Digidexo.com

Herbal senebetennelse rettsmidler

Senebetennelse er betennelse i en sene som fører til smerte og ømhet utenfor joint. Det oppstår vanligvis som en idrettsskade som følge av overforbruk. Selv om det kan forekomme i noen av kroppens sener, er det mest vanlig i knær, håndledd, albuer og skuldre. Hvis senebetennelse er alvorlig nok, kan det føre til ruptur av senen som vil kreve kirurgisk reparasjon. For det meste, vil hvile og anti-inflammatoriske medisiner redusere smerte og betennelse i senen forbundet med senebetennelse. I noen tilfeller kan urte behandling avhjelpe senebetennelse.

Herbal Treatment

Det er flere naturmidler og aktuelle blandinger som kan brukes til å behandle senebetennelse. Urtene som brukes i disse concoctions har anti-inflammatorisk egenskaper som har evnen til å helbrede skadde sener.

Hvis du lider av kronisk senebetennelse, bør du vurdere å moxibustion. Moxibustion er en teknikk der urten burot er brent i løpet av smertefulle områder av kroppen for å få fart på helbredelsesprosessen.

Det er også noen urter som kan tas muntlig og topically til hjelp i symptomene oftendonitis. For eksempel, besitter bukkehornkløver urt anti-inflammatoriske egenskaper. Frøene av urten kan males opp og kombinert med melk for å lindre smerte og redusere senebetennelse i det berørte området. Urten curcumin er kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper samt å være et sterkt smertestillende. Utdrag fra curcumin kan utnyttes lokalt på det berørte området, eller 400 eller 600 mg kapsler kan tas oralt tre ganger om dagen. Ingefær har også anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Ginger fungerer ved å bremse ned produksjonen av den inflammatoriske forbindelser prostaglandin og leukotriene. Den blokkerer også overføring av smertesignaler. Du kan ta opp til åtte 500 mg kapsler av ingefær i døgnet, en teskje av bakken rot en dag, eller en tredjedel av en unse av fersk ingefær en dag.

Ifølge Francis Brinker, forfatter av Formler for Healthy Living, har djevelens klo blitt en populær urtemedisin i Europa for smertelindring. Forskning og vitenskapelige studier bekrefter også at urten reduserer smerter og betennelser. Seks kapsler på 500 mg djevelens klo kan tas en dag.