat og Vagistat, er det også mange homeopatiske gjær infeksjon produkter du kan prøve. Eksempler inkluderer Yeastrol, som sprayes under tungen, gjær • Gard - som kommer i stikkpille, eksternt, og oral medisin alternativer - samt AZO gjær og naturens Cure produkter. Ditt lokale apotek bør ha noen av disse produktene, eller du kan kjøpe dem på nettet.

Acidophilus

Acidophilus kosttilskudd tatt på daglig basis kan hjelpe drepe candida celler. Acidophilus er tilgjengelig som en kapsel supplement eller som pulver i mange helsekostbutikker. Du kan også kjøpe melk som har blitt beriket med acidophilus. Og når du kjøper yoghurt, se etter "levende kulturer" på etiketten, indikerer det har blitt beriket med levende acidophilus.

Andre kosttilskudd

Du kan prøve å ta en grapefruktkjerneekstrakt supplement til å drepe Candida celler. Følg doseringsanvisningen på etiketten. Du kan også prøve Celandine blad, eleuthero root (også kjent som sibirsk ginseng), og hvitløk, som alle kan bidra til å styrke immunsystemet og kontrollere gjær infeksjoner.

Reduser sukker inntak

Candida trives på en diett høy-sukker. Det er viktig å begrense sukker fra kostholdet ditt så mye som mulig, spesielt raffinert sukker som hvite og brune sukker, som kommer fra honning, melasse og sirup som mais, ris og lønn. Du kan også være lurt å vurdere å begrense frukt inntaket, som frukt inneholder naturlig sukker som også kan mate candida celler.

Gjærprodukter

Gjærprodukter kan også stimulere veksten av Candida celler. Eliminer produkter som inneholder både raffinert sukker og gjær, som bagels, kjeks, kaker, kaker og bakervarer. Det er også en god idé å unngå alkohol og redusere eller eliminere din kaffe inntak (både koffeinholdige og koffeinfri).