Digidexo.com

Hvordan bruke Valnøtter å senke kolesterolet

Hvordan bruke Valnøtter å senke kolesterolet


Kolesterol er en viktig del av menneskekroppen. Leveren bruker den til å gjøre gallesyrer, som hjelpemidler i fordøyelsen av mat. Det er når kolesterol blir høy at din risiko for hjertesykdom, hjerneslag eller hjerteinfarkt øker. Å spise nøtter, for eksempel valnøtter, kan være bra for hjertet ditt, råder Mayo Clinic. Valnøtter inneholder enumettet og flerumettet fett, omega-3 fettsyrer, fiber, vitamin E, plantesteroler og L-arginin, som alle hjelpemiddel i reduksjon av kolesterol. Ved å innlemme en håndfull valnøtter daglig inn i et sunt kosthold, kan du redusere sjansen for å utvikle en blodpropp som kan føre til hjerteinfarkt.

Hvordan bruke Valnøtter å senke kolesterolet

•  Legg en håndfull hakkede valnøtter til din havregryn om morgenen. Valnøtter og havregryn er et stort hjerte-sunn kombinasjon fordi havregryn har mye løselig fiber, som kan redusere mengden av kolesterol som er absorbert i blodet.

Legg en håndfull valnøtter til en grillet kylling salat i stedet for ost eller krutonger. Topp med ikke mer enn to spiseskjeer olivenolje og eddik. Skifte høy-fett pålegg med hjerte-sunn valnøtter kan hjelpe hjelpemiddel i reduksjon av kolesterol. To spiseskjeer olivenolje per dag kan hjelpe i reduksjon av dårlig kolesterol.

Mariner en laksefilet i 1/2 kopp hvitvin, 1 ts pepper og saften av en sitron i en time. Topp med en håndfull finhakket valnøtter. Stek ved 400 grader Fahrenheit for 4 til 8 minutter. Laks har omega-3 fettsyrer som kan bidra til å senke blodtrykket.

Opprett hjerte-sunne muffins ved å blande sammen 3/4 kopp hvetemel, 3/4 kopp linfrø måltid, 3/4 kopp havrekli, 1/2 kopp brunt sukker, 1 ts bakepulver, 1 ts bakepulver og 2 ts kanel inn i en stor skål. Bland godt. Tilsett 2 kopper strimlet gulrot, to hakkede epler og en håndfull hakkede valnøtter. Bland godt. Plasser i muffin panner og stek ved 350 grader Fahrenheit i 30 minutter. Linfrø er høy i omega-3 fettsyrer og fiber, som kan hjelpe til å senke kolesterolnivået i blodet.

Spis en håndfull valnøtter som snacks i stedet for høy fett snacks som kjeks og kaker.

Hint

  • Valnøtter er sunt for hjertet, men høy i kalorier. Velg en måte å legge valnøtter til kosthold per dag. Bare en håndfull av valnøtter skal konsumeres pr dag.