Digidexo.com

Økonomisk hjelp for pasienter på sykehus

Polikliniske sykehusbesøk, prosedyrer og tjenester kan være svært kostbare. Lange innleggelse sykehusopphold kan være spesielt dyrt i tillegg. Co-betaler og kostnader for tjenester kan gjøre deg i stand til å betale sykehusregningen selv om du har helseforsikring. Disse kan også skape situasjoner med økonomisk motgang. Heldigvis er det mange former for økonomisk hjelp er tilgjengelig for pasienter på sykehus i nød.

Helseforsikring

Personlig helseforsikring er det første stedet du bør se etter økonomisk hjelp som et sykehus pasienten. Gjennom detaljene din helse forsikring hvis du har en. Det bør være klare vilkår om hva om ditt sykehus besøk eller opphold vil bli dekket. Avklare eventuelle forvirrende punkter med en representant fra din helseforsikring leverandøren før sykehusbesøk hvis mulig.

Offentlig støtte

Offentlig støtte er et populært middel for økonomisk hjelp for pasienter på sykehus. Noen offentlige programmer har økonomiske krav som minimum og maksimum inntekt. Det kan være programmer og tilskudd, men at du kan gjøre bruk av uavhengig av disse faktorene. Spørre om Medicare og Medicaid hvis du bor i USA. Medicare og Medicaid er statlig støttet helseplaner som gir stor økonomisk hjelp til å dekke sykehuskostnader for kvalifiserte pasienter. Vurdere en tilsvarende statlig støttet helseplan i ditt område hvis du ikke bor i USA.

Amerikanerne kan også besøke US Department of Health and Human Services lenke i Resources for å søke etter ulike former for statlig økonomisk bistand for sykehusregninger. Der vil du finne søknader, lån informasjon og beskrivelser av føderale hjelpeprogrammer.

Saksbehandling og økonomisk bistand Planning

Saksbehandlings avdelinger spesialister på å hjelpe pasienter på sykehus bestemme de beste økonomiske hjelpealternativer for deres omsorg. Ta kontakt med en saksbehandler eller økonomisk bistand planner fra din helseforsikring leverandøren eller sykehuset du bor i. Hun vil hjelpe deg å komme opp med en plan for å betale dine regninger sykehus eller finne et sykehus eller anlegget du har råd til.

Offentlige og non-profit helsesentre

Besøk en offentlig eller statlig sykehus hvis du er bekymret for å være i stand til å ha råd til nødvendige tjenester. Disse anleggene gi omsorg for folk som ikke har råd til å betale på forhånd. Avhengig av inntekten din, det kan ikke engang være noen kostnader i det hele tatt. Noen non-profit helsesentre gi lignende gratis og rimelige tjenester. Diskutere begge disse kostnadseffektive sykehus alternativer med en sosionom eller saksbehandler. Enten fastlege eller annet helsepersonell vil være i stand til å hjelpe deg med å finne en slik institusjon som er praktisk for deg.