Digidexo.com

Kinesiske urter for å kurere Ovarian cyster

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som praktiseres i dag er mer enn 2000 år gammel. Det har vært mange innovasjoner gjennom årene ,. I dag, kinesiske urter kommer fra hele verden, men det grunnleggende er fortsatt den samme. Yin og yang beskrive naturlovene at kroppen din vil følge, og det er kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene som er spesielt vellykket.

Cyster

Små pakker eller cyster væske er kan vises ofte på eggstokkene. Mange kvinner har dem og ikke engang vet det fordi det er vanligvis ingen symptomer. Symptomene oppleves av noen kvinner er smerter i nedre del av magen og en følelse av press. Noen ganger opplever de smerte under samleie og under menstruasjonen. TMC cyster på eggstokkene er et resultat av tre ting: slim, fuktighet og blod stasis. Når milten ikke er omdanner mat til energi (Chi) og blod, ikke person ikke får tilstrekkelig næring fra maten. De blir lei, opp i vekt og holde vann. Vannet vokser sammen til slim, som i sin tur, blir klumper som er cyster av forskjellige slag, deriblant ovariene. Kinesiske urter arbeide på den underliggende årsak som forbedrer den generelle helsen til den personen, så vel som å fjerne cyster.

Kina

I en rapport om med kinesiske urter for å bøte cyster på eggstokkene, fem kinesiske leger skrev om saken av en pasient (kvinne) med pågående smerter i nedre mageområdet for omtrent et år fra en cyste i eggstokkene. Cyste var tydelig beskrevet og målt. Formelen besto av enkle kinesiske urter, Penyan Kang for helbredelse bekkenbetennelse, som ble gitt til pasienten oralt i en 90-dagers tidsrom. Når behandlingen var ferdig, pasienten sa at smertene var borte. Sonogram som ble tatt etter behandlingen viste at cyste som ble sett og registrert under det første besøket, hadde forsvunnet. Ingen uregelmessighet var tydelig, og det var ingen bivirkninger fra urte behandling. Dette er bare ett tilfelle der kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene var vellykket.

USA

En annen case studie av Dr. Wei Liu av The American Academy of acupuncture og orientalsk medisin kurert en 39-år gammel kvinne av ni cyster på eggstokkene. Med kinesiske medisinske urter, ernæringsmessige endringer og akupunktur ble alle cyster borte. Hun hadde tidligere prøvd p-piller som foreskrevet av legen sin, men de har ikke noen effekt. Det er derfor hun slått til kinesiske urter for total helbredelse.

Kinesiske urter

Dagens kinesiske urter kommer fra hele verden. Ifølge Dr. John R. Lee, er for mye østrogen i kroppen er hovedårsaken til de fleste kvinners helseproblemer, inkludert cyster på eggstokkene. Det er mange urte anbefalinger for å behandle denne østrogen ubalanse, som også finnes i TCM, men her er et utvalg av de mer potente urter: klaseormedrue, melk tistel, nattlysolje, ginseng, peon, rødkløver, burdock og rabarbra. Alle disse urter er svært kraftige kinesiske urter som kan hjelpe kurere cyster på eggstokkene.