Digidexo.com

Hvordan få tilgang din medisinske historie

Hvert sykehus som noen gang har behandlet deg, har en medisinsk registrering av at behandling. Kompilere alle de medisinske poster i en enkelt fil eller dokument, og du har en medisinsk historie. Med mindre en person har bare blitt behandlet i en enkelt medisinsk anlegget siden fødselen, vil dette kreve at du kontakter og hente medisinske poster fra flere kilder.

Bruksanvisning

Gjør deg klar

•  Utarbeide en liste over alle medisinske fasiliteter som har gitt deg med behandling. Sjekk for å se om noen av disse øvelsene har solgt eller fusjonert med andre praksiser. Kontaktinformasjonen kan ha endret seg fra den gang tjenestene ble gitt. En komplett liste over medisinske fasiliteter bør inneholde klinikker, sykehus, kiropraktorer, apotek, tannleger og terapeuter, blant andre.

Kontakt hvert sykehus hvor du har blitt behandlet, og be din journal. Ifølge Health Insurance Mobilitet og Accountability Act, er pasienter tillatt eksemplarer av platene sine, selv om den fysiske posten er eiendommen av klinikken. Den medisinske anlegget er lov til å kreve en rimelig avgift for innredning kopien.

Organiser dine individuelle medisinske poster i en medisinsk historie. Kronologisk rekkefølge er vanlig, og starter med fødselen og fortsetter til de mest aktuelle medisinske behandlinger.

Tips og advarsler

  • Be om medisinske poster så snart som mulig etter behandling. Dette holder historien så oppdaterte som mulig og hindrer glemme om en behandling.
  • Papirjournalen kan være bulking og upraktisk. Innlegging av informasjon fra de medisinske fasilitetene i en enkelt datastyrt database gir en mer portabel historie. Kommersiell dataprogramvare og selv Internett lagringsmuligheter finnes. Medisinsk flash-stasjoner, tilgjengelig med ambulanse mannskaper, akuttpersonell og andre medisinske fagfolk også blir nå markedsført.
  • Passere din medisinske historie videre til etterkommere som kan ha nytte av denne kunnskapen.
  • Oppretthold sikkerhetskopier av din medisinske historie. En papir medisinsk historie kan bli ødelagt i en brann eller flom. Oppbevar sikkerhetskopien på et sikkert sted vekk fra den primære lagringsstedet. Sikkerhetskopier av elektroniske medisinske historien bør lagres på stedet og utenfor området for å hindre tap av data fra elektroniske problemer så vel som fysiske katastrofer.
  • Hvis den medisinske historie er lagret på Internett sørge personvernpolitikken til leverandøren beskytte dine rettigheter.