Digidexo.com

Hvordan bruke johannesurt å behandle revmatiske smerter

Hvordan bruke johannesurt å behandle revmatiske smerter


Revmatisme er en generell medisinsk begrep som brukes for å beskrive en rekke ulike lidelser som forårsaker smerte og svakhet. Når folk snakker om revmatiske smerter, de vanligvis refererer til leddgikt symptomer. Selv om begrepet ikke blir brukt i det medisinske miljøet lenger, kan det fortsatt vise til forhold som senebetennelse, fibromyalgi og repeterende-motion skade. På grunn av sin anti-inflammatorisk og antidepressive egenskaper, er johannesurt ofte brukt som et naturlig middel for å behandle revmatiske smerter.

Bruksanvisning

•  Oppsøk en spesifikk diagnose for årsaken til revmatiske smerter. Siden begrepet kan referere til så mange forhold og typer smerter, er det viktig å vite nøyaktig hva som forårsaker smertene.

Unn noen betydelige underliggende medisinske tilstander som kan være årsaken til smertene før du slår til johannesurt som en kilde til lettelse. Revmatiske smerter kan være et symptom på alvorlige immunsystemet sykdommer som lupus, som bør behandles med hjelp av legen din.

Diskuter din plan med legen din og be om en henvisning til en helhetlig utøveren hvis hun er ukomfortabel med ditt valg å bruke homøopatiske midler. Gjør, men snakk med legen din om eventuelle interaksjoner av johannesurt med dine vanlige medisiner.

Bruk Johannesurt både internt og eksternt for å behandle smerte. I tillegg til å jobbe som en anti-inflammatorisk agent, er St. John 'Wort ofte brukt som et antidepressivum og anti-angst agent. Den sederende effekten av urten kan redusere eventuelle emosjonelle plager forårsaket av revmatisme.

Kjøpsjohannesurt i kapselform på ditt lokale helse-mat butikk, apotek eller dagligvarebutikk. På grunn av sin økende popularitet som en antidepressant, er kapsler av gras selges i mange praktiske steder.

6. Bruk et preparat som inneholder minst 3 prosent av den aktive bestanddel, hypericin, i hver 300 mg. kapsel. En voksen dose av urten er en kapsel tas 3 ganger om dagen.

Påfør en olje ekstrakt av johannesurt til leddene som skaper smerte. Oljen er lettere å finne i helsekostbutikker enn i apotek. Lokal applikasjon kan gi noen midlertidig lindring ved å utvide kapillærene og øker blodtilførselen til området.

Tips og advarsler

  • Forbered deg på en ventetid. Noen ganger kan det ta opp til seks uker å føle den fulle effekten av johannesurt når det er tatt internt.
  • Mens du bruker johannesurt, være ute av solen. Urten kan gjøre deg utsatt for solbrenthet.